Uzelackupus army je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:32Kazu dolazi nam stoper koji je prije dvije godine titulu uzeo u nasoj ligi![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uzelackupus army je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:32Kazu dolazi nam stoper koji je prije dvije godine titulu uzeo u nasoj ligi![]()
Daj bilo koga samokupus army je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:32Kazu dolazi nam stoper koji je prije dvije godine titulu uzeo u nasoj ligi![]()
Kamo srece da je Uzelac. Bolje je i on nego niko da ne dođe, ili da stopera igraju Đokanović ili Salčin.pitara je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:37Uzelackupus army je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:32Kazu dolazi nam stoper koji je prije dvije godine titulu uzeo u nasoj ligi![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Bogukupus army je napisao/la: ↑23 avg 2022, 22:32Kazu dolazi nam stoper koji je prije dvije godine titulu uzeo u nasoj ligi![]()
druže jesi lud ti? treba ti štoper taman da je najgori na dunjaluku
Slike su prekucale, mogu gledati 10x puta video (slike iz klipa)
Kakve su ovo balade
Bilo je spominjano ovdje na forumu da je i Sablic imao istu ideju i da ga je Mirvic podrzao ali da je 3-4 dana nakon toga Sablic nenadano dobio otkazTarpiTarpi je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:44Problem je što bi mu ostali ti igrači i dan danas bi ih gledali, e zato Feđa ima moje poštovanje i u dvije sezone samo evropu da dva puta izbori meni dovoljno da nam ostane trener.iliyaa8 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 21:23Mislim da se Sablic trebao istrpiti. Realno covjeku su glavni igraci bilo Dupe, Heba, Krste, Kobiljar, Bagaric, Bodul, Fanimo koji je htio da napusti klub itd itd.napoleon72 je napisao/la: ↑23 avg 2022, 20:58
Da je nastavio s tom formacijom i taktikom, pa hajd. Al nakon 2-3 top utakmice covjek prebaci na 343 sa Bagaricem na lijevom krilu a Bodulom u spicu, protiv Sirokog. Naredne dvije suta nismo imali. Bilo, ne ponovilo se.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AVNOJ, bhfanatic14, jasmin10, Mahalac7, Serha, skoJaa, VolimoSarajevo i 61 gost.