Iskreno ako sa Conteom ne osvoje trofej, neće više nikada ništa osvojiti.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 14 avg 2022, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
-
dachodachoni
- Kontakt:
nije dans bilo nekih vecih gresaka totenhem je sam sebi kriv sto nije ovdje upisao tri boda bolja ekipa za klasu
- Pensioner26
- Kontakt:
Tottenham je qarina moja za klasu. Da se ne lažemo.
Joj Tuchela isto dijete.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
Ali kakva selekcija njuški u Tottenhamu, Romero, Royal, Dier, Richarlison, Hojbjerg, korejska hinja, Bissouma... 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav show Contea i Tuchela 
A na kosonji na kraju nije bio faul?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
Pa ovo je počelo iznenada usred utakmice, nakon Tottenhamovog gola, zato i jest ovako zabavno. Inače su se gotivili prije utakmice.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
Nije bio faul, Koulibaly je uzeo čistu loptu kod gola Jamesa. Chelsea je oštećen jer je Romero prije zadnjeg kornera trebao dobiti crveni karton, faul nad Havertzom je i meni prestrog.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Pensioner26
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Možda, ali moram priznati da nikada nisam vidio crveni zbog povlačenja za kosu. Kažete da je Chelsea trebao uvjerljivo dobiti, a i Kane i Son promašili mrtve zicere. Treba nekada i objektivno razmisliti, ne bi škodilo.darker10 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:50A na kosonji na kraju nije bio faul?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:47Uvijek ovdje izgledamo lošije nego bilo gdje drugo. Bio faul na Havertzu, bio je onda i na Kuluševskom prije Jamesovoga gola. Ni ja nisam znao da se ovako ne podnose Conte i Tuchel.![]()
Da se razumijemo, Chelsea je bio bolji, ali Tottenham uvijek na ovom stadionu izgleda najlošije. Za ovo između trenera imam maksimalno razumijevanje, treba biti rivalstvo i između trenera ako su klubovi rivali kakvi jesu.
-
dachodachoni
- Kontakt:
jesi opasanPensioner26 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:54
Nije da nije bila i prije peticija.
**** ćelavo. Prokleti ću te ja, zavrsiti ces ti i sa EPL-om i svjetskim prvenstvima.
- Marsal
- Kontakt:
A kako je druga priča na forumu kad se navijači Arsenala požale na kretenske sudije i debilna suđenja i kriterije...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Je li netko stvarno vjeruje da je Tottenham posebno zaštićen od strane sudaca ili da se netko ciljano oštećuje? Evo, ako treba, mogu napraviti i kompilaciju odluka protiv Tottenhama zadnjih par sezona, ako se ovdje više neće pisati takvi postovi. Naravno da će biti grešaka, ali vrijeđati i prozivati svaku utakmicu, jbte.
Joj seljacine odvratne. Jedva cekam da mu se epizoda zavrso sa 0 trofeja i da odyebe iz lige
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.