Imaš li slučajno podatak za vas i za odgode utakmica vezano za evropske nastupe?Victor je napisao/la: ↑23 avg 2022, 19:35Vec sad granici sa regularnosti jer mislim da pored svega ima i pravilo o broju utakmica koje se mogu odgodit...al nemoj me drzat za rijecFerrante071 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 17:48Ovo vezano za odgađanje utakmica Zrinjskog je u najmanju ruku smiješno.
Trenutno je stvorena takva atmosfera da nije "patriotski", a ni cool odbiti da odgodiš utakmicu protiv Zrinjskog jer gdje ćeš za Boga to uraditi ovo je historijska prilika BiH fudbala.
Kao navijač FK Sarajeva ne mogu se sjetiti takve "euforije" BiH fudbalskog saveza i javnosti kada je Sarajevo igralo Play Off runde evropskih kvalifikacija, a da o ovolikom broju odgoda i ne govorim.
Postavlja se pitanje da li je prvenstveno zbog ovolikog broja odgoda regularno, moje mišljenje je da apsolutno nije, ali isto tako mislim da niko neće pisnuti da zvanično progovori o navedenom jer kao svi podržavaju Zrinjski u tom "povijesnom" trenutku za BiH fudbal.
Kakve se tu igre igraju ne vjerujem da ćemo ikad saznati ali činjenica je da se Zrinjskom puši kuurac.
Ako neko ima statistiku koliko se utakmica odgodilo za FKS i FKž (kada su igrali evropske utakmice) molim da to postavi, jer bi interesantno bilo uporediti.
Ako prodju u grupe onda ce definitivno bit neregularna jer ce bit daljnjh odgadjana
Ja evo rovim tražim vezano za nas...