FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I meni je malo glupo ali postujem odluku i trud oko organizacije. Mada mislim da ce biti puno onih koji to nece ispostovati pa necemo biti jednoobrazni kako su to zamislili iz udruzenja.JVVVST je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:08Kakva je to glupa furka, cuj u crnom? Crna nije boja naseg kluba.bodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:46Skupljanje za korteo je od 17:00, u 17:30 je polazak, bez kortea se nece moci uci na stadion. SVI NA SJEVER, SVI NA KORTEO, SVI U CRNOM!
Ma nije ni bitno samo da ne izgubimo veceras...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sanjao sam sinoć da vodimo 0-2 u prvom poluvremenu. Samo je problem što sam sanjao da se igra na Bilinom Polju, pa možda to važi za naredni derbi. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Ti si uvijek korak ispred svihGalileoGalilei je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:38Sanjao sam sinoć da vodimo 0-2 u prvom poluvremenu. Samo je problem što sam sanjao da se igra na Bilinom Polju, pa možda to važi za naredni derbi.![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svi su dobili letak, ko ne ispoštuje debil je realnoTatamata1946 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:36I meni je malo glupo ali postujem odluku i trud oko organizacije. Mada mislim da ce biti puno onih koji to nece ispostovati pa necemo biti jednoobrazni kako su to zamislili iz udruzenja.JVVVST je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:08Kakva je to glupa furka, cuj u crnom? Crna nije boja naseg kluba.bodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:46Skupljanje za korteo je od 17:00, u 17:30 je polazak, bez kortea se nece moci uci na stadion. SVI NA SJEVER, SVI NA KORTEO, SVI U CRNOM!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I sta onda ocekivati da ispostujete nesto kompleksnije i vise, a i to ce neminovno doci.
Imas letak. Ima razlog za to. Ispostuj.
Idemo jako.
Imas letak. Ima razlog za to. Ispostuj.
Idemo jako.
- FKS -
- bodribordo
- Kontakt:
Svi koji su kupili karte, dobili su i letak koji se mora ispostovati. Kako god da odluce, da dodjemo u bordo, doslo bi 100 ljudi u inat u bijelom, i tako svaki put.. SVI U CRNOM, SVI NA KORTEO, SVI NA SJEVER! NAVIJAJ 90+ MINUTAJVVVST je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:08Kakva je to glupa furka, cuj u crnom? Crna nije boja naseg kluba.bodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:46Skupljanje za korteo je od 17:00, u 17:30 je polazak, bez kortea se nece moci uci na stadion. SVI NA SJEVER, SVI NA KORTEO, SVI U CRNOM!
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Aferimbodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:44Svi koji su kupili karte, dobili su i letak koji se mora ispostovati. Kako god da odluce, da dodjemo u bordo, doslo bi 100 ljudi u inat u bijelom, i tako svaki put.. SVI U CRNOM, SVI NA KORTEO, SVI NA SJEVER! NAVIJAJ 90+ MINUTAJVVVST je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:08Kakva je to glupa furka, cuj u crnom? Crna nije boja naseg kluba.bodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:46Skupljanje za korteo je od 17:00, u 17:30 je polazak, bez kortea se nece moci uci na stadion. SVI NA SJEVER, SVI NA KORTEO, SVI U CRNOM!

Ispostujte momke kad ste vec dobili upute.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kolika je kvota da će Fedja se posvađati sa sabljom do 30. minute 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo majstore

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+1mnon46 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:39Svi su dobili letak, ko ne ispoštuje debil je realnoTatamata1946 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:36I meni je malo glupo ali postujem odluku i trud oko organizacije. Mada mislim da ce biti puno onih koji to nece ispostovati pa necemo biti jednoobrazni kako su to zamislili iz udruzenja.
12. igrač kluba iz Titove 38b
+1bodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:44Svi koji su kupili karte, dobili su i letak koji se mora ispostovati. Kako god da odluce, da dodjemo u bordo, doslo bi 100 ljudi u inat u bijelom, i tako svaki put.. SVI U CRNOM, SVI NA KORTEO, SVI NA SJEVER! NAVIJAJ 90+ MINUTAJVVVST je napisao/la: ↑26 avg 2022, 14:08Kakva je to glupa furka, cuj u crnom? Crna nije boja naseg kluba.bodribordo je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:46Skupljanje za korteo je od 17:00, u 17:30 je polazak, bez kortea se nece moci uci na stadion. SVI NA SJEVER, SVI NA KORTEO, SVI U CRNOM!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zamisli šoka, izađu sastavi oko 19:00, kad ono Dal u prvih 11 na desetkiElCartel11 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 11:39Samo se nadam, da Fedja nece izmisljati toplu vodu.
Znaci Catakovic NIJE za krilo.
Dzafic NIJE za spica.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- napoleon72
- Kontakt:
Treba ispostovat ono sto grupa kaze, niko nije rekao da se ide u crnom jer mu je qrcu cejf, sigurno ima neke logike.
Uostalom, nije bas da nisu boje kluba, godinama nam je treci dres bio crn. Ono, nisu rekli da dodjemo u zutom pa da bude wow (a i to da su rekli, ispostuj ako dolazis).
Uostalom, nije bas da nisu boje kluba, godinama nam je treci dres bio crn. Ono, nisu rekli da dodjemo u zutom pa da bude wow (a i to da su rekli, ispostuj ako dolazis).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], keli, mnon46, NazorUso, nedimmmm1337, striktnosarajevski i 83 gosta.