FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 12 feb 2011, 18:55

Uh kako je lijepo gledati pljackase. :D

Njihovim povratkom smo jaci na 4 pozicije:
1:Ribery je bolji od Mullera na lijevom krilu
3.Muller je bolji od Schweinija na cenereu
3. Robben je bolji od Hamita na desnom krilu
4. Schweini je bolji od Ottla na 6-ici

Danas su jos jednom pokazali svo svoje majstorstvo i ova partija ulijeva veliko samopouzdanje pred duel sa Interom. A nismo primili ni gol, sto je takodje vrlo bitno. Tymo odigrao po meni najbolje u odbrani.

Mario opet pogodio. Al' sto mu novi friz stoji... :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 feb 2011, 18:57

pazzoetoogol je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:to dizete formu pred ligu prvaka :roll:
Jel' te strah? :P
mogu ti reci nije mi svejedno, drugaciji ste s duom Robbery nego bez njih....al u neku ruku mi je ipak drago sto cete biti kompletni, jer kasnije nema vam izgovora za poraz :) ;)
PORAZ??? hahahahaha oooo vidovita Dzemila nisam vas prepoznao :lol: ...on zna ocemol mi izgubit pripremite se vi dobro Robenn is back :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2011, 18:58

JetSet_Hantraga je napisao/la:Uh kako je lijepo gledati pljackase. :D

Njihovim povratkom smo jaci na 4 pozicije:
1:Ribery je bolji od Mullera na lijevom krilu
3.Muller je bolji od Schweinija na cenereu
3. Robben je bolji od Hamita na desnom krilu
4. Schweini je bolji od Ottla na 6-ici
5.Pranjic bolji od Pranjica kad igra sa Schweinijem. :lol:
#divovi

Klare

Post Postao/la Klare » 12 feb 2011, 19:51

:o Ne znam kad sam gledao ovako razmontiravanje protivnika. :o
Danas je Gaal mogao vidjeti koliko je Muller bolji kao polušpic. Elegantni, fini potezi, utrčavanja, ma sve. Al' samo za prvo poluvrijeme. Krila su odradila glavni dio posla, protivnik morao puno kroz sredinu, pa je dolazilo do čestih grešaka. Iako je Tymo danas fino odigrao, ja bi i dalje volio tu gledati Brenu. Gustavo čvrsto, Pranja solidno. Badstuber mirno, nije ostavila posljedice zadnja utakmica. Schweini dokazao ko je gazda. Salihovića, Alabe i ostalih na sredine nigdje. Kraft mirno, velika budućnost pred njim. Radio je malo na onim ispucavanjima i kontroli lopte. Napredak je vidljiv. Kod Hoffe jedino tu Babel nešto pokušavao, ali nedovoljno.
Ribery i Robben veoma slabi. Šta više reći.
A ja, šlag dolazi na kraju.
MARIO MARIANO silo od igrača. Koliko značiš ovoj ekipi dokazao si i danas predstavljajući stalnu opasnost za protivničku odbranu. Dobivenih duela, povratnih pasova imao si kao i uvijek u velikom broju. U zadnjih pola sata vidjelo se da si tek nakon povrede. Falilo je tu svježine. Možda te Gaal trebao malo i poštediti, trebao je malo i Klose zaigrati. Uradio si glavni dio posla, načeo protivnika, poremetio im svu koncepciju, tako da je kasnije bilo puno lakše.
Frizura ti je extra. 8-)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 12 feb 2011, 19:57

Klare je napisao/la::o Ne znam kad sam gledao ovako razmontiravanje protivnika. :o
Danas je Gaal mogao vidjeti koliko je Muller bolji kao polušpic. Elegantni, fini potezi, utrčavanja, ma sve. Al' samo za prvo poluvrijeme. Krila su odradila glavni dio posla, protivnik morao puno kroz sredinu, pa je dolazilo do čestih grešaka. Iako je Tymo danas fino odigrao, ja bi i dalje volio tu gledati Brenu. Gustavo čvrsto, Pranja solidno. Badstuber mirno, nije ostavila posljedice zadnja utakmica. Schweini dokazao ko je gazda. Salihovića, Alabe i ostalih na sredine nigdje. Kraft mirno, velika budućnost pred njim. Radio je malo na onim ispucavanjima i kontroli lopte. Napredak je vidljiv. Kod Hoffe jedino tu Babel nešto pokušavao, ali nedovoljno.
Ribery i Robben veoma slabi. Šta više reći.
A ja, šlag dolazi na kraju.
MARIO MARIANO silo od igrača. Koliko značiš ovoj ekipi dokazao si i danas predstavljajući stalnu opasnost za protivničku odbranu. Dobivenih duela, povratnih pasova imao si kao i uvijek u velikom broju. U zadnjih pola sata vidjelo se da si tek nakon povrede. Falilo je tu svježine. Možda te Gaal trebao malo i poštediti, trebao je malo i Klose zaigrati. Uradio si glavni dio posla, načeo protivnika, poremetio im svu koncepciju, tako da je kasnije bilo puno lakše.
Frizura ti je extra. 8-)
Upravo tako Mario je sila od Igraca i jos nesto osim toga sto je sila nebeska na terenu a to je da je LAFAC daj da i mi imamo nekog da bar lici na igraca :D

Jos koji Mario u Ekipi ( mislim po građi eleganciji i ostalim stvarima ) I preteci cemo MU po ovim noFcima
I to zahvaljujuci reklamama 8-)
Razumijes ti mene burazere moj :)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 feb 2011, 20:35

Čovjeka srce i duša zaboli kad vidi kako mi možemo odigarti, pogotovo nakon ove tekme. Neznam zakaj nam se događaju takvi belkauti ko protiv Kolna i to je jako teško za shvatiti. Ja sam bio uvjeren da ćemo mi danas odigrati tešku tekmu, da ćemo jako teško doči do pobjede i ako to i uspijemo to će biti na jedvite jade. Naravno dva rana gola su nam uvelike pomogla, no ova pobjeda je samo pokazala da mi nismo u nikakvoj krizi, da momčda nije u banani, nego da im se u glavi jednostavno neke stvari moraju posložiti. Svaka čast dečikma na onome kaj su danas pokazali. E sad samo da je ovako nastaviti...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 feb 2011, 20:37

schweinsteiger je napisao/la: Schweini najmanje 3 dobre sanse imao,sto je i puno za 6-icu,a Muller u drugom poluvremenu isto nista i ti hvalis ovog drugog :?
Hvalim Müllera zato sto je zasluzio, kod prvog gola direktni ucesnik, jedan gol sam zabio i imao jednu zaista izglednu priliku. Konstantno se otvarao, ima veliku zelju za igrom, prepun samopuzdanja i igrac bez kojeg se Bayern ne moze zamisliti.
Jos pitanja? Slobodno reci sta ti nije jasno, stojim ti na usluzi ;)
U nastavku utakmice je malo "opao", ali valjda je to i muliji dozvoljeno. Rezultat povoljan, pljackasi raspolozeni i malom Mu malkice pala koncetracija, tako da se odmah primjeti razlika izmedju super Mile i veoma dobrog Mile :D

Jbte, od secera ne mogu ziv ostati radi svajnija, te sto ga nisu prodali, te glumi divu, te ima boljih igtraca na toj poziciji koji bi pomogli Bayernu.
Ja to sve fino upakujem i kazem da je on igrac od velike vaznosti za Bayern i da je konacno sazrio kao igrac, te da je proslo vrijeme kada smo se nervirali radi njegovih toplih - hladnih partija.
I odmah se ti nadjes (gle cuda :lol: ) da kritikujes mene sto nisam Bastiana malo vise pohvalio. :lol:
Druze, to je moje vidjenje, tvoje je drugacije. Nikakav problem, zar ne?
Ako bas istrajes u tome da hoces da dokazes da je Basti bio bolji od Müllera, sacekajmo ponedjeljak i ocjene samih igraca.
Eto, nadam se da sam bio dovoljno fer da ti odgovorim, jer nikad nisam bjezao od toga. Valjda i zbog toga sto mi nema nista mrze kad nekoog nesto upitam, a doticni se "ispari".
@Valenciji sam ostao duzan odgovor u vezi Badstubera, ali toliko toga sam govorio u vezi njega, tako da mi se ne da ponavljati.
Secerova pitanja cemo rijesiti kada se potrefimo live. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 feb 2011, 20:46

Luca.Toni je napisao/la: Upravo tako Mario je sila od Igraca i jos nesto osim toga sto je sila nebeska na terenu a to je da je LAFAC daj da i mi imamo nekog da bar lici na igraca :D

Jos koji Mario u Ekipi ( mislim po građi eleganciji i ostalim stvarima ) I preteci cemo MU po ovim noFcima
I to zahvaljujuci reklamama 8-)
Ne mogu da odolim :D :D
Bas bi me cudilo da korisnik po nickom Luca Toni ima nesto protiv super MariOOOOONA :lol:

Sali se gero, ali ako volis/volio Tonija onda je logicno da velicas Gomeza. :D
Isti tip igraca. Ne zna se koji je ljepsi :D
.....sila nebeska
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 feb 2011, 20:54

geronimo je napisao/la:Secerova pitanja cemo rijesiti kada se potrefimo live
Misliš, kada on bude plać'o ceh zbog opklade sa zemljakom(tj. sa mnom)?! :lol:

Eh, vidio sam samo highlightse sa ovog meča, al' i to je bilo dovoljno da vidim ko je bio gazda na terenu(ako je iko sumnj'o u to). Rutinska pobjeda, mogla je biti i ubjedljivija, al' ni sa ovim rezultatom se iz tabora Bayerna niko neće buniti. Ono što je još važnije su povraci Ribery-ja i Robbena, a kada oni igraju, onda i Bayern pokazuje svoje pravo lice.

Što se tiče Gomezove nove frizure :mrgreen: , vjerovatno je ista zbog skidanja uroka, jer momak je ove sezone propustio mnogo izglednih šansi(ne zanima me broj postignutih golova, činjenica je da je promašio više negoli je trebao).

Nego, nadam se da je i meni dozvoljeno napisati koju kada je Badstuber u pitanju. :? Rek'o bih da je zbog pada njegove forme kriv LvG(gle čuda :lol: ). Dakle, svi znamo da su sinhronizovani stoperi ono što bi svaka ekipa trebala imati, a Bayern to nema iz razloga što je ove sezone Holger promijenio više partnera( :lol: jah, baš sam mislio na to), negoli je to normalno(Mičo, Buyto, Breno, Tymo). Dakle, kada bi se jedan od njih ustalio u prvoj postavi, vjerovatno bismo i Holgera vidjeli u prošlosezonskom izdanju. Inače, ove sezone smo svakako svjedoci pada forme kod svih Bayernovaca(izuzev Gomeza, koji je dobio priliku zbog povrede Olića i vjerovatno otpisanog Klose-a). Pa ni Švajni nije podig'o formu(nije ju čak ni zadržao) u odnosu na prošlu sezonu. Dakako, tu kao glavnog krivca vidim Galonju.

Nisam pobornik šbbkbb(šta bi bilo kad bi bilo), tako da ne mogu reći koliko bi Badstuber napredov'o da je pored njega neki iskusni stoper. Možda bi ga isti zasjenio, pa bi sada tražili neku zamjenu i za Holgera. :lol: U svakom slučaju, mislim da u njegovoj igri ima dosta prostora(a bgm i vremena) za napredak, što bi sljedeći( :lol: ) Bayernov trener treb'o znati iskoristiti. Mislim da je i @Valencia neke igrače naveo koji nisu bolji od Badstubera(stidi se @Valencia :lol: ), te također mislim da se jedan Evans ne može porediti sa Holgerom(iskren da budem, Evans ne dobija priliku, tako da na osnovu onih par utakmica ne možemo reći o kakvom se igraču radi. Ja sam mišljenja da je to jedan prosječaj premierligaški stoper, al' koji ima 3 olakšavajuće okolnosti: Sir Alex Fergusona, dvojac Rio-Vidić i godine. Dakle, on će sigurno napredovati(malo se igram proroka :lol: ), samo da ga povrede zaobiđu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 feb 2011, 21:26

geronimo je napisao/la: Hvalim Müllera zato sto je zasluzio, kod prvog gola direktni ucesnik, jedan gol sam zabio i imao jednu zaista izglednu priliku. Konstantno se otvarao, ima veliku zelju za igrom, prepun samopuzdanja i igrac bez kojeg se Bayern ne moze zamisliti.
Jos pitanja? Slobodno reci sta ti nije jasno, stojim ti na usluzi ;)
U nastavku utakmice je malo "opao", ali valjda je to i muliji dozvoljeno. Rezultat povoljan, pljackasi raspolozeni i malom Mu malkice pala koncetracija, tako da se odmah primjeti razlika izmedju super Mile i veoma dobrog Mile :D

Jbte, od secera ne mogu ziv ostati radi svajnija, te sto ga nisu prodali, te glumi divu, te ima boljih igtraca na toj poziciji koji bi pomogli Bayernu.
Ja to sve fino upakujem i kazem da je on igrac od velike vaznosti za Bayern i da je konacno sazrio kao igrac, te da je proslo vrijeme kada smo se nervirali radi njegovih toplih - hladnih partija.
I odmah se ti nadjes (gle cuda :lol: ) da kritikujes mene sto nisam Bastiana malo vise pohvalio. :lol:
Druze, to je moje vidjenje, tvoje je drugacije. Nikakav problem, zar ne?
Ako bas istrajes u tome da hoces da dokazes da je Basti bio bolji od Müllera, sacekajmo ponedjeljak i ocjene samih igraca.
Eto, nadam se da sam bio dovoljno fer da ti odgovorim, jer nikad nisam bjezao od toga. Valjda i zbog toga sto mi nema nista mrze kad nekoog nesto upitam, a doticni se "ispari".
@Valenciji sam ostao duzan odgovor u vezi Badstubera, ali toliko toga sam govorio u vezi njega, tako da mi se ne da ponavljati.
Secerova pitanja cemo rijesiti kada se potrefimo live. 8-)

Ma dijelimo isto misljenje glede Mullera i slazem se da se Bayern ne bi mogao bez njega zamisliti,ali bas se osjetilo u drugom poluvremenu da nije isti kao u prvom,iako je opet uputio onaj pas Gomezu,pa ova promasi cistu priliku.A Basti je pravio prevagu na sredini i Hoffenheim nije mogao napraviti neki ozbiljniji napad,a kamo li da sloze kontru opasnu po gol i opet je stigao pomoc u napadu,ali eto,cekamo ponedjeljak :)
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 feb 2011, 22:04

dobra predstava danas, kontrola igre...trebalo bi ovakvu suverenost cesce imat

ovi sto spominju fulanje zicera od strane gomeza neka mi ih nabroje??il mozda ja ne shvatam pojam zicer ko neki drugi, al valjda da bi neki mogli nesto reci protiv gomeza posto je to furka onda to cine....ja sam prezadovoljan time sto je gomez ostao u bayernu i sto ga bayern kojim slucajem nije mijenjao za džeku...džeki svaka cast al gomez je bolji napadac...u gomezove kvalitete nikad nisam sumnjao i to znaju svi oni koji su moje postove pratili...i kod gomeza nikad nisam grijesio....a zna se koliko nas je ovde od pocetka bilo pro gomez..... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2011, 22:05

Et' j.ebi ga danas nisam gledo tekmu al' citajuci ovo sto Bavarci pisu, haman je bilo za cenera . Odlicno raspolozenje vlada kako medju navijacima tako i igracima.Titula eto ode niz vodu najvjerovatnije al da zadrzimo formu nebil' demolirali Inter :twisted:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 22:26

Centre forward je napisao/la:Et' j.ebi ga danas nisam gledo tekmu al' citajuci ovo sto Bavarci pisu, haman je bilo za cenera . Odlicno raspolozenje vlada kako medju navijacima tako i igracima.Titula eto ode niz vodu najvjerovatnije al da zadrzimo formu nebil' demolirali Inter :twisted:
Velik je zaostatak to sve stoji,al ima još teoretske šanse,iako da budem iskren,navijam da Borussia osvoji prvenstvo,a bogami ako se nastavi trend slabijih partija mogla bi se ova njihova prednost postepeno topit,e sad je naravno pitanje mogu li Bavarci imat učinak do kraja 100% mada im i on ne bi garantovao titulu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 feb 2011, 23:23

Monolog je napisao/la:Mislim da je i @Valencia neke igrače naveo koji nisu bolji od Badstubera(stidi se @Valencia :lol: )
Na koga konkretno mislis?

Nisam napis'o da je Evans bolji ako si mislio na njega.

Da stvar bude apsurdna, Timoscuk ( :mrgreen: :lol: ) je najbolji defanzivac Bajerna u ovoj sezoni :mrgreen: . Batstuber mi nije djelov'o nista uvjerljivije od Time kad su igrali zajedno na pozicijama stopera. A sad Monolog, zamisli da Timoscuk igra stopera u EPL, na sta bi to licilo :mrgreen: :lol: :lol: !?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 feb 2011, 01:22

Sad još više bole prosuti bodovi protiv Vukova i Jarčeva i umjesto 13 sad je trebalo biti -8 bodova. Ali šta je, tu je, nije moglo biti drugačije (a moglo je biti i gore 8-) ) Izgleda da se bojimo životinja :twisted:
Bitno je gurati dalje i održavati dobru formu i dobro zdravlje :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 13 feb 2011, 16:35

dr.adnan je napisao/la:Sad još više bole prosuti bodovi protiv Vukova i Jarčeva i umjesto 13 sad je trebalo biti -8 bodova. Ali šta je, tu je, nije moglo biti drugačije (a moglo je biti i gore 8-) ) Izgleda da se bojimo životinja :twisted:
Bitno je gurati dalje i održavati dobru formu i dobro zdravlje :D :D :D
hehehe izgleda pa ipak su to Vukovi i Jarcevi inace jake ,borbene zivotinje :P hehe :lol:
SLOBODA do groba .

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 14 feb 2011, 10:20

Obzirom da sam bio na tekmi protiv Hoffenheim-a, podijelicu s vama dio citave atmosfere:

Dolazak na Allianz Arenu...

Ulazak na tribine...

Zagrijavanje igraca Bayerna ispred nas...

Izlazak igraca na teren i pocetak utakmice...

Malo s utakmice...

Skandiranje Robbenu nakon gola...

Odlazak nakon utakmice i Allianz Arena u crvenom...

Nisam navijac Bayerna (navijam za Barcu), ali to nije razlog da ne odem na utakmicu tog velikog kluba i uzivam na prelijepoj Allianz Areni...

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 feb 2011, 11:32

YaSSaL je napisao/la:Obzirom da sam bio na tekmi protiv Hoffenheim-a, podijelicu s vama dio citave atmosfere:

Ulazak na tribine...

Malo s utakmice...

Nisam navijac Bayerna (navijam za Barcu), ali to nije razlog da ne odem na utakmicu tog velikog kluba i uzivam na prelijepoj Allianz Areni...

svaka cast majstore hvala ti
VOLIM BAYERN

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 14 feb 2011, 11:58

YaSSaL je napisao/la:Obzirom da sam bio na tekmi protiv Hoffenheim-a, podijelicu s vama dio citave atmosfere:

Ulazak na tribine...

Malo s utakmice...

Malo reci da sam ljubomoran :( :( .

Svaka cast na klipovima :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 14 feb 2011, 18:32

Ulazak na tribine...

Malo s utakmice...

svaka cast!!! :D To mi je posljednja zelja da odem na utakmicu Bayerna :D
SLOBODA do groba .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.