FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Treba samo izdrzati jos X protiv Slobode i ispunili smo obaveze prema Mozzartu za sada. Onda mozemo nastaviti igrati za bodove... Yebem li ti mafiju i kladionicu i ko ih dovede za sponzore!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Al fakat kako smo sa njima potpisali igra neprepoznatljiva yebo te titobordoakapitar je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:48Treba samo izdrzati jos X protiv Slobode i ispunili smo obaveze prema Mozzartu za sada. Onda mozemo nastaviti igrati za bodove... Yebem li ti mafiju i kladionicu i ko ih dovede za sponzore!

Nakon Sablica i Vasovskog nista me nebi iznenadilo...a Mirvic ko naivno, dobrocudno, derle.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleo.
Naprijed rajvo, ruzna sedmica za nas. Hajmo se probati dozvati, nova sedmica nove navike, ko god može u petak u Zenicu!!

Naprijed rajvo, ruzna sedmica za nas. Hajmo se probati dozvati, nova sedmica nove navike, ko god može u petak u Zenicu!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Oni koji su očekivali sezonu bez poraza sad su najglasniji u kritikama.
Ruku na srce užasni smo bili, ali svejedno od mene puna podrska igračima i stručnom štabu.
Definitivno uzasne naše utakmice, teško je reći u kojoj smo izgledali lošije ali mislim da nije bilo realno očekivati 33-0-0.
Daleko je naš igrački kadar od te neke super ekipe koja može u kontinuitetu gaziti sve pred sobom.
Ovo sa Suljićem mi je dno dna, čovjek je prošle sezone bio odličan, ove mu se dosta zanedalo ali i dalje ništa lošiji nije od ostalih, i šta sad, treba ga tjerat ?
To uvijek govorim, da sam igrač te razine nikad ne bih došao u Sarajevo, pogotovo u tim godinama. Bolje za duplo manju platu igrati u Posušju nego trpiti ova dobacivanja sa tribine. Dno dna, ovim samo možemo izgubiti dugoročno.
Ruku na srce užasni smo bili, ali svejedno od mene puna podrska igračima i stručnom štabu.
Definitivno uzasne naše utakmice, teško je reći u kojoj smo izgledali lošije ali mislim da nije bilo realno očekivati 33-0-0.
Daleko je naš igrački kadar od te neke super ekipe koja može u kontinuitetu gaziti sve pred sobom.
Ovo sa Suljićem mi je dno dna, čovjek je prošle sezone bio odličan, ove mu se dosta zanedalo ali i dalje ništa lošiji nije od ostalih, i šta sad, treba ga tjerat ?
To uvijek govorim, da sam igrač te razine nikad ne bih došao u Sarajevo, pogotovo u tim godinama. Bolje za duplo manju platu igrati u Posušju nego trpiti ova dobacivanja sa tribine. Dno dna, ovim samo možemo izgubiti dugoročno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema više dovođenja. Pa yebo te hljeb kako kontate s 2 mrtva stopera da prezivite cijelu yebenu polusezonu?
Piše: Miralem Holjan
– Feđa, glavu gore, sve je ovo još u povoju, puno igrača je došlo u kratkom periodu, ima tu možda malo lutanja ali ubijeđen sam da će ti to upakovati zbog ovih silnih stručnjaka koji nemaju pojma šta je to stati pred 20 momaka i tražiti najbolja rješenja.
Pojma ljudi nemaju da to nema veze sa strukom. Mulalića su razapinjali, a sada je odjednom kralj, kakvi smo to ljudi postali. Da li je isti taj Jakirović ostavku podnio, pa ga ljudi ostaviše i vidi šta čovjek radi.
Pa ljudi moji bar vi koji ste igrali lopte valjda znate koliko treba da se jedna ekipa posloži i uigra. Ima grešaka slažem se, ali pustimo čovjeka da radi u miru, a ja životom garantujem da će se ova ekipa posložiti i biti stroj.
Gade mi se ovi što samo čekaju kiks i opleti, eto bili su ti silni stručnjaci sa strane i šta smo dobili – ništa, pa šta bi trebalo Xavi ili ovaj u Manchesteru Ten Hag gdje su milijarde u pitanju, pa Arteta u Arsenalu, davno trebao letjeti na osnovu rezultata. Ipak, nije to tako, neko je procijenio da treba vrijeme, a Dudiću treba vrijeme zato Feđa glavu gore, znaju ovi momci igrati lopte samo treba vremena. I ti i Mulalić zaslužujete svo vrijeme ovog svijeta jer ste naši, a mi smo najgori sa našim i našom djecom.
Puna podrška Feđa za tebe, ekipu i Upravu kluba. Idemo dalje!”, poručio je Holjan.
– Feđa, glavu gore, sve je ovo još u povoju, puno igrača je došlo u kratkom periodu, ima tu možda malo lutanja ali ubijeđen sam da će ti to upakovati zbog ovih silnih stručnjaka koji nemaju pojma šta je to stati pred 20 momaka i tražiti najbolja rješenja.
Pojma ljudi nemaju da to nema veze sa strukom. Mulalića su razapinjali, a sada je odjednom kralj, kakvi smo to ljudi postali. Da li je isti taj Jakirović ostavku podnio, pa ga ljudi ostaviše i vidi šta čovjek radi.
Pa ljudi moji bar vi koji ste igrali lopte valjda znate koliko treba da se jedna ekipa posloži i uigra. Ima grešaka slažem se, ali pustimo čovjeka da radi u miru, a ja životom garantujem da će se ova ekipa posložiti i biti stroj.
Gade mi se ovi što samo čekaju kiks i opleti, eto bili su ti silni stručnjaci sa strane i šta smo dobili – ništa, pa šta bi trebalo Xavi ili ovaj u Manchesteru Ten Hag gdje su milijarde u pitanju, pa Arteta u Arsenalu, davno trebao letjeti na osnovu rezultata. Ipak, nije to tako, neko je procijenio da treba vrijeme, a Dudiću treba vrijeme zato Feđa glavu gore, znaju ovi momci igrati lopte samo treba vremena. I ti i Mulalić zaslužujete svo vrijeme ovog svijeta jer ste naši, a mi smo najgori sa našim i našom djecom.
Puna podrška Feđa za tebe, ekipu i Upravu kluba. Idemo dalje!”, poručio je Holjan.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Hamagara je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:02Piše: Miralem Holjan

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nemoguće sa trakom i Andrejem odigrati još 15 tak utakmica. To bi potop bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:02Nema više dovođenja. Pa yebo te hljeb kako kontate s 2 mrtva stopera da prezivite cijelu yebenu polusezonu?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ima Drobarov dignut će se on, ali treba vremena, bar 4-5 utakmica da u formu uđe. A mi do tad mozemo u 3 picke materine otici. Stvarno nevjerovatno da necemo posegnuti za nekim rijesenjem pa makar da nije igrao ni godinu dana. Nek sutra trako dobije crveni i sta onda ? Ma ne znam, yebem mu mater sta trcis samo za vukoticem a nemas plan B? Kaže feđa ima jos opcija, i sta bi? Ne znam stvarno. Zbog ovakvih stvari cemo se cuditi sto necemo dobro igrati u defanziviFCUM je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:07Nemoguće sa trakom i Andrejem odigrati još 15 tak utakmica. To bi potop bioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:02Nema više dovođenja. Pa yebo te hljeb kako kontate s 2 mrtva stopera da prezivite cijelu yebenu polusezonu?

Varešanović senior je dobar sa sarajevskom mafijom još iz igračkih dana, ne bi me čudilo da Dudiću prijete i pritiskaju ga da invalid Dal mora igrati. Apsolutno ni po jednoj osnovi, Dal danas nije smio biti u prvih 11. Tu je morao igrati Džafić, a u špicu da igra neko ko je po vokaciji špic, Nardin ili Hamza.
S kim je ono bio Dudić na kafi neki danLucas je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:13Varešanović senior je dobar sa sarajevskom mafijom još iz igračkih dana, ne bi me čudilo da Dudiću prijete i pritiskaju ga da invalid Dal mora igrati. Apsolutno ni po jednoj osnovi, Dal danas nije smio biti u prvih 11. Tu je morao igrati Džafić, a u špicu da igra neko ko je po vokaciji špic, Nardin ili Hamza.

FC United Of Manchester !
Da mi je neko rekao prije par dana da protiv Igmana i Tuzle necemo ni bod osvojiti, da cemo dati jedan gol, a primiti SEDAM komada, pa ja bih mu se u facu nasmijao. Nek se dobro zapitaju svi u klubu sta rade, od igraca, Feđe, pa prema vrhu hijerarhije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
50 strana od početka utaice, sve stručnjaci. Situacija nije bajna, pogledajte u kakvom je khurcu mančester. Završite za uefine licence i onda pametujte, trebalo ovako, trebalo onako.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Ma sve je tacno ali brate moj muka mi je na pomisao da ćemo yebenu polusezonu igrati s 2 stopera. Pa ja mislim da i Igman ima vise.
Naravno da nije okej 2 stopera, naći će se neko ko je slobodan i potpisati, u ovoj situaciji i samo da potpuni broj ako će potpisati na godinu je dobro.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:18![]()
Ma sve je tacno ali brate moj muka mi je na pomisao da ćemo yebenu polusezonu igrati s 2 stopera. Pa ja mislim da i Igman ima vise.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Teska patetika i floskule.Hamagara je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:02Piše: Miralem Holjan
Nama trebaju konkretni potezi,konkretne mjere da se neke stvari rijese. Ok neka Fedje zasada,ali ovakav odnos prema dresu kao sto je bio u zadnje dvije utakmice je nista drugo do bahatost i bezobrazluk.
-
- Kontakt:
Pa nek kaze da on nije u stanju da igra za velik klub i da se nosi sa pritiskom i nek se nosi u pm i nek ide u Posusije nema frke. Partizanovci svoje postroje kao djecu,Torcida,navijaci Radnickog itd i sta je problem jesmol trebali da nakon petarde i gubljenja 3 boda od ekipe koja prvi put ovu ligu igra da kazemo sve ok? Nek im ne isplati za kaznu 3 plate da vidis kako placu,ko jos dobija platu nizastaharis004 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:57Oni koji su očekivali sezonu bez poraza sad su najglasniji u kritikama.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi da dovedemo Benzemu iz Reala prvo sto bi bilo je to, da bi se povredio (u Realu nepamtim kad se je povredio u zadnjih 10 godina al mi smo ti takvi baksuzi). Onda iduce po povratku od ozljede bi bile blijede partije i promasivao bi Boga oca (sto bi mu mi pripisivali godinama jel star igrač). E onda bi bljesnuo tekmu ili dvije (gdje bi ga odmah mi proglasili kandidatom za zlatnu loptu).
Nakon tog idu opet losa izdanja (tražili bi sad nekog juniora da ga trener ubaci mjesto tarabe Benzeme). I zadnje je neslavan, odlazak iz kluba uz nasu konstataciju, da ne igraju imena i kapitalci te kako je on medju najgorim pojacanjima kluba u historiji.
Koliko smo mi igraca i trenera unistili to je čudo, fenomen. Sad nek neko upumpa u klub 100mil€ u pojacanja mi bi se opet ovako brukali. Te klanovi, afere, tenzije. Ne pamtim kad smo nesto bas onako rahat osvojili.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Nakon tog idu opet losa izdanja (tražili bi sad nekog juniora da ga trener ubaci mjesto tarabe Benzeme). I zadnje je neslavan, odlazak iz kluba uz nasu konstataciju, da ne igraju imena i kapitalci te kako je on medju najgorim pojacanjima kluba u historiji.
Koliko smo mi igraca i trenera unistili to je čudo, fenomen. Sad nek neko upumpa u klub 100mil€ u pojacanja mi bi se opet ovako brukali. Te klanovi, afere, tenzije. Ne pamtim kad smo nesto bas onako rahat osvojili.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BungaBum, Gomis99, InatSilniBosanski, Morpheus, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Sanchez87hz, ThrillerHz, zagorski i 92 gosta.