FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
99
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 209

jointunija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jointunija » 23 avg 2022, 19:41

bhsport je napisao/la:
23 avg 2022, 16:12

Toliko o tome da je linijski golman u rangu Fejzica.
Sta bi tek bilo da ga je trenirao Hasagic a ne Karic ili Guso.

Izvini Vrlo ali vise vjerujem svojim očima nego tvojim riječima.

A za drugi dio posta pa od Siniše se mit pravio jer se bori. Auta se zauzetavljala da se pozdravi.
Ovaj dečko je "atletikovac",otišao iz kluba 2018,jesi siguran da ga je Gušo trenirao?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 avg 2022, 20:02

Sta li ce sablja spremit, kakvu taktiku.?
Pitari imaju napuhanu ekipu, napravili su od igraca sve neke zvijezde. Pretjerali jesu ali nisu oni losi.
Medjutim u odbrani su havarija slabi. Puse im sa svih strana. Edis treba bit mudar, iskoristit to. Puno trke u vezanom redu i onako muski u kost.
Sretno nam, pobijedimo li njih cemo bas uzdrmat a nasi puleni valjda dobiju krila pa sledecih 5 kola dobro odrade.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 23 avg 2022, 20:03

Jok eto ti bolje znas od.Sablje. Naša on papanska, ta' će on. A ne znamo odakle smo šuplji..

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 23 avg 2022, 20:08

godrina je napisao/la:
23 avg 2022, 20:02
Pitari imaju napuhanu ekipu, napravili su od igraca sve neke zvijezde. Pretjerali jesu ali nisu oni losi.
Medjutim u odbrani su havarija slabi. Puse im sa svih strana. Edis treba bit mudar, iskoristit to. Puno trke u vezanom redu i onako muski u kost.
Sretno nam, pobijedimo li njih cemo bas uzdrmat a nasi puleni valjda dobiju krila pa sledecih 5 kola dobro odrade.
Da se ja pitam (a ne pitam se) :D Kljucno je ne dopustit im da se razmasu, u kost i blizu igracu od prve minute, u njih ce se uvlacit nervoza a nazad ostajat sve vise i vise prostora za gasala, santosa i stilu da im je gurne
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2022, 20:22

jointunija je napisao/la:
23 avg 2022, 19:41
bhsport je napisao/la:

A za drugi dio posta pa od Siniše se mit pravio jer se bori. Auta se zauzetavljala da se pozdravi.
Ovaj dečko je "atletikovac",otišao iz kluba 2018,jesi siguran da ga je Gušo trenirao?
Naravno da nije, mjesto Gušo stavi šta hoćeš. Mi osim Hasagica nismo imali trenera golmana ... Zadnjih x godina smo povlačili stare i islužene igrače. Od Filipa smo mogli imali koristi to je poenta a mi držali Fejzića i slične golmane.
Primjeni to i na igrače...

Helem valjda ćemo naučiti iz toga, trenutna ekipa je spoj mladosti i iskustva uz Cocu i Stilica stasavaju Hodzic, Gasal, Santos, Drina, Beca, Subasic, Muftic, Malic...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 avg 2022, 20:32

Victor je napisao/la:
23 avg 2022, 20:08
godrina je napisao/la:
Da se ja pitam (a ne pitam se) :D Kljucno je ne dopustit im da se razmasu, u kost i blizu igracu od prve minute, u njih ce se uvlacit nervoza a nazad ostajat sve vise i vise prostora za gasala, santosa i stilu da im je gurne
Ne sumnjam da ce falit to "u kost". Trebat ce nam puno trke, pametnog trcanja. Hodzic Hajdarevic ocekujem. Oni bi poludili da ne zabiju na poluvremenu, to nam je bas sansa. Sjeckat igru i provocirat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 avg 2022, 20:54

Victor je napisao/la:
23 avg 2022, 20:08
godrina je napisao/la:
Budu li daleko od Suljica i Muse, nayebali smo :D

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 23 avg 2022, 23:39

Ja ne sumnjam da će naši imati veću želju, samo da u toj želji ne izgore i ne naprave neku skupu grešku. Još čega se pribojavam jeste to što bi se pitarima moglo vratiti ovu tekmu za ono propušteno protiv slobode, ali ako Bog da neće.

Po meni bi moguće rješenje mogla biti postavka ko protiv tc-a gdje smo ih pustili i vrebali sa santosom prvenstveno, još ako amoah počne to je dodatna brzina, mada je to mač sa dvije oštrice. Ja bih iskreno i remijem bio zadovoljan, samo da se ne padne psihološki pred ove tekme gdje smo favoriti, gdje očekujemo pobjede i bodove koji bi nas lansirali na vrh tabele.

Kad spomenuh vraćanje, neka se ako Bog da vrati i štili za one propuštene zicere na grbavici.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 avg 2022, 00:07

Ma samo da naši momci nemaju pritiska da moraju dobiti i bit' će to ok. Evo na komšijama vidimo šta prevelik pritisak čini....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 avg 2022, 00:32

al nikad me suhva nije uhvatila da cemo zijaniti kao ovaj derbi , ne znam valjda sto nije covjek navikao da bude ovakva polu hajc atmosfera jednostavno vise sam imao osjecaja da cemo ih natrpati kad smo bili u mrtvom kanalu nego sad za petak

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 24 avg 2022, 03:00

bhsport je napisao/la:
23 avg 2022, 20:22
jointunija je napisao/la:
23 avg 2022, 19:41
bhsport je napisao/la:

Naravno da nije, mjesto Gušo stavi šta hoćeš. Mi osim Hasagica nismo imali trenera golmana ... Zadnjih x godina smo povlačili stare i islužene igrače. Od Filipa smo mogli imali koristi to je poenta a mi držali Fejzića i slične golmane.
Primjeni to i na igrače...

Helem valjda ćemo naučiti iz toga, trenutna ekipa je spoj mladosti i iskustva uz Cocu i Stilica stasavaju Hodzic, Gasal, Santos, Drina, Beca, Subasic, Muftic, Malic...
Izvini druze ali moram te ispraviti u vezi njegovog odlaska. Toliko smo igraca, pogotovo mladih, olako pustili ili otjerali da je to uzas i slazem se da se ta politika mora promijeniti. Medjutim, Filip nije prosao ljekarske da bi igrao za prvi tim, imao je problema sa srcem i cak je njegov nastup protiv Atletika bio upitan zbog toga.

Sto se igrackih kvaliteta tice, momak je bio odron i nije nikako izgledalo da bi ista od njega moglo biti. Slazem se da ima dobre reflekse ali je ocajan na istrcavanjima, u petercu je ko leptir i nikad nije napredovao jednostavno u segmentima u kojima je bio los. Ono sto njemu fali su osjecaj i komunikacija a to je ono sto ne mozes istrenirati. Slozio bih se sa nekim prije sto je rekao da ne odskace puno od Kjosevskog i za nijansu je bolji od Muftica sto bas i nije tesko.

Za kraj, da naglasim da on nije dijete Zelje i mislim da je tek kao junior dosao u klub. I kad si postavio onaj link mislio sam da je u najmanju ruku otisao u neku od top 10 liga a ne u Rumunsku drugu ligu, u klub koji Europu nije igrao duze od Zelje i zadnjih 5 godina kuburi za opstanak u ligi i evo napokon ispadnu, a pitanje je hoce li i u drugoj ligi opstati. Pa on je napravio korak nazad u karijeri ovim transferom.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 avg 2022, 04:20

Robust je napisao/la:
24 avg 2022, 00:32
al nikad me suhva nije uhvatila da cemo zijaniti kao ovaj derbi , ne znam valjda sto nije covjek navikao da bude ovakva polu hajc atmosfera jednostavno vise sam imao osjecaja da cemo ih natrpati kad smo bili u mrtvom kanalu nego sad za petak
Isto vala, yebada prava u mozgu.
Valjda izvucemo bod protiv diVeVA :(
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 24 avg 2022, 08:55

Veoma mi je drago da je ovaj momak uspio u fudbalu. Steta zbog nekih povreda (pogotovo one horor povrede) jer mogao je mozda i vise ali uz trud i naporan rad sve je moguce. Bravo Nera! :clap:
@igrajlopte 🐦

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 24 avg 2022, 09:22

Robust je napisao/la:
Mi nismo ni u kakvoj ložioni što se ekipe tiče. Svjesni smo šta imamo, čime raspolažemo, i čvrsto smo na zemlji. Kako nas nije ponijela pobjeda protiv Zrinjskog, ili odlična igra protiv Tuzle, tako nismo ni potonuli nakon Širokog, Veleža, Borca. I u subotu može biti i toplo i hladno, sa nama se trenutno ne zna.
Ono gdje mi treba da blistamo i hoćemo su tribine. Tu momci rade strašan posao, i svaka im čast. Nemam sumnju da će to u Petak biti vrhunski, i da će ponovo regija pričati o izadnju MANIJAKA, JUGA, ali i cijelog stadiona.
Na terenu dati sve od sebe, maksimum, i kakav god rezultat bude, nemam sumnju da ćemo opet podržati momke, a ne kao neki tjerati igrače, trenere, dijeliti otkaze sa tribine.
SVI NA JUG!!! Istok, zapad, a Bogami i cjebep :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 24 avg 2022, 09:59

Sportskevijesti portal objavio da smo potpisali Muhameda Huskica iz MDK. 18 godina, krilni napadac.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 24 avg 2022, 10:23

Bravo Zola :clap:

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 24 avg 2022, 10:24

Jako je nezahvalno davat bilo kakve prognoze za derbi…ne volim hajc, volim kad su oni nahajcani, jer ih cesto znamo ohladit. Sad su obje ekipe oprezne i sa losim rezultatom iz proslog kola. Treba oprezni ici, ne srljati, pogotovo pocetkom utakmice jer imamo obicaj da ga fasujemo u startu na neku glupost. Samo podrska i nadam se da ce nas igraci obradovati.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 24 avg 2022, 10:43

Robust je napisao/la:
Isto, pogotovo jer su uhljupi odigrali dobre tekme ali se isfulali, ali vala i mi smo imali manjak srece u svim tekmama osim sa TC.

Samo ne da ti da se razmasu, a imamo mi dovoljno brzine za ostetiti bilo koga.

Oni se moraju vaditi na nama, ja samo zelim da Mulalic ne ujebe nesto sa postavom jer mu je dudic pencilin, vazda su nas nadigrale dudiceve ekipe, doduse ne uvijek i rezultatski

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 24 avg 2022, 10:47

Sta ce se oni razmahati nijedan igrac im nije u optimalnoj formi, atmosfera na dnu. Nista slabiji nismo na svakoj poziciji.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.