NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑25 avg 2022, 11:30
Politika je maska za oči javnosti!
Poslije ovakvog poraza, a još da kažem sramnijeg pristupa samoj utakmici, ponašanju igrača, smijanju po terenu i van njega, svi šute!
A šute iz razloga, jer je odnos na relaciji igrači-trener-upravni odbor(preds.ili smeće Čolan), na katastrofalnom nivou.
Imam osjećaj, a siguran sam da me osjećaj neće prevariti, da je ovo bojkot na smrad unutar saveza.
Finansije su navodno problem, a relacija Konaković i Forto s jedne strane i SDA s druge strane, srušila je najbolji košarkaski klub s ovih prostora KK Bosna, a srušit će i reprezentaciju BIH.
Sve ono što je krasilo u posljednje vrijeme igru košarkaške reprezentacije BiH, ujedinjenost, timski duh, ludilo i energija Bosnića na klupi, pojedinci su sravnili sa zemljom. Nismo shvatili kao nacija, da je odlazak Bosnića, a zatim i Teletovića, samo dio političke igre, i poena, koji se žele zaraditi preko uspjeha košarkaške selekcije. Nekima smetaju hidrocentrale koje gradi Teletović, drugima agresivnost i iskrenost Bosnića u izjavama za medije itd.
Bojim se, strah me je, da ćemo na EP, izgubiti od Mađara prvu utakmicu, i završiti euro već 1.9.2022 godine. A uradit će to neko, iz revolta, očaja, želje, da ne pobijedi NEKA POLITIKA!
A ja ustajem ko majmun u 03:00h i gledam Nurkića kako se šepuri u Portlandu, tražim stream-ove da gledam Musu itd.
I sve ovo pišem jako emotivno, jer sam imao želju, i već uplaćene avionske karte za Koln, ali vec sada sam u dilemi, da li uopste ici gledati.