Svaka cast momak.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Extra varijanta, vrijedi probati. Samo bih ja umjesto Suljica stavio Dzafića, i umjesto Dala - Kapić.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:12Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
______________Golman (svejedno)
_______Trako - Drobarov- Tomasevic
_____Musa-Djokanovic-Dal- Cirjak- Suljic
_________Catakovic- Mulahusenovic
Po potrebi poceti 4-2-3-1 ili 4-3-3
Visinom bi mogli pokriti prekide(bas su nam nesigurni), ofanzivni prekidi bi bili top. Oko 60 min. Ikic, Kapic,Kobiljar a u 75 min. Dzafic, Babuka.
4xU21 , Najmladji tim ikad. Kad Fedja procita trazit ce me za asistenta.![]()
Musa na RWB mislim da bi bio pun pogodak, sigurno da je bolji prema naprijed nego u defanzivi, ima brzinu, moze uvijek uletit u sredinu, a i pomoci nazad.
Zamislite ovu formaciju sa zdravim Avramom u formi

Njegova privatna odluka(iako nerazumna sa sportskog aspekta) i nema potrebe želiti mu sada neke povrede i neuspjehe u karijeri, pogotovo mi navijači FKS. Bio je veoma važna karika u osvajanju 2 lige i 2 kupa, donio nam je veoma važan novac kad nam je bio potreban, a donijet će aBd još od tih procenata.
Naravno, i ja bih volio da igra za BIH, ali svako ide gdje mu je najbolje i gdje ga više cijene.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja i, kao u Srbiji ce biti prvi golman, ljudi imaju tri standardna golmana koji igraju u Ligama 5, ako je istina to mi nema nikakve logike.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma hebat ga da izvinete, bas pickasta odluka s njegove strane.
Nije kriv ni Husaric ni Piric ni peti ni deseti, ocito mu je to uvijek bila zelja koju je prikrivao dok je bio u Sa.
Nije kriv ni Husaric ni Piric ni peti ni deseti, ocito mu je to uvijek bila zelja koju je prikrivao dok je bio u Sa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Svi u Zenicu opet! Miriše na novu patnju, ali jbg. Što se tiče Kove, nije neočekivano. Svi srbi su isti, za stolom i pod stolom, još su njega i naguzili ovi naši klošari, pa ga donekle i razumijem.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam samo umjesto koga ce braniti, morat ce se načekati i da do klupe dođe. Standardni golman Predrag Rajkovic iz Mallorce ima 26 godina, rezerve su mu Vanja Milinkovic Savic (25 god. ) i Mile Svilar (22 god.) + imaju bruku svojih mladih i talentovanih golmana po Srbiji i Evropi.
-
- Kontakt:
Svak ima pravo na svoje misljenje, zar ne ? Tako i ja imam svoje. Misljenje kao dupe, svak ga imaGhost67 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 00:00Extra varijanta, vrijedi probati. Samo bih ja umjesto Suljica stavio Dzafića, i umjesto Dala - Kapić.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:12Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
Visinom bi mogli pokriti prekide(bas su nam nesigurni), ofanzivni prekidi bi bili top. Oko 60 min. Ikic, Kapic,Kobiljar a u 75 min. Dzafic, Babuka.
Musa na RWB mislim da bi bio pun pogodak, sigurno da je bolji prema naprijed nego u defanzivi, ima brzinu, moze uvijek uletit u sredinu, a i pomoci nazad.
Zamislite ovu formaciju sa zdravim Avramom u formi![]()

Po meni Dal je ako ne No.1, a ono bar TOP3 u ovom rosteru FKS. svi su bili losi protiv Igmana, a on je bio najmanje los, a borbenost bolja nego u prve 4.
Sto se Suljica tice dao bih mu jos 45 min. da se digne, ako ne od 46 min. Ikic (Dzafic, uz promjnu sistema). Suljic je bolji 1 na 1 od Ikica, ali Ikic je defanzivno bolji, pozrtvovaniji i mladji(potencijalni € ili $).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nema potrebe pljuvati momka koji je primjer pravog sportiste, odgojen i korektno se oprostio od kluba. Nikad nas nigdje nije spomenuo u negativnom kontekstu, stavise suprotno. Ja mu zelim da dodje do samog vrha europskog fudbala. Njegova odluka, njegova stvar. Da su svi nasi igraci ko on, ne bismo se ovoliko sikirali i nervirali.
-
- Kontakt:
+ 1 . Bugar ga nije zelio, a ko zna mozda i vidi SP. Da su mu smetali Bosnjaci i Ezan njemu i njegovim roditeljima, ne bi kao dijete dosao u FKS. Dosao u FKS da bude vjecita rezerva "srednjaku". Ono pjevanje sa Rahmanom na svadbi mnogo govori, ako sam dobro shvatio onaj klip i pjevanje "SJEVERU"je top.Nirton je napisao/la: ↑18 avg 2022, 00:04Njegova privatna odluka(iako nerazumna sa sportskog aspekta) i nema potrebe želiti mu sada neke povrede i neuspjehe u karijeri, pogotovo mi navijači FKS. Bio je veoma važna karika u osvajanju 2 lige i 2 kupa, donio nam je veoma važan novac kad nam je bio potreban, a donijet će aBd još od tih procenata.
Naravno, i ja bih volio da igra za BIH, ali svako ide gdje mu je najbolje i gdje ga više cijene.
Jest mi BiH

U ovakvim okolnostima i ja bi ga doveo, kad vec ne može ništa bolje.Koliko znam prošle sezone je bio standardan u Rudaru, cini mi se da je solidan bio, bez nekih grešaka.Ubrzo ce početi i kup, glupo je recimo da na utakmicama protiv Stupčanice ili Famosa trošimo Drobarova.
Jest eto radi inata je uzeo drzavljanstvo Srbije
, svi su oni isti po tom pitanju, da imamo iole nekakve lidere, Bosnjaci u Srbiji( Sandzaku) bi imali vecu autonomiju, a ne da ih gaze tamo. Albanci iz Makedonije i sa Kosova furaju Albaniju, ne smiju im nista, sutra igraju Skupi i Balkani, u komentarima im svejedno ko ce ici dalje, kaze imat ce Albanija predstavnika, a nama ofirno sve, fuj Sandzaklije, fuj ovo, fuj ono, a Albanci i Srbi ujedinjeni gdje god da su
Ranjen, a ništa naučio nisi.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2022, 00:59+ 1 . Bugar ga nije zelio, a ko zna mozda i vidi SP. Da su mu smetali Bosnjaci i Ezan njemu i njegovim roditeljima, ne bi kao dijete dosao u FKS. Dosao u FKS da bude vjecita rezerva "srednjaku". Ono pjevanje sa Rahmanom na svadbi mnogo govori, ako sam dobro shvatio onaj klip i pjevanje "SJEVERU"je top.Nirton je napisao/la: ↑18 avg 2022, 00:04Njegova privatna odluka(iako nerazumna sa sportskog aspekta) i nema potrebe želiti mu sada neke povrede i neuspjehe u karijeri, pogotovo mi navijači FKS. Bio je veoma važna karika u osvajanju 2 lige i 2 kupa, donio nam je veoma važan novac kad nam je bio potreban, a donijet će aBd još od tih procenata.
Jest mi BiHispred FKS, ali ovo nije ta dilema. Ovo napisa covjek koji je bio u ARBiH 4 god.(opet bi, ne dao Bog) i dva puta ranjavan(jednom bas tesko).
Kad je novac u pitanju i prilika da se iščupaš iz sra nja zvanog RS i Sarajevo izgleda kao dobra opcija.
Frajer nikad volio BiH nije, ali je ispoštovao u FKS sve, jer je i njemu odgovaralo da izgleda normalan. Srbovanje u Sarajevu ne izgleda baš kao dobra opcija.
Pamet u glavu drage Sarajlije.
bošnjanin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda nas momci obraduju sutra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- bodribordo
- Kontakt:
+1Samozdravlje je napisao/la: ↑17 avg 2022, 23:12Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Podrska za KOvu . NEka si uzeo drzavljsntvo i sretno ti. Nek se napuse Husare,Petevi ,Dzeke i ostala bagra. Bio si nas najbolji golman a nigdje poziva nije bilo. Kojem god igracu se ovo desi neka odmah idu za druge drzave. Ipak smo mi najveca bagra sto postoji. Nek im jarani brane,nek im propali golmani od menadzer brane.
TI se dobro prodaj i donesi nam pare
TI se dobro prodaj i donesi nam pare

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A sta je trebao Kova cekati ?! Da uhljebi sklone lojavog Sehica ? Da mu Husara kroji sudbinu ? Da mu Cetkovic iz Borca zauzima mjesto ? Da ga trenira Cviko, kojem je glavni savjet kad Insigne krene na gol "ne zna, ne znaaa" ?
Sretno i donesi sto vise para u kasu !
Sretno i donesi sto vise para u kasu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordospartanac, feniksptica, Hajdeee, Lecler, OsmanhodzicBuco, Rodman, vedinjo98 i 66 gostiju.