Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Number1
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Number1 » 12 feb 2011, 18:44

što ga englezi kritikuju :o :o
pokazat će Džeko da je klasa!
džaba kad nema ko ubacit i kad mu je Tevez dao 5-6 lopti u svim utakmicama zajedno...
Džeko kralj!
Nil Satis Nisi Optimum

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2011, 18:45

Number1 je napisao/la:što ga englezi kritikuju :o :o
džaba kad nema ko ubacit i kad mu je Tevez dao 5-6 lopti u svim utakmicama zajedno...
Džeko kralj!
Gdje ga to kritikuju, da se malo posvadjam sa njima

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 feb 2011, 18:47

Sexmachineboy je napisao/la:
guber90 je napisao/la: De mi ti reci sta ima veze sa mozgom, pa napisi fino i razgovjetno sta mislis, a ne da ja pretpostavljam sta je "pisac" zelio da kaze. Cuj ovo sto se danas desilo, desilo se svasta nesto, sta znas jel Dzeko zaboravio otic u cenifu prije utakmice, pa skonto da od sada to treba uraditi.
Pa nisi glup jarane, ne moram ti sve nacrtati. Ali hajde, uredu je.
Ma haj malo :D, opucala me njaka ironija danas jbg :D, nemoj da zamjeris.

Kako citam one postove secera na temi Bayerna ni ja vise ne znam normalno da ga napisem :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 feb 2011, 18:49

Dzeko ce doci na svoje,danas je za pola sata uradio vise nego Tevez a 90 minuta..City je zasluzio bod,ali nisu imali srece..sad mogu igrati rastereceno,od titule su se oprostili! Nadam se da ce osvojiti bar jedan trofej ove sezone,i izboriti Ligu prvaka! potajno se nadam da bi mogli otici do finala u evropskoj ligi..Baloteli se oporavio sto je dobro,ocekujem sada trio Dzeko,Tevez Baloteli! mislim da ce napraviti pravi bum!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 12 feb 2011, 19:00

Goalgetter je napisao/la:
Džeko kralj!
forum citija
Nil Satis Nisi Optimum

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2011, 19:08

Number1 je napisao/la:
Džeko kralj!
forum citija
Pa dobro, podijeljeni su. Većina još uvijek misli da mu treba vremena, prave formaciju koja bi njemu odgovarala, a ovi što ga napadaju su u manjini.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 feb 2011, 20:38

Dosad sam gledao te tekme Citya i smijao sam se licno kako se ovdje svi zale na Teveza kao on krivac sto im miljenik ne zabija golove jer ne dodaje lopte i dalje mi je to smijesno ali danas je i mene uspio raspizditi, kod 1-1 City kontrolise igru i ima posjed i sad Tevez se izvlaci na sredinu i Dzeko utrcava pored tromog kloca Vidica samo je potrebna lopta naprijed u prazan prostor i tu je gol sansa i na kraju babun ispelje loptu sa dva tri dodira, i pruzi nekakav pileci pas koji je cak i tromi Vidic uspio presjeci, takvo ponasanje zasluzuje sankciju.
Dio Arsenala

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 12 feb 2011, 20:53

STEVIE je napisao/la:
Puma je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:majmun vidic je ocito namjerno startovao na dzeku, majku mu cetnicku
aj ba nacionalista, dosta te je, kolko ces jos profila napraviti, i kolko ce ti ih jos administracija banovati?
ne seri, nisam tebe sta pitao niti znas ista o mom profilu
@Stevie....vjeruj Dzeko nije ni prva niti posljednja osoba koju je Vidic polomio...udji na youtube pa se sam uvjeri. Po tvom Vidic mrzi vecina zemalja u Africi, Daleki Istok, vecinu zemalja u Juznoj Americi, i cijelu Evropu..sem Srbije. ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2011, 20:54

-Paja je napisao/la:Dosad sam gledao te tekme Citya i smijao sam se licno kako se ovdje svi zale na Teveza kao on krivac sto im miljenik ne zabija golove jer ne dodaje lopte i dalje mi je to smijesno ali danas je i mene uspio raspizditi, kod 1-1 City kontrolise igru i ima posjed i sad Tevez se izvlaci na sredinu i Dzeko utrcava pored tromog kloca Vidica samo je potrebna lopta naprijed u prazan prostor i tu je gol sansa i na kraju babun ispelje loptu sa dva tri dodira, i pruzi nekakav pileci pas koji je cak i tromi Vidic uspio presjeci, takvo ponasanje zasluzuje sankciju.
Potpis 8-)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 feb 2011, 21:22

Mislim da je onaj udarac Vidica bio ''namjeran'' :?
1947!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 22:10

Ljumani_Banovici je napisao/la:Mislim da je onaj udarac Vidica bio ''namjeran'' :?
Jbg sad..... Ljudi igraju fudbal ne šah. To je činjenica koje svi moramo biti svjesni bez obzira na simpatije ili antipatije. ;) Takvih udaraca je bilo milion i biće ih kada je Premier liga u pitanju.Sam Džeko je svjestan da se u Premier ligi vode duele sa najspremnijim igračima današnjice te da ovakvi i slični dueli su sastavni dio engleskog fudbala.....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

beckham

Post Postao/la beckham » 12 feb 2011, 23:29

nemojte tako glupo razmisljati,fudbal je muska igra i mora se ostro igrati.a posebno u engleskoj
one only david beckham

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 feb 2011, 23:31

seljacka prica, fino su se pozdravili na kraju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 feb 2011, 23:39

znaci Ager mrzi Spance :mrgreen:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 13 feb 2011, 00:07

Evo ako nekome padne na pamet da pljuje po Dzeki, pogledajte ovaj video..

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 13 feb 2011, 00:22

[quote="MrShadow"]Evo ako nekome padne na pamet da pljuje po Dzeki, pogledajte ovaj video..

[/quote

+1
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 feb 2011, 00:41

Ona ista jakna :lol:

Super danas, samo naprijed majstore.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 13 feb 2011, 00:43

beckham je napisao/la:nemojte tako glupo razmisljati,fudbal je muska igra i mora se ostro igrati.a posebno u engleskoj
Djesi Pickham, Dzeko zabio gol 8-)
Kad je to Dzeko gol zabio? :roll:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

MUFC_#1
Kontakt:

Post Postao/la MUFC_#1 » 13 feb 2011, 00:45

Džeko je izabrao pravi grad,ali ne i klub! :twisted: :twisted: :twisted:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 13 feb 2011, 03:51

A u trenutku postizanja gola , ja nisam bio siguran šta raditi , ili se prevaliti sa stolice od smijeha jer je očigledno gađao korner zastavicu ili od muke zato što je upravo takav gol izjednačujući ... Ali najjači Vidić , ipak se mora pokazati težina igranja u EPLu .

Tipujem da na ljeto ide iz kluba . Šeici ne znaju za logiku i postepeno formiranje ekipe , nasumice nabacani igrači teško da mogu dati nešto više od pete , u vrh glave četvrte pozicije jedne takve lige . Džeko u ovakvom izdanju , ili će biti zamjena novoj megazvijezdi ili će pokupit kofere i put Italije . Mada , Turska/Njemačka(opet) ne izgledaju kao loša sljedeća stanica . To je Edinov nivo i bolje mu je imati konstantu u takvim ligama , nego prezentirati svijetu Bosnu i Hercegovinu kroz dosadašnje vrste partija .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []