FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
43%
Prolazak u Play off
52
24%
Grupnu fazu
72
33%

Ukupno glasova: 217

Unknown11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown11 » 18 avg 2022, 10:21

Po popisu iz 1991., stanovništva u BiH bilo je 4.377.000. Danas, 31 godinu poslije, procijenjuje se da nema više od 2.600.000 - 2.700.000. Nedostaje 1.500.000 ljudi. Za sve je to kriva država. Dan-danas država ništa drugo ne radi nego sve čini da narod ode odavde. Među 5 smo najjdnijih zemalja na svijetu. Pola države ima strane pasoše, a druga polovina bi voljela da ih ima. 70% države nema adekvatan sistem odvođenja otpadnih voda, 80% naroda je informatički nepismeno, a 20% bukvalno nepismeno. Preko 80% obradivih površina je neobrađeno, svjetski rekorderi u zagađenom vazduhu, dnevno 2 pacijenta umire od covida i nemamo registar za rak....
Historijat FSBiH je historijat kriminala, korupcije, nepotizma itd Zbog istog tog saveza koji je ogledalo države(?!?!?), izgubili smo Seferovića, Tankovića, Ibrahimovića i ine. Vahid Halilhodžić otvoreno odbija voditi reprezentaciju zbog kriminala. Salihamidžić neće ni da čuje ništa vezano za BiH itd. I ja, grešan, učim djecu da idu iz ove od boga proklete međedojebine, a borio sam se za nju. Za šta? Za koga? Za radnice u Bingu koje imaju slobodno svaku drugu nedjelju i 10 godišnjeg?! Za hodže i popove koji nekažnjeno pipkaju dječicu?!?! Za maline i porodične "grbove" političara?!?! Svaki dan svjedočim kako svaki borac manje vrijedi od dezertera i/ili dijasporca.
Jučer čitam na temi Lana Pudar kako neki forumaš psuje mater ustašku hrvatskoj tv, jer su kodirali finalno takmičenje.
Za to vrijeme, njegova tv, za koju redovno izdvaja novac, prenosi neku peezdariju iz arhive, po ko zna koji put. Ali, ne.... krive su ustaše i četnici, a nije kriv ovdašnji što godinama neće, ne može i ne zna obezbijediti bilo kakav sportski prenos, valjda zato što je "njegov".
Ne znam da li je tačno za Vladana i u principu me ne interesuje, ne plaća mi on račune, ali ga mogu razumjeti kao i 1.5M ljudi koji su pobjegli glavom bez obzira iz ovog shupka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2022, 10:31

Vladan ako je izabrao Srbiju to je njegov izbor. Al ne mojte ga slaviti i opravdavati ne morate ga pljuvati al ne mojte ga ni podrzavati

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 18 avg 2022, 10:37

Pa jel moguće da toliko polemišemo o reprezentaciji našoj propaloj, samo što nisu počele i Vicine komšije igrat za repku...
Vladan svjetski igrač koji je iz naše akademije, znamo da voli FKS, i opet ima neko nešto da mu kaže.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 18 avg 2022, 10:38

slika

Feđa molim te :pray:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 avg 2022, 11:12

Kovacevicu suftu mali je bo sebe
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 11:18

LaBombonera88 je napisao/la:
18 avg 2022, 10:17
giannini je napisao/la:
18 avg 2022, 09:57
mnon46 je napisao/la:
18 avg 2022, 09:55
Pa Kovačević je još dok je u Sarajevu bio bolji golman i od Šehića i od Pirića i od Vasilja, šta treba, da moli nekog da brani jel?
nije bio bolji
Kovačević je ispao hinjo pravi, samo sutio i onda kao nece za nas braniti na kraju, nije nikad ni htio. On je vec u svojoj glavi imao planove gdje pripada tako da sto dalje od nas i bolje..
Jel ti znas sta je njemu u glavi bilo? Jel ti znas da li je on sutio? Ni ne znas ga isto kao ni ja tako da ta prica vam ne vrijedi. Cekao je da mu dadnu sansu u repki, al jbg bilo je previse pirica. U podcast merdianu kad je vec bio u Rakowu 6 mjeseci izjavljuje "... al ja cu bit prvi golman reprezentacije BiH oni me u tome nece sprijecit..." i nikad nije postao ne zbog njega nego zbog raznih husara, sehica, peteva, vica i ostalih picki materina kojima se ovom prilikom nayebem svih najmilijih. Navijam i ja za ovu nasu menadzersku reprezentaciju, al mi nikad nece bit preca od Sarajeva i od igrača koji su ostavili lijep i dobar trag u Sarajevu, kako ljudski tako i igrački, a Vladan je itekako ostavio. Vladanu nek je sa srecom i da postane prvi golman Srbije, a ako slučajno ode na svjetsko i slucajno stane na gol s zadovoljstvom cu gledat kako je neko ko je krenuo iz nase akademije zavrsio na svjetskom prvenstvu, pod drugom zastavom zbog idiota u nasoj državi. Vladane svaka ti cast, kao da si mene pitao! :salut:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2022, 11:38

Kova sine branio sam te za onaj gol protiv Zelje 2;2. Zelim ti dobro zdravlje i uspjeh u sportskom segmentu. Medjusobno smo se zaduzili. SRETNO.
Da su tvoji roditelji zatrovani nacionalizmom trazili bi druge nacine da postanes dobar golman. Naravno i iz licnih interesa FKS zelim ti milionski transfer. Da sam sretan nisam, a nisam ni tuzan.
Zelim ti da budes treci najbolji golman svijeta,poslije Dizdarevica i Sahinovica. Ako budes branio protiv FKS i BiH zelim ti da fasujes 5 komada.

Sta je sa teniserima Cilicem,Dodigom,onim polubosnjakom iz BL(trener Federera), kosarkasem Mulaomerovicem,plivacicom Kajtaz, fudbalerom Halilovicem i dr., Sta je sa rukometasima Smajlagicem i mnogim drugim. Vidite ima i Bosnjaka sto promjenise drzavljanstvo.
Za mene je BiH unija skupova u kojoj je moj gradi ( Klub) podskup te unije skupova. Isto tako dozivljavam i BL,SB,Mostar,Trebinje kao podskupove. Svak ko misli da je Sarajevo drzava debelo radi u korist svoje stete.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 avg 2022, 11:42

Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:41
Ruku slomio aBd.
Sehic,Vasilj,Cetkovic , koji tacno ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 avg 2022, 11:46

NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2022, 10:15
giannini je napisao/la:
18 avg 2022, 10:10
NajvecaRadosti je napisao/la:
18 avg 2022, 10:10

Bitnija ti reprezentacija od Sarajeva?
vladan nije sarajevo
Jok ti si
Vladan je legenda Sarajeva .Covjek nam odbranama donio duplu krunu,pa onda jos jednu titulu pa i kup jos jedan+play off EL.A evo sad ce nam donijeti vjerovatno na oni 300k€ jos preko milion eura

Sta je reprezentacija uradila da njega zadrzi?Sta on ima od nase reprezentacije?
To ti je kao da neko iz Novog Pazara najbolji u drzavi na svojoj poziciji,Srbija ne pokaze interes da ga zadrzi i on odluci igrati za BiH.Treba da ga osudjuju?
Njegova licna odluka i zelim mu svu srecu u karijeri aBd jednog dana da opet obuce dres naseg kluba.
Podrzavam Vladana u ovom al ne pretjeruj molim te, kakva ba legenda. Nije ni cudo sto nam na veceri legendi dodje 300 ljudi, nama svi legende.
LEGENDE SARAJEVA SU ASIM FERHATOVIC, VAHIDIN MUSEMIC, SVETOZAR VUJOVIC I ZELIMIR VIDOVIC. Svi ostali mogu bit ikone, najbolji igraci/treneri jedne generacije, al puno pure treba jest da se udje u status legende. Legenda je onaj o kome se pjesme pjevaju, o kome se prica i van zelenih terena, po kome.se daju imena objektima i ulicama... Zamisli Ulicu Vladana Kovacevica nekad u buducnosti. To nece dobit kad bi dobio zlatnu rukavicu u Engleskoj Premijer Ligi, da se ne lazemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 avg 2022, 11:52

Pantelija je napisao/la:
18 avg 2022, 09:33
Imas opciju biti golman reprezentacije goja ihra svjetska i evropska prvenstva i imasmopciju da branis za svoju zemlju al za par godina ito mozda, dok se izredaju menadzerski golmani... I ti trebas da izaberes
Eto Srbija nije menadzerska reprezentacija, kod njih je sve posteno i po zasluzi,nema nikakve stele i sl.
I tamam ce Vladana voditi na svjetsko i pruziti mu priliku pored toliko golmana.
Imas u proslosti koliko hoces primjera gdje se pokupi igrac upise samo jedan nastup za hrvatsku ili srbiju i vise nikada ga ne pozovu,samo da nas oslabe.
Ovdje su neki drugi motivi prevagnuli vise nego sportski.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 11:52

Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:48
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
18 avg 2022, 11:46
Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:41
Ruku slomio aBd.
Piric i Cetkovic jel tako? Jbga ipak zbog njega i njegovih menadzera, vica i ostalih kriminalaca Vladan ode u drugu drzavu
Pocetnik, daj stipu te price krivi menadzeri zar nije dobio poziv sad zadnji put
Da dobije poziv pa presjedi na klupi jer "a nije stvorena dobra atmosfera izmedju njih". Zajebi sovinizam i nacionalizam, zbog takvih razmisljanja i jesmo ko drzava u kurcu u kojem jesmo

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2022, 11:54

vedranbadjun je napisao/la:
18 avg 2022, 01:35
Samozdravlje je napisao/la:
18 avg 2022, 00:59
Nirton je napisao/la:
18 avg 2022, 00:04

Njegova privatna odluka(iako nerazumna sa sportskog aspekta) i nema potrebe želiti mu sada neke povrede i neuspjehe u karijeri, pogotovo mi navijači FKS. Bio je veoma važna karika u osvajanju 2 lige i 2 kupa, donio nam je veoma važan novac kad nam je bio potreban, a donijet će aBd još od tih procenata.
Naravno, i ja bih volio da igra za BIH, ali svako ide gdje mu je najbolje i gdje ga više cijene.
+ 1 . Bugar ga nije zelio, a ko zna mozda i vidi SP. Da su mu smetali Bosnjaci i Ezan njemu i njegovim roditeljima, ne bi kao dijete dosao u FKS. Dosao u FKS da bude vjecita rezerva "srednjaku". Ono pjevanje sa Rahmanom na svadbi mnogo govori, ako sam dobro shvatio onaj klip i pjevanje "SJEVERU"je top.
Jest mi BiH :bih: ispred FKS, ali ovo nije ta dilema. Ovo napisa covjek koji je bio u ARBiH 4 god.(opet bi, ne dao Bog) i dva puta ranjavan(jednom bas tesko).
Ranjen, a ništa naučio nisi.
Kad je novac u pitanju i prilika da se iščupaš iz sra nja zvanog RS i Sarajevo izgleda kao dobra opcija.
Frajer nikad volio BiH nije, ali je ispoštovao u FKS sve, jer je i njemu odgovaralo da izgleda normalan. Srbovanje u Sarajevu ne izgleda baš kao dobra opcija.
Pamet u glavu drage Sarajlije.
Htjeo me ubiti vojnik-snajperista, da sam mogao ja njega ubio bih ga. Sta nije jasno ? Bosnjaninu moj da nisam bio svjestan ne bih bio dobrovoljac. Iskreno bio sam "obicni" linijas nikakav Rambo.
Ispravnije je reci pamet u glavu dobri moji Bosanci(Bosnjani), nego "dobre moje Sarajlije". Gradjani Sarajeva(ne samo rodjene Sarajlije) su pokazali
da znaju kako se brani BiH(2.5."92) i grad Sarajevo i tako 3,5 god.
Jedno sportsko pitanje:"Za koga navijas, dobri moj Bosnjanine" ? Da si mi sretan. :thumbup: :bih:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 avg 2022, 11:54

18 avg 2022, 11:52
Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:46

Piric i Cetkovic jel tako? Jbga ipak zbog njega i njegovih menadzera, vica i ostalih kriminalaca Vladan ode u drugu drzavu
Pocetnik, daj stipu te price krivi menadzeri zar nije dobio poziv sad zadnji put
Da dobije poziv pa presjedi na klupi jer "a nije stvorena dobra atmosfera izmedju njih". Zajebi sovinizam i nacionalizam, zbog takvih razmisljanja i jesmo ko drzava u kurcu u kojem jesmo
A u Srbiji ce biti prvi golman jel hahahahahha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 11:57

Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:54
18 avg 2022, 11:52
Aduka87 je napisao/la:

A u Srbiji ce biti prvi golman jel hahahahahha
Kad ode u ligu petice kroz koju godinu sigurno da hoce, a i da ne bude isti mu **** kad ni kod nas ne bi branio, ovako makar ima neku sansu, kod nas pored Pirica i Cetkovica nemas sanse taman da si Buffon licno

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 18 avg 2022, 11:57

Dok nam reprezentativke spavaju po podrumima, muska kosarkaska reprezentacija skuplja pare po internetu, Lana Pudar nema ni bazen, drzavu boli qurac, ovde budale polemisu jel uredu il nije sto je uzeo pasos 😂😂

Ova zemlja je qurac. Nista ti ne daje.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 18 avg 2022, 11:59

Pa ta Lana je do sada dobila hiljade i hiljade, dobila stan u Sarajevu, trenira u Sarajevu sve uslove ima ne pretujerujte Boga vam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 avg 2022, 12:04

Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:59
Pa ta Lana je do sada dobila hiljade i hiljade, dobila stan u Sarajevu, trenira u Sarajevu sve uslove ima ne pretujerujte Boga vam.
politicka prica. Samo jedni na drugog svaljuju za bazen. A njoj se pofina svota svakog mjeeca uplacuje,vise od bilo kojeg sportasa u regionu.

A vladan je druga prica.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 avg 2022, 12:06

LovacnaJelene je napisao/la:
18 avg 2022, 11:57
Dok nam reprezentativke spavaju po podrumima, muska kosarkaska reprezentacija skuplja pare po internetu, Lana Pudar nema ni bazen, drzavu boli qurac, ovde budale polemisu jel uredu il nije sto je uzeo pasos 😂😂

Ova zemlja je qurac. Nista ti ne daje.
:bow: :bow: :salut: :salut:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 avg 2022, 12:06

Sarajevo, 10 praznih mjesta pa repka, koga boli khurac za menadžerskim timom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 18 avg 2022, 12:06

18 avg 2022, 11:18
LaBombonera88 je napisao/la:
18 avg 2022, 10:17
giannini je napisao/la:
18 avg 2022, 09:57

nije bio bolji
Kovačević je ispao hinjo pravi, samo sutio i onda kao nece za nas braniti na kraju, nije nikad ni htio. On je vec u svojoj glavi imao planove gdje pripada tako da sto dalje od nas i bolje..
Jel ti znas sta je njemu u glavi bilo? Jel ti znas da li je on sutio? Ni ne znas ga isto kao ni ja tako da ta prica vam ne vrijedi. Cekao je da mu dadnu sansu u repki, al jbg bilo je previse pirica. U podcast merdianu kad je vec bio u Rakowu 6 mjeseci izjavljuje "... al ja cu bit prvi golman reprezentacije BiH oni me u tome nece sprijecit..." i nikad nije postao ne zbog njega nego zbog raznih husara, sehica, peteva, vica i ostalih picki materina kojima se ovom prilikom nayebem svih najmilijih. Navijam i ja za ovu nasu menadzersku reprezentaciju, al mi nikad nece bit preca od Sarajeva i od igrača koji su ostavili lijep i dobar trag u Sarajevu, kako ljudski tako i igrački, a Vladan je itekako ostavio. Vladanu nek je sa srecom i da postane prvi golman Srbije, a ako slučajno ode na svjetsko i slucajno stane na gol s zadovoljstvom cu gledat kako je neko ko je krenuo iz nase akademije zavrsio na svjetskom prvenstvu, pod drugom zastavom zbog idiota u nasoj državi. Vladane svaka ti cast, kao da si mene pitao! :salut:
Pokazao koliki je patriota nema sta, poletio odmah da brani za srbiju.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”