Brutalna neistina. Dinamo je prvi radi daleko većeg budžeta, sve ostalo su neistine i priče za malu djecu.obrijanopile je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:48Niko ne kuka za njim, on je zaslužio da ode prije početka sezone. Vec je bitno kako i kada ga tjeraš, e to je amaterizam kluba i onih koji ga vode. Hajduk je prosjek Hrvatske lige jer navijači tjeraju i dovode, dok Dinamo godinama vlada tom ligom, jer se navijači nista ne pitaju. Takav sistem je uzeo Zrinjski i vidimo da je daleko ispred nas, i na žalost bice još dugo godina.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:38Yebo majku prvo svi tjerase momka, sad svi kukaju sto je otisao. Nije se rodio ko je Pitarima ugodio![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nećemo preći, jer džaba generalizuješ, nismo pljuvači i psovači. Samo najbolje u interesu kluba, tako i pišemo, tako i razmišljamo. Dosta toga ima oko ovog igrača koje nije za foruma, ali nije njegov fokus generalno na fudbalu, nego na drugim stvarima, pa zato što dalje on i njegova raja od kluba. Mirva svaka čast! Svi na derbi!sanco2200 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:49hahabah
Pitanje ke samo koje sljedeći
Nakon Hebe Krleta i Dupovca našao se Kapić i Nardin za ebavanje matere
Saćete preć na Feđu i Suljića i tako u krug.
Zato ćemo ići unazad jos dugi niz godina nevezano za Kapića
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bravo krezubaši sa istoka nabijem vas k. Najveca rak rana kluba isfrustriranu krezubi papci sa istoka. I onaj debeli bradonja neka pocne navijati za ilijaš vise je stete nanio sarajevu nego sabrina.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Daleko od najboljih navijaca, nazalost. Brojka, a i samo ponasanje na tribinama (istok pogotovo) to govore. Covjek je otjeran zbog penala i slike od prije tri godine? Ne branim ga, cak naprotiv, zasluzio je sankcije, problem je sto je trigger za to promasen penal i objava storija..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da sam Ismir odustao bih od dodvoravanja navijačima, lijepo pokušat kao Dinamo igrat pred praznim tribinama, fokusirat se na prodaju igrača iz akademije, taman da zauvijek bude prazno Koševo.
Nek dođe ko hoće, ko će bit samo navijač, a ne neko ko će liječiti frustracije na tribini.
Mislim da sa finansijske strane ne bi bili ništa slabiji, čak naprotiv.
Nek dođe ko hoće, ko će bit samo navijač, a ne neko ko će liječiti frustracije na tribini.
- bodribordo
- Kontakt:
Mi kao klub nikada necemo uspjeti, imamo navijače (Pitare) koji očekuju da svaku utakmicu moramo pobijediti, da moramo osvojiti prvenstvo, da moramo ici u Europu.... Ali shvatite to več jednom, trenutno je svaka ekipa podjednaka, Posušje dobro igra, Igman Konjic dobro igra, niko nema da je loš i da se mogu lagani bodovi i gol razlika uzeti na timu. Sve dok mi ne shvatimo da nismo najjaci, i da ne možemo uzeti svaku utakmicu, i uzimati prvenstvo svaku godinu, mi cemo napredovati kao navijači i kao klub...
Kapicu sretno !
Kapicu sretno !

Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Hajduk ima odličan budžet a i 80,000+ članova i pun stadion konstantno. Navijači su sa našim najtoksičniji navijači ex-yu.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:52Brutalna neistina. Dinamo je prvi radi daleko većeg budžeta, sve ostalo su neistine i priče za malu djecu.obrijanopile je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:48Niko ne kuka za njim, on je zaslužio da ode prije početka sezone. Vec je bitno kako i kada ga tjeraš, e to je amaterizam kluba i onih koji ga vode. Hajduk je prosjek Hrvatske lige jer navijači tjeraju i dovode, dok Dinamo godinama vlada tom ligom, jer se navijači nista ne pitaju. Takav sistem je uzeo Zrinjski i vidimo da je daleko ispred nas, i na žalost bice još dugo godina.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:38Yebo majku prvo svi tjerase momka, sad svi kukaju sto je otisao. Nije se rodio ko je Pitarima ugodio![]()
Pa svakako ti je prazno Kosevo.haris004 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:54Da sam Ismir odustao bih od dodvoravanja navijačima, lijepo pokušat kao Dinamo igrat pred praznim tribinama, fokusirat se na prodaju igrača iz akademije, taman da zauvijek bude prazno Koševo.
Koliki je prosjek bio prošlu sezonu.
- bodribordo
- Kontakt:
Jeste, ali isti taj Hajduk ima navijače koje niko nema. Ljudi ne uzimaju titulu, izgube derbi, izgube protiv Rijeke, vamo tamo, i dalje imaju podršku navijača. Fina i kulturna raja sjedi, ne dodje na utakmicu da psuje, zato što nije glava u kuči, nego žena vlada situacijom u kuči!!!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:55Hajduk ima odličan budžet a i 80,000+ članova i pun stadion konstantno. Navijači su sa našim najtoksičniji navijači ex-yu.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:52Brutalna neistina. Dinamo je prvi radi daleko većeg budžeta, sve ostalo su neistine i priče za malu djecu.obrijanopile je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:48
Niko ne kuka za njim, on je zaslužio da ode prije početka sezone. Vec je bitno kako i kada ga tjeraš, e to je amaterizam kluba i onih koji ga vode. Hajduk je prosjek Hrvatske lige jer navijači tjeraju i dovode, dok Dinamo godinama vlada tom ligom, jer se navijači nista ne pitaju. Takav sistem je uzeo Zrinjski i vidimo da je daleko ispred nas, i na žalost bice još dugo godina.
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
-
- Kontakt:
Obavezno kada budu izlazili iz tunela početi sa zviždanjem i psovanjem Suljicu i Dalu, da znaju da smo nezadovoljnji njihovim igrama. Onda skandirati bice Sarajevo opet šampion i Dudicu odlazi, preventivne radi. Normalno ide i vrijedjanje Belmina zbog visine, cuj golman 189 cm. Idemo jaka... Neka im se noge oduzu ipak je derbiLucas je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:51Ako izgubi derbi, treba mu otkaz dati prije nego napusti Grbavicu. Slično kako su čelnici Partizana otjerali Iliju Stolicu neku noc.LovacnaJelene je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:45Fele Dudik, sad mogu zvanicno da te tjeram.
Doduse, ako ne dobijes derbi ne pise ti se dobro, i drugi ce![]()
Sto jaci pritisak na klub, nek se yebu. Mirva brat sve placa
Evo i oni tebe selame!
Ok, evo zavrsili sa Kapicem jer kod pitara kad ne ide, neko mora otkaz dobiti to je definitivno. Ne opravdavam ga, platu koju je (predpostavljam) dobijao nije opravdavao na terenu. Nije ni toliko to lose bilo koliko se ovdje od pojedinih pise ali slazem se daleko od ono sto bi trebalo.
Al evo neko rece bradati debeljuca sa zenom povede skandiranje da ide, pa tacno mi se zeludac okrene kad to skontam u glavi. To je jedan mazlum prve klase, vec nekoliko puta dobio batine od normalne raje.. Poenta: i kod nas navijaca mora doci do otkaza na tribini, jer sigurno korova ima!
Al evo neko rece bradati debeljuca sa zenom povede skandiranje da ide, pa tacno mi se zeludac okrene kad to skontam u glavi. To je jedan mazlum prve klase, vec nekoliko puta dobio batine od normalne raje.. Poenta: i kod nas navijaca mora doci do otkaza na tribini, jer sigurno korova ima!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje sam napisao da oni nemaju odličan budžet? Nemaju pun stadion konstantno, to je samo u Europi.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:55Hajduk ima odličan budžet a i 80,000+ članova i pun stadion konstantno. Navijači su sa našim najtoksičniji navijači ex-yu.MortemHz je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:52Brutalna neistina. Dinamo je prvi radi daleko većeg budžeta, sve ostalo su neistine i priče za malu djecu.obrijanopile je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:48
Niko ne kuka za njim, on je zaslužio da ode prije početka sezone. Vec je bitno kako i kada ga tjeraš, e to je amaterizam kluba i onih koji ga vode. Hajduk je prosjek Hrvatske lige jer navijači tjeraju i dovode, dok Dinamo godinama vlada tom ligom, jer se navijači nista ne pitaju. Takav sistem je uzeo Zrinjski i vidimo da je daleko ispred nas, i na žalost bice još dugo godina.
Pa druže pisao sam ti sinoćjoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:52Nećemo preći, jer džaba generalizuješ, nismo pljuvači i psovači. Samo najbolje u interesu kluba, tako i pišemo, tako i razmišljamo. Dosta toga ima oko ovog igrača koje nije za foruma, ali nije njegov fokus generalno na fudbalu, nego na drugim stvarima, pa zato što dalje on i njegova raja od kluba. Mirva svaka čast! Svi na derbi!
Prva minuta jebu sve mrtve nardinu
Suljiću prvi pogrešan pas sve mrtve
Pa Kapiću
pa Dudicu
(svi su mislili do njih je Krle, Heba itd)
Vidite da je do navijača i da će se uvjek nekom **** za prvi poraz.
Sječam se Pidro je plačući napuštao utakmici zbog vrijeđanja tzv naših navijača.
Stop toksičarima na tribinama
- napoleon72
- Kontakt:
Nema niko da je los, al niko nema investitore, kampove, turkishe, najvece transfere (ulazne i izlazne), najvece plate, qrce palce... Nego mi. Ne mozemo dobit svaku utakmicu nit ko trazi, al hocemo taj yebeni profesionalizam, je l.mnogo trazimo? Dan te yebo Tuzla nam peticu strpa, a Horde zagrme jace nego ikad, opet u Kakanj ode bruka raje, 2000+ na Slobodu nakon dva uzastopna poraza, i gleda se 15 likova koji su skandirali? Kakvo generalisanje jbt.bodribordo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:54Mi kao klub nikada necemo uspjeti, imamo navijače (Pitare) koji očekuju da svaku utakmicu moramo pobijediti, da moramo osvojiti prvenstvo, da moramo ici u Europu.... Ali shvatite to več jednom, trenutno je svaka ekipa podjednaka, Posušje dobro igra, Igman Konjic dobro igra, niko nema da je loš i da se mogu lagani bodovi i gol razlika uzeti na timu. Sve dok mi ne shvatimo da nismo najjaci, i da ne možemo uzeti svaku utakmicu, i uzimati prvenstvo svaku godinu, mi cemo napredovati kao navijači i kao klub...
Kapicu sretno !![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma lijepi zapad aBd i te pojedine ne gledam Bgm.To si upravu ja na Bilinom ove dvije sto sam cuo mi je dovoljno.nokee je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:57Ok, evo zavrsili sa Kapicem jer kod pitara kad ne ide, neko mora otkaz dobiti to je definitivno. Ne opravdavam ga, platu koju je (predpostavljam) dobijao nije opravdavao na terenu. Nije ni toliko to lose bilo koliko se ovdje od pojedinih pise ali slazem se daleko od ono sto bi trebalo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarkazam?bodribordo je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:57Jeste, ali isti taj Hajduk ima navijače koje niko nema. Ljudi ne uzimaju titulu, izgube derbi, izgube protiv Rijeke, vamo tamo, i dalje imaju podršku navijača. Fina i kulturna raja sjedi, ne dodje na utakmicu da psuje, zato što nije glava u kuči, nego žena vlada situacijom u kuči!!!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:55Hajduk ima odličan budžet a i 80,000+ članova i pun stadion konstantno. Navijači su sa našim najtoksičniji navijači ex-yu.

Nismo djabe imali najbolji skor i bili bez poraza u covid sezoni. Navijaci su najveci neprijatelji ovog kluba 100%
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Mirvicu, vrijeme ti je. Odlazi i ti.
Ja to nisam čuo tako od prve minute, nikom da se ****. Evo javno te molim, fino idući put izvadi telefon i snimaj to od prve minute, da vidimo te silne psovke. Leotar u Zenici, taman neće nas puno biti, sve će se moći čuti i vidjeti. Ne kažem da je normalno i da treba, ali psovki na svim utakmicama ima, ne samo našim, i uvijek će i biti, ali vas par to prezentujete tako kao da odmah od izlaska ode dole na mrežu 20 ljudi i samo roka mrtve svima...sanco2200 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:58Pa druže pisao sam ti sinoćjoker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 17:52Nećemo preći, jer džaba generalizuješ, nismo pljuvači i psovači. Samo najbolje u interesu kluba, tako i pišemo, tako i razmišljamo. Dosta toga ima oko ovog igrača koje nije za foruma, ali nije njegov fokus generalno na fudbalu, nego na drugim stvarima, pa zato što dalje on i njegova raja od kluba. Mirva svaka čast! Svi na derbi!
Prva minuta jebu sve mrtve nardinu
Suljiću prvi pogrešan pas sve mrtve
Pa Kapiću
pa Dudicu
(svi su mislili do njih je)
Vidite da je do navijača i da će se uvjek nekom **** za prvi poraz.
Sječam se Pidro je plačući napuštao utakmici zbog vrijeđanja tzv naših navijača.
Stop toksičarima na tribinama
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 60 gostiju.