Bolje Đokanović i Ališah na stoperu ko zamjena Traki i Drobarovu dok se Anicic ne vrati nego da se skuplja smece koje smo jedva otjerali.
Daj bolje vratite Dupovca je.be.nog ili daj kakvog juniora nego ovo
Bolje Đokanović i Ališah na stoperu ko zamjena Traki i Drobarovu dok se Anicic ne vrati nego da se skuplja smece koje smo jedva otjerali.
Daj bolje vratite Dupovca je.be.nog ili daj kakvog juniora nego ovo
druže jesi lud ti? treba ti štoper taman da je najgori na dunjaluku
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.
Mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd.
Problem je što bi mu ostali ti igrači i dan danas bi ih gledali, e zato Feđa ima moje poštovanje i u dvije sezone samo evropu da dva puta izbori meni dovoljno da nam ostane trener.
Bilo je spominjano ovdje na forumu da je i Sablic imao istu ideju i da ga je Mirvic podrzao ali da je 3-4 dana nakon toga Sablic nenadano dobio otkaz
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
Ma treći stoper nam je neophodan. Uzelcu ugovor do juna '23 max. Možda opcija do januara najbolje, al ko će pristati na ugovor od 5 mjeseci. A opet, ne vjerujem da će dobit neku platu, tako da nije pljačka.
Dobit ce ugovor od plafon godinu dana, tako da nece ga biti problem ni otpustiti u januaru, ako ne zadovolji.
Kad bi tokom sutrašnjeg dana potpisao i bio registrovan, te odradio bar dva treninga do utakmice, odmah bi ga ubacio u tim, u paru sa Drobarovim. Toliko je bitno, da se Đokanović vrati na svoje mjesto, posebno u meču kakav je derbi.