Iskreno ako sa Conteom ne osvoje trofej, neće više nikada ništa osvojiti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Iskreno ako sa Conteom ne osvoje trofej, neće više nikada ništa osvojiti.
A na kosonji na kraju nije bio faul?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
Pa ovo je počelo iznenada usred utakmice, nakon Tottenhamovog gola, zato i jest ovako zabavno. Inače su se gotivili prije utakmice.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
Nije bio faul, Koulibaly je uzeo čistu loptu kod gola Jamesa. Chelsea je oštećen jer je Romero prije zadnjeg kornera trebao dobiti crveni karton, faul nad Havertzom je i meni prestrog.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
Možda, ali moram priznati da nikada nisam vidio crveni zbog povlačenja za kosu. Kažete da je Chelsea trebao uvjerljivo dobiti, a i Kane i Son promašili mrtve zicere. Treba nekada i objektivno razmisliti, ne bi škodilo.darker10 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:50A na kosonji na kraju nije bio faul?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.![]()
jesi opasanPensioner26 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:54
Nije da nije bila i prije peticija.
**** ćelavo. Prokleti ću te ja, zavrsiti ces ti i sa EPL-om i svjetskim prvenstvima.
Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
Joj seljacine odvratne. Jedva cekam da mu se epizoda zavrso sa 0 trofeja i da odyebe iz lige
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl, fukara87 i 13 gostiju.