FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ništa onda braćo da zatvorimo Istok pa da prekinemo dominaciju Reala u LP ako je to osnovni uzrok loše igre najdražeg nam kluba. 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ćao vozdrica, a Kobiljar neka razmisli prije nego ponovo krene granati sa onim svojim šapama.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 22 avg 2022, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Meni nije jasno kako neko može svojim igračima upućivati najgore psovke. Gostujućim i nekako, pogotovo kad se valjaju.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
O tome pričam, ne mora prići tom psovaču i reći mu "ne psuj yebem ti svu familiju, sjedi dole". Reci čovjeku fino, ne znači odmah da će ti za vrat skočiti. Eto iz ovog primjera gore, čovjek je tu sa sinom, nije ni njemu sigurno do tuče. Ovo boldirano si pogotovo u pravu. Ako nisi psihički na mjestu, ostavi tu loptu, a ne poslije patetiku bacati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:27Oni su mi najjaci.Da se razumijemo ja nisam protiv Slobode nista psovao Kapicu,ja sam stajao kod izlaza i cim je fulio penal okrenuo sam se i lagano prema autu u kojem mi je pucala glava do kuce
Ako ti se ne slusaju psovke imas jos 2 tribine.Sta na zapadu ne psuju?Ako ti smeta ustani i reci da ne psuju,nece ti niko nista.Kad ste u vecini sto sutite?To mi je bas fascinantno i primjetim svaku utakmicu kad svi psuju niko da skupi muda ustane i kaze nesto ali zato ovdje napise 10 postova.
Kapicu sto pucas penal kad si i sam priznao da si psihicki nestabilan?Ko god je tebe odredio da puca nije normalan a i ti trebao si odma reci a ne glumiti junaka.To kod nas nikome nije poslo za ruku.Znaci ko god nije spreman da se nosi sa pritiskom FKS neka odma kaze a i prilikom pregovora s tim treba upoznati igrace pa ako ne moze bolje i da ne potpisuje.A ne da tebe 10 ljudi na tribini natjera da trazis raskid
Navijaci sigurno nisu krivi za ovo.Protiv Sloge i Posusja haman 10k,protiv Tuzle i pored debakla aplauz citavog stadiona,u Kaknju isto bilo podrske a i protiv Slobode zapad je isto navijao i nisu se nikome psovali mrtve sto pisu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Osttribine
- Kontakt:
Vidim trudis se argumentovano im objasniti ali dzaba, mi smo na Balkanu narod mitova, samo neke izmisljotine ovo ono, kao sto si i danas pisao a to je da je puno veci broj ovih koji ni poslije nas nisu nesto bog zna napravili sem Bilbije, ali eto stvorio se mit da svaki koji ode od nas proigra.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:50Da, kao sto je Bekic postao najbolji bek lige, Barbaric najbolji stoper, Jukic najbolje krilo, Hare u vakat najbolji spic.lige itd itd. Zbog jednog Bilbije se taj mit i dalje gura iako nikakvog uporista nema.![]()
Sto se Kapica tice ukoliko ste sa razumijevanjem procitali intervju mogli ste zakljuciti da su problemi ali njegovi privatni mnogo veci i da to nema veze sa promasenim penalom niti skandiranjem odredjenog broja navijaca. A sto se njegovih igara za FKS tice, nikakva steta vala, a oslobodit ce se ogromna plata. Neka mu je sretno i u zivotu i u nastavku karijere.
Ne pljujte ni navijace niti klub, spustite loptu, podrska Fedji i ekipi, idemo konacno pobijediti Sablju u derbiju

Glupa i smiješna priča, eto naši navijači najgori na svijetu, kao da se nigdje ne psuje. Kada dođeš u FK Sarajevo moraš biti spreman na sve, pa između ostalog i na psovanje, a sve je i do igrača, kako to Đokanu niko ne psuje? Igrač kojem se desi da izbaci onakvu sliku na story i kasnije se vadi da je hakovan i fotošop je stvarno glup.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sljedeci su Dal, Suljic, Dizdarevic. Nakon njih ide Fedja.
Pa opet tako u krug kad dodje neko novi. Yebes ti sve ovo mi nismo ni zaslužili bolje igrace od Rustema, Simeunovica, Protica, Krajisika i tako tih. To je za nas majkemi.
Pa opet tako u krug kad dodje neko novi. Yebes ti sve ovo mi nismo ni zaslužili bolje igrace od Rustema, Simeunovica, Protica, Krajisika i tako tih. To je za nas majkemi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pojedini potenciraju kao da je on namjerno fulio penal i s nekom velikom namjerom nanosio stetu klubu. Momak je ocigledno zelio najbolje, shvatio je sada da ne ide i rekao vozdra. Ko hoce neka mu kaze hvala i to je to.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Privatne frustracije koje pojedinci mogu istrest na igracima koji im nece/ne mogu nista. Pa i to za gostujuce je ponekad toliko odvratno i nepotrebno. Navodim ti primjer zadnjeg derbija. Minut sutnje za Ivicu Osima i na istoku, dijelu do juga, neki poremeceni slucaj psuje Ivicu samo jer je legenda anamo onih. Tad sam dozivio rijetku situaciju kod nas, da većina napadne idiota koji je nakon toga usutio, al nevjerovatno ruzan osjecaj u meni dok debil koji "navija" za isti klub ko i ja psuje mrtvog covjeka koji je pritome legenda ove drzave.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:30Meni nije jasno kako neko može svojim igračima upućivati najgore psovke. Gostujućim i nekako, pogotovo kad se valjaju.
- Ferrante071
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Koga sljedeceg lomimo? Dalaru malo da provucemo a?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Suština svega je da se provlači ovaj narativ da su navijači krivi za ovo oko Kapića, a nisu. Nije kriv niti jedan psovač za ovu situaciju sa Rifetom, koliko god bilo pogrešno i seljački to raditi. Objasnio je i Kapić sam sve u njegovoj izjavi, ko hoće da čita mogao je shvatiti što nije s glavom na pravom mjestu. Još je indirektno i priznao da nas je naguzio jer je takav rastrojen uzeo da puca penal, ali eto. Halal mu bilo i što dalje mu kuća od naše.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Ferrante071
- Kontakt:
Samo onoga ko svojim ne zalaganjem i nonšalancijom zasluži.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Faco i kompanija, najveci navijaci ovog kluba. A vidim da je Fele Dudik vrlo cest gost na kafi sa Facomnapoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:36Ja prvi sam bio na 5 metara od belaja u finalu kupa 2017. na istoku, kad je nakon gola Sirokog ekipica pocela skandirat "igrajte pichke", Semir Zilic se okrenuo da im kaze da nema.potrebe za tim pa ga oni ganjali preko tribine da ga biju, njih 5-6. I to poprilicno opasna i zayebana ekipa, "old school" jalijasi. I ko bi sebi to dopustio? Nisam ja nikom vaspitacica nit hocu da mi ko pred djevojkom zube izbije jer je dosao nadr.kan na utakmicu i sve mu smeta. Ako ljudi u klubu misle da je to problem i da psihicki ubija igrace, nek postave kamere i salju kazne.zlo87 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:31Pa ako je manjina ta koja je na istoku, zasto to vecina ne sprijeci? Zasto se fopusta da se salje u svijet slika navijaca FKS kao psovacs, pljuvaca i frustriranih pojedinaca? Svakako to novinari jedva docekaju. Onu podrsku poslije Tuzle nijedan portal nije objavio, dok je ono brukanje poslije utakmice u Kaknju i poslije Slobode objavio 101 portal. FKS nije to sta ti pojedinci rade, bar meni. Nit ih smatram navijacina FKS, te je krajnje vrijeme da im se stane u kraj. Opet kazem, Kapic je trebao otici, ali ranije ili kasnije, a ne ovako.

Nije bitno da li je pokazao ista, bitno je koliko su neki presli svaku mogucu granicu. Da igraju za 100 hiljada mjesecno nije u redu doci i umjesto pruzati podrsku svojim fudbalerima ti odmah krenes sa salvama uvreda. Takav mentalitet navijaca samo spusti nase igrace a vise nafura protivnicke koji osjete da se nasi pocnu gubiti. Ako vi smatrate podrskom i opravdavate psovanje od djece do umrlih pa nadalje onda vama svaka cast. To se iz kuce nosi.Miljacka je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:17Za ove pare koje primaju u Sarajevu i uslove koje imaju, mislim da je sasvim u redu da shvate da moraju da se nose sa pritiskom i svim ostalim što sa sobom nosi igranje u Sarajevu. Ako ne mogu ima klubova u ligi čiji navijači nemaju tako velika očekivanja i u kojima će igrati za klikere naspram ovog za šta je igrao u Sarajevu. Po meni Kapić nije skoro ništa pokazao i nije mi žao što više nije dio porodice.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Ja sta se piccki strumpfovski nakotilo...
Banuj ovo Morto boli te qurac, ne smije ti niko nista
Kako je kolega High nekad govorio... takmicite se u dobru
Banuj ovo Morto boli te qurac, ne smije ti niko nista

Kako je kolega High nekad govorio... takmicite se u dobru

Moguce da su mu dali penal da šuta ne bi li ga on podigao, ali eto na kraju mu je on bio samo jedan mali pokazatelj sta bi bilo najbolje da uradi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
- Ferrante071
- Kontakt:
Mile mi majke ja ću poludit i od čitanja ovog foruma.
Samo me zanima kakve šarene pilule pojedini ovdje konzumiraju i zašto do vraga meni niko nije ponudio te pilule???
Ljudi koji vam je klinac?
Dokle više priča o krivici navijača?
Šta vam je?
Kakav pritisak?
Igraš za najbolji klub u BiH, imaš lovu imaš sve i o kakvom pritisku pričate?
Jao neko mi je opsovao jer sam odigrao utakmicu preko neke stvari.
Jao oni mi psuju jer se ne zalažem.
Igrači su nas osramotili i imaju derbi da se izvade.
Ako se ne izvade pobjedom neka se nose u tri lijepe.
Samo me zanima kakve šarene pilule pojedini ovdje konzumiraju i zašto do vraga meni niko nije ponudio te pilule???
Ljudi koji vam je klinac?
Dokle više priča o krivici navijača?
Šta vam je?
Kakav pritisak?
Igraš za najbolji klub u BiH, imaš lovu imaš sve i o kakvom pritisku pričate?
Jao neko mi je opsovao jer sam odigrao utakmicu preko neke stvari.
Jao oni mi psuju jer se ne zalažem.
Igrači su nas osramotili i imaju derbi da se izvade.
Ako se ne izvade pobjedom neka se nose u tri lijepe.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kapicu, daBogda niko nikad ne osjetio sta znaci gubitak djeteta.
Drzi se, odmori se i oporavi se.
Sretno
Drzi se, odmori se i oporavi se.
Sretno

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Hajdeee, johntravolta123, juka55, napoleon72, skoJaa i 72 gosta.