Tagiraj se sam …opalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:29To jel gej ili nije ne znam , ti ako si se nudio pa nije htjeo ne mora znacit da nije gej . Možda samo pakas nisi dovoljno spremio i podmazao . Strahove navijača možeš provjerit na stranici gdje pišu takve komentare samo da ne osvanu dugine boje , ako hoces ime osobe koju poznajem javi se privatno da ti kažem a zna je svako od vaših navijača .Vamosjedan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:26Ti si poremecen momak, i sad sam se uvijerio da pises gluposti, ne znam kakve ti ljude znas i znas li ih uopste ali ja znam da je meni i svima koji radimo pa cak i zastitarima odlicno u aluminiu, ako ne znas komu je gej i briga te onda ne pisi da je gej kad ne znas covjeka... I za kraj mazgo ne pisi gluposti i ne istine kad nemas pojma ocito o nicemuopalaopala je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:19
Ne budi glup mazlume kao prvo nisam rekao ništa loše . Kao drugo propala je državna firma , idiote ako ne možeš shvatit to i otvorena je privatna firma . Te price da je bolje nisu istina jer poznajem ljude koju se vratili samo da ne odu iz države radi porodice , svak će ti reci da neće biti nikad kao prije . Ko je radio u Aluminiu to zna, od samog dizanja kredita , do uslova . Al ti si mazga i u svemu nadjes negativu kad napišem . Nit znam komu je gej , nit me briga ako si provjeravao Okej , samo kažem da govore navijači .