FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DUDIĆU, VRIJEME JE...
Aha, krivi mi za ove dvije brukeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:35Koliko je kriv fedja, toliko smo krivi i mi. Pobjedis 3 utakmice, napraviš atmosferu ko da smo prvaci svemira. Mi navijači smo ih pojeli, nas balijski mentalitet. Naloženi vječno.
1946-1987
Nije Dudic kriv 

I neko kaze treba dati podrsku… za sta im dati podrsku, za kurcobolju,za trenersko neznanje,za lose selektiranu ekipu,za brukanje fkt sta neko misli sa tim pojmom.
Nije problem dati podrsku i kad se izgubi ali ako vidimo zelju,borbu i sl,pa i poslije Tuzle su dobili podrsku nakon one bruke i sta sad treba da nas jebu u glavu, a mi da podrzavamo… ma mrsk stoko vise!
Nije problem dati podrsku i kad se izgubi ali ako vidimo zelju,borbu i sl,pa i poslije Tuzle su dobili podrsku nakon one bruke i sta sad treba da nas jebu u glavu, a mi da podrzavamo… ma mrsk stoko vise!
Eh zamisli, taj sam
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma smijesno, pogotovo Bordoarmy88 jos covjek mi psuje jer sam napisao da treba podrska tek 5 koloubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:42Nova je ekipa, novi trener, novi sistem. Treba istripit jer od tjeranja nema nista. Misljenja sam da je samo neki maler u pitanju i da treba dati podrsku. Pa svi smo i prije sezone znali da ce biti uspona i padova, evo desilo se da par losih rezultata vi bi odma tjerali i mjenjali pola ekipe. Sta vam je uozbiljite se malo.

Katastrofa igramo zadnje 2 utakmice , Feđa najvise kriv al sta ces ide se dalje.
Igraci su nam mrtvi nekako to mi je cudno, prve 3 utakmice su grizli, trcali ko ludi sta je sad bog sami zna.
-
- Kontakt:
Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Dogovorimo se da dajemo podrsku,2 kiksa i skandiranja Fedja odlazi.To je pitarluk.Imas kredit 1 utakmicu ostal9 je po zasluzi.
Sto ne skandiraju Suljicu odlazi
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Sto se uvijek samo trenera fata
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sarajevo je upisalo drugi poraz u nizu, danas je od bordo tima bio bolji Igman (2:0).
Nakon susreta trener bordo tima Feđa Dudić bio je vidno razočaran.
“Normalno da nam nije lako. Razumijem i ovaj revolt navijača. Prošlu utakmicu progledaju nam kroz prste i nagrade nas aplauzom, ali ovako danas ne možeš onda odigrati. Ja sam preuzeo odgovornost za prošlu utakmicu, ali danas definitivno moramo biti svi samokritični. Do mene je najmanji problem. Kad prvi put budem višak, ja odmah odoh. Ja sam takav bio u svim klubovima. Međutim, moramo se pogledati u lice. Ovo danas nije bilo dobro. Čestitam Igmanu, nemam ništa više reći u ovom trenutku”.
Nije mnogo rekao o narednoj utakmici protiv Slobode.
“Moramo prvo riješiti ove tekuće probleme, pa ćemo se onda okrenuti ekipi Slobode.”
Nakon susreta trener bordo tima Feđa Dudić bio je vidno razočaran.
“Normalno da nam nije lako. Razumijem i ovaj revolt navijača. Prošlu utakmicu progledaju nam kroz prste i nagrade nas aplauzom, ali ovako danas ne možeš onda odigrati. Ja sam preuzeo odgovornost za prošlu utakmicu, ali danas definitivno moramo biti svi samokritični. Do mene je najmanji problem. Kad prvi put budem višak, ja odmah odoh. Ja sam takav bio u svim klubovima. Međutim, moramo se pogledati u lice. Ovo danas nije bilo dobro. Čestitam Igmanu, nemam ništa više reći u ovom trenutku”.
Nije mnogo rekao o narednoj utakmici protiv Slobode.
“Moramo prvo riješiti ove tekuće probleme, pa ćemo se onda okrenuti ekipi Slobode.”
Sarajevo ljubavi moja.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Kakav Heba? Sta Heba? Hebibovic je igrac drugog kluba i kakve veze vise s nama ima? Igra covjek za svoj klub da porodicu izdrzava. Odakle ti sad brate Heba na pameti? Pricamo o podrsci koje su do sad imali i previseskoJaa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:44Ne treba vala ni ovako. Još raja se natovarila Hebi, valjda očekivali da će sam sebi gol dati. Zar ga nismo otjerali jer nije valjao, šta nam je sad to problem?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:39Ma ja, problem je do nas... Trebalo ih je odmah nakon 5 komada u Zenici na naplatim kucicama poskidat da goli kuci idu. Oprostis im najvecu bruku u historiji kluba, ispratis aplauzom i ovako ti vrate
Hvala onom ko nam je vrtio kuglice za raspored premier lige, i ovih prvih 6-7 kola, da smo ko gurbeti morali ici svinjskom, igrati sa Listicom, Tuzlom i Velezom, imali bi jedno 5-6 bodova sad..Dobro je pa Sloga i Posusje kuci u nizu
- feniksptica
- Kontakt:
Ok nije cilj titula cilj je Evropa. Ocekuju se losi rezultati.
Ali i da je cilj opstanak zna se da se Igman mora dobit. Dobija te Fedjin otpad
Ali i da je cilj opstanak zna se da se Igman mora dobit. Dobija te Fedjin otpad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ovo je uzasno zabrinjavajuce. Bukvalno svaka ekipa u ligi nam moze bez problema zabiti dva gola. Prvi Zeljo nas moze napuniti, ako igrali ovako.feniksptica je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:43Znaci ima jedan jedini nacin fudbala i jednu taktiku i samo to zna koristit. Ok
Jos jedan problem je kao sto ti kazes nesposobnost da se igra na drugi nacin. Procitale su te ekipe druze. Drugo poluvrijeme hoces nasilu da dadnes gol. Nabacao si igrace na teren, nikome se ne zna pozicija. Bekovi ti dodju onako visoko, pa ti ostane prazna strana, gdje od ozbiljne ekipe primas gol. Vidjecemo protiv Slobode, je li se opametio ili je i njemu blizu kraj.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Shategabri
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Zadnje 2 godine smo otjerali trenera i previše, od tjeranja nemamo ništa osim općeg haosa. 5. kolo je tek bolje je i sad da se vratimo u realnost od silne euforije. Već sam poslije Iskre čitao i slušao "Mi smo Sarajevo izvolite se braniti" i slično. Malo je i do nas navijača što smo prebrzo se proglasili prvacima galaksije. Treba vremena da se sve kockice slože. Sretan put nazad raji koja je došla danas u DKubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:42Nova je ekipa, novi trener, novi sistem. Treba istrpiti jer od tjeranja nema nista. Misljenja sam da je samo neki maler u pitanju i da treba dati podrsku. Pa svi smo i prije sezone znali da ce biti uspona i padova, evo desilo se da bude par losih rezultata i vi bi odma tjerali i mjenjali pola ekipe. Sta vam je uozbiljite se malo.

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Evo ne vjerujem yebes mi sve
Posjetit trening malo, a podrske vise nemaju
Posjetit trening malo, a podrske vise nemaju
NEMA NAZAD
- Shategabri
- Kontakt:
Igra drugo sa 3 napadača, krila izbacio?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Brate izvini ali jel tebi neko placa ili cini uslugu da ovdje pljujes Fedju?Ok protiv Tuzle ali sta je on danas kriv vise od igraca?Danas iskljucivo krivi igraci.
Dogovorimo se da dajemo podrsku,2 kiksa i skandiranja Fedja odlazi.To je pitarluk.Imas kredit 1 utakmicu ostal9 je po zasluzi.
Sto ne skandiraju Suljicu odlazi
Kapicu odlazi
Nardine odlazi
Drobarov odlazi
Sto se uvijek samo trenera fata
Sa tri sidraša? Šta je kriv?? Ozbiljno???
Koševo Zapad
Zato sto su naši navijači u drugom pol imali vise dijaloga sa Hebibovicem, zato i komentarisem. Za podršku je apsolutno normalno, navijači kluba, ne rezultata.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Kakav Heba? Sta Heba? Hebibovic je igrac drugog kluba i kakve veze vise s nama ima? Igra covjek za svoj klub da porodicu izdrzava. Odakle ti sad brate Heba na pameti? Pricamo o podrsci koje su do sad imali i previseskoJaa je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:44Ne treba vala ni ovako. Još raja se natovarila Hebi, valjda očekivali da će sam sebi gol dati. Zar ga nismo otjerali jer nije valjao, šta nam je sad to problem?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:39
Ma ja, problem je do nas... Trebalo ih je odmah nakon 5 komada u Zenici na naplatim kucicama poskidat da goli kuci idu. Oprostis im najvecu bruku u historiji kluba, ispratis aplauzom i ovako ti vrate
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Druze mi smo navijaci. Brzo padamo u euforiju jos brze u depresiju, to je nodmalna stvar. Uostalom kakve veze ima sta navijaci misle? Pa i da smo mislili da smo prosjek lige ovo je brukaObjektivac1946 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:48Zadnje 2 godine smo otjerali trenera i previše, od tjeranja nemamo ništa osim općeg haosa. 5. kolo je tek bolje je i sad da se vratimo u realnost od silne euforije. Već sam poslije Iskre čitao i slušao "Mi smo Sarajevo izvolite se braniti" i slično. Malo je i do nas navijača što smo prebrzo se proglasili prvacima galaksije. Treba vremena da se sve kockice slože. Sretan put nazad raji koja je došla danas u DKubipara je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:42Nova je ekipa, novi trener, novi sistem. Treba istrpiti jer od tjeranja nema nista. Misljenja sam da je samo neki maler u pitanju i da treba dati podrsku. Pa svi smo i prije sezone znali da ce biti uspona i padova, evo desilo se da bude par losih rezultata i vi bi odma tjerali i mjenjali pola ekipe. Sta vam je uozbiljite se malo.![]()
Live press
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 14 avg 2022, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, boki86 i 51 gost.