Kolko je vama dobro u tim praznim glavama..
Ovo je nesto najjace sto sam procitao u zadnje vreme

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Liverpool nam se sklonio, Olympiakos, Braga, Rangers...a oni ozbiljnu ekipu nisu dobili jos od onih 0-0 s Realom prije 20 god.
1. Netacno. S Pyunikom smo igrali daleko ozbiljnije pa su popili 5 komada. Vozdovac je ipak trening mec pred Izrael, sto ce reci da je najblaze receno nebuloza da nam se neko sklanja..
Da, kao sto bi i Omoniu da smo imali revans na Marakani. Tamo smo isto bili bolji rival i ispali na penale. Na marakani bi oni primili 3 komada. Sam znas da je tako...Shadows je napisao/la: ↑13 avg 2022, 23:31Kao sto je i Omoniju.
Sto se Pjunika tice, evo sta kaze navijacka grupa Delije
Sigurno da je retko ko znao za FK Pjunik iz Jerevana pre nego što je postao protivnik Zvezde u kvalifikacijama. Taj Pjunik je po vrednosti tima i kvalitetu jednak, ili slabiji od našeg Radnika iz Surdulice. To se i pokazalo na terenu, u obe utakmice Zvezda je dominirala i do vrha napunila mrežu gostiju.
1. Ne znam kako smo se uopste doveli u situaciju da poredimo Omoniju i AEK. Omonija kad je s nama igrala bila sampion Kipra, a ovi vasi bili sad 3. na tabeli sto i ucesce u takmicenju koje igraju pokazuje. To je isto kao kad bi poredili Zvezdu i Radnički ili Čukarički.
Pa to i jeste njihov mentalitet, zato ce i biti vjecito manji klub. Zato sam i rekao da je nama opustena situacija dokle god je tako, problem moze biti jedino kad pocnu gledati sebe, a to tesko da ce se desiti dokle god im gtr, ludi Zeks i slicni kreiraju misljenje.
Slini, slini, gov*aro srbomrzacka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.