ALE, ALE
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo najgori navijaci na dunjaluku. Samo bi tjerali. Sad se tek vidi kako je dobar trener Sablic bio. S bodulom kobiljarem i bagaricem u vrhu igrao sasvim solidno i igrao s idejom. Nije on kriv sto ova trojka u kljucnim momentima nabije loptu u aut. Samo da mi je sad vidjeti 3421 koju je Sablic forsirao.
Sahinovic
Trako Drobarov Anicic
Musa Cirjak Djokan Tomasevic
Ikic Dzafic
Mulahusejnovic
Vasoski i Dudic s puno boljim igracima imaju losije rezultate
Sahinovic
Trako Drobarov Anicic
Ikic Dzafic
Mulahusejnovic
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Nikad mi nećemo napredovati sve dok se vraćamo na neke stare i šta bi bilo kad bi bilo.
1. Pružiti podršku onom ko je trenutno trener i igračima
2. Ne donositi odluke vruće glave nego čekati da prenoći
3. Ne možemo svaku pobjediti, pogotovo u ovakvoj ligi
4. Pustit mahalske priče!
5. Poštovati majke, sestre, djecu, igračai trenera itd. To što se kupili kartu ne daje vam pravo da budete grubo bezobrazni (poneka psovka svima izleti)
Zamislite, da neko kupi neki proizvod iz vaše firme, i ne bude uredu pa dodje onda vama psuje, traži vašeg direktora da vam da otkaz.
Voljeti klub uvijek bez obzira na rezultat
1. Pružiti podršku onom ko je trenutno trener i igračima
2. Ne donositi odluke vruće glave nego čekati da prenoći
3. Ne možemo svaku pobjediti, pogotovo u ovakvoj ligi
4. Pustit mahalske priče!
5. Poštovati majke, sestre, djecu, igračai trenera itd. To što se kupili kartu ne daje vam pravo da budete grubo bezobrazni (poneka psovka svima izleti)
Zamislite, da neko kupi neki proizvod iz vaše firme, i ne bude uredu pa dodje onda vama psuje, traži vašeg direktora da vam da otkaz.
Voljeti klub uvijek bez obzira na rezultat
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...
- napoleon72
- Kontakt:
Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:34Mi smo najgori navijaci na dunjaluku. Samo bi tjerali. Sad se tek vidi kako je dobar trener Sablic bio. S bodulom kobiljarem i bagaricem u vrhu igrao sasvim solidno i igrao s idejom. Nije on kriv sto ova trojka u kljucnim momentima nabije loptu u aut. Samo da mi je sad vidjeti 3421 koju je Sablic forsirao.
Sahinovic
Trako Drobarov Anicic
Ikic Dzafic
Mulahusejnovic
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Najvjerovatnije tako.
Vjerovatno će prodaja bit u udruženju Hz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije neka velika promjena 3421 i 343 ali mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd. Iz ljudi koji rade u klubu sam cuo da je jedini razlog zasto je dosao u klub je zato jer ga nisu interesovale pare nego je htio da se dokaze. Covjek je imao ideju i ocigledan stil igre koji je trenutno moderan i koji igraju Tuchel, Conte, Xavi pokusava itd a nije ovaj retardirani 4231 koji mi je dosadio do bola. Plus je bio bez dlake na jeziku i iskreno je govorio o svim igracima i stanju u klubu. Nikad ga necu prezalitinapoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:58Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:34Mi smo najgori navijaci na dunjaluku. Samo bi tjerali. Sad se tek vidi kako je dobar trener Sablic bio. S bodulom kobiljarem i bagaricem u vrhu igrao sasvim solidno i igrao s idejom. Nije on kriv sto ova trojka u kljucnim momentima nabije loptu u aut. Samo da mi je sad vidjeti 3421 koju je Sablic forsirao.
Sahinovic
Trako Drobarov Anicic
Ikic Dzafic
Mulahusejnovic
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Imaju fun shop a nemaju dresova u ponudi za odrasle koje reklamiraju na svakom koraku ?
Veći blam od Tuzline petice

hvala na odg.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Problem je što bi mu ostali ti igrači i dan danas bi ih gledali, e zato Feđa ima moje poštovanje i u dvije sezone samo evropu da dva puta izbori meni dovoljno da nam ostane trener.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:23Mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:58Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:34Mi smo najgori navijaci na dunjaluku. Samo bi tjerali. Sad se tek vidi kako je dobar trener Sablic bio. S bodulom kobiljarem i bagaricem u vrhu igrao sasvim solidno i igrao s idejom. Nije on kriv sto ova trojka u kljucnim momentima nabije loptu u aut. Samo da mi je sad vidjeti 3421 koju je Sablic forsirao.
Sahinovic
Trako Drobarov Anicic
Ikic Dzafic
Mulahusejnovic
- FKSDoGroba
- Kontakt:
ja mislim da bi sutra trebala krenuti prodaja
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- napoleon72
- Kontakt:
Bingo.

I sad mi iskace sponzorisana objava o dresovima, koji ne postoje u fanshopu

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako ima iko statistiku o aktivnoj igri u ovih 6 kola sto se tice nas nek posalje na pp il nek zalijepi ovde
Svima ce bit jasno
Svima ce bit jasno
- bodribordo
- Kontakt:
Kako samo ovdje ima debila, jedni te isti nick-ovi spominju teme Kapica, izgubljene tekme protiv TC i Igmana, kako Dudic nije za Sarajevo itd.. ZABORAVITE TE TEME, DERBI ZA 3 DANA, VI VRTITE 2 TEME 8 DANA!!!!
SVI NA DERBI, VOLIM TE SARAJ'VO!
SVI NA DERBI, VOLIM TE SARAJ'VO!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Samo da uveže kontinuitet nastupa, hoce sigurno. Protiv Sloge ga zabije u drugom kolu, u trecem protiv Posušja bude klupiran, pa počne protiv Tuzle, opet klupa protiv Igmana.
Nekako bi i razumio da je umjesto njega igrao Čataković, ali igrao Džafić koji to nikad prije nije igrao.
Uglavnom, Nardin mora početi na Grbavici, vjerujem da ce ga trio iza njega Suljić - Džafić - Ikić hraniti kvalitetnim loptama

- kupus army
- Kontakt:
Kazu dolazi nam stoper koji je prije dvije godine titulu uzeo u nasoj ligi 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Imamkarbarum, johntravolta123, MSOZ101, N3R3D, roccosiffredi, Seipronto, SilaMoc1946, Tatamata1946, TefalTava, USB i 144 gosta.