Pa vidi, pitara kupis sa par dobrih rezultata,sa kupom,titulom i onda pitar i sto zna da ne valja suti,boli ga tuki. Samo kad ovako useru sa rezultatima onda se pocne pricati o ovim stvarima jer inace ako sta pomenes o ovome dok je sve potamam onda te nalijepe i kazu da si nezadovoljan i da kvaris atmosferu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 18:11Pa eto mi znamo jel se traži stoper ili ne. Afrikanac davno dogovoren, prije odlaska i Mujakica i povrede anicica. Eto nađi post kad sam rekao jel istina da stize mladi spic( već tad dogovoren bio )zagorski je napisao/la: ↑15 avg 2022, 18:08Momak je apsolutno u pravu, sve je nesta aljkavo,kilavo, a toliko imamo uposlenih u administraciji i sve nekako neplanski. Pa evo i ovaj afrikanac i crnogorac u vezista i napadac, a nama treba stoper. Zasto se to neplanski radi i u cijem je to interesu?
I jos se mnostvo slicnih pitanja moze postaviti. Ja se bojim da idemo u pravcu ponavljanja onoga sto je dovelo do krize sa Namom i na koncu njegovog povlacenja jer samo budala moze vjerovati da je Nam odustao zbog razloga koji su javno izneseni.
Sve je nama trulo kad krene lose, sutra da slobodu i kone pobjedimo sve bi opet perfektno bilo![]()
Evo ovaj crnogorac je po meni apsolutno bespotreban i to sam odmah rekao, jer nije nivo da moze uletiti u prvih 11 i podici nivo igre, a u ekipi imas svakako trojicu koji su bolji od njega, a nije ni za akademije jer je vec haman senior. Ako su vec htjeli njega zasto se onda dovodio Nardin. Ali svi te napadnu kazu sta seres mi klepili igraca zvezdi, mi sila itd.
Yebenih tu talova ima kao sto ih je bilo i za vrijeme Ibraka,pa za vrijeme Hurtica, pa hadzije u prvom mandatu, pa Sabrinice itd. I znamo do cega je to dovelo.