BiH na Eurobasketu 2022

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

lumani
Kontakt:

Re: Eurobasket 2022

Post Postao/la lumani » 14 avg 2022, 23:14

Unofficialpage je napisao/la:
14 avg 2022, 22:47
Ghuraba je napisao/la:
14 avg 2022, 21:04
Nemamo mi toliko los roster, koliko lose i bezidejno na parketu izgledamo. Po meni glavni razlog svega toga lezi u treneru i njegovom upitnom kosarkaskom znanju. Ne kazem da su nasi igraci vrhunski, niti da se trebamo nadati nekakvih velikim rezultatima, ali rutinski uzeti Madjarsku i skupo prodati kozu ostalim protivnicima iz grupe je minimum sto se treba uraditi. Nek igraju odbranu kao da im je svaka utakmica zadnja u zivotu i nek na racun toga + na kvalitet 3-4 pojedinca (mozda jos neko iskoci) ne dopuste Nijemcima, Francuzima, Litvancima i Slovencima da rutinski odrzavaju dvocifrenu razliku. Ako sa svima njima udjes u zadnju cetvrtinu sa 7-8 poena zaostatka (ili ne vise od 10-12), pa posrecit ce ti se nekad i bar jedna takva tekma ce otici u tvoju korist.

Ok, Roberson je los stranac, morao se naci bolji (Hrvati sredise dobrog Amera za 15 dana), ali je itekako upotrebljiv. Odlican je suter s distance i zna igrati 2na2. Kod nas on ne dobije nijednu akciju za sut, niti isforsira taj pnr s visokim igracima, iako su svi dobri u tome (Nurkic, Halilovic i Kamenjas).

Nurkic jeste korektan suter za tri, ali to mu je mozda tek peti adut i ne bi se smjelo desavati da se njegova napadacka igra svodi na sutiranje trojki. Naravno da treba uzeti otvoren sut, ali se prvenstveno mora iskoristiti u onome gdje je najbolji. Frajer pravi najbolje skrinove u nba, a danas dva takva nije napravio Musi, iako je ovaj 10x produktivniju kad dobije dobar blok. Ja sam se nadao da ce udvajanjem Nurkica igraci poput Atica, Gegica i Lazica najvise profitirati. Kretnje bez lopte, utrcavanja ceonom linijom i slicne stvari su u takvim situacijama nesto sto moraju raditi, a Jusuf zna dati dobar pas i ostaviti ih na ziceru.

Kod nas se sva igra svela na to da u fazi napada trazis Nurkica i Musu, a ovamo imas 4 igraca s dobrih sezonama (Roberson, Halilovic, Gegic i Kamenjas) + 3 igraca koji mogu bljesnuti (Atic, Sulejmanovic i Lazic) i bukvalno ni za jednog od njih nemas izradjene akcije. Jasno je na cija ledja ce pasti najveci teret, ali bez odredjenog udjela svakog od njih - dzaba ti i 30 Jukinih poena. Petorke u kojima su Lazic i Vrabac ili Halilovic i Kamenjas zajedno na parketu su za samoubistva, a Bekir upravo s prvom dvojicom pocinje meceve. U takvim situacija bukvalno samo skupis reket i pustis ih da rade sta hoce. Fazon je i sto su to mahom losi ballhandleri, tako da ih je jos jednostavnije braniti.

Da se ja pitam, Roberson, Musa, Lazic, Sulejmanovic i Nurkic bi cinili petorku koja bi se uigravala za prvenstvo. Svi mogu zabiti trojku (nisu vrhunski suteri, ali im se neces ni odmicati po 3 metra), mada bi vjerovatno i defanzivno skripalo. Gegic, Atic i Halilovic bi dobili svoje akcije i zadatke - kako defanzivno, tako i ofanzivno. Nekad nesto nece funkcionisati, nekad ce i proci ono sto se zamislilo, ali je vazno da se u svakom trenutku zna njihova uloga. Vrabac bi ulazio u igru samo ako svi planovi propadnu i ako nijedna defanzivna postava ne funkcionise, pa onda uvedes njega da vrsi pritisak i dosadjuje protivnickom playmakeru.

Ubijedjen sam da bi dobar trener od nase reprezentacije napravio klapu koja bi bila tvrd orah gotovo svima. Nurkic i Musa su u paketu bolji od Teletovica i Djedovica, Halilovic i Kamenjas od Kikanovica i Stipanovica, Gegic i Atic od Gordica i Sutala, Sulejmanovic i Lazic od Masica i Persica, Roberson od totalno indisponiranog Wrighta, ali smo na tom prvenstvu u Sloveniji izdominirali Litvaniju koja nije nista losija od ove danasnje.

I halalite na ovom romanu (ako ga iko i procita), nece ih biti vise - bar ne do tekme s Crnogorcima. :mrgreen:
Čuj halalite, vrhunski post. Kad je košarka u pitanju uvijek čekam tvoj komentar jer znam da će biti kvalitetan i dosta će toga biti objašnjeno.
dosta dobrih stvari :clap: ali ova ekipa je solidna i nista vise,nema trenera koji bi nesto izvukao.Neki dan sam napisao i stojim iz toga :arrow: ako nas krene Shut jednu tekmu ,mozda iznenadimo nekog favorita....

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 avg 2022, 23:31

DaVinci je napisao/la:
14 avg 2022, 13:12
InatSilniBosanski je napisao/la:
14 avg 2022, 13:03
NEZALAGANJE je napisao/la:
13 avg 2022, 21:57

Roberson ce na EPu biti igrac kojeg ce svaka ozbiljnija ekipa eksploatisati i targetirati defanzivno kad god bude na parketu.Slazem se da je apsolutno nepotreban izvan tog suta za 3p.To svaki laik moze vidjeti, ali ne i nasi strucnjaci.Iskreno vjerujem da je Roberson i dio nekog tala i zato ce i ici na EP.

Medjutim, da sam ja selektor kao sto nisam, ne bi mi ni Garza bio rjesenje, vec Alibegovic. Zasto? Pa C ti ne treba, jer ce Juka igrati min. 35min, ne bude li problema sa licnim, a i Kamenjas je sasvim solidan. Bolje uvesti u rotaciju jos jedno krilo, dobiti na visini, a Musu pomjeriti na poziciju playa kad god Gegic nije na parketu.Ionako Musa voli igrati s loptom u rukama, a i defanzivno bi bili bolji zbog visine.
ja sam jos prije 2 godine pisao da je Roberson qurcina za naturalizovanog, bukvalno imamo najlosijeg Amera na prvenstvu, ali on ide i to je gotova stvar, samo sto mu zamjenu treba naci cim prvenstvo zavrsi
Nama treba naturalizovani koji ce igrati i kvalifikacije a to je Roberson ... sta ce ti i najbolji Amer ako je dostupan svake prestupne godine ... :arrow:
sta ce ti Amer koji ne moze meda?
treba naci neki kompromis mozda imati 2 igraca u konkurenciji jednog za prvenstvo drugog za kvalifikacije svakako treba se rjesiti Robersona iz razloga sto je los
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 15 avg 2022, 00:40

Ne pomaze nama ni Zeljko Obradovic, bas smo limitirani. Nurkic ce svoje odradit, a sve ostalo je upitno. Musa je i danas i jucer stastiku nabio pred kraj utakmice. Kad je gorilo opet nije prelomio u nasu korist, za nekog ko je lider ili ko bi trebao biti lider prevelika serija utakmica koju on ne moze prelomiti. Sto je najgore i takav je svemirski brod za sve ostale, izuzev Nurkica.

Ogranizatora igre nemamo, cetvorke nemamo, Sulejmanovic odigra prosjecno 2 normalne utakmice po sezoni, i od takvog je tesko nesto puno ocekivati. Atic svako okupljanje sve gori i gori, ove dvije utakmice je prevazisao samog sebe. Gegic takodjer pao u formi, od utakmice s Ceskom u Sarajevu pitanje da li je odigrao kvalitetan mec. Od Lazica i Vrabca se svakako i ne ocekuje puno. Meni je najgore kad pojedine kujemo u zvijezde sto se odbrane tice, a oni ni svog igraca ne mogu ispratiti.

Vidim neko je spomenuo 2013. Musa i Nurkic vjerovatno jesu bolji od Teletovica i Djedovica, ali sanse da ponove turnir koji su imali ova dvojica su mininalne. Ova dvojica su imali 39 ppg, Djedovic je bukvalno odigrao turnir karijere, zabijao, skakao, asistirao, igrao odbranu. Njih dvojica ko dva lidera su na turniru imali samo 18 tournovera, a sad npr. Juka ce to sam odraditi za tri utakmice. :D

Nakon Bugarske 2x i Ceske svakako se ne nadam nicemu, a ovaj turnir je samo potvrda. Jbg i jucer bi mozda puno gore prosli da Belgija nije imala uzanse procente. Danas Estonija nije i tapija. Na sve to i grupa je bas teska, tako da vise iscekujem duel sa CG, vec EB. A i u Moraci ce biti bas zeznuto, Simonovic i Dubljevic odlicni protiv Srbije.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 15 avg 2022, 08:48

Ghuraba je napisao/la:
14 avg 2022, 21:04
Nemamo mi toliko los roster, koliko lose i bezidejno na parketu izgledamo. Po meni glavni razlog svega toga lezi u treneru i njegovom upitnom kosarkaskom znanju. Ne kazem da su nasi igraci vrhunski, niti da se trebamo nadati nekakvih velikim rezultatima, ali rutinski uzeti Madjarsku i skupo prodati kozu ostalim protivnicima iz grupe je minimum sto se treba uraditi. Nek igraju odbranu kao da im je svaka utakmica zadnja u zivotu i nek na racun toga + na kvalitet 3-4 pojedinca (mozda jos neko iskoci) ne dopuste Nijemcima, Francuzima, Litvancima i Slovencima da rutinski odrzavaju dvocifrenu razliku. Ako sa svima njima udjes u zadnju cetvrtinu sa 7-8 poena zaostatka (ili ne vise od 10-12), pa posrecit ce ti se nekad i bar jedna takva tekma ce otici u tvoju korist.

Ok, Roberson je los stranac, morao se naci bolji (Hrvati sredise dobrog Amera za 15 dana), ali je itekako upotrebljiv. Odlican je suter s distance i zna igrati 2na2. Kod nas on ne dobije nijednu akciju za sut, niti isforsira taj pnr s visokim igracima, iako su svi dobri u tome (Nurkic, Halilovic i Kamenjas).

Nurkic jeste korektan suter za tri, ali to mu je mozda tek peti adut i ne bi se smjelo desavati da se njegova napadacka igra svodi na sutiranje trojki. Naravno da treba uzeti otvoren sut, ali se prvenstveno mora iskoristiti u onome gdje je najbolji. Frajer pravi najbolje skrinove u nba, a danas dva takva nije napravio Musi, iako je ovaj 10x produktivniju kad dobije dobar blok. Ja sam se nadao da ce udvajanjem Nurkica igraci poput Atica, Gegica i Lazica najvise profitirati. Kretnje bez lopte, utrcavanja ceonom linijom i slicne stvari su u takvim situacijama nesto sto moraju raditi, a Jusuf zna dati dobar pas i ostaviti ih na ziceru.

Kod nas se sva igra svela na to da u fazi napada trazis Nurkica i Musu, a ovamo imas 4 igraca s dobrih sezonama (Roberson, Halilovic, Gegic i Kamenjas) + 3 igraca koji mogu bljesnuti (Atic, Sulejmanovic i Lazic) i bukvalno ni za jednog od njih nemas izradjene akcije. Jasno je na cija ledja ce pasti najveci teret, ali bez odredjenog udjela svakog od njih - dzaba ti i 30 Jukinih poena. Petorke u kojima su Lazic i Vrabac ili Halilovic i Kamenjas zajedno na parketu su za samoubistva, a Bekir upravo s prvom dvojicom pocinje meceve. U takvim situacija bukvalno samo skupis reket i pustis ih da rade sta hoce. Fazon je i sto su to mahom losi ballhandleri, tako da ih je jos jednostavnije braniti.

Da se ja pitam, Roberson, Musa, Lazic, Sulejmanovic i Nurkic bi cinili petorku koja bi se uigravala za prvenstvo. Svi mogu zabiti trojku (nisu vrhunski suteri, ali im se neces ni odmicati po 3 metra), mada bi vjerovatno i defanzivno skripalo. Gegic, Atic i Halilovic bi dobili svoje akcije i zadatke - kako defanzivno, tako i ofanzivno. Nekad nesto nece funkcionisati, nekad ce i proci ono sto se zamislilo, ali je vazno da se u svakom trenutku zna njihova uloga. Vrabac bi ulazio u igru samo ako svi planovi propadnu i ako nijedna defanzivna postava ne funkcionise, pa onda uvedes njega da vrsi pritisak i dosadjuje protivnickom playmakeru.

Ubijedjen sam da bi dobar trener od nase reprezentacije napravio klapu koja bi bila tvrd orah gotovo svima. Nurkic i Musa su u paketu bolji od Teletovica i Djedovica, Halilovic i Kamenjas od Kikanovica i Stipanovica, Gegic i Atic od Gordica i Sutala, Sulejmanovic i Lazic od Masica i Persica, Roberson od totalno indisponiranog Wrighta, ali smo na tom prvenstvu u Sloveniji izdominirali Litvaniju koja nije nista losija od ove danasnje.

I halalite na ovom romanu (ako ga iko i procita), nece ih biti vise - bar ne do tekme s Crnogorcima. :mrgreen:

Jarane, ta energija je neponovljiva spram ovih mrtvaca. Musa i Nurk neće nikada niti mogu biti bolji dvojac od onoga što su pokazali Đedović i Teletović. To nema šanse. Ne zna se koji je uobraženiji od Muse i Nurkića, Ono što su su tada pokazali Đedović i Tele je bio jedan ples, koji ova dvojica ne mogu ponoviti ovakvi kakvi su, a znaš šta su - dva parmaka.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2022, 08:53

Nahvali nas @Ghuraba pravo a @lumani odmah doleti da kaže kako smo loši i da Aziz Bekir tu ne može ništa učiniti :D

A ja mislim da je istina negdje na sredini :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 15 avg 2022, 09:22

ja bih samo na Ghurabin stav replicirao sa Kikanom, tj. mislim da Halilović i Kamenjaš sigurno nisu bolji od Kikanovića i Stipanovića.

Kikan možda nije bio radnik, defanzivac, ili skakač, ali njegova lakoća postizanja poena je nešto što ova dvojica nemaju, imao je odlične up and under finte, završavao sa obe ruke, pokretan, fluidan... Opet, dosta toga je i u ličnom dojmu, Kikanovića sam puno više gledao u klupskoj košarci

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2022, 10:16

Pa ne znam iskreno ni kako Gegić i Atić mogu biti bolji od Gordića i Šutala sa onog prvenstva.

Ovaj ekipa je previše ciglarska i to je ono što je najveći problem, nama je treći najbolji šuter u ekipi centar (a možda i drugi), mislim da to dovoljno govori o svemu.

Ali ako smo već ciglari onda smo, realno, solidna atletska ekipa i ne znam gdje nam je nestala čvrsta odbrana, ovaj skup igrača bi po mom mišljenju morao mnogo mnogo bolje u odbrani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 15 avg 2022, 10:30

Raonffa je napisao/la:
15 avg 2022, 10:16
Pa ne znam iskreno ni kako Gegić i Atić mogu biti bolji od Gordića i Šutala sa onog prvenstva.

Ovaj ekipa je previše ciglarska i to je ono što je najveći problem, nama je treći najbolji šuter u ekipi centar (a možda i drugi), mislim da to dovoljno govori o svemu.

Ali ako smo već ciglari onda smo, realno, solidna atletska ekipa i ne znam gdje nam je nestala čvrsta odbrana, ovaj skup igrača bi po mom mišljenju morao mnogo mnogo bolje u odbrani.
Ma uopšte se ne šuta koliko bi trebalo. Igrači kao da se boje da profulaju.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 15 avg 2022, 10:45

Kamenjaš u repci i u klubu dva različita svijeta. Do koga je ili do čega je. Gegić nestao. Atić u daljnem sunovratu. Halilović ofalio. Nema Sulejmanovića. Musa maneken koji na fore kupi simpatije čobana i neobrazovanih. Juka uobražen do bola.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2022, 10:47

Sarmica je napisao/la:
15 avg 2022, 10:30
Raonffa je napisao/la:

A nije ni čudo s obzirom koliko imaju loše procente, gubi se samopouzdanje.

Gegić ja mislim u zadnje 3-4 utakmice za reprezentaciju ima trojku 0/10, Atić će pogoditi jednu trojku preko ruke pa će promašiti naredne tri otvorene, Lazić šuta jedino kad baš baš mora a objektivno možda ima i najmekšu ruku od svih ovih rotacionih igrača, Sulejmanović može ubaciti 2-3 trojke al' isto tako može imati glat 0/5 u jednom meču...

Na to sve dodaj Musu koji nije nimalo stabilan u reprezentaciji plus Robersona koji također zna biti nevidljiv, stvarno vrlo komplikovana i specifična situacija.

Ne znaš je li gore kada šutaju ili kada ne šutaju.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 15 avg 2022, 10:54

Raonffa je napisao/la:
15 avg 2022, 10:47
Sarmica je napisao/la:
15 avg 2022, 10:30
Raonffa je napisao/la:

A nije ni čudo s obzirom koliko imaju loše procente, gubi se samopouzdanje.

Gegić ja mislim u zadnje 3-4 utakmice za reprezentaciju ima trojku 0/10, Atić će pogoditi jednu trojku preko ruke pa će promašiti naredne tri otvorene, Lazić šuta jedino kad baš baš mora a objektivno možda ima i najmekšu ruku od svih ovih rotacionih igrača, Sulejmanović može ubaciti 2-3 trojke al' isto tako može imati glat 0/5 u jednom meču...

Na to sve dodaj Musu koji nije nimalo stabilan u reprezentaciji plus Robersona koji također zna biti nevidljiv, stvarno vrlo komplikovana i specifična situacija.

Ne znaš je li gore kada šutaju ili kada ne šutaju.
Postoji neki grč u igri, kao da su ubijeni u pojam. Samopouzdanje je velika stvar. I oni loši sa sampouzdanjem daju veće rezultate od realnih. Meni nije jasno kako nitko nije radio ili možda i jeste, recimo sa Atićem, da ga 'otkljuća' psihološki i psihički.

Šta se desilo sa Gegom?

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 15 avg 2022, 10:57

Sarmica je napisao/la:
15 avg 2022, 10:45
Kamenjaš u repci i u klubu dva različita svijeta. Do koga je ili do čega je. Gegić nestao. Atić u daljnem sunovratu. Halilović ofalio. Nema Sulejmanovića. Musa maneken koji na fore kupi simpatije čobana i neobrazovanih. Juka uobražen do bola.
A ti glup

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 15 avg 2022, 10:59

L-Train je napisao/la:
14 avg 2022, 17:47
Hajte ba popustite sa Bosnicem i dobijanjem C reprezentacija dok tebi niko sem Juke nije falio.B ekipa Litvanije ga dva puta dobila.Bosnic je kul lik,ima energiju,ali nista on ovdje posebno nije napravio,a i ekipa je takva kakva je,losa.
Ne mogu da vjerujem koliko to skakutalo kad kraj klupe uzdizu, a covjek dobio samo amaterske reprezentacije. I cak imao i kikseva protiv nekih, kao trece ekipe Litvanije sto si napisao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

haris123456789
Kontakt:

Post Postao/la haris123456789 » 15 avg 2022, 11:12

Sarmica je napisao/la:
15 avg 2022, 10:45
Nek si i ti nekad ubo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 avg 2022, 11:29

Sarmica je napisao/la:
15 avg 2022, 10:54

Postoji neki grč u igri, kao da su ubijeni u pojam. Samopouzdanje je velika stvar. I oni loši sa sampouzdanjem daju veće rezultate od realnih. Meni nije jasno kako nitko nije radio ili možda i jeste, recimo sa Atićem, da ga 'otkljuća' psihološki i psihički.

Šta se desilo sa Gegom?
Ma ko će to znati, meni recimo Atić djeluje kao da sam sebi ne želi pomoći i onda ti tu ne možeš ništa plaho učiniti.

Što se Air Gege tiče ni to ne znam ali meni nekako više djeluje da je ovo njegov pravi nivo, one neke brojke sa početka sezone u Ciboni nikako mi nisu bile realne za njega.

A možda je i jednostavno ispao iz forme u koju se teško vraća.

Vezano za ovu priču oko Bosnića, niko ovdje ne uzdiže njega kao nekog trenerskog maga ali čovjek je makar imao sistem i stil igre, znalo se šta ko radi na terenu i kako želimo igrati što ja nikako ne vidim kod Bekira, a daj Bože da i vidimo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2022, 12:39

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je odlučilo dodijeliti 200.000 KM Košarkaškom savezu BiH za finansiranje muške i ženske reprezentacije BiH, tačnije njihov odlazak na Eurobasket i Svjetsko prvenstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 15 avg 2022, 12:43

Sorry ali da su Nurkic i Musa bolji od Teletovica i Djedovica ne pije vode kod mene.

Samo je snaga kod Nurkica, ali i to je upitno jer je Mirza isto jak.

Mid range bolji Djed/Tele
Igra ledjima bolja Djed/Tele
Ulaz u kos obe strane layup/reverse bolji Djed/Tele
Odbrana mozda isto
PnR isto
dobre guzove ima Belma

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 15 avg 2022, 12:45

Drape je napisao/la:
14 avg 2022, 22:20
Spejsing je najvažniji za napad, a nama igra Vrabac, ili Kamenjaš i Halilović zajedno, ili jedan od njih sa Nurkićem.

slika
Base line cut? I kucaj!

Musa je dovoljno visok da moze dodavanje preko glave.

P.S.: sjedim u Sladkoslano na Carsiji, pijem kafu i komentarisem na forumu. Hahahahaha.
dobre guzove ima Belma

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 15 avg 2022, 13:02

Estonija nam je u dvije četvrtine ubacila 30 poena, Češka 30 i 27, u Europi se ne viđa često 30 poena za četvrtinu, a mi ih već redovno primamo. Nije nepoznato da nam nedostaju playmakeri, šuteri i igrači koji spuštaju loptu na parket, i da ćemo zato teško postizati poene, ali mi ne igramo ni odbranu a imamo najviše igrača koji su bolji u odbrani nego u napadu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 avg 2022, 13:19

Raonffa je napisao/la:
15 avg 2022, 08:53
Nahvali nas @Ghuraba pravo a @lumani odmah doleti da kaže kako smo loši i da Aziz Bekir tu ne može ništa učiniti :D

A ja mislim da je istina negdje na sredini :kafa:
Ovaj poraz je bio i do umora :!: Dvije tekme U dva Dana a oni odmorni...Druze, mi smo jedina repka bez nekog shutera.Ako Nas krene trica jednu tekmu tu uzimamo bilo koga...Ja sanjam o shuteru a Mi se mucimo sa slobodnim ....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.