Pa sta predlazes?Ferrante071 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 09:03Sve izdominirali a još nismo u sedam kola uspjeli dati bar jedan gol u prvom poluvremenu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 avg 2022, 08:58Borac-izdominirali
Sloga-izdominirali
Posusje-izdominirali
Tuzla City-za sad jedina bas losa utakmica
Igman-Prvo poluvrijeme 50-50,drugo mi bolji
Sloboda-apsolutno izdominirali
Zeljo-Prvo poluvrijeme 60-40 za njih,drugo zabili 2 gola sa igracem manje i nesretno ostali bez pobjede uz to velika sudijska lakrdija na nasu stetu
Znaci od 7 utakmica,mi smo 5 do 5.5 odlicno odigrali.Nece nas gol,4 boda gubimo bezveze u sudijskoj nadoknadi ali dobro,vratit ce nam se negdje
Navijači su krivi.
Toksična sredina.
Od 21 bod imaš 11 i gol razliku 12-13
Podrška Fergusonu
Da Fedju nogiraju i onda ce nam sve pocet ulazit?Fedja je ovdje brate najmanji problem,njegova je jedino krivica utakmica protiv Tuzle City za koju je i prihvatio odgovornost i krivicu.
Igman-cisto nezalaganje
Sloboda-cista nesreca,milijardu sansi lopta nece u gol i na to sve penal u 95.minuti
Za ovo jucer ostaje zal za pobjedom ali isto tako da je npr.ostalo 0:0 ili 1:1 bili bi komentari "Bravo Fedja,bod sa igracem manje

Nije on kriv sto Trako ne zna skociti,sto ga nadskoci igrac iz federalne lige i sto se zivi zid od samo 2 igraca raspadne
Pa oni slave bod sa igracem vise kao LP,mi bi nasim skidali glave sto nisu pobjedili
Ne ide to brate tako
Puna podrska za Fedju!!!