Ja ne bih bio tako iskljuciv, posebno u njegovom slucaju. Nazalost, ti turniri donose pare, tako da je razumljivo. Mi jos uvijek igramo amaterski fudbal, naredne godine, ako se plasiramo naravno, i taj segment treba podici na visi nivo. Sad je po meni jos rano.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 avg 2022, 21:03Koliko sam čuo Salkić se povrijedio na nekom seljačkom turniru. Da je Messi momak se mora odlučiti ili Čelik ili Neimari. Ova ekipa više nije amaterska i niko se ne smije stavljati iznad kluba. Ili jesi ili nisi Čelik i to je to.....
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Celik!3,2,2.
Najogavniji klub u ovoj ligi, čak su iz Visokog gostoprimljiviji od ovih seljaka. Gore su već momci pisali prave razloge zašto nema live prenosa tako da vam je jasno sve

Robijaši danas

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Što je on to posebniji od ostalih?! Koliko sam upratio po izvještajima imaju primanja koji će mu **** turniri. Gledajući dugoročno vrijeme mu je da se odluči.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑20 avg 2022, 21:07Ja ne bih bio tako iskljuciv, posebno u njegovom slucaju. Nazalost, ti turniri donose pare, tako da je razumljivo. Mi jos uvijek igramo amaterski fudbal, naredne godine, ako se plasiramo naravno, i taj segment treba podici na visi nivo. Sad je po meni jos rano.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 avg 2022, 21:03Koliko sam čuo Salkić se povrijedio na nekom seljačkom turniru. Da je Messi momak se mora odlučiti ili Čelik ili Neimari. Ova ekipa više nije amaterska i niko se ne smije stavljati iznad kluba. Ili jesi ili nisi Čelik i to je to.....
Nema opuštanja dok matematički ne budemo prvaci

Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Ovu energiju prenjeti na narednu utakmicu. Vec od sutra krenuti u pripremu, marketing, mobilizacija, prodaja karata par dana ranije, idemo procepiti i popuniti zapad kako ovaj klub zasluzuje 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šteta što je srijeda,mada nema izgovora ko može može..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Srijeda jos bolje, u 20h, svi su tu idu na posao, a vikend izvuku se ljudi van grada. Samo da ne prebace na kembridz zbog pitara...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Pitari igraju u petak 02.09
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Bosna Visocka nema sta da trazi u Zenici
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Zar ne igraju 30.08 protiv Leotara na Bilinom?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Re: NK Čelik Zenica
Ako je vjerovati rasporedu, sa Leotarom igraju u utorak u 17.00. Sad ovi sto imaju pristup cometu mogu tacnije reci 

Samo da ne bude Kamberovica polje protiv visocke Bosne
Bilo bi dobro da od sutra počnu sa marketingom za utakmicu sa Bosnom
Mislim da po pravilima treba proci 48 sati da bi se igrala zvanicna utakmica na istom stadionu. Tipa ako Sarajevo igra u petak u 20:00, Čelik bez problema igra utakmicu u nedjelju u 20:00. Ovo je primjer samo ova dva dana, moze se primjeniti isto i na sve dane, Čelik srijeda, Sarajevo petak.. Samo treba sve treninge maknuti za BP jer je travnjak sjeban.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Non stop ih vidim da su na Kamberoviću tako da su primjetili tamo vjerovatno
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 7 gostiju.