Pogledah sad malo statistiku nasih 7 igraca (Atic, Miki, Kamenjas, Gegic, Vrabac, Lazic, Sulejmanovic) koji manje vise imaju ozbiljne uloge i bas sam zatecen. Pa njih 7 je ukupno zabilo 17 poena, a odigrali su cca 110 min.

Sut iz igre 6/29 iii 20%. Ukupni index korisnosti njih 7 je 12.
MI smo nekad po ulici sakupljali igrace, ali djeluje da su i takvi bolji od ovih trenutnih.. Mada naravno ne treba zaboraviti da su i dvojica glavnih statistiku popravili u 4/4 kad se sve zavrsilo, ali opet ovo gore je impresivno.
Ne znam samo sto se toliko hvali Bosnic, pa pad je krenuo od Ceske (makar je veliko pitanje na kojem smi mi nivou i ranije bili s obzirom na kvalitet protivnika). I tu smo izgledali ko da smo prvi put zajedno, Ceska je iz jednog pasa ostajala sama na sutu za tri poena. Sreca Gegic negdje izvuko mec karijere, pa se nekako okrenulo protiv desetkovane Ceske u Sarajevu. Protiv Bugarske sljedeci mec je bilo mucno za gledati, cini mi se da je bilo i 20-tak razlike za nas pa onda neka patnja gdje kos nismo mogli dati, uglavnom mnogo oscilacija, znam da se poslije meca komentarisalo igru brisi bodove pisi. Zatim nas Litva 2x rutinirala, ali nasi standardni izgovori preumorni smo bili u drugom mecu. Kad imas neki nivo cak i kad si max umoran, ako si egal s protivnikom izgubit ces u nekoj zavrsnici 6-7 razlike, a ne 20 na pocetku meca. Aziz kad je preuzeo samo se pad nastavio...