Zbog ovakvih postova treba napraviti like klik.

Ajde ne rise i vama bi bilo drago da je kontra bilo,gubiš 0:2 sa igračem više i onda na kraju izjednačiš tj stigneš 0:2 na 2:2 i ne izgubiš na derbiju i gdje ti neće biti drago? Derbi je posebna utakmica i strast koja se može samo osjetiti ako si na stadionu.Atmosfera sinoć vrh vrhova i Grbavica odavno onako nije bila ispunjena...Naš derbi je među najboljim u regionu i to moramo početi cijeniti
SoulEclipsee je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:58Ajde ne rise i vama bi bilo drago da je kontra bilo,gubiš 0:2 sa igračem više i onda na kraju izjednačiš tj stigneš 0:2 na 2:2 i ne izgubiš na derbiju i gdje ti neće biti drago? Derbi je posebna utakmica i strast koja se može samo osjetiti ako si na stadionu.Atmosfera sinoć vrh vrhova i Grbavica odavno onako nije bila ispunjena...Naš derbi je među najboljim u regionu i to moramo početi cijeniti![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:03" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
GOLEM SI ZELJO
GOLEM si Željo?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:22
Edin Cocalić je sinoć doživio povredu luksacije, iščašenja, desnog lakta. I pored toga ostao je uz ekipu do samog kraja. Očekivan povratak na teren je za 10 do 15 dana. Coca, brz oporavak!
Također, ovom prilikom želimo brz oporavak mladom fudbaleru Sarajeva, Muhamedu Buljubašiću, koji je pred kraj utakmice doživio napuknuće kosti u nozi.
Dovoljan je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:06svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:03" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
GOLEM SI ZELJO
![]()
Suza nema
Ne znam za pressicu
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, perodeformero, ristagrad, Serha, Vanja8 i 43 gosta.