Šta mumljaš mamlaze. Pjeniš oPsajdeeeeMeraak1921 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:57Drobarov Vlatko? Zabata Vasko![]()
![]()
![]()
donpajnaa vrsackaaa ajde povedi yebo te fildzan da te yebo

Šta mumljaš mamlaze. Pjeniš oPsajdeeeeMeraak1921 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:57Drobarov Vlatko? Zabata Vasko![]()
![]()
![]()
E cuj mamlaze , kakav debilkan jel moguce.. ne mumljam nista, ocito nisi u toku nit je doslo do Kobilje Glave josGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:59Šta mumljaš mamlaze. Pjeniš oPsajdeeeeMeraak1921 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:57Drobarov Vlatko? Zabata Vasko![]()
![]()
![]()
![]()
Otišlo Dupe, ostao im Đoka u ruciBazinga12345 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:52A Dupe i ĐokaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 avg 2022, 23:57Imaju fetise na skraćenice. Ara, Coca, gala, Zuka, stila![]()
![]()
![]()
Imaš li ijedan drugi fazon osim taj za kobilju?"oPsajde" ?Nije problem slikat ću ti gdje sam, ali sumnjam da će ti biti poznato jer nisi dalje od Kaknja vidioMeraak1921 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 01:02E cuj mamlaze , kakav debilkan jel moguce.. ne mumljam nista, ocito nisi u toku nit je doslo do Kobilje Glave josGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:59Šta mumljaš mamlaze. Pjeniš oPsajdeeeeMeraak1921 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 00:57Drobarov Vlatko? Zabata Vasko![]()
![]()
![]()
![]()
Eh,eto tako,da znaDete....Drugo FK SARAJEVO se nesmije ponasati kao drugi jer prvo mi imamo reputaciju najveceg kluba u drzavi nesto kao sto je REAL MADRID u svjetu
Nismo politicni ne ovisimo od politike i gdje ne nasom krivicom dodjemo u dodir sa politikom mi pokusamo odma se od tog odmac, tako treba
Mi nismo zeljo koji je osnovan na principu sirotinjstva i sloge ljudi koji su bili smecari skretnicari fizicki radnici cobani
Nismo sloboda i velez koji postoje 100 godina nikad nista nisu osvoili
Samo kad dodjes ispred stadiona kosevo i pogledas kroz ogradu sve ti je jasno..
I vrapcice grbavicu tuzlu banja luku to sve nesto malo sprceno nemozes se okrenut izgleda koda su stadioni od neke srednje skole.
Kosevo je old traford za ove cumeze
Al da se netreba glupirat ni fedja ni igraci ni uprava da objavljuju kad neko prdne na treningu, netreba
Izlazit u javnost u stilu Real Madrida gosposki
Ma vi ste ku.rava od nas i Zrinjskog sto se moze provjeriti po titulama vrlo lako mada za vas su i Modrica i Leotar institucije ako cemo iskreno. Vi ste mala ciganska cerga iz Vrapcica vi uopste i niste mostarci,gospoda je sa druge strane,kad se predje ono vase ruglo od grada pardon onaj dio i ode na drugu stranu kao da si u Las Vegasu,gospoda su za vas u svakom pogledu,al dobro ostanite takvi po tome ste i poznati. Znas li da vam igraju nasi odpadci kojima se radujete i koji bi pjeske kod nas dosli Fedja ti je primjer? Nista se ne brini bicete karani kao i uvijek,malo su vas ponijele ove dvije godine gdje ste osvajanjem kupa postali najtrofejni klub u Vrapcicimaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2022, 07:55Čuj plaće , kao prvo nisam nikom majku spominjao to rade klošari shizopitari . Nedavno dudicu majku i djecu pa neki dan heroj a jučer opet po starom . Imate prolaps u mozgu . Neki dan igrači su vam bili za grupne faze a jučer ste im majke i djecu psovali , kolko ste bolesni u pm . Vidiš moj glupane dzaba milioni,avioni i kamioni od vašeg svodnika Amera kad vas hebe opet ko stigne . Nakon Tuzle i Igmana ide Željo pa onda Amaw da vam pristavi do kraja , i da se gušite u svojoj nemoći . Haj objasni svodniku toliko uloženih miliona a karindza vas ko stigne , jer ste rupa bez dna . Uživaj i opusti se smogovcu , dodji malo u Mostar da vidiš ljepote . Stari grad , stari most , Neretva i naravno Velež . U Sarajevu možes jedino vidit Želju a vas od magle nigdje nemamosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 01:03Evo opet ovog livadica pa se cudi kad ih neko vrijedja,pa place po forumu,hebe majke itd Nismo mi Velez da nas zadovoljavaju dva poraza,mi smo na virslama bili pa smo se borili i bili u vrhu a vi u drugoj ligi to je ta razlika malog i velikog kluba. Vi svakako i nemate navijace vec simpatizere u kopu 50 ljudi,kod nas gubimo 5-0 bolje navijanje nego kod vas na evropskoj tekmi,bas ste mali u svakom pogledu al bas svakom. Znam da ti je muka al svaki igrac i prije i sad je volio i voli vise da igra u Sarajevu nego u onom dijelu Mostara tj rupi sto je sasvim logicnoopalaopala je napisao/la: ↑15 avg 2022, 20:51Fedja ostani , unisti do kraja Amera i klub mu .
Bas je tužno biti navijač sarajeva , toliko para i obećanja a igman ih krči sa dva igrača manje.
A samo par dana ranije svi ti navijači su mlatili price kako bi s ovom ekipom pokorili Europu , šta bi tek onda igman mogao reci .
Da napomenem još je tužnije biti igrac ovo nazor kluba , kad se nakon dva poraza igrači postrojavanju i vrijedjaju im se porodice . A samo par dana ranije nakon borca bili su šampioni , totalni prolaps u glavi .
Kome vi ba ublehe bacate i bajke hahahha pa nudite apsolutno sve od prodaje terena itd al covjek nece da ylaze u sportski segment,vi bi se p4odali al vas nece niko zbog dugova mada uzece banka i prodace vas ona,nudili ste se kralju banana al je odustao tjesite se prodajete suplju a ovamo se nudite kao kura.va sa stupske petlje,cuj invesyitor da im vrati dugove i da pravi kamp bla bla kome tu pricu prodajete pa u to ni vi ne vjerujete jer to ne postoji. Prodaja mrtvog zeljkana i uzimanje svih poslovnih i svega sto imate je krajnji cilj,to su vasi pametni forumasi koji nisu nise ovdje pisali kad je Miske odlazio,sad se to i ostvaruje. Svako malo u 11 godina izadjete iz rupa nakon neke krize il poraza Sarajeva prije toga u rupe kao stakori,ponekad izmigoljiteelevenblues je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:27Bolje i kao Celik, bar imaju ljudi svoj klubFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:21Vi bi njemu i dušu prodali. Al neka polako vi cete koracima Celika uskoro nadam se.elevenblues je napisao/la: ↑16 avg 2022, 16:19Strateski partner, investitor, dionicar nije jednako gazda sto vi imate, al to je vec ozbiljnija matematika za tebe.![]()
I šta je bilo kad si se probudio ? Nisu ti dali terapiju ? A moraš sam tražit bobe za šizofreniju .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 05:35Ma vi ste ku.rava od nas i Zrinjskog sto se moze provjeriti po titulama vrlo lako mada za vas su i Modrica i Leotar institucije ako cemo iskreno. Vi ste mala ciganska cerga iz Vrapcica vi uopste i niste mostarci,gospoda je sa druge strane,kad se predje ono vase ruglo od grada pardon onaj dio i ode na drugu stranu kao da si u Las Vegasu,gospoda su za vas u svakom pogledu,al dobro ostanite takvi po tome ste i poznati. Znas li da vam igraju nasi odpadci kojima se radujete i koji bi pjeske kod nas dosli Fedja ti je primjer? Nista se ne brini bicete karani kao i uvijek,malo su vas ponijele ove dvije godine gdje ste osvajanjem kupa postali najtrofejni klub u Vrapcicimaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2022, 07:55Čuj plaće , kao prvo nisam nikom majku spominjao to rade klošari shizopitari . Nedavno dudicu majku i djecu pa neki dan heroj a jučer opet po starom . Imate prolaps u mozgu . Neki dan igrači su vam bili za grupne faze a jučer ste im majke i djecu psovali , kolko ste bolesni u pm . Vidiš moj glupane dzaba milioni,avioni i kamioni od vašeg svodnika Amera kad vas hebe opet ko stigne . Nakon Tuzle i Igmana ide Željo pa onda Amaw da vam pristavi do kraja , i da se gušite u svojoj nemoći . Haj objasni svodniku toliko uloženih miliona a karindza vas ko stigne , jer ste rupa bez dna . Uživaj i opusti se smogovcu , dodji malo u Mostar da vidiš ljepote . Stari grad , stari most , Neretva i naravno Velež . U Sarajevu možes jedino vidit Želju a vas od magle nigdje nemamosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 01:03
Evo opet ovog livadica pa se cudi kad ih neko vrijedja,pa place po forumu,hebe majke itd Nismo mi Velez da nas zadovoljavaju dva poraza,mi smo na virslama bili pa smo se borili i bili u vrhu a vi u drugoj ligi to je ta razlika malog i velikog kluba. Vi svakako i nemate navijace vec simpatizere u kopu 50 ljudi,kod nas gubimo 5-0 bolje navijanje nego kod vas na evropskoj tekmi,bas ste mali u svakom pogledu al bas svakom. Znam da ti je muka al svaki igrac i prije i sad je volio i voli vise da igra u Sarajevu nego u onom dijelu Mostara tj rupi sto je sasvim logicno
Ko nece kod nas hahah ti si nas sa Velezom pomijesao izgleda hahah kakva budala. Licna poznastva sa vasim navijacima koji vam vode tribinu je nesto drugo,moze na pm da ti napisem imena likova koji su spavali kod mene milion puta a i ja kod njih al tesko je to tebi skontat,jest idemo po Mostaru i trazimo pomoc. Kad su vas samarali Manijaci ko vam je pomagao? Sad ce vas opet razgulit prvom prilikom. Dudic je pjeske krenuo kod vas igrac nece ni puskom da ga tjeras. Mal si jos da se sjecas kad smo dosli u civilizovani dio Mostara i haos napravili na ulicama ne samo u Mostaru i HZ ne postoje 1 godinu duga je historija i vazda sto se ove zemlje tice najaci bili po svemu koreo,ulica itd nase koreografije su pojam za vas naprimjer o navijanju je suvisno trosit rijeci,vazno je da je Velez prvi u Mostaru haha. Gluperdo nas niko nije tukao po SB vec su pucali na nas malo pogledaj klipove debilcino sve se bojim da je iko tu ekipu mogao da tuceopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:27I šta je bilo kad si se probudio ? Nisu ti dali terapiju ? A moraš sam tražit bobe za šizofreniju .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 05:35Ma vi ste ku.rava od nas i Zrinjskog sto se moze provjeriti po titulama vrlo lako mada za vas su i Modrica i Leotar institucije ako cemo iskreno. Vi ste mala ciganska cerga iz Vrapcica vi uopste i niste mostarci,gospoda je sa druge strane,kad se predje ono vase ruglo od grada pardon onaj dio i ode na drugu stranu kao da si u Las Vegasu,gospoda su za vas u svakom pogledu,al dobro ostanite takvi po tome ste i poznati. Znas li da vam igraju nasi odpadci kojima se radujete i koji bi pjeske kod nas dosli Fedja ti je primjer? Nista se ne brini bicete karani kao i uvijek,malo su vas ponijele ove dvije godine gdje ste osvajanjem kupa postali najtrofejni klub u Vrapcicimaopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2022, 07:55
Čuj plaće , kao prvo nisam nikom majku spominjao to rade klošari shizopitari . Nedavno dudicu majku i djecu pa neki dan heroj a jučer opet po starom . Imate prolaps u mozgu . Neki dan igrači su vam bili za grupne faze a jučer ste im majke i djecu psovali , kolko ste bolesni u pm . Vidiš moj glupane dzaba milioni,avioni i kamioni od vašeg svodnika Amera kad vas hebe opet ko stigne . Nakon Tuzle i Igmana ide Željo pa onda Amaw da vam pristavi do kraja , i da se gušite u svojoj nemoći . Haj objasni svodniku toliko uloženih miliona a karindza vas ko stigne , jer ste rupa bez dna . Uživaj i opusti se smogovcu , dodji malo u Mostar da vidiš ljepote . Stari grad , stari most , Neretva i naravno Velež . U Sarajevu možes jedino vidit Želju a vas od magle nigdje nema
A kad te opet budu bili po širokom i tom djelu Mostara doces i molit ćeš za pomoć , kakvi licemjeri u pm . Redovno dolaze i traže pomoć , za razliku od jedinog sarajevskog kluba Željezničara gdje ljudi nikad ne traže pomoć nego ih sami tuku redovno i lome pubove . Ma nema eno svi krenuli pješke kad oni mrdni glavom , moj debilu pokušali iste i sad dovodit igrače ali ne ide . Neće niko da ide u bolesnu sredinu . Pogledaj samo sebe ti si bolestan momak , i takva vam je većina . Nema gore sredine za igrače i trenera od vase toksične , zato se svodnici smjenjuju na dnevnoj bazi . Sad ga malo ameru dudlaj pa ćeš nekom drugom . Teško je kad si drugi u gradu bez obzira na rezultat , vazda će te biti drugi i to vas boli . A uskoro Zaim-aga opet vam tricu po navici i maximalno ponižavanje klošara
Idi lezi odmori . I samo redovno one bobe za šizofreniju i biće to uredu . Bas mi te zao , ali nisi ti kriv takva vam je sredina bolesna u pmmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:31Ko nece kod nas hahah ti si nas sa Velezom pomijesao izgleda hahah kakva budala. Licna poznastva sa vasim navijacima koji vam vode tribinu je nesto drugo,moze na pm da ti napisem imena likova koji su spavali kod mene milion puta a i ja kod njih al tesko je to tebi skontat,jest idemo po Mostaru i trazimo pomoc. Kad su vas samarali Manijaci ko vam je pomagao? Sad ce vas opet razgulit prvom prilikom. Dudic je pjeske krenuo kod vas igrac nece ni puskom da ga tjeras. Mal si jos da se sjecas kad smo dosli u civilizovani dio Mostara i haos napravili na ulicama ne samo u Mostaru i HZ ne postoje 1 godinu duga je historija i vazda sto se ove zemlje tice najaci bili po svemu koreo,ulica itd nase koreografije su pojam za vas naprimjer o navijanju je suvisno trosit rijeci,vazno je da je Velez prvi u Mostaru haha. Gluperdo nas niko nije tukao po SB vec su pucali na nas malo pogledaj klipove debilcino sve se bojim da je iko tu ekipu mogao da tuceopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:27I šta je bilo kad si se probudio ? Nisu ti dali terapiju ? A moraš sam tražit bobe za šizofreniju .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 05:35
Ma vi ste ku.rava od nas i Zrinjskog sto se moze provjeriti po titulama vrlo lako mada za vas su i Modrica i Leotar institucije ako cemo iskreno. Vi ste mala ciganska cerga iz Vrapcica vi uopste i niste mostarci,gospoda je sa druge strane,kad se predje ono vase ruglo od grada pardon onaj dio i ode na drugu stranu kao da si u Las Vegasu,gospoda su za vas u svakom pogledu,al dobro ostanite takvi po tome ste i poznati. Znas li da vam igraju nasi odpadci kojima se radujete i koji bi pjeske kod nas dosli Fedja ti je primjer? Nista se ne brini bicete karani kao i uvijek,malo su vas ponijele ove dvije godine gdje ste osvajanjem kupa postali najtrofejni klub u Vrapcicima
A kad te opet budu bili po širokom i tom djelu Mostara doces i molit ćeš za pomoć , kakvi licemjeri u pm . Redovno dolaze i traže pomoć , za razliku od jedinog sarajevskog kluba Željezničara gdje ljudi nikad ne traže pomoć nego ih sami tuku redovno i lome pubove . Ma nema eno svi krenuli pješke kad oni mrdni glavom , moj debilu pokušali iste i sad dovodit igrače ali ne ide . Neće niko da ide u bolesnu sredinu . Pogledaj samo sebe ti si bolestan momak , i takva vam je većina . Nema gore sredine za igrače i trenera od vase toksične , zato se svodnici smjenjuju na dnevnoj bazi . Sad ga malo ameru dudlaj pa ćeš nekom drugom . Teško je kad si drugi u gradu bez obzira na rezultat , vazda će te biti drugi i to vas boli . A uskoro Zaim-aga opet vam tricu po navici i maximalno ponižavanje klošara
Sta ti ovdje nije jasno? Da nemate bolje koreo,da niste bili jaci na ulici ili ste mozda sad jaci? Bolje navijate? Preporucio sam ti cepice valjace ti to je sigurno. Sad idi na mostarskoj zegi prodaji paprike i grozdje zestoko te je sunce opaliloopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:41Idi lezi odmori . I samo redovno one bobe za šizofreniju i biće to uredu . Bas mi te zao , ali nisi ti kriv takva vam je sredina bolesna u pmmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:31Ko nece kod nas hahah ti si nas sa Velezom pomijesao izgleda hahah kakva budala. Licna poznastva sa vasim navijacima koji vam vode tribinu je nesto drugo,moze na pm da ti napisem imena likova koji su spavali kod mene milion puta a i ja kod njih al tesko je to tebi skontat,jest idemo po Mostaru i trazimo pomoc. Kad su vas samarali Manijaci ko vam je pomagao? Sad ce vas opet razgulit prvom prilikom. Dudic je pjeske krenuo kod vas igrac nece ni puskom da ga tjeras. Mal si jos da se sjecas kad smo dosli u civilizovani dio Mostara i haos napravili na ulicama ne samo u Mostaru i HZ ne postoje 1 godinu duga je historija i vazda sto se ove zemlje tice najaci bili po svemu koreo,ulica itd nase koreografije su pojam za vas naprimjer o navijanju je suvisno trosit rijeci,vazno je da je Velez prvi u Mostaru haha. Gluperdo nas niko nije tukao po SB vec su pucali na nas malo pogledaj klipove debilcino sve se bojim da je iko tu ekipu mogao da tuceopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:27
I šta je bilo kad si se probudio ? Nisu ti dali terapiju ? A moraš sam tražit bobe za šizofreniju .
Ne sekiraj se druže moj ako nemaš tih tableta samo javi organizirat ćemo se i poslat , vazda smo sirotinji pomagali .
A bas mi te zao , i stvarno nisam znao da si toliko bolestan inače nebi ulazio u raspravu . Ali ti si momak prsnuo ko kokica . Jbg moja greška nisam znao tvoju dijagnozu
Samo redovno momak pij terapiju i biće dobro , ne sekiraj se nisi jedini pa pola vam je takve grupe . Ako zafali boba u KS.u proslijedit ćemo odavde samo da si pod terapijom , čim preskočiš pišeš gluposti kao sad . Da se neće jest i pit , tebi će terapije bitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:58Sta ti ovdje nije jasno? Da nemate bolje koreo,da niste bili jaci na ulici ili ste mozda sad jaci? Bolje navijate? Preporucio sam ti cepice valjace ti to je sigurno. Sad idi na mostarskoj zegi prodaji paprike i grozdje zestoko te je sunce opaliloopalaopala je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:41Idi lezi odmori . I samo redovno one bobe za šizofreniju i biće to uredu . Bas mi te zao , ali nisi ti kriv takva vam je sredina bolesna u pmmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 07:31
Ko nece kod nas hahah ti si nas sa Velezom pomijesao izgleda hahah kakva budala. Licna poznastva sa vasim navijacima koji vam vode tribinu je nesto drugo,moze na pm da ti napisem imena likova koji su spavali kod mene milion puta a i ja kod njih al tesko je to tebi skontat,jest idemo po Mostaru i trazimo pomoc. Kad su vas samarali Manijaci ko vam je pomagao? Sad ce vas opet razgulit prvom prilikom. Dudic je pjeske krenuo kod vas igrac nece ni puskom da ga tjeras. Mal si jos da se sjecas kad smo dosli u civilizovani dio Mostara i haos napravili na ulicama ne samo u Mostaru i HZ ne postoje 1 godinu duga je historija i vazda sto se ove zemlje tice najaci bili po svemu koreo,ulica itd nase koreografije su pojam za vas naprimjer o navijanju je suvisno trosit rijeci,vazno je da je Velez prvi u Mostaru haha. Gluperdo nas niko nije tukao po SB vec su pucali na nas malo pogledaj klipove debilcino sve se bojim da je iko tu ekipu mogao da tuce
Ne sekiraj se druže moj ako nemaš tih tableta samo javi organizirat ćemo se i poslat , vazda smo sirotinji pomagali .
A bas mi te zao , i stvarno nisam znao da si toliko bolestan inače nebi ulazio u raspravu . Ali ti si momak prsnuo ko kokica . Jbg moja greška nisam znao tvoju dijagnozu
samo gosposkiGIBRA je napisao/la: ↑17 avg 2022, 04:07Eh,eto tako,da znaDete....Drugo FK SARAJEVO se nesmije ponasati kao drugi jer prvo mi imamo reputaciju najveceg kluba u drzavi nesto kao sto je REAL MADRID u svjetu
Nismo politicni ne ovisimo od politike i gdje ne nasom krivicom dodjemo u dodir sa politikom mi pokusamo odma se od tog odmac, tako treba
Mi nismo zeljo koji je osnovan na principu sirotinjstva i sloge ljudi koji su bili smecari skretnicari fizicki radnici cobani
Nismo sloboda i velez koji postoje 100 godina nikad nista nisu osvoili
Samo kad dodjes ispred stadiona kosevo i pogledas kroz ogradu sve ti je jasno..
I vrapcice grbavicu tuzlu banja luku to sve nesto malo sprceno nemozes se okrenut izgleda koda su stadioni od neke srednje skole.
Kosevo je old traford za ove cumeze
Al da se netreba glupirat ni fedja ni igraci ni uprava da objavljuju kad neko prdne na treningu, netreba
Izlazit u javnost u stilu Real Madrida gosposki
Mogu mislit kako ti je , još nisi prebolio kup a o zadnjoj tekmi prcanju i ponižavanju nejaci od Zaim-age vjerovatno još nisi došao sebi . Gdje stignemo tu vas i prcamomosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2022, 08:13Tako je doktore,sve si upravu. Sad tek kontam kako je vama nije mi cudno sto nemate dvije u glavi,nakon dva poraza se nerviram ko budala a vas 20 i kusur godina kara ko stigne
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, Giuseppe1, MikiPirs i 20 gostiju.