Ono bi nekoga postrojavalo, navijača i g...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:25Pa nek kaze da on nije u stanju da igra za velik klub i da se nosi sa pritiskom i nek se nosi u pm i nek ide u Posusije nema frke. Partizanovci svoje postroje kao djecu,Torcida,navijaci Radnickog itd i sta je problem jesmol trebali da nakon petarde i gubljenja 3 boda od ekipe koja prvi put ovu ligu igra da kazemo sve ok? Nek im ne isplati za kaznu 3 plate da vidis kako placu,ko jos dobija platu nizastaharis004 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:57Oni koji su očekivali sezonu bez poraza sad su najglasniji u kritikama.
Ruku na srce užasni smo bili, ali svejedno od mene puna podrska igračima i stručnom štabu.
Definitivno uzasne naše utakmice, teško je reći u kojoj smo izgledali lošije ali mislim da nije bilo realno očekivati 33-0-0.
Daleko je naš igrački kadar od te neke super ekipe koja može u kontinuitetu gaziti sve pred sobom.
Ovo sa Suljićem mi je dno dna, čovjek je prošle sezone bio odličan, ove mu se dosta zanedalo ali i dalje ništa lošiji nije od ostalih, i šta sad, treba ga tjerat ?
To uvijek govorim, da sam igrač te razine nikad ne bih došao u Sarajevo, pogotovo u tim godinama. Bolje za duplo manju platu igrati u Posušju nego trpiti ova dobacivanja sa tribine. Dno dna, ovim samo možemo izgubiti dugoročno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Antikloc je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:12Musemic nije vrijedan pomena,to je jedna trenerska neznalica. Vinka je steta,to je jedan znalac i Gospodin par exellance. Dok je imao ekipu i plate,derao je guzove svima redom. Da je imao uslove i tim k'o debeli,samo nebo bi mu bilo granica. Sablic je hajducki luzer,njega ne treba ni u grad pustat a kamoli u klub,mada ruku na srce,nije imao ni tima ni uslova. Vasoskog je trebalo ostaviti,ni on nije imao tim ni uslove. Trebalo mu je dati sansu da pokaze nesto sa igracima koje on selektira i dovede,pa tek onda suditi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 avg 2022, 09:27Ma prvo smo usrali sa otpuštanjem Musemića onda dovedeš dobrog trenera Marinovića i njega okriviš za loše rezultate a ni plata nije bilo. I jedan i drugi su morali ostati duže jer su se sa njima uzimali trofeji. Onda dolazi blitvar i najgori fudbal koji se ikad gledao na Koševu pa Vasoski koji je po mom trebao da dobije bar do januara 2023 ali eto sad treba istrpit Feđu bar do kraja sezone. Nama će ove sezone biti veliki uspjeh ući u evropu kroz ligu i eventualno opet finale kupa to je maksimum ove ekipe. Šaneri ne smiju igrat za njih ne bi trebalo bit nikako mjesto al sta je tu je nek sjede na klupi.nokee je napisao/la: ↑15 avg 2022, 08:52Imate krize u svim klubovima. Evo svjez primjer je Osijek. Bjelica vrhunski trener i svi bi svrsavali na njega (s razlogom) i klub se odluci da ide na duze staze s njim, kad corak. Ispade od amatera, 5 kola lige 5 bodova. Ekipa vrijedi 40milki €. Strasno! Ide odsteta milionska. I oni imaju investitora ko i mi.
Mi smo se odlucili za Dudica za duze staze ali **** ako ne mozes da dignes ekipu iz letargije onda je pitanje da li toliko rizikovati?
Evo nama ko navijacima, ima li i jedan trener da je valjao (osim Kodre, mada ko zna bil nam i on valjao da je duze ostao)? Zrinjski je istrpio Jakira kad Evropu nisu uspjeli izboriti, al zato sad ginu igraci za njega..
Debeli je dobio najbolje uslove koje je ikad dobio i jedan trener u BH. Ima tim,koji je sam probrao. Ima najskuplji tim lige,najveci budzet lige. To nemaju ni Arteta,ni Bjelica. Ovi porazi su u rangu kao da Zvezda gubi od Cukarickog i Vozdovca.
Igraci nam ne mogu trcati jer ih je debeli kreten polomio svojim kretenlucima. On se ufurao da je Klop i vodi Liverpool . Da je u nekoj igrici na PS. A nema mozga da vidi da su ovo igraci skromnih fizickih mogucnosti i potencijala. S njima treba polako i sa znanjem. No ,znanje mu je krhko !!
Tjerat i to tjerat **** motkom
Znaci sad je vec doslo do faze da se za Dudica kaze "debeli kreten"
Znas sta ja mislim da je najbolje? Da se ugasimo.. Ne zasluzujemo da imamo ni investitora ni klub. Tebi je na meni sljedeci Mirvic ko da gledam. I sve poslije 2 poraza, heeej?!
Fuj ba kako pojedinci razmisljaju. Nemoj da ti vracam postove da se ofiras ovdje sta si pisao i sta sad pises. "igraci skromnih fizickih mogucnosti i potencijala" sad.. a neki dan ti je bio najbolji roster lige itd. Tobejarabi bolesti svakakvih
Antikloc je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:41Koji ste vi kmecavci ! Danima kmecite. A zna se ,da imamo najjacu ekipu lige. Kako je Gazda odrijesio kesu i doveli se normala igraci ,ostalo je samo pitanje zrinjski ili Sarajevo. Ostalo je talasika za nabijati,ukljucujuci Borac.
Bilo mi je malo zao Lalatovica,ne ide ga,no danas je dao totalno nesportsku izjavu ,kao na srecu smo dobili a iz aviona se vidi da smo mnogo kvalitetniji i da bi dobili 9 od 10 tekmi.
Protiv Sloge se skupiti,da damo podrsku,da se vidi da nas ima !!
- napoleon72
- Kontakt:
Jos jedan ogroman problem koji se godinama vuce kod nas je to kako nam se 90% pojacanja ugasi cim dodje, ne budu ni na 30% stvarnih mogucnosti. Evo iz zadnjeg seta pojacanja, odlicni su Cirjak i Musa, Ikic je dosta solidan, al npr Dzafic i Drobarov su do sad ispod svih ocekivanja, a od njih smo realno najvise ocekivali. Nurdina ne vrijedi ni spominjat, Bagaric 2. Al eto, prethodno i taj Bagaric slina obicna a u drugim klubovima igra nesta, pa Kapic, Catakovic, Suljic (za mene mrtvi mahalac i nehljeb al eto godinama je igrao vani), Mujakic u ovom drugom mandatu, pa ranije TSS, Mustedanagic (nakon tih privatnih problema za koje mu niko normalan ne bi sudio, nije mogao ni kile skinut a kamoli sta drugo), Letic, Sofranac, Balic, Saric... Pa sve tamo do Bilbije. Neki od nabrojanih su bljesnuli povremeno, neki su nas znali i obradovat, al cinjenica je da su mnogi i vani igrali i u ovoj ligi za druge jake klubove gdje su ocekivanja visoka, al samo kod nas su mrljavi, tromi, ocajni, van forme...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Svi koji mogu u Zenicu u petak! Da vidimo hoce li se konacno malo trznut. Nek nas bude opet 4000 pa ako ih ni to ne digne nek idu svi zajedno u 100 picki materina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džafić nije na nivou jer čovjek čita život igra na krilu kao i na polušpicu, u Sarajevu je on naravno napadač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ulazio je i na krilo ispocetka, jasno mi je da je zavaljen s pozicijom al i on se slabo krece, slabo trci, trom je totalno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kakvi,nece biti 800-1000 ljudi.50% oni sto su bili prosli put ohladila je petarda protiv Tuzle,ovaj poraz protiv Igmana jos vise a i sa terminom opet nas zayebali.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:44Svi koji mogu u Zenicu u petak! Da vidimo hoce li se konacno malo trznut. Nek nas bude opet 4000 pa ako ih ni to ne digne nek idu svi zajedno u 100 picki materina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100% ali svi tako izgledaju osim možda Muse i Tomaševića, oni ne mogu hodati na terenu. Sjeti se poslije odbranjenog penala, samo je trebalo da neko potrči pa da barem proba izbaciti loptu a svi stoje ko ukopani.napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:54Ma ulazio je i na krilo ispocetka, jasno mi je da je zavaljen s pozicijom al i on se slabo krece, slabo trci, trom je totalno.
-
- Kontakt:
Protiv Borca je krenuo na lijevom krilu i odigrao strasnu utakmicu.Protiv Sloge usao na lijevo krilo,gol+asistencija.Ove dvije utakmice sto je igrao napadaca lose,vidi se da nije to za njega.napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:54Ma ulazio je i na krilo ispocetka, jasno mi je da je zavaljen s pozicijom al i on se slabo krece, slabo trci, trom je totalno.
Volio bi ga vidjeti na AM
Ovako nesto otp.
Avramovski-Dzafic-Ikic
Catakovic(Ahmetovic)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To je izmedju ostalog nas problem, "nove" pozicije za neke igrace gdje bas ne dolaze do izrazaja a u utakmicama osim sa igmanom gdje Nardim imao dosta prilike nismo ih kreirali za nase napadace da pokusaju nestonapoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:54Ma ulazio je i na krilo ispocetka, jasno mi je da je zavaljen s pozicijom al i on se slabo krece, slabo trci, trom je totalno.
Sve mi znamo.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma izgleda da nisu ni ocekivali da je moguce da Sahinovic skine penal, svi stali u fazonu "yebaji ga". Kad je momak odbranio jos 3 sekunde se nisu ni pomjerili, to je bilo dovoljno da ga primimo.MortemHz je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:58100% ali svi tako izgledaju osim možda Muse i Tomaševića, oni ne mogu hodati na terenu. Sjeti se poslije odbranjenog penala, samo je trebalo da neko potrči pa da barem proba izbaciti loptu a svi stoje ko ukopani.napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:54Ma ulazio je i na krilo ispocetka, jasno mi je da je zavaljen s pozicijom al i on se slabo krece, slabo trci, trom je totalno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vinko znalac, Husref neznalica. Izbrisi to Anti iz imena.Antikloc je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:12Musemic nije vrijedan pomena,to je jedna trenerska neznalica. Vinka je steta,to je jedan znalac i Gospodin par exellance. Dok je imao ekipu i plate,derao je guzove svima redom. Da je imao uslove i tim k'o debeli,samo nebo bi mu bilo granica. Sablic je hajducki luzer,njega ne treba ni u grad pustat a kamoli u klub,mada ruku na srce,nije imao ni tima ni uslova. Vasoskog je trebalo ostaviti,ni on nije imao tim ni uslove. Trebalo mu je dati sansu da pokaze nesto sa igracima koje on selektira i dovede,pa tek onda suditi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑15 avg 2022, 09:27Ma prvo smo usrali sa otpuštanjem Musemića onda dovedeš dobrog trenera Marinovića i njega okriviš za loše rezultate a ni plata nije bilo. I jedan i drugi su morali ostati duže jer su se sa njima uzimali trofeji. Onda dolazi blitvar i najgori fudbal koji se ikad gledao na Koševu pa Vasoski koji je po mom trebao da dobije bar do januara 2023 ali eto sad treba istrpit Feđu bar do kraja sezone. Nama će ove sezone biti veliki uspjeh ući u evropu kroz ligu i eventualno opet finale kupa to je maksimum ove ekipe. Šaneri ne smiju igrat za njih ne bi trebalo bit nikako mjesto al sta je tu je nek sjede na klupi.nokee je napisao/la: ↑15 avg 2022, 08:52Imate krize u svim klubovima. Evo svjez primjer je Osijek. Bjelica vrhunski trener i svi bi svrsavali na njega (s razlogom) i klub se odluci da ide na duze staze s njim, kad corak. Ispade od amatera, 5 kola lige 5 bodova. Ekipa vrijedi 40milki €. Strasno! Ide odsteta milionska. I oni imaju investitora ko i mi.
Mi smo se odlucili za Dudica za duze staze ali **** ako ne mozes da dignes ekipu iz letargije onda je pitanje da li toliko rizikovati?
Evo nama ko navijacima, ima li i jedan trener da je valjao (osim Kodre, mada ko zna bil nam i on valjao da je duze ostao)? Zrinjski je istrpio Jakira kad Evropu nisu uspjeli izboriti, al zato sad ginu igraci za njega..
Debeli je dobio najbolje uslove koje je ikad dobio i jedan trener u BH. Ima tim,koji je sam probrao. Ima najskuplji tim lige,najveci budzet lige. To nemaju ni Arteta,ni Bjelica. Ovi porazi su u rangu kao da Zvezda gubi od Cukarickog i Vozdovca.
Igraci nam ne mogu trcati jer ih je debeli kreten polomio svojim kretenlucima. On se ufurao da je Klop i vodi Liverpool . Da je u nekoj igrici na PS. A nema mozga da vidi da su ovo igraci skromnih fizickih mogucnosti i potencijala. S njima treba polako i sa znanjem. No ,znanje mu je krhko !!
Tjerat i to tjerat **** motkom
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno, u biti Džafić je tu jer je Nardin kariina, Hamza van forme a Merso ne može izdržati dugo na terenu i to je ok ali čovjek jednostavno nikad to u životu nije igrao. Uopće mu ništa ne zamjerim osim toga što djeluje sporo ali kao što rekoh, 90% ekipe tako izgleda.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2022, 11:00Protiv Borca je krenuo na lijevom krilu i odigrao strasnu utakmicu.Protiv Sloge usao na lijevo krilo,gol+asistencija.Ove dvije utakmice sto je igrao napadaca lose,vidi se da nije to za njega.napoleon72 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:54Ma ulazio je i na krilo ispocetka, jasno mi je da je zavaljen s pozicijom al i on se slabo krece, slabo trci, trom je totalno.
Volio bi ga vidjeti na AM
Ovako nesto otp.
Avramovski-Dzafic-Ikic
Catakovic(Ahmetovic)
- Objektivac1946
- Kontakt:
ne moze igrati kao poluspic jer tu igra od babe zalizannog sin.Dzafic je rasturao po toj poziciji.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zivi bili, nemojte nas porediti sa Manchesterom ni u kojem smislu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napoleon72
- Kontakt:
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma znam sve, sve mi je jasno, al eto, opet nadam se...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:55Kakvi,nece biti 800-1000 ljudi.50% oni sto su bili prosli put ohladila je petarda protiv Tuzle,ovaj poraz protiv Igmana jos vise a i sa terminom opet nas zayebali.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:44Svi koji mogu u Zenicu u petak! Da vidimo hoce li se konacno malo trznut. Nek nas bude opet 4000 pa ako ih ni to ne digne nek idu svi zajedno u 100 picki materina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prebacio sam na ovu stranicu da je na početku

Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Amidzaa, ASD, boki86, Cwirek, Ferroviere1987, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, Lecler, leo1946, macahz, Rajvosa4ever, rimljanin90, Serha, strahmeipomisliti, THEC i 189 gostiju.