FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2022, 18:22

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2022, 18:11
zagorski je napisao/la:
15 avg 2022, 18:08
Momak je apsolutno u pravu, sve je nesta aljkavo,kilavo, a toliko imamo uposlenih u administraciji i sve nekako neplanski. Pa evo i ovaj afrikanac i crnogorac u vezista i napadac, a nama treba stoper. Zasto se to neplanski radi i u cijem je to interesu?
I jos se mnostvo slicnih pitanja moze postaviti. Ja se bojim da idemo u pravcu ponavljanja onoga sto je dovelo do krize sa Namom i na koncu njegovog povlacenja jer samo budala moze vjerovati da je Nam odustao zbog razloga koji su javno izneseni.
Pa eto mi znamo jel se traži stoper ili ne. Afrikanac davno dogovoren, prije odlaska i Mujakica i povrede anicica. Eto nađi post kad sam rekao jel istina da stize mladi spic( već tad dogovoren bio )
Sve je nama trulo kad krene lose, sutra da slobodu i kone pobjedimo sve bi opet perfektno bilo :urnebes:
Pa vidi, pitara kupis sa par dobrih rezultata,sa kupom,titulom i onda pitar i sto zna da ne valja suti,boli ga tuki. Samo kad ovako useru sa rezultatima onda se pocne pricati o ovim stvarima jer inace ako sta pomenes o ovome dok je sve potamam onda te nalijepe i kazu da si nezadovoljan i da kvaris atmosferu.
Evo ovaj crnogorac je po meni apsolutno bespotreban i to sam odmah rekao, jer nije nivo da moze uletiti u prvih 11 i podici nivo igre, a u ekipi imas svakako trojicu koji su bolji od njega, a nije ni za akademije jer je vec haman senior. Ako su vec htjeli njega zasto se onda dovodio Nardin. Ali svi te napadnu kazu sta seres mi klepili igraca zvezdi, mi sila itd.
Yebenih tu talova ima kao sto ih je bilo i za vrijeme Ibraka,pa za vrijeme Hurtica, pa hadzije u prvom mandatu, pa Sabrinice itd. I znamo do cega je to dovelo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2022, 18:31

Dok je raznih hedova biznisa i ostalih penisa, mi se ne trebamo plasiti za buducnost.
Bahati, bahati Željkan!
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 18:32

visokohz je napisao/la:
15 avg 2022, 18:18
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2022, 18:11
zagorski je napisao/la:
15 avg 2022, 18:08
Momak je apsolutno u pravu, sve je nesta aljkavo,kilavo, a toliko imamo uposlenih u administraciji i sve nekako neplanski. Pa evo i ovaj afrikanac i crnogorac u vezista i napadac, a nama treba stoper. Zasto se to neplanski radi i u cijem je to interesu?
I jos se mnostvo slicnih pitanja moze postaviti. Ja se bojim da idemo u pravcu ponavljanja onoga sto je dovelo do krize sa Namom i na koncu njegovog povlacenja jer samo budala moze vjerovati da je Nam odustao zbog razloga koji su javno izneseni.
Pa eto mi znamo jel se traži stoper ili ne. Afrikanac davno dogovoren, prije odlaska i Mujakica i povrede anicica. Eto nađi post kad sam rekao jel istina da stize mladi spic( već tad dogovoren bio )
Sve je nama trulo kad krene lose, sutra da slobodu i kone pobjedimo sve bi opet perfektno bilo :urnebes:
To je moje mišljenje drug i imam pravo na to a kava je atmosfera trenutno niti vjerujem u pobjedu ptotiv Slobode a pogotovo protiv kona
Možeš imati pravo na mišljenje svoje, naravno. Postujem :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 avg 2022, 18:32

joker90 je napisao/la:
15 avg 2022, 18:31
Dok je raznih hedova biznisa i ostalih penisa, mi se ne trebamo plasiti za buducnost.
Aylah je tu :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 15 avg 2022, 18:39

@GiS znam da znas za transfere prije sviju, samo molim te kad ce taj crnogorac potpisat i zasto jos uvijek nije ako imas neki info

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 avg 2022, 18:40

Ja pozivam na JEDINSTVO (ne ono sto bakir sarjlic i zahirovic inace najveca ubleha koju sam uzivotu cuo vidio, ) vec klubsko bratstvo, izbit redove okrenut negativu u revolit napuni cernobilje sa 15000 navijaca..

**** i fedju i igrace i one kurcopusacice i vicu dodika klub je klub FK SARAJEVO nas treba

Oni su svi tu radi uredne fine plate (fala bogu tako i treba bit) al mi treba da poguramo klub jer nas klub nike u blatu zaglavljen vec previse masina jaka i tockovi nemogu da uhvate betona od siline..samo treba mali push i malo da se optereti zadnji kraj..

Pogledajte interview (top gol sa bahim)zubanovica ( skoro odvratni tip od amawa) sta kaze covjek FK SARAJEVO JE 95-2000 bio real madrid za sve u bh. I kaze da smo ga htjeli dovest i dat mu lovu sto nikad nijedan igrac (do tad 1999 god) zelje u histori tad 78 godina klubu nije dobio

Takodje citao sam prije par godina interview sa Bakom sliskovicem, zasto popiso velez,,, kaze tip FK SARAJEVO produzili ugovor SAFETU SUSICU kad je covjek tesko bio bolestan i lezo u bolnici a meni velez nije htio dat 250 k dojch maraka (striktno kockar trazio kes) i ja otiso u hajduk..

Jakir sta kaze FK SARAJEVO je jedini klub koji moze dat platu igraci koji donose prevagu u bh pl..

BAZDAREVIC HUSREF PIKST DJAIC SVI SU PRIZNALI DA JE SAFET SUSIC NAJBOLJI IGRAC JUGE SVIH VREMENA

PSG JE TO POTVRDIO PROGLASIVSI ISTOG NAJBOLJIM STRANI
A I INACE IGRACEM U HISTORI TOG KLUBA

HASE je nesto o cemu netreba pisat

E sad dovedes koga hoces Dudica uzmes od veleza bez po picke hladne vode
Ikica od ubica isto tako jos ih ispisas po licu
Dovodis najboljeg igrace iz bugarske makednsje

To je FK SARAJEVO, nismo mi klub ci navijaci donosee po saku pjeska po jednu ciglu,

MI SMO REAL MADRID U BOSNI I HERCEGOVINI BILI OSTALI

PREJAKI SMO SAMO TREBA OPTERETIT ZADNJI KRAJ

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 avg 2022, 18:42

Samozdravlje je napisao/la:
15 avg 2022, 13:59
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
15 avg 2022, 02:26
Nikad ovdje dobra dok god se pljuje po svemu kad se izgubi, i dok god se bahati kad se pobijedi.
Brate ako ćeš bezveze bacati pare na polovnjake, bolje je igrati sa djecom ili nikog ne dovoditi. Ako dovodis napadača, dovedi onoga od koga se može očekivati da da 10, 15 golova. Ako ne možeš dovesti takvog pusti djecu da igraju.
Jedino što je pozitivno što vidim da se dovode neka djeca u akademiju, jedino u to vjerujem od svega. A sto se tiče ostalih segmenata meni kao nekome ko prati to sa strane, bezveze.

Izvini sto sam reducirao tvoj post, ali ovo me dojmilo, isto razmisljam. Ne kazem da na forumu nema "bolesnika", ali Bogami ima i neupucenih, a i zlonamjernih. Ima i botova pojedinih persona u Klubu. Daleko sam od toga da sa sigurnoscu mogu reci sta je truhlo, ali kad racionalno pogledamo:
- U pravilu na jednog igraca svalimo sve. Uglavnom je to domaci igrac. Ovaj put Suljic, a prije 15-tak dana bio Nihad. Sad ni Trako nije perspektiva FKS, kao i Dizdarevic. Dal je odlican igrac i juce bas ginuo i pokazao kvalitet. Catakovic je spic i kao takav treba pocinjati ili nikako igrati krilo.

Hajmo malo pogledati prinove, koji su bili pojacanja u pripremnim i prve 3 utakmice:
- Tomasevic usao na mala vrata i pokazao najvise, borbenost neupitna. Vjerovatno moze i bolje ofanzivno.
- Musa, protiv Sloge 3-4 bas opasna poprecna dodavanja, sukrivac za 2-gi gol Sloge, jucerasnji penal ocita greska. ima ga i u prvom golu Sloge, kao i u 5-tom golu TC. Ofanzivno ok, mozda mu je to i prava pozicija(krilo). To zna trener.
- Ikic, zabi golcinu Slogi Doboj i onaj Babukin Borcu. Po meni ovo sto je pokazao naprednija i mladja opcija Jukica. 1 na 1 se nije iskazao. Zadnje dvije kao starter nije briljirao.
- Cirjak na velika vrata usao,odigao ocekivano dobro prve tri i onda ga nigdje nije bilo. Neko ce reci nije imao s kim, a prve tri je imao. Jucer par bas pogrsnih dodavanja.
- Dzafic ocito nije spic ili krilo, tako ga upuceni forumasi okarakterisase. 12 golova i 10 asis. govore da zna, e sad je u FKS. Ocito je konkurencija Dalu kojeg mozete iz znanih i neznanih razloga mrziti, ali momak zna. Dal je zabio Borcu i asis. Mulahuseinovicu i obje utakmice dobismo.
- Mulahuseinovic, samo kao rezerva Hamzi ili kad trebaju 2 spica. Babuka mora imati 15-20 min.
- Marin i Drobarov sažvakana prica.

Pred Dudicem je veliki izazov, zelimo mu da uspije. Malo ga ponijelo i zato prvo sebe treba preispitati i vidjeti gdje je on grijesio i ko je podbacio ove dvije u poslijeratnoj istoriji najsramnije. Ima valjda mogucnosti izmjeriti br.tacnih i netacnih dodavanja(snimak), br. pretrcanih sprinteva(o tome se bajke pricale), br. pretrcanih km, itd .... Mozda najvaznije to saopstiti u dijalogu svakom igracu.
Nardin i Hamza dva potpuno ista igrača bez brzine,žara naki slinavi nikakvi oni ne mogu ni u ludilu zajedno igrati a tek kad mjenjaju jedan drugog to je za plakanje.Dal je juče nekako bio i borben za razliku od Suljića i Kapića koji su po mom mišljenju katastrofalni.Fale dva Halfa pod hitno ovi to ne mogu iznijeti a Džafića nemam komentara i da imam bilo bi loše zato bolje da ne kenjam puno.
Sarajevo ljubavi moja!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 avg 2022, 18:49

Po rijecima Fedje na pressu rekao bi da nam govori nema nista od stopera.Kad je propao Vukotic za zadnji dan roka ja sam odma rekao to je to.Rok je zavrsen,sto je ostalo ostalo je.Volio bi da me demantuju ali mislim da nema od toga nista.Samo ne znam gdje je ti jos 10-15 opcija sto su neki spominjali ko da je juni jbt a ne polovina augusta.Probralo se trziste to je to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2022, 18:53

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 avg 2022, 18:49
Po rijecima Fedje na pressu rekao bi da nam govori nema nista od stopera.Kad je propao Vukotic za zadnji dan roka ja sam odma rekao to je to.Rok je zavrsen,sto je ostalo ostalo je.Volio bi da me demantuju ali mislim da nema od toga nista.Samo ne znam gdje je ti jos 10-15 opcija sto su neki spominjali ko da je juni jbt a ne polovina augusta.Probralo se trziste to je to
On mora popustiti sa svojim zahtjevima, zato i dalje nismo doveli stopera. On jeste u pravu ali trenutna situacija nas tjera na ovo i to mora skontati ubrzo, u protivnom ćemo izgubiti još više bodova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 15 avg 2022, 18:55

Slanjem Suljica na klupu, ubjeđen sam da ce ova ekipa opet proigrati. Sjetite se utakmice protiv Borca i one postave, svaki je igrač igrao svoju poziciju i pored manjka koncentracije pojedinaca odlicno smo izgledali na terenu. Kljucno je jedan Dzafic igra svoju prirodnu poziciju, Čataković, Đokanović i kao i svako drugi da bi na nešto ličili, a to zamjeram Feđi. Da se vratim na Asmira, osjetano je favoriziranje igrača za odigravanje pasova od strane kapitena, iako ima lakših pasova on se odlučuje za komplikovanje i guranje u gužvu. Ako ja to mogu da prepoznam, onda treba zamisliti atmosferu kod igrača na terenu koji to žive. Također, koliko se ekipa energetski troši dok ga proprati da bi na kraju napravio jedno veliko ništa. Iako mi je izuzetno drag igrač mislim da bi trebao da se malo sabere na klupi dok ne bude došao sebi.
Misljenja sam da stavljanje u koš Suljića i Dala je pretjerivanje, jer ovo do sad što smo igrali Dal je debelo više doprinjeo igri za razliku od El capitana.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 15 avg 2022, 18:59

Pitar6785 je napisao/la:
15 avg 2022, 18:40
Ja pozivam na JEDINSTVO (ne ono sto bakir sarjlic i zahirovic inace najveca ubleha koju sam uzivotu cuo vidio, ) vec klubsko bratstvo, izbit redove okrenut negativu u revolit napuni cernobilje sa 15000 navijaca..

**** i fedju i igrace i one kurcopusacice i vicu dodika klub je klub FK SARAJEVO nas treba

Oni su svi tu radi uredne fine plate (fala bogu tako i treba bit) al mi treba da poguramo klub jer nas klub nike u blatu zaglavljen vec previse masina jaka i tockovi nemogu da uhvate betona od siline..samo treba mali push i malo da se optereti zadnji kraj..

Pogledajte interview (top gol sa bahim)zubanovica ( skoro odvratni tip od amawa) sta kaze covjek FK SARAJEVO JE 95-2000 bio real madrid za sve u bh. I kaze da smo ga htjeli dovest i dat mu lovu sto nikad nijedan igrac (do tad 1999 god) zelje u histori tad 78 godina klubu nije dobio

Takodje citao sam prije par godina interview sa Bakom sliskovicem, zasto popiso velez,,, kaze tip FK SARAJEVO produzili ugovor SAFETU SUSICU kad je covjek tesko bio bolestan i lezo u bolnici a meni velez nije htio dat 250 k dojch maraka (striktno kockar trazio kes) i ja otiso u hajduk..

Jakir sta kaze FK SARAJEVO je jedini klub koji moze dat platu igraci koji donose prevagu u bh pl..

BAZDAREVIC HUSREF PIKST DJAIC SVI SU PRIZNALI DA JE SAFET SUSIC NAJBOLJI IGRAC JUGE SVIH VREMENA

To je FK SARAJEVO, nismo mi klub ci navijaci donosee po saku pjeska po jednu ciglu,

Ko tebe ne razumije, luđi je od tebe...a to je tesko biti.
Podrška, izdrzi.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 avg 2022, 19:06

brojjedan je napisao/la:
15 avg 2022, 18:59
Pitar6785 je napisao/la:
15 avg 2022, 18:40

Ko tebe ne razumije, luđi je od tebe...a to je tesko biti.
Podrška, izdrzi.
😃👍

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2022, 19:06

https://www.transfermarkt.com/marko-per ... ler/207035

Malo sam cesljao po TM i nasao sam ovog sa nasim papirima, CV dobar ali nije dugo igrao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 avg 2022, 19:08

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 avg 2022, 18:49
Stoper ili eventualno 2 se moraju dovesti ako želimo vidjeti Europu. Pa nama Tuzla uvali 5 komada, Igman 2. Zrinjski ce nam 10 ako budemo Djokanovica gurali na stopera i forsirali povrijedjenog Drobarova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 avg 2022, 19:11

ubipara je napisao/la:
15 avg 2022, 18:39
@GiS znam da znas za transfere prije sviju, samo molim te kad ce taj crnogorac potpisat i zasto jos uvijek nije ako imas neki info
Ne znam ni ja trenutno. Dok dodjem do neke info javno cu napisati :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 avg 2022, 19:13

Aduka87 je napisao/la:
15 avg 2022, 19:06

Malo sam cesljao po TM i nasao sam ovog sa nasim papirima, CV dobar ali nije dugo igrao.
Spominjao ga je vec neko, Zukanovic cini mi se.
Ma yebo sad nase papire i spremu, daj sta das, samo nek dodje sto prije. Zrtvovat cemo po jednog stranca iz ofanzivnog dijela svaku tekmu, al nam je stoper bas neophodan.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2022, 19:31

Aduka87 je napisao/la:

Pisali smo već o njemu da si živ i zdrav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2022, 19:33

MortemHz je napisao/la:
15 avg 2022, 19:31
Aduka87 je napisao/la:

Pisali smo već o njemu da si živ i zdrav
Valjda sam spavao taj dan :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2022, 19:50

Nek celava ubleha kaze kako se i koliko ugradio u ugovor Abubakara, a neće vam biti dobro kad vidite koliko je loš igrač

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 15 avg 2022, 19:54

Aduka87 je napisao/la:

Ima zvucno ime definitivno

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, JavierBosnia, mercurial, mnon46, nedimmmm1337, samoFKS i 57 gostiju.