FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
76
34%

Ukupno glasova: 223

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 15 avg 2022, 14:59

zagorski je napisao/la:
15 avg 2022, 14:57
benko21 je napisao/la:
15 avg 2022, 13:33
Podrska za Fedzu
U petak svi u Zenicu
Mala ispravka, podrska klubu i treneru koji je trenutno na poziciji sefa strucnog staba. Dosta vise kulta licnosti.
:thumbup:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 avg 2022, 15:05

Zasto je ostavio ahmeta (produzena ruka u svlacionici) zasto mu Ahmo nejavi ako je 30 tokilas butovnik

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 avg 2022, 15:05

Zasto je ostavio ahmeta (produzena ruka u svlacionici) zasto mu Ahmo nejavi ako je 30 tokilas butovnik

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 avg 2022, 15:07

Aduka87 je napisao/la:
15 avg 2022, 14:59
Mene vise brine ovo za stopere, jucer nam patuljak glavom zabi iz kornera, na hajr.
Jel ima neko informaciju sta je sa stoperom? Kakva je odbrana u ove dvije utakmice nek 2 ganjaju komotno.
Iskreno od svih pojacanja za ovu sezonu, ok mozda je nespreman jos uvijek ali najvise me razocarao Drobarov. Pa ja sam mislio da je on Canavaro za nasu ligu, hajde nije jos sve pokazao al nekako mi nesiguran skroz..los na lopti, los u pasu, los u izlasku, los u skoku.. Cak mi na terenu baca na Dupovca! Akobogda da me demantuje..
Za Mulahusejnovića sam govorio i kad smo ga dovodili da mi je cudan potez i da amo trebali tu ubicu dovesti i eto ispostavi se tako.. Tako da me nije puno iznenadio.
Tomasevic Cirjak i Musa su opravdali epitet pojacanja do sada.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2022, 15:08

f0rest1946 je napisao/la:
15 avg 2022, 13:24
MortemHz je napisao/la:
15 avg 2022, 11:10
Prebacio sam na ovu stranicu da je na početku

slika
slika
Ja sam to i pisao mnogo puta al dodje Evander i kaze treba bolnicu napravit yebo klubove :rol:

Sramota za grad koliko mrvica podijele za sport glupi politicari.
Kome pare da daju? Da jos vise uhljeba zaposle i navale na klupsku siisu? Jos Sabrina i slicnih, da pokradu? Ili da daju da se dovode treneri igraci iz Srbije i Hrvatske, kojima ce kasnije placati raskide ugovora, kao sto se svake godine radi?
I ako se nesto da, usloviti da se odnosi samo na odredjene proekte.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 avg 2022, 15:17

Evander je napisao/la:
15 avg 2022, 15:08
f0rest1946 je napisao/la:
15 avg 2022, 13:24
MortemHz je napisao/la:
15 avg 2022, 11:10
Prebacio sam na ovu stranicu da je na početku

slika
slika
Ja sam to i pisao mnogo puta al dodje Evander i kaze treba bolnicu napravit yebo klubove :rol:

Sramota za grad koliko mrvica podijele za sport glupi politicari.
Kome pare da daju? Da jos vise uhljeba zaposle i navale na klupsku siisu? Jos Sabrina i slicnih, da pokradu? Ili da daju da se dovode treneri igraci iz Srbije i Hrvatske, kojima ce kasnije placati raskide ugovora, kao sto se svake godine radi?
I ako se nesto da, usloviti da se odnosi samo na odredjene proekte.
da ayla umjesto 8000 ima 13 000 platu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 avg 2022, 16:02

napoleon72 je napisao/la:
15 avg 2022, 14:50

Mirko je itekako bio neduzan, to sto tebi nije stao na pjesackom il sta vec, pa si mu se na kosti naklatio od prvog dana, to je druga stvar. Covjek je olicenje profesionalca, sutio i igrao, kad je otpisan nije ni sekunde zatezao. Da je nama 11 Oremusa u ekipi...
Velkoski jest druga stvar al i on je kupovao raju na patetiku, voli grad, voli klub, bla bla.
Marinovica nije otjerao nijedan igrac posebno nego nezadovoljstvo ekipe zbog kasnjenja plata. Nisu imali nista protiv covjeka licno, al se na njemu sve slomilo. Prvi uvijek leti trener.
Cirjaka sam spomenuo kao predstavnika bilo kojeg igraca "sa strane", profesionalca koji dodje da radi svoj posao. Eto spominjes Crepulju medju dobrim igracima, a sjecam se dobro da si ga zvao Krepulja jer je bio povrijedjen kad je dosao. Sad si se naklatio na Anicica, covjek se spremio i potpuno oporavio i spletom nesretnih okolnosti povrijedio drugu nogu, ne onu s kojom je imao problema. To se moglo desit i bilo kojem tvom domacem ljubimcu. Kao da sad pocnemo prozivat Pidru jer je syebao ligamente onda, uaaa invalid, godinu dana sjedio i uzimao pare. Je l' to lijepo?
Bagaric, Cmiljanic i Milanovic se NIKAD nisu velicali. Bodul jest ispocetka, cim je pokazao da je spreman za 30 minuta fudbala svi su prestali sa hvalospjevima. Sofranac imao privatnih problema, jbg, tako nam grah pao. Da je dobar igrac, jest, al nismo imali fajde od njega.
Slazem se i ja da nema domacih i stranih, samo dobri i losi, ja bih jos dodao, samo dobri i losi PROFESIONALCI. Ja prvi ovdje pozivam da igraci iz Akademije uvijek dobiju prednost bilo kojeg starog igraca, jer od djeteta mozes napravit profesionalca, starog psa ne mozes naucit novim trikovima, ma kakav on bio. Al na osnovu kojih kredita Suljic i Dal igraju svaku utakmicu? U ogromnom su padu forme, Suljic je pored toga djubre koje truje svlacionicu i narusava atmosferu, svadja se s publikom. Ne d'o Bog da je to uradio Musa, Cirjak ili Nardin, yebala bi mu tribina sve mrtvo. Ovako, nas Sulja je to, pa mu necemo zamjerit.
I izvini za to "yebo", u afektu je. U pravu si, nema potrebe za tim u raspravi.
Ok, razumijem ponese emocija. Da Dragi Bog meni vrati sve lose sto sam bilo kome pomislio u privatnom zivotu(vazi i za Mirka,Stepanova,Ikandea, Sofraneca,Krleta...)za sve ljude,izuzev agresora na drzavu :bih: U svojoj 65-toj, samo se sa dva covjeka ne bih volio sresti, a ni jedan nije fudbaler.

Da su Bogdom svih 11 Oremusi, ali u 25-tim godinama. Biti profesionalac se podrazumjeva, a biti koristan nasem Klubu je druga prica.
Mirko bio 3 god. i recimo 5 dobrih tekmi, izuzetno dobro naplatio. Mirko moze biti personifikacija svih koji su orobili kasu FKS. Da je Bogdom sam.
Time sto su im kasnile plate, bojkotovali Klub i ispusili +13 i do Evrope ne dobacise. Stani malo, ti takve poštuješ.
Nemoj samo ono"pa svi zivimo od rada i plate", znalo se da ce naplatiti, a oni gasili Klub. Ne gasi se neko koga VOLIŠ.
Cirjak je neko ko bi mogao da se upise u onu grupu cjenjenih i postovanih. Zadnje dvije je podbacio, vratiti ce se aBd.
Imao se obicaj u FKS odigrati zadnjih 6 mj. top i noga. Posteno nek idu, ali su naplatili za godinu ili vise. Takav je bio i Crepulja, ovdje procitao Krepulja, eto ne sluzi mi na cast. Izvini Crepulja.
Marinu sve najbolje u karijeri i u zivotu. Nije Anicic sam sebe potpisao. Za Anicicev transfer kriv je neko drugi, a nije prvi put. Mogla su se dovesti dva stopera iz PL, recimo Zelljkovic i onaj iz Sloge. Sto nisu zdravog "Zeljovca" krupaliju doveli iz Belgije. Ako je svjesno i iz interesa onda mora da leti taj ko ga dovede. Covjek nije igrao toliko vremena, sad alibi druga noga, a prva zdrava. To ni ti ne vjerujes. sofranc imao privatnih problema, otisao u CG i najbolji igrac CG i davao golove u Evropi.
Za FKS ima samo dobri ili losi, to PROFESIONALAC se podrazumjeva. PODRAZUMJEVA, inace nije dobar. Npr. Travancic(?)
Ako je istina za Suljica, reci izvor informacije(nemoj se ljutiti), ja da znam rekao bih. To mi malo vuce na mahalanje. Inace moram postovati pozitivnu,dragu, staru MAHALU. Mahalanje je nesto drugo, malogradjanstina.
Ono sto znam za Suljica da sto je igrao i sto igra, sve je platio onim transferom. ako je "truhla jabuka" trebalo je odmah reagovati, a ne cekati. Ako je "truhla jabuka"(a ja sumnjam) onda je opet neko kriv sto je jos u rosteru. Vozdra prijatelju, samo razlicito razmisljamo, a Ti si vjerovatno blizi izvoru, a ja samo penzioner koji nikad nisam bio blizu Kluba. Samo mi pred Koronu UNFKS donijelo paket, mora se otici u Skenderiju i obnoviti clanarinu. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 15 avg 2022, 17:19

forgempp je napisao/la:
15 avg 2022, 12:48
Al ne bih igrao nit bio trener FKS ni za 1.000.000e jbt.
Jucer Ramic lezi i valja se i gotovo svi stali i Kobiljar izbaci loptu u aut i onako na 2-3m od tribine, nema sta mu nasi navijaci ne psuju, od majke, djeteta, mrtvih i sl, samo zato sto je izbio loptu u aut.

I kako ti da poslije toga igras i budes 100% koncentrisan na teren i igru kad te tvoji navijaci tako izgrde ko gnjidu zadnju.
Istog sam mišljenja.
Ne znam jel vrijedi tih par hiljada km razlike svog folklora psovki sa tribina.
Okej, jest klub uređen, imaš vrh platu, živiš u glavnom gradu, imaš idealne uslove za trening, ali šta ako izgubiš neku utakmicu.
Džabe 10 dobrih rezultata ako izgubiš zadnju utakmicu najgori si.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 15 avg 2022, 17:20

Od grada/kantona/države treba da se dobivaju novci, ali najviše ima smisla da su to ulaganja u infrastrukturu i u mlađe kategorije.

12h nakon utakmice treba zaključat temu. Il možda vidjet s klubom da plate cyber napade na ss.ba da obore forum svaki put kad izgubimo. :D U tom periodu se upravo stvori ova atmosfera il smo prvaci svijeta il treba tjerat sve.

Od mene je podrška stručnom štabu. Reko sam na pauzi i kažem i sad, bujrum do polusezone da vidimo gdje smo šta smo. I mislim da koji god trener da dođe ikad više (Hus nikad više) u fks mora dobit pola godine prilike. Ako nismo zadovoljni, onda razmišljat dalje i pozvat na odgovornost i onoga ko ga je doveo.

Dvije kritike za Feđu za do sad viđeno je veliki broj izmjena u 45. min. Pokušaj dat priliku igračima još 10/15min minimalno nakon što mu sugerises šta treba da radi drugačije. Druga kritika je ovo što "proziva" igrače za poraz, posebno pojedinačno, to mi dođe isto ko ono Husovo prozivanje Pidre u vakat. Riješi to u svlačionici. Druga je stvar ako te neko minira, to izađes i kažeš tačno prezicno i otvoreno.
Samo naprijed Saraj'vo!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 15 avg 2022, 17:26

Što se utakmice tiče, ovakvih utakmica smo godinama gledali u ligii kolko hoćeš. Slabiji protivnik koji se zatvori na nešto lošijem i manjem terenu. U tim utakmicama je bitno da imaš čvrstinu nazad i razbijača naprijed, oko toga gradiš postavu i znaš da će to bit utakmica na manji broj šansi, gdje nerijetko prekidi odluče. Svaki put kad smo od Mladosti izgubili dole nizvodno to je otprilike ovako izgledalo.
Samo naprijed Saraj'vo!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2022, 17:30

Gdje je Dudic pojedinacno prozivao, ocito niste fino preslusati press.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 avg 2022, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 15 avg 2022, 17:34

Dobit cemo Slobodu i derbi pa ce se sve ovo zaboravit i neke teorije zavjere kako igraci protestuju itd. Pa morate biti svjesni da i igraci imaju nekad los dan neki privatni problem nekad jednostavno ne ide itd, nije uvijek sve tako crno kao sto hoce neki da predstave ovdje. Pa kolko ste puta Vi otisli na posao i samo cekali da se zavrsi radno vrijeme i da odete kuci. Vjerujem u ekipu i ss, kao sto sam vec ranije pisao treba dati podrsku jer nas je samo neki maler zadesio ovu sedmicu, i neka je da nas malo spusti na zemlju ali cim uvezemo 2 pobjede (Sloboda i Derbi) opet ce neki ovdje prizivat titulu i neke grupne faze lige prvaka i el. Samo treba biti realan bez lijecanja licnih frustracija na igrace i ss.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 15 avg 2022, 17:35

ubipara je napisao/la:
15 avg 2022, 17:34
Dobit cemo Slobodu i derbi pa ce se sve ovo zaboravit i neke teorije zavjere kako igraci protestuju itd. Pa morate biti svjesni da i igraci imaju nekad los dan neki privatni problem nekad jednostavno ne ide itd, nije uvijek sve tako crno kao sto hoce neki da predstave ovdje. Pa kolko ste puta Vi otisli na posao i samo cekali da se zavrsi radno vrijeme i da odete kuci. Vjerujem u ekipu i ss, kao sto sam vec ranije pisao treba dati podrsku jer nas je samo neki maler zadesio ovu sedmicu, i neka je da nas malo spusti na zemlju ali cim uvezemo 2 pobjede (Sloboda i Derbi) opet ce neki ovdje prizivat titulu i neke grupne faze lige prvaka i el. Samo treba biti realan bez lijecanja licnih frustracija na igrace i ss.
Raznijet ćemo gurbetske pič.ke

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 avg 2022, 17:46

Ma nešto je truhlo u klubu 100%,nadigraš Slogu,Borac,Posušje u svim segmentima igre nspraviš sijaset prilika,šuteva i onda odeš Igmanu i prvu šansu kako treba napraviš u 70min.igra **** nide veza ma daj....mrtvi željo Amoha registruje a mi ne možemo Abubakara,najavljivanje Krivokapića,stopera i ništa tajac,otkazivanje skupštine kiuba jednostavno nešto ne štima garant

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2022, 17:55

Gasimo se ba
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 18:01

visokohz je napisao/la:
15 avg 2022, 17:46
Ma nešto je truhlo u klubu 100%,nadigraš Slogu,Borac,Posušje u svim segmentima igre nspraviš sijaset prilika,šuteva i onda odeš Igmanu i prvu šansu kako treba napraviš u 70min.igra **** nide veza ma daj....mrtvi željo Amoha registruje a mi ne možemo Abubakara,najavljivanje Krivokapića,stopera i ništa tajac,otkazivanje skupštine kiuba jednostavno nešto ne štima garant
Dosta si toga fulao. Prvo Amoah je igrao u BiH papire za sekundu dobijes, ovaj momak u džungli u Africi igrao, pitaj boga kad ce dobiti papire. Kakve veze ima odgađanje skupstine sa problemima na terenu? Ismir nije radi poslovnih obaveza u BiH trenutno, a trebao je biti.
Kakav tajac? Jel javno rečeno sto je stoper propao. Nije Emir najavio krivokapica pa da se pravda sad. Moglo je svasta propasti do sad, uostalom ne vidim nigdje da je to propalo, možda potpise.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2022, 18:08

Momak je apsolutno u pravu, sve je nesta aljkavo,kilavo, a toliko imamo uposlenih u administraciji i sve nekako neplanski. Pa evo i ovaj afrikanac i crnogorac u vezista i napadac, a nama treba stoper. Zasto se to neplanski radi i u cijem je to interesu?
I jos se mnostvo slicnih pitanja moze postaviti. Ja se bojim da idemo u pravcu ponavljanja onoga sto je dovelo do krize sa Namom i na koncu njegovog povlacenja jer samo budala moze vjerovati da je Nam odustao zbog razloga koji su javno izneseni.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 18:11

zagorski je napisao/la:
15 avg 2022, 18:08
Momak je apsolutno u pravu, sve je nesta aljkavo,kilavo, a toliko imamo uposlenih u administraciji i sve nekako neplanski. Pa evo i ovaj afrikanac i crnogorac u vezista i napadac, a nama treba stoper. Zasto se to neplanski radi i u cijem je to interesu?
I jos se mnostvo slicnih pitanja moze postaviti. Ja se bojim da idemo u pravcu ponavljanja onoga sto je dovelo do krize sa Namom i na koncu njegovog povlacenja jer samo budala moze vjerovati da je Nam odustao zbog razloga koji su javno izneseni.
Pa eto mi znamo jel se traži stoper ili ne. Afrikanac davno dogovoren, prije odlaska i Mujakica i povrede anicica. Eto nađi post kad sam rekao jel istina da stize mladi spic( već tad dogovoren bio )
Sve je nama trulo kad krene lose, sutra da slobodu i kone pobjedimo sve bi opet perfektno bilo :urnebes:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2022, 18:17

Neku sumnja da ce i na kraju ove sezone raskinuti se ugovor sa 7, 8 igraca, a onda dovestu novih 10, od cega bar 6 polovnjak iz Srbije i Hrvatkske? Isto tako i sa trenerom. U pola sezone ce otjerati Fedju i isplatiti mu odstetu. Svake sezone sve isto.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 avg 2022, 18:18

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2022, 18:11
zagorski je napisao/la:
15 avg 2022, 18:08
Pa eto mi znamo jel se traži stoper ili ne. Afrikanac davno dogovoren, prije odlaska i Mujakica i povrede anicica. Eto nađi post kad sam rekao jel istina da stize mladi spic( već tad dogovoren bio )
Sve je nama trulo kad krene lose, sutra da slobodu i kone pobjedimo sve bi opet perfektno bilo :urnebes:
To je moje mišljenje drug i imam pravo na to a kava je atmosfera trenutno niti vjerujem u pobjedu ptotiv Slobode a pogotovo protiv kona

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”