FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 avg 2022, 09:23

Ferrante071 je napisao/la:
27 avg 2022, 09:03
NajvecaRadosti je napisao/la:
27 avg 2022, 08:58
donDondon je napisao/la:
27 avg 2022, 08:45

koja sira slika,de mi dva dobra od kad je on dosao,sta je to promijenio
ma neka ostane i 5 godina zaboli me vise,ako ce ga trpiti Ismir i ja cu
ali pricati kako nije do njeg je jos veca sramota
Borac-izdominirali
Sloga-izdominirali
Posusje-izdominirali
Tuzla City-za sad jedina bas losa utakmica
Igman-Prvo poluvrijeme 50-50,drugo mi bolji
Sloboda-apsolutno izdominirali
Zeljo-Prvo poluvrijeme 60-40 za njih,drugo zabili 2 gola sa igracem manje i nesretno ostali bez pobjede uz to velika sudijska lakrdija na nasu stetu

Znaci od 7 utakmica,mi smo 5 do 5.5 odlicno odigrali.Nece nas gol,4 boda gubimo bezveze u sudijskoj nadoknadi ali dobro,vratit ce nam se negdje
Sve izdominirali a još nismo u sedam kola uspjeli dati bar jedan gol u prvom poluvremenu.
Navijači su krivi.
Toksična sredina.
Od 21 bod imaš 11 i gol razliku 12-13
Podrška Fergusonu
Pa sta predlazes?
Da Fedju nogiraju i onda ce nam sve pocet ulazit?Fedja je ovdje brate najmanji problem,njegova je jedino krivica utakmica protiv Tuzle City za koju je i prihvatio odgovornost i krivicu.
Igman-cisto nezalaganje
Sloboda-cista nesreca,milijardu sansi lopta nece u gol i na to sve penal u 95.minuti
Za ovo jucer ostaje zal za pobjedom ali isto tako da je npr.ostalo 0:0 ili 1:1 bili bi komentari "Bravo Fedja,bod sa igracem manje :clap: :clap: "
Nije on kriv sto Trako ne zna skociti,sto ga nadskoci igrac iz federalne lige i sto se zivi zid od samo 2 igraca raspadne
Pa oni slave bod sa igracem vise kao LP,mi bi nasim skidali glave sto nisu pobjedili

Ne ide to brate tako
Puna podrska za Fedju!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 27 avg 2022, 09:29

27 avg 2022, 09:00

Hajde Allah te nagradio pa da i meni bude dobro kao Fergusonu, i ostaloj ekipi u klubu pa ću i ja tražiti podršku a gladiti mudaa i izjavljivati da nam je cilj Evropa... Halo sa FK Sarajevo ti je cilj Evropa sa najvećim budžetom i svim sega mega stvarima u i oko kluba.
Hvala burass
Ne možeš osvajati titule samo što se zoveš FK Sarajevo, nekima to ovdje nije jasno.
Ne možeš dovesti 10 novih igrača i odmah promijeniti 5 loših sezona i negativnu energiju koja se nakupljala u i oko kluba.
Cilj je evropa jer smo prethodnu sezonu katastrofalno odigrali sa dosta skupljim timom.
Treba nam sistem i kontinuitet jer ovo kako smo do sada radili očito ne ide. Igrači su mijenjali trenere a treba biti obrnuto.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 27 avg 2022, 09:33

27 avg 2022, 09:23
27 avg 2022, 09:03
27 avg 2022, 08:58

Borac-izdominirali
Sloga-izdominirali
Posusje-izdominirali
Tuzla City-za sad jedina bas losa utakmica
Igman-Prvo poluvrijeme 50-50,drugo mi bolji
Sloboda-apsolutno izdominirali
Zeljo-Prvo poluvrijeme 60-40 za njih,drugo zabili 2 gola sa igracem manje i nesretno ostali bez pobjede uz to velika sudijska lakrdija na nasu stetu

Znaci od 7 utakmica,mi smo 5 do 5.5 odlicno odigrali.Nece nas gol,4 boda gubimo bezveze u sudijskoj nadoknadi ali dobro,vratit ce nam se negdje
Sve izdominirali a još nismo u sedam kola uspjeli dati bar jedan gol u prvom poluvremenu.
Navijači su krivi.
Toksična sredina.
Od 21 bod imaš 11 i gol razliku 12-13
Podrška Fergusonu
Pa sta predlazes?
Da Fedju nogiraju i onda ce nam sve pocet ulazit?Fedja je ovdje brate najmanji problem,njegova je jedino krivica utakmica protiv Tuzle City za koju je i prihvatio odgovornost i krivicu.
Igman-cisto nezalaganje
Sloboda-cista nesreca,milijardu sansi lopta nece u gol i na to sve penal u 95.minuti
Za ovo jucer ostaje zal za pobjedom ali isto tako da je npr.ostalo 0:0 ili 1:1 bili bi komentari "Bravo Fedja,bod sa igracem manje :clap: :clap: "
Nije on kriv sto Trako ne zna skociti,sto ga nadskoci igrac iz federalne lige i sto se zivi zid od samo 2 igraca raspadne
Pa oni slave bod sa igracem vise kao LP,mi bi nasim skidali glave sto nisu pobjedili

Ne ide to brate tako
Puna podrska za Fedju!!!
Dok god vodi ekipu odgovoran je za sve, isto tako podložan je i kritikama a i pohvalama.
Isto tako greške njegovih igrača su njegove greške, pa nisu moje greške.
Trenutno stanje mu ne ide u prilog, a ne vidim neki pomak i pozitivan šok znači da se počeo gubiti što pokazuje i press od sinoć.
Ako je tebi ok da Sarajevo nakon sedam kola ima 11 bodova, gol razliku 12-13, niz od četiri utakmice bez pobjede (u te četiri utakmice primimo 10 golova) onda je sve super neka ga do sudnjeg dana.
Ove sezone je kod navijača zaživila neka furka "podrška treneru" bez obzira na rezultate... Nisam jedan od tih, ja hoću da gledam Sarajevo koje pobjeđuje.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 27 avg 2022, 09:40

fks74 je napisao/la:
27 avg 2022, 09:17
Lakoste je napisao/la:
27 avg 2022, 09:16
Svakom navijaci koji bi tjero Fedju i igrace naserem se usta.
+ 100
+1 :clap:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 avg 2022, 09:46

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
27 avg 2022, 09:40
fks74 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
+ 100
Protiv Slobode Horde navijaju čitavo vrijrme a da zapada u 10-oj minuti igrač pogriješi, 100 ljudi skače i j.be majku i djecu.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 27 avg 2022, 09:48

Hamza Čataković zadnje dvije utakmice 0 minuta. :rol:

Najboljeg špica, prvo ga zavališ na desnog krila gdje nikad nije igrao i apsolutno nema niti jednu kvalitetu za desnog krila. Pa onda klupiran.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 avg 2022, 09:49

Posto je sve kako treba, nista ne mijenjati. Samo Suljica, on je jedini krivac za katastrofalan ulazak u sezonu.
Biti bara bara, sa raspadnutim Zeljeznicarom, a pricati o nekakvom napredku, smijesno je. Cemu onda investitori, qrci palci?
Nikad se mi ocito iz ove zabokrecine izdici necemo.
Nedo Bog sa Skretnicari imaju uredne finansije kao mi, pera im ne bi mogli odbiti.
Nesto u klubu je ozbiljno truhlo.
Zadovoljavajte se ovakvim rezultatima i gledajte kako Zrinjski postaje Bayern u ovoj ligi.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 27 avg 2022, 09:52

Šta ste zakukali toliko, k'o da je smak svijeta... Da mi je neko ponudio remi na poluvremenu s osmijehom bih prihvatio. :) Momci su izginuli i na tome im skidam kapu. Zabili smo dva gola sa igračem manje.

Stanje je takvo kakvo jeste, pljuvanjem nećete ništa dobro postići, budimo vjetar u leđa našim momcima, a ne dodatni faktor koji će ih sjebati. Zdenka se tresla sinoć i na tome nam hvala svima. Svi u Zenicu!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 avg 2022, 09:56

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
27 avg 2022, 09:40
fks74 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
+ 100
+1 :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 27 avg 2022, 09:59

Ajde, ba, šta kukate?! Sve je to fudbal. Ako se boriš, nosićeš i ožiljke. To ti dođe ko ordenje Pobijedio, izgubio... nevažno. Samo igra i borba i bit će sve ok. Šta tu sad moglo je vako-moglo je nako, što nije ovo-što nije ono... Nastavljaš gdje si stao, ustaješ gdje si pao.
Neko reče da Feđa čita forum, pa ako čita, evo mu poruka:
Idi u tripizdematerine, što cviliš na presu?! Šta si ti? Zadušna baba? Narikača? Ispravi kičmu, suncetigaravo! Šta pijučeš ko kakva strina?! Jesi li ti trener Sarajeva, ili ženske lacross ekipe?! Ako čitaš, a dajem ti maximalnu podršku, poslušaj šta ti se veli, akomisliš sebi dobro. Prvo bih tebi, onako očinski, razvuko dvije vruće olimpijske iza ušiju da ti sve krugovi na oči izađu, da se dohavizaš malo i da ne kukaš više nikad. Drugo; odmah danas, uzmi kapitensku Suljiću, pošalji ga do zimske pauze na tribine kao opomenu i traku daj Andreju, nek je dijeli sa Mersom. To su ti pravi lideri u ekipi, a Oeci je više nego zaslužio. Treće; odmah poslije toga, malog Traku zagrli pred svima i vodi na kafu, ali samo vas dvojica i pričajte o svemu, samo o fudbalu nemojte i obavezno ga stavi slijedeću u prvi tim. Musi daj podršku. Ako je i pogriješio, uradio je to iz najbolje namjere. Dalu razvuci jednu zidarsku da tri dana viče "Trst je naš!", potegli ga za uši, nek sebi dođe, inače isto što i Suljiću. Rješavaj status Čatakovića pothitno! On mora imati ulogu u timu. Pravi stopera od njega, ako ništa drugo. Nemože? Rješavaj se. I disciplina, čovječe!!! Utuvi to u tu svoju glavurdu. Igrači vole disciplinu. Ako ih ti ne vodiš, vodiće se sami i to svak na svoju stranu. I nemoj kukat, alahati... Stisni zube i samo hrabro. Sarajevo je ovo, a ne Troja kod Gabele!

U vezi Buljubašića; lom fibule nije uopšte strašan, iako možda tako zvuči. Fibula nije stajna kost u potkoljenici i služi isključivo za pripoj mišića. Ovisi na kojem dijelu fibule je lom, ali po pravilu tu se ne koristi gips za sanaciju preloma. Uz pravilan rad i njegu, Buljubašić je na terenu za mjesec dana.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2022, 10:00

Vlada furka "podrska treneru" jer smo potrosili sve vrhunske trenere koje smo mogli. Kodru i Vinka vise nikad neces dobit, prevelika su gospoda da zaborave sta im je klub uradio. Sablic takodje ima samopostovanja, iako za njim skoro niko i ne zali, al ne bi se vratio sigurno. Husref hiljadu puta prezvakana prica. Ostaju ti Baka i Nermin Basic od ovih sto se vrte tu svaki put kad trazimo trenera. Mirzu necu ni da spominjem. I naravno, taj famozni "stranac". Ko bi to bio, kome to forumski puk vjeruje toliko da misli da bismo osvojili sve zivo s njim? Evo da cujem ta imena. Sad ce svi reci "Akrapovic, Zekic". Neko fkt misli da bi Akrapovica iko trpio nakon tri losa rezultata? Eto imali smo Cioffija kao stranca u akademiji. Sto se on nije istrpio, kome je on smetao pa je otjeran? Jer kod njega nije bilo "znas li ti ciji je on mali, dje ces njemu rec da ne zna". I to Fedji jedino zamjerim, sto je ocito da se Suljic i Dal guraju bez obzira na lose partije, a bila je prica "kod mene nema.povlastenih".

I Sahinovic je sinoc srusio sve mitove o "nema minuta seniorskog fudbala iza sebe". Ovo je momku treca utakmica ako se ne varam kod nas, ima odbranjena dva penala i sinoc nas je svojim odbranama spasio u prvom poluvremenu. Ako on nije izgorio sinoc ispred 2000 ljudi na jugu i kasnije njihovog sjevera (ekvivalent naseg istoka), nece izgorit ni Mulalic, Pramenkovic, Bijelonja il sta ja znam ko. Ne gurnut sve odjednom, al.kad god treba nesta zarotirat, dat sansu nekom mladicu a ne izmisljat pozicije i trazit starohane.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Krste11
Kontakt:

Post Postao/la Krste11 » 27 avg 2022, 10:04

Svaka čast i Dudiću i Mulaliću za ovu preskonferenciju, tek sad sam našao vremena da pogledam...

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2022, 10:08

Po izjavama mi se cini da je Dudic Vasa Ladacki. Brzo je izgubio sjaj u ocima i onu euforiju. Kad je vodio lepu al sirotu, zinuo je u konje vrane po livadi razigrane, sat sa zlatnim lancem i salase... Sad kad je zanavek otis'o iz sela i dobio konje vrane, njive plodne, vinograde blagorodne, kao da se i na njemu vidi da se malo zayeb'o i da ga guta velicina kluba. "Sve je im'o, nista im'o nije".
Samo da se ova nasa prica ne zavrsi kao Vasina, i da nam Fedja ne "umre mlad, sred Koseva od istocne kapi".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 27 avg 2022, 10:09

Eeee puna podrska Fedzi Dudicu i igracima bit ce to sve ok ako bog da!!
Ovi sto pljuju po treneru nezele dobro klubu samo im je na umu da Kesoljuba ustolice na mjesto trenera :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 27 avg 2022, 10:11

A derbija i klubova i prdacine ...vise cmizdrenja balenja na i ppred terena od igraca i trenera nego stvarnog i dobrog fudbala. Ali ajde bar se cvililoo i to je dalo neki stimung.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 avg 2022, 10:14

Lakoste je napisao/la:
27 avg 2022, 09:22
Sahinovic, Trako, Djokanovic, Dal, Buljubasic, Ramic.
Sest igraca ispod 21 godine je sinoc igralo derbi. Sa igracem manje 2-2. Oni slave ko da su lp osvojili.

Ne moze nista preko noci, dugorocno, ovo je jedini ispravni put.
Iskreno govoreci slavili bi i mi, u 88.minuti si na konopcima, dva razlike gubis i vracas se sa dva gola. Nisam za neke turbulencije, smjene, ali nista ni ovaj Dudic do sada nije pokazao, malo su nas zavarale one prijateljske i prva tri kola, ipak sedam utakmica u kojima ne postizes gol u prvom poluvremenu djeluje zabrinjavajuce, onda meni licno sto smeta je izmisljanje pozicija igracima, a najvise j.ebe Dzafica koji je u TC bio strasno ucinkovit sa pozicije lijevog krila i kao 10ka, ali gdje ce nedodirljivog Suljica dirati. I onakvu radilicu Djokanovica sa dmf na štopera.
I opet smo od one karikature Mulalica stvorili nekog mucenika, izjave su mu bile za p.opisat se i po njemu i po izjavama, ali ta patetika eto prolazi dole kod njih na Grbavici.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 avg 2022, 10:14

Imajednabrigada je napisao/la:
27 avg 2022, 10:11
A derbija i klubova i prdacine ...vise cmizdrenja balenja na i ppred terena od igraca i trenera nego stvarnog i dobrog fudbala. Ali ajde bar se cvililoo i to je dalo neki stimung.
Zato pajdo danas od pola 2 pali Arenu i gledaj Engleze, pusti nas da gledamo ovu "prdacinu".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 27 avg 2022, 10:17

Evander je napisao/la:
27 avg 2022, 09:49
Posto je sve kako treba, nista ne mijenjati. Samo Suljica, on je jedini krivac za katastrofalan ulazak u sezonu.
Biti bara bara, sa raspadnutim Zeljeznicarom, a pricati o nekakvom napredku, smijesno je. Cemu onda investitori, qrci palci?
Nikad se mi ocito iz ove zabokrecine izdici necemo.
Nedo Bog sa Skretnicari imaju uredne finansije kao mi, pera im ne bi mogli odbiti.
Nesto u klubu je ozbiljno truhlo.
Zadovoljavajte se ovakvim rezultatima i gledajte kako Zrinjski postaje Bayern u ovoj ligi.
E cuj bili bara bara :rol:

I sa igračem manje smo bili bolji a oni su kreirali 1 šansu (korner) i dali još jedan gol zbog loše postavljenog živog zida

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 27 avg 2022, 10:19

Serete previse za dala momak je odigrao sasvim dobro
S druge strane suljica bih odmorio par utakmica dok se ne sabere, ako misli onako igrati papire u ruke i mrs iz kluba
Do smrti odani!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 27 avg 2022, 10:20

27 avg 2022, 09:18
Tele33 je napisao/la:
27 avg 2022, 09:04
moram je napisao/la:
27 avg 2022, 00:54

Opet ti, pa rekao sam ti prestanes pratiti strucnjak i opustis se. Prije mjesec si se registrovao samo da docekas neku losu utakmicu da trunis bezze.
Juče se frajer registrovo i vodi hajku protiv kluba preko trenea. Treba u prvoj godini na forumu ograničit privilegije na dva posta dnevno.

Il druga ideja odo nać Feđu uzet mu dvije stoje mjesečno, napravit 7 accounta i obećat mu zaštitu na forumu.
Pošto sam friško registrovan kad ti bude zgodno ti mi javi kada je ok da počnem da pišem.
Hvala
Dosta za danas, već si pretjerao, naleti sutra.
Samo naprijed Saraj'vo!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, Bejker, Bing [Bot], bordobijeli, Dobar, nedimmmm1337, Tarapi, VolimoSarajevo i 101 gost.