pokazat će Džeko da je klasa!
džaba kad nema ko ubacit i kad mu je Tevez dao 5-6 lopti u svim utakmicama zajedno...
Džeko kralj!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Gdje ga to kritikuju, da se malo posvadjam sa njimaNumber1 je napisao/la:što ga englezi kritikuju![]()
![]()
džaba kad nema ko ubacit i kad mu je Tevez dao 5-6 lopti u svim utakmicama zajedno...
Džeko kralj!
Ma haj maloSexmachineboy je napisao/la:Pa nisi glup jarane, ne moram ti sve nacrtati. Ali hajde, uredu je.guber90 je napisao/la: De mi ti reci sta ima veze sa mozgom, pa napisi fino i razgovjetno sta mislis, a ne da ja pretpostavljam sta je "pisac" zelio da kaze. Cuj ovo sto se danas desilo, desilo se svasta nesto, sta znas jel Dzeko zaboravio otic u cenifu prije utakmice, pa skonto da od sada to treba uraditi.
forum citijaGoalgetter je napisao/la:Gdje ga to kritikuju, da se malo posvadjam sa njimaNumber1 je napisao/la:što ga englezi kritikuju![]()
![]()
Džeko kralj!
Pa dobro, podijeljeni su. Većina još uvijek misli da mu treba vremena, prave formaciju koja bi njemu odgovarala, a ovi što ga napadaju su u manjini.Number1 je napisao/la:forum citijaGoalgetter je napisao/la:Gdje ga to kritikuju, da se malo posvadjam sa njimaNumber1 je napisao/la:što ga englezi kritikuju![]()
![]()
Džeko kralj!
@Stevie....vjeruj Dzeko nije ni prva niti posljednja osoba koju je Vidic polomio...udji na youtube pa se sam uvjeri. Po tvom Vidic mrzi vecina zemalja u Africi, Daleki Istok, vecinu zemalja u Juznoj Americi, i cijelu Evropu..sem Srbije.STEVIE je napisao/la:ne seri, nisam tebe sta pitao niti znas ista o mom profiluPuma je napisao/la:aj ba nacionalista, dosta te je, kolko ces jos profila napraviti, i kolko ce ti ih jos administracija banovati?STEVIE je napisao/la:majmun vidic je ocito namjerno startovao na dzeku, majku mu cetnicku
Potpis-Paja je napisao/la:Dosad sam gledao te tekme Citya i smijao sam se licno kako se ovdje svi zale na Teveza kao on krivac sto im miljenik ne zabija golove jer ne dodaje lopte i dalje mi je to smijesno ali danas je i mene uspio raspizditi, kod 1-1 City kontrolise igru i ima posjed i sad Tevez se izvlaci na sredinu i Dzeko utrcava pored tromog kloca Vidica samo je potrebna lopta naprijed u prazan prostor i tu je gol sansa i na kraju babun ispelje loptu sa dva tri dodira, i pruzi nekakav pileci pas koji je cak i tromi Vidic uspio presjeci, takvo ponasanje zasluzuje sankciju.
Jbg sad..... Ljudi igraju fudbal ne šah. To je činjenica koje svi moramo biti svjesni bez obzira na simpatije ili antipatije.Ljumani_Banovici je napisao/la:Mislim da je onaj udarac Vidica bio ''namjeran''
Kad je to Dzeko gol zabio?Goalgetter je napisao/la:Djesi Pickham, Dzeko zabio golbeckham je napisao/la:nemojte tako glupo razmisljati,fudbal je muska igra i mora se ostro igrati.a posebno u engleskoj
Trenutno korisnika/ca: BiH26, boatenkk, eleGancy, Frankie, imekorisnicko, Shevko, tuzlanskinacin i 66 gostiju.