FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 27 avg 2022, 13:01

Lakoste je napisao/la:
27 avg 2022, 09:16
Svakom navijaci koji bi tjero Fedju i igrace naserem se usta.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :salut: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 27 avg 2022, 13:02

keli je napisao/la:
27 avg 2022, 12:49
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
27 avg 2022, 12:37
Pametnije bi bilo da Mirvić iskopa novog sportskog direktora. Ovaj put bar sa srednjom školom.
A koji je igrac fula osim Anicica? Mozda jedina slaba tacka Nardin ali i on ce nadoci kad tad.
Neznalica je dozvolila ovu situaciju sa stoperom, pa mogao je bar Sadikua dovesti. Pa ta odluka dovodi u pitanje i njegovu stručnost i zdrav razum. A i nećemo se lagati, s kim je ono to baš pogodio u ovom prelaznom roku? Čovjek je mrtvi prosjek. Ne dovodi igrače na način na koji bi trebao. Više volim kad se malo rizikuje, pa dovedeš nepoznatog Tatara i Rahmana, ali i tad je čovjek iz uprave iz sjene dovodio i birao, lično išao da gleda igrače, i onda ova ubleha dođe, slika se sa igračem i kao završio on posao.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 27 avg 2022, 13:03

I od mene ide podrška Feđi i pustiti ga da radi. Podrška mu ide samo iz jednog razloga, a to je da smo vidjeli mnogo puta u prošlosti da tjeranje nije nikakvo rješenje. Pustiti, vidjeti hoće li pročepiti nakon nekog vremena. Sad opet mijenjati trenera nije nikakvo rješenje, opet sve jovo na novo. Dok dođe, pa svoje ljude dovede, pa će i on tražiti vrijeme za uigravanje logično, jer nije prošao pripreme s njima, pa čekaj pripreme, pa ovo ono i ode to u beskraj.

Što se tiče samog Dudića, ovo sam rekao i kad je došao, meni ni smrdi ni miriše. Sviđa mi se što je oštar, autoritet, motivator što je rastjerao kloceve koji su se nakotili u ekipi. Ono što ne volim kod njega je seljakluk koji ima, previše priča i "galami", ne možeš takav biti. Za mene je najveći gospodin od naših trenera Vinko Marinović. To je pravi primjer jednog trenera, profesionalca i pedagoga. Također, to sam i onomad rekao, Feđa meni nije neki aman zaman taktičar. Sve je to super, fura presing, trku, ali ne treba biti naivan i kontati da s svima možeš tako igrati. Nije sve u jurišu na protivnika, zato nas je Tuzla i nakantala.

Ima moju podršku, ali da je nešto dobar, meni i nije. Sablić je recimo meni bolji trener.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 avg 2022, 13:10

Razlika izmedju nas i gurbeta je u tome sto oni osvoje bod protiv nas sa igracem vise i slave kao da su osvojili ligu prvaka a mi sve ķontra

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 27 avg 2022, 13:13

"Drskost" Ivanova, okrenuo se prema jugu kad je dao. Respect.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 avg 2022, 13:17

Moramo biti svjesni da se i mi moramo mijenjati, ljudi moji treba pustiti momke da rade. Moramo malo popustiti, od stalnih promjena nema ništa. Dovedeno je 10 igrača, treba to uklopiti sve. Mnogo su nas i povrede poremetile.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 avg 2022, 13:20

27 avg 2022, 13:02
keli je napisao/la:
27 avg 2022, 12:37
Pametnije bi bilo da Mirvić iskopa novog sportskog direktora. Ovaj put bar sa srednjom školom.
A koji je igrac fula osim Anicica? Mozda jedina slaba tacka Nardin ali i on ce nadoci kad tad.
Neznalica je dozvolila ovu situaciju sa stoperom, pa mogao je bar Sadikua dovesti. Pa ta odluka dovodi u pitanje i njegovu stručnost i zdrav razum. A i nećemo se lagati, s kim je ono to baš pogodio u ovom prelaznom roku? Čovjek je mrtvi prosjek. Ne dovodi igrače na način na koji bi trebao. Više volim kad se malo rizikuje, pa dovedeš nepoznatog Tatara i Rahmana, ali i tad je čovjek iz uprave iz sjene dovodio i birao, lično išao da gleda igrače, i onda ova ubleha dođe, slika se sa igračem i kao završio on posao.
Tek je 7 kola proslo, treba to uigrati nit se iko wow pokazao nit je iko pokazao da je flopcina. Zao mi je Cirjaka sto sinoc ispade naivan a inace mi djeluje kao fkt dobar veznjak. A i evo realno gledajuci nema boljeg ofanzivnog beka u ligi od Muse, mozda jedino Corluka da parira. Tomasevic borac, jos je mlad. Drobarov jbg odigra sezonu bez povrede a kod nas igra pod bocama. Za Mujakica sumnjam da je SD ista mogao, stigne ponuda i klub tu igra vecu ulogu nego SD. Dzafic i Nardin se moraju popraviti ali nisu se pokazali ko promasaji bar ne meni jos. Samo istrpiti i dati podrsku. Vjerujem u ovu pricu.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 27 avg 2022, 13:22

Treba istaknuti Ikića mudonju, treba uzeti penal poslije Kapića
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 avg 2022, 13:26

GalileoGalilei je napisao/la:
27 avg 2022, 13:03
I od mene ide podrška Feđi i pustiti ga da radi. Podrška mu ide samo iz jednog razloga, a to je da smo vidjeli mnogo puta u prošlosti da tjeranje nije nikakvo rješenje. Pustiti, vidjeti hoće li pročepiti nakon nekog vremena. Sad opet mijenjati trenera nije nikakvo rješenje, opet sve jovo na novo. Dok dođe, pa svoje ljude dovede, pa će i on tražiti vrijeme za uigravanje logično, jer nije prošao pripreme s njima, pa čekaj pripreme, pa ovo ono i ode to u beskraj.

Što se tiče samog Dudića, ovo sam rekao i kad je došao, meni ni smrdi ni miriše. Sviđa mi se što je oštar, autoritet, motivator što je rastjerao kloceve koji su se nakotili u ekipi. Ono što ne volim kod njega je seljakluk koji ima, previše priča i "galami", ne možeš takav biti. Za mene je najveći gospodin od naših trenera Vinko Marinović. To je pravi primjer jednog trenera, profesionalca i pedagoga. Također, to sam i onomad rekao, Feđa meni nije neki aman zaman taktičar. Sve je to super, fura presing, trku, ali ne treba biti naivan i kontati da s svima možeš tako igrati. Nije sve u jurišu na protivnika, zato nas je Tuzla i nakantala.

Ima moju podršku, ali da je nešto dobar, meni i nije. Sablić je recimo meni bolji trener.
Sve ovo sam prije napisao,isto razmisljamo. Dudic cim je dosao prozvao je igru npr Sablica a nije znao u kakvim problemima je radio. Sada kad mu ne ide ima 1000 opravdanja i njemu i jest plasman u evropu maksimum neki. Da je velik trener nebi preko usta to nikad prevalio,vodis Sarajevo ok evopa je cilj al svi znamo na sta Sarajevo uvijek cilja. Ima podrsku do kraja kako god

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 avg 2022, 13:26

kraljlavova je napisao/la:
27 avg 2022, 13:10
Razlika izmedju nas i gurbeta je u tome sto oni osvoje bod protiv nas sa igracem vise i slave kao da su osvojili ligu prvaka a mi sve ķontra
Strasno brate.Covjek bi rekao ubili nas 3 razlike a ne da smo uzeli bod najvecem rivalu na njihovom stadionu sa igracem manje citavo poluvrijeme

MANJE PRICE,SVI U ZENICU I PODRSKA!!

Sahinovic

Musa-Trako-Drobarov-Tomasevic

Djokanovic-T.Ramic

Ikic-Varesanovic-Dzafic

Catakovic/Mulahusejnovic

Volio bi ovo vidjeti.Bilo bi dobro kad bi Abubakara registrovali
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 27 avg 2022, 13:28

Jel moze neko postaviti golove sa komentatorom i da nije ovako kratka proslava ko na areni? Hvala

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 avg 2022, 13:29

Dave je napisao/la:
27 avg 2022, 13:22
Treba istaknuti Ikića mudonju, treba uzeti penal poslije Kapića
On i Tomasevic,grizu,svadjaju se,ginu onda ono sto kapiten treba oni rade,pokazuju publici da treba podrska itd

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 27 avg 2022, 13:30

Pa Ikić je daleko najveći mudonja tima i najhladnokrvniji lik, šta vas to čudi?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 avg 2022, 13:31

keli je napisao/la:
27 avg 2022, 13:20
27 avg 2022, 13:02
keli je napisao/la:

Tek je 7 kola proslo, treba to uigrati nit se iko wow pokazao nit je iko pokazao da je flopcina. Zao mi je Cirjaka sto sinoc ispade naivan a inace mi djeluje kao fkt dobar veznjak. A i evo realno gledajuci nema boljeg ofanzivnog beka u ligi od Muse, mozda jedino Corluka da parira. Tomasevic borac, jos je mlad. Drobarov jbg odigra sezonu bez povrede a kod nas igra pod bocama. Za Mujakica sumnjam da je SD ista mogao, stigne ponuda i klub tu igra vecu ulogu nego SD. Dzafic i Nardin se moraju popraviti ali nisu se pokazali ko promasaji bar ne meni jos. Samo istrpiti i dati podrsku. Vjerujem u ovu pricu.
Kriv im je Hadzic sto je na vrijeme prvi put u historiji doveo sve igrace koje je Dudic zelio i sad on kriv a Dudic svetac svasta. Da je on dovodio po svom igrace opet bi bilo lopov

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 avg 2022, 13:32

Antikloc je napisao/la:
27 avg 2022, 07:14
Sleglo se,otreznilo se,pa moj kratki osvrt ove tuzne price.
Ono sto je meni palo u oci,sto mi smeta je ovo :
Igra tim 1 - Najbogatiji,najuredjeniji klub ,najveci budzet lige. Trener dovodi igrace koje pokaze prstom,sklapa tim po zeljama. Dovode se top pojacanja,pripreme vrhunske,plate ogromne.
Tim 2 - Siromasni,jadni,bijedni,u dugovima pred gasenjem,plata i ima ali vise nema. Trener polupismeni mahalac,dovodi par igraca iz klubova koji ispadaju u drugu ligu,ostali igraci ubogi starci koji nemaju kamo.Pripremaju se trceci po ulicama Novog Sarajeva.
S obzirom na cinjenice,tim -1 to jeste Sarajevo,trebalo bi biti dominantno,ne znaci da bi odmah trebalo pobijediti,jer lopta je okrugla ali sigurno na terenu dominantno i jace.
No,to nije slucaj. Ovi siromasni jadnici su bili bolji. Bio je to mec jednakopravnih timova. Pa cak i vise,da nismo dali dva dosta sretna gola,oni bi pobijedili i da se utakmica igrala jos 3-4 minute,isto bi pobijedili. Jer utakmica je od 85-e minute usla u fazu trpanja. Tuzla City stil.
To sve skupa znaci ,da je kod nas nesto ogromno pogresno. Nesto strasno nije u redu. Po meni,a i fudbalski krivac je trener. Ono debelo govedo. A on je i birao igrace. Svodi najbogatiji klub u ravan borbe za opstanak. U stvari mi sa ovim bodom juce,cvrsto koracamo tim putem,borimo se za opstanak. Sto je stvarno porazavajuce. Svaki sekund koji taj debeli demagog jos provede na klupi je katastrofa za Sarajevo.
Jos bi se osvrnuo na igraca utakmice ,na najboljeg igraca juce - Dal Varesanovic ! On nam je donio taj bod juce,on je sacuvao debelu guzicu na klupi.
Momak je veliki igrac. Biser fudbala. U dobrom i uigranom timu,s dobrim trenerom,on bi jos vise sjao i blistao,samo bi mu nebo bilo granica !!
Ja razumijem da ga ova pičoladija s foruma mrzi. Njihov je vrsnjak a guzi dobru koku a oni slajfaju na suho. :mrgreen:
Zavist,jal i ljubomora. No,pokusajte malo kontrolisati te svoje niske porive i strasti !
Sarajevo iznad svega !!
Ovo sto si nabrojao ni 10% nije istina…

Evo i zasto;

Prvo ako nizasta nemaju imaju za 60% plate ako ni od cega od ulaznica

Drugo

Stilic cocalic nisu bas igraci za pocjenit, plus brazilac bender
To je 5 igraca koji mogu igrat u bilo kojoj ekipi u pl bh

Pravilo u21, MORAS IMAT 2 igraca niko u bh nema moc da kupi nekog tipa iz dinama il ajaxsa pa da ti bude odma prevaga

Ekipa 1,5 - 2 godine na okupu

Manje vise potrefilo se da ljudi nemaju ozljede,

Imaju veliku podrsku sa tribine svaku utakmici sto pokqzuue koliko je to bitno prvo financiski drugo vjetar u ledja sto sigurno njihove mane nekvalitet smanjuje za 15%

Trener je evo vec gidinu sa ekipom 25-30 utakmica vodi

A samo cu navest 1 primjer a to je da je Drogirani POBJEDIO zrinjski u mostaru / STA SU URADILI NAVIJACI ZRINJSKOG NAJ TROFEJNIJEG KLUBA U BIH POSLE RATA,,,,, NISTA DESAVA SE IDEMO DALJE,,,, covjek ima 60 utakmica sa zrinjskijem, pogledajte rezultate istog tog jakirovica kad je tek dosao 6 na tabeli bili..

Dudic govedo debelo nije on trener za FK SARAJEVO

Strucnjaci procjenili to za 4 utakmice od koje 2 mogle zavrsit glat u nasu korist.

Do koje granice braco se planira ici. Hocemol mi to pocet bit ko SADAMA HUSEINA SIN koji isiba igrace po tabanima i natjera ih da skoce u septicku jamu da se zaraze i nekolicina umre..

Rifet je negativan primjer, TO NIJE NACIN POKAZOVANJA VELICINE KLUBA VEC SUPROTNO, pokazivanje da nam je drustvo NE NORMALNO I DA NARKOMANI VODE KOLO U KLUBU..

I takodje dokaz sto sve manje imamo navijaca simpatizera a komsije sve vise, jer se samo budala moze povezivat sa ovim FK SARAJEVOM gdje normalno da navijaci ucjenjuju naredjuju klubu kojeg igraca ubacit da igra kojeg otjerat, pa to navijaci cz i partizana nemogu nemaju snagu klub je jaci po tom i id njih a svi znamo te klanove i ubice koji se vrte oko tih klubova

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 27 avg 2022, 13:34

Sa igracem manje odigrano i vise nego dobro drugo poluvrijeme, podrska svima sinoc je srece falilo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 avg 2022, 13:37

mnon46 je napisao/la:
27 avg 2022, 13:30
Pa Ikić je daleko najveći mudonja tima i najhladnokrvniji lik, šta vas to čudi?
Slazem se,to je sve i u Sirokom pokazivao
Kapitenu ugledaj se malo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 avg 2022, 13:40

Ali Ahmo u 37 godini jos uvijek okretniji i opasniji nego mladji Nardin i Čataković :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 27 avg 2022, 13:47

ElCartel11 je napisao/la:
27 avg 2022, 13:40
Ali Ahmo u 37 godini jos uvijek okretniji i opasniji nego mladji Nardin i Čataković :bow:
Oduzimanje lopte i asistencija za Musu :bow:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NeSamSafetee i 7 gostiju.