- Paolo Maldini za DAZN!
Ne znam koliko je izjava istinita ali vrlo je realno da fakat jeste ovo rekao.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bolje i ovako nego one panične kupovine, pa poslije te igrače ne možeš motkom istjerati iz kluba a kamo li prodati
Sto posto! Ako ce dovest neku klasu na desno krilo, to svaka cast. A dovodit neke polovnjake da kvare ekipu, nema potrebe nikakve, ovako smo sasvim ok. Nismo svjestka klasa, nismo favoriti za osvajanje LP ali mozemo sa svakim igrat na svijetu.
Jedan jedini, nenadyebivi ministar odbrane, najveci ikad grande Paolo !
Milan are preparing a €15M bid for Eintracht Frankfurt defender Evan Ndicka. Maldini has already spoken with the player on phoneRomagnoli13 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 19:20Dobra vijest, Tonali se oporavio i bit će spreman za Atalantu. Pioli za divno čudo ima sad sve igrače na raspolaganju.
Ove sedmice se očekuje dolazak Diallo-a i centralnog veznog.
Znas kako je postalo, da hoce bilo ko doci samo da ubije ovu monotonijuBeduin je napisao/la: ↑16 avg 2022, 19:55Meni taj Ndicka nije nesto psoebno, jedino mu ime j3beno.
Mozda jedino zbog visine, jak u duelu i ne pametuje puno s loptom. Od Gabbie vjerovatno bolji, za klupe ok ali opet ja bih radije onog iz Tottanhama zbog eksplozivnosti, brzine... mada, treba u ekipi imati i drugaciji profil igraca, ovisno o protivniku i situaciji na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.