FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kova, napusi se kurca. I svi koji ga podrzavaju u ovoj odluci.
BiH nije ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj.
BiH nije ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
A tek oni sto ne znaju citat... pun **** ih takvih.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:25Tako je! BiH su debili koji napadaju Kovu, a brane korumpirani savez, a usput podrzavaju Husaru i slicne likove!
Pa da ti prevedem ad vec ne mozes sam:
BiH je puno veca od prevara poput ovih koje sam naveo u prethodnom postu. Ako volis drzavu u kojoj si rodjen, ni Piric ni Husaric te nece natjerati da odes igrat za agresorsku zemlju. A ako je ne volis i jedva cekas da je se rijesis, onda uradis ovako kao sto je Vladan uradio.
I zato opet, Vladane, napusi se kurca, dabogda karijeru zavrsio cim napravis transfer u Benficu.
Jel ti sad jasno?? Trebam li nacrtati? Slovaricu ti donijeti?
BŽKŠ
BŽKŠ
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Hahahah... Ti kazes da BiH nisu ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj, al svejedno pljujes nas koji pljujemo po Piricu, Husaricu, Vici i slicnima. Jbg druze neko je ovdje kontradiktoranJVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:42A tek oni sto ne znaju citat... pun **** ih takvih.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:25Tako je! BiH su debili koji napadaju Kovu, a brane korumpirani savez, a usput podrzavaju Husaru i slicne likove!

-
- Kontakt:
Velibor Pudar na upit novinara zasto Lana nije izabrala Srbiju, Hrvatsku iii neku europsku zemlju kaze bolje da me u Mostaru zovu šupak nego u europi gospodin.
Ovakve ljude treba hvaliti i podrzavati a ne ovi koji jedva docekaju poziv drugih reprezentacija. Ja nesto ni njih ne pljujem al ne mogu Bgm hvaliti Kovu i reći bravo sto je izabrao Srbiju.
Ovakve ljude treba hvaliti i podrzavati a ne ovi koji jedva docekaju poziv drugih reprezentacija. Ja nesto ni njih ne pljujem al ne mogu Bgm hvaliti Kovu i reći bravo sto je izabrao Srbiju.
opet ne kontas, znaci, slovaricaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:49Hahahah... Ti kazes da BiH nisu ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj, al svejedno pljujes nas koji pljujemo po Piricu, Husaricu, Vici i slicnima. Jbg druze neko je ovdje kontradiktoranJVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:42A tek oni sto ne znaju citat... pun **** ih takvih.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:25
Tako je! BiH su debili koji napadaju Kovu, a brane korumpirani savez, a usput podrzavaju Husaru i slicne likove!![]()

**** se meni Za Pirica Husarica i ostale, meni je bitna BiH. Ako je volim, necu dopustit da me ta gamad otjera iz drzave, a pogotovo ne u onu koja je ne tako davno vrsila genocid nad stanovnistvom moje zemlje.
Piric i Husaric i Vico i Vasilj i Cetkovic su tu apsolutno nebitni. Prolazni. Vas pljujem jer branite ovu skandaloznu Vladanovu odluku, a ne jer ste protiv ovih debila.
BŽKŠ
BŽKŠ
Kao prvo, ako ces uzimati primjere, onda bar procitaj tekst kako bi imao validno uporiste.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:33Pudar je zadivila svijet, ali drugo bosansko čudo je stasavalo u plastenikuvedinjo98 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:11Nek je i to neko rekao. Stalno se angazuju sponzori, od kad se digla javnost oko nje. Tako i treba da bude, ali nema potrebe da se konstantno potencira kako nema uslova.
A sto se tice Vladana konkretno, mi moramo biti svjesni da je svakom Srbinu / Hrvatu rezervna opcija BiH. To je tako i ne treba da nas cudi. Cast izuzecima, kojih ima jako malo.
Pa kad je on, koji je tako mlad dosao u Sarajevo i zivio medju svima nama, spreman da uradi to, logicno da ce i neko ko citav zivot zivi u Mostaru / BL.
https://sportsport.ba/plivanje/iman-avd ... ovi/432117
Ima li ova cura sve uslove?
Dakle, djevojka trenira na bazenu u Sarajevu, samo je morala improvizovati (kao svi drugi ljudi), kada bazeni i teretane nisu radili za vrijeme prvog lockdowna.Naime, jedno vrijeme je Avdić trenirala u plasteniku na imanju svog djeda u Doboj-Jugu kako bi zadržala formu. Bilo je to prije dvije godine u jeku pandemije koronavirusa.
Drugo, cinjenica je da svi nasi sportisti nemaju kvalitetne uslove. Medjutim, smatrati da je to glavni razlog zbog kojeg ce neko nastupati pod zastavom druge drzave jednostavno nije tacno. Razlog toga sam naveo i to se nikada nece promijeniti.
Izvinjavam se na skretanju s teme, vise ne odgovaram na postove vezane za ovo. Samo sam napisao kako stvari stoje

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sve znam druze. Procitao tekst. Samo mi reci jednu stvar. Bez obzira na koronu i zabranu svega toga jel sramota da cura u plasteniku trenira? Jel se stvr nije mogao obezbijediti neki bazen da joj se dadne da tu moze vrsit treninge, da joj se dadne odgovarajuća oprema i slicno. Bez obzira na koronu sramota je bolan ovovedinjo98 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:12Kao prvo, ako ces uzimati primjere, onda bar procitaj tekst kako bi imao validno uporiste.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:33Pudar je zadivila svijet, ali drugo bosansko čudo je stasavalo u plastenikuvedinjo98 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 13:11
Nek je i to neko rekao. Stalno se angazuju sponzori, od kad se digla javnost oko nje. Tako i treba da bude, ali nema potrebe da se konstantno potencira kako nema uslova.
A sto se tice Vladana konkretno, mi moramo biti svjesni da je svakom Srbinu / Hrvatu rezervna opcija BiH. To je tako i ne treba da nas cudi. Cast izuzecima, kojih ima jako malo.
Pa kad je on, koji je tako mlad dosao u Sarajevo i zivio medju svima nama, spreman da uradi to, logicno da ce i neko ko citav zivot zivi u Mostaru / BL.
https://sportsport.ba/plivanje/iman-avd ... ovi/432117
Ima li ova cura sve uslove?
Dakle, djevojka trenira na bazenu u Sarajevu, samo je morala improvizovati (kao svi drugi ljudi), kada bazeni i teretane nisu radili za vrijeme prvog lockdowna.Naime, jedno vrijeme je Avdić trenirala u plasteniku na imanju svog djeda u Doboj-Jugu kako bi zadržala formu. Bilo je to prije dvije godine u jeku pandemije koronavirusa.
Drugo, cinjenica je da svi nasi sportisti nemaju kvalitetne uslove. Medjutim, smatrati da je to glavni razlog zbog kojeg ce neko nastupati pod zastavom druge drzave jednostavno nije tacno. Razlog toga sam naveo i to se nikada nece promijeniti.
Izvinjavam se na skretanju s teme, vise ne odgovaram na postove vezane za ovo. Samo sam napisao kako stvari stoje![]()
Dzaba mu objasnjavas, vjeruj mi! On svoje pa svoje.JVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:09opet ne kontas, znaci, slovaricaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:49Hahahah... Ti kazes da BiH nisu ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj, al svejedno pljujes nas koji pljujemo po Piricu, Husaricu, Vici i slicnima. Jbg druze neko je ovdje kontradiktoran![]()
**** se meni Za Pirica Husarica i ostale, meni je bitna BiH. Ako je volim, necu dopustit da me ta gamad otjera iz drzave, a pogotovo ne u onu koja je ne tako davno vrsila genocid nad stanovnistvom moje zemlje.
Piric i Husaric i Vico i Vasilj i Cetkovic su tu apsolutno nebitni. Prolazni. Vas pljujem jer branite ovu skandaloznu Vladanovu odluku, a ne jer ste protiv ovih debila.
Nije Vladan dobio jedan poziv od 3 i naljutio se, otisao za Srbiju!

Razapeli ga uputili mu poziv a znali da se on tad zeni, kako su bezobzirni kmeee

Ma daj ba.. Kakva prozirna prica da se opravda nesto sto se ne moze opravdati!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Mr. Slovarica de procitaj jos jednom svoje postove. Govoris da Kova nije trebao dopustit da ga otjera gamad koja je to pokusavala, a napadas nas koji napadamo tu gamad da ga je otjerala. Bravo Ajnstajn evo ti bananaJVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:09opet ne kontas, znaci, slovaricaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:49Hahahah... Ti kazes da BiH nisu ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj, al svejedno pljujes nas koji pljujemo po Piricu, Husaricu, Vici i slicnima. Jbg druze neko je ovdje kontradiktoran![]()

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ma Vladan je smece... Trebao je cekat da Husara slucajno zakasni s kaparom pa da ga zovnu na okupljanje.nokee je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:20Dzaba mu objasnjavas, vjeruj mi! On svoje pa svoje.JVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:09opet ne kontas, znaci, slovaricaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:49
Hahahah... Ti kazes da BiH nisu ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj, al svejedno pljujes nas koji pljujemo po Piricu, Husaricu, Vici i slicnima. Jbg druze neko je ovdje kontradiktoran![]()
Nije Vladan dobio jedan poziv od 3 i naljutio se, otisao za Srbiju!moa si misliti, pa nije niko idiot..
Razapeli ga uputili mu poziv a znali da se on tad zeni, kako su bezobzirni kmeee
Ma daj ba.. Kakva prozirna prica da se opravda nesto sto se ne moze opravdati!

Nego, mi igramo sutra pa eto dobro bi bilo malo o tome pisati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Imal kakvih slika sa koseva kako teku radovi
Daj boze sutra u Zenici da nas bude i 2 k.
Koji Pasoš-putovnicu ima Milenković i za koga je igrao i znate li da i Džeko ima hrvatsku putovnicu a to ne mora značiti da če igrati za Hrvatsku kao u ovom slučaju za Vladana koji može birati ali kad dođe na red .Mislim da mu je u Srbiji teže izboriti se za mjesto na golu nego ovde ali to prepustimo vremenu i ako ode braniti tamo ni prvi ni zadnji isto kao što su bili Živković,Stanić,Ladić,Koroman,Savo Milošević a Kova da Bog da završio u Mančesteru a nama cifra lijepa da legne pa neka brani za Zanzibar(misim na reprezentaciju)......P.S. Sretno nama sutra protiv Slobode da prekinemo crni niz.
Sarajevo ljubavi moja!
One jedne godine dobismo Slobodu na Tušnju 0:1 (Krle dao gol, mislim, posljednji u takmičarskoj utakmici kao starter) i to nas izvadi iz belaja. Je li to bilo poslije Atalante? Kako to tada bijaše prekretnica, nadam se da će i sutra opet biti isto. Neka bude isti i rezultat, samo da se vratimo na pravi kolosjek. I ti, Feđa, mojne nikakve depresije ko kakva sredovječna raspušćenica, nego junački sutra!
Čestitam curama, redovnim učesnicama Lige Šampionki. Ruku na srce, nismo mi njima ni blizu.
Ima li kakve mogućnosti da se Suljić registruje za SFK? Makar za zadnjih 15-20min.
Čestitam curama, redovnim učesnicama Lige Šampionki. Ruku na srce, nismo mi njima ni blizu.
Ima li kakve mogućnosti da se Suljić registruje za SFK? Makar za zadnjih 15-20min.
Ne znas citat, ne mogu ti ja tu pomoci.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:22Mr. Slovarica de procitaj jos jednom svoje postove. Govoris da Kova nije trebao dopustit da ga otjera gamad koja je to pokusavala, a napadas nas koji napadamo tu gamad da ga je otjerala. Bravo Ajnstajn evo ti bananaJVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:09opet ne kontas, znaci, slovaricaIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 14:49
Hahahah... Ti kazes da BiH nisu ni Piric, ni Husaric, ni Vasilj, al svejedno pljujes nas koji pljujemo po Piricu, Husaricu, Vici i slicnima. Jbg druze neko je ovdje kontradiktoran![]()
Piric i Husaric i Vico i Vasilj i Cetkovic su tu apsolutno nebitni. Prolazni. Vas pljujem jer branite ovu skandaloznu Vladanovu odluku, a ne jer ste protiv ovih debila.![]()
BŽKŠ
BŽKŠ
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Hahaha druze ti pises nesto i onda tome sam kontriras svojom drugom rečenicomJVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:02Ne znas citat, ne mogu ti ja tu pomoci.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:22Mr. Slovarica de procitaj jos jednom svoje postove. Govoris da Kova nije trebao dopustit da ga otjera gamad koja je to pokusavala, a napadas nas koji napadamo tu gamad da ga je otjerala. Bravo Ajnstajn evo ti bananaJVVVST je napisao/la: ↑18 avg 2022, 15:09
opet ne kontas, znaci, slovarica
Piric i Husaric i Vico i Vasilj i Cetkovic su tu apsolutno nebitni. Prolazni. Vas pljujem jer branite ovu skandaloznu Vladanovu odluku, a ne jer ste protiv ovih debila.![]()

Jeste, prva tekma poslije Atalante, igra katastrofa ali pobjeda, meni jedna od najdrazih.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑18 avg 2022, 16:00One jedne godine dobismo Slobodu na Tušnju 0:1 (Krle dao gol, mislim, posljednji u takmičarskoj utakmici kao starter) i to nas izvadi iz belaja. Je li to bilo poslije Atalante? Kako to tada bijaše prekretnica, nadam se da će i sutra opet biti isto. Neka bude isti i rezultat, samo da se vratimo na pravi kolosjek. I ti, Feđa, mojne nikakve depresije ko kakva sredovječna raspušćenica, nego junački sutra!
Sutra igra Sarajevo, kakva Lana, kakav Husara, reprezentacija... Saraj'vo jedno je!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, broj6, maroon46, N3R3D, nedimmmm1337, Pablo11, sekac, Vanja8 i 96 gostiju.