Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nismo u situaciji da biramo i gledamo jel igrao ili nije. Treba dva stopera dovesti, a ne jednog.Aduka87 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 19:06https://www.transfermarkt.com/marko-per ... ler/207035
Malo sam cesljao po TM i nasao sam ovog sa nasim papirima, CV dobar ali nije dugo igrao.
E jbg sad
Eo Manijaka poceli da ruse atmosferu gdje god stignu, kako svi znamo Rashid je bio na probi 2 sedmice kod Feđe i zadovoljio je i zato je potisao ugovor a kakav je na terenu to cemo tek vidjeti.
Ma znam jbg.Rok je zavrsen,nemas vise 15 opcija pa samo da izaberes nekoga,sto je ostalo ostalo je.Po meni bolje dovesti bilo koga pa sta bude do zime nego izmisljati sa veznim i bekovima na stoperu.To ce nas sigurno kostati.Ne moze ti nikako Tomasevic bolje odigrati na stoperu nego neko ko to citav zivot igraMortemHz je napisao/la: ↑15 avg 2022, 18:53On mora popustiti sa svojim zahtjevima, zato i dalje nismo doveli stopera. On jeste u pravu ali trenutna situacija nas tjera na ovo i to mora skontati ubrzo, u protivnom ćemo izgubiti još više bodova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2022, 18:49Po rijecima Fedje na pressu rekao bi da nam govori nema nista od stopera.Kad je propao Vukotic za zadnji dan roka ja sam odma rekao to je to.Rok je zavrsen,sto je ostalo ostalo je.Volio bi da me demantuju ali mislim da nema od toga nista.Samo ne znam gdje je ti jos 10-15 opcija sto su neki spominjali ko da je juni jbt a ne polovina augusta.Probralo se trziste to je to
Ma kakav on,vidiš da otkaze samo dobiva
Nemoj života ti milione i akademce u istu rečenicu, posebno ne nakon što je Dal označen kao klupski projekat, kojeg treba forsirati radi prodajeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:58Gurnuti nekog akademca nek igra stopera. Sto da ne Ališaha,
Zna sa loptom a dobre fizičke predispozicije. Da ga prodamo za 5 miliona ko modernog stopera.
Ja ne mogu vjerovati da ne smiju nista novo da probaju.
Daj ti polovnjake, pa ih rastjeraj, pa opet nastavi ciklus začaranog kruga.
Ni nabrojani se nisu "gurali", nego su upali u situaciji kao sto danas imamo, kad su ostali zadnja opcija na datoj poziciji. Onda su se pokazali i ustalili u prvoj postavi. A koliko je Husref vjerovao Kovacevicu pokazuje cinjenica da je zimske pripreme sezonu ranije poveo Tucakovica a ne Vladana. Da ne bi srednjaka, nikad Vladan ne bi stao medju stative, kao sto Pidro nikad ne bi debitovao da je na ljeto te godine Bekic bio zdrav pred dovmec sa Banantsom. Ovakva situacija nam je te godine rodila nekoliko heroja, nadam se da ce opet isplivat neki mladic i ustalit se u prvoj postavi.Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:25Forsiranje i guranje određenog broja akademaca je ok, ako rezultat nece ispaštati. Sa Kovačevićem, Pidrom, Šabanovićem i Mujakićem se pogodilo, rezultat nije ispaštao, a zaradila se fina lova.
Sa Dalom i budala vidi da ne ide, pola godine je standardan, a nije gotovo nikakav iskorak napravio.Nije se ni Tarik Ramic nešto specijalno pokazao, o Salčinu da ne govorim. Ališaha, Irfana Ramića i Mulalica cemo tek da vidimo.
Liverpool ga nije poslao u Sarajevo, on je sa njima raskinuo svaku dodirnu tačku, pa smo ga tek onda mi doveli. Da je iole vrijedio zadržali bi ga, pa ga poslali negdje u Wigan ili WBA na posudbu. Evo veceras im na klupi sjedi mali Srđan Bajčetić, dijete pokazalo kvalitet, ostavili ga, vide ga za buducnost.holyman je napisao/la: ↑15 avg 2022, 22:39Dal je kharina igrac u svim segmentima nogometne igre i trener koji kaze da ce od njega nesto biti je kharina gora od njega.
Vasoskog sam podrzavao do dana kada je rekao da ce Dal biti reprezentstivac.
Svi znamo gdje liverpul salje svoje akademce, sigurno ne u Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bhfanatic14, ErosViverosViv, johntravolta123, Pena, Rodman, Rule_hz i 98 gostiju.