Zbog ovakvih postova treba napraviti like klik.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Svaka čast Mulaliću za konferenciju, nek je rekao ono što većina misli, za ovaj dio oko trenera i igrača sa strane.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ajde ne rise i vama bi bilo drago da je kontra bilo,gubiš 0:2 sa igračem više i onda na kraju izjednačiš tj stigneš 0:2 na 2:2 i ne izgubiš na derbiju i gdje ti neće biti drago? Derbi je posebna utakmica i strast koja se može samo osjetiti ako si na stadionu.Atmosfera sinoć vrh vrhova i Grbavica odavno onako nije bila ispunjena...Naš derbi je među najboljim u regionu i to moramo početi cijeniti
- SedrenikHz
- Kontakt:
SoulEclipsee je napisao/la: ↑27 avg 2022, 14:58Ajde ne rise i vama bi bilo drago da je kontra bilo,gubiš 0:2 sa igračem više i onda na kraju izjednačiš tj stigneš 0:2 na 2:2 i ne izgubiš na derbiju i gdje ti neće biti drago? Derbi je posebna utakmica i strast koja se može samo osjetiti ako si na stadionu.Atmosfera sinoć vrh vrhova i Grbavica odavno onako nije bila ispunjena...Naš derbi je među najboljim u regionu i to moramo početi cijeniti![]()
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- svrakino1921
- Kontakt:
" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:03" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
GOLEM SI ZELJO

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- svrakino1921
- Kontakt:

Edin Cocalić je sinoć doživio povredu luksacije, iščašenja, desnog lakta. I pored toga ostao je uz ekipu do samog kraja. Očekivan povratak na teren je za 10 do 15 dana. Coca, brz oporavak!
Također, ovom prilikom želimo brz oporavak mladom fudbaleru Sarajeva, Muhamedu Buljubašiću, koji je pred kraj utakmice doživio napuknuće kosti u nozi.
-
Ganola1921
- Kontakt:
GOLEM si Željo?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:22
Edin Cocalić je sinoć doživio povredu luksacije, iščašenja, desnog lakta. I pored toga ostao je uz ekipu do samog kraja. Očekivan povratak na teren je za 10 do 15 dana. Coca, brz oporavak!
Također, ovom prilikom želimo brz oporavak mladom fudbaleru Sarajeva, Muhamedu Buljubašiću, koji je pred kraj utakmice doživio napuknuće kosti u nozi.
Dovoljan je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:06svrakino1921 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 15:03" Nije mi problem da se oprostim od fudbala, problem je biti bez Zelje" Samir Bekric
GOLEM SI ZELJO
![]()

Alejkumu selam
Suza nema
Kod vas sablja plače
Garant čuo Merjemu od Merlina
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ne znam za pressicu
Kad sam čuo sta su počeli laprdat i jedan i drugi samo sam prekinuo
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- svrakino1921
- Kontakt:
Ponosan sam da voljena BiH ima ovakvu utakmicu kao sto je Sarajevski derbi
Ova utakmica je u top 50 utakmica u svijetu
Ja znam da ima iz drugih gradova građana koji bi htjeli omalovazavit ovu utakmicu ili su ljubomorni na ovu utakmicu
I to je njihovo pravo
Al sve pohvale dolaze iz regiona
A i sire
Ova utakmica je u top 50 utakmica u svijetu
Ja znam da ima iz drugih gradova građana koji bi htjeli omalovazavit ovu utakmicu ili su ljubomorni na ovu utakmicu
I to je njihovo pravo
Al sve pohvale dolaze iz regiona
A i sire
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ponosni na ono što je naše. To je moj grad. To je naš derbi 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Brz oporavak Coci i malom Buljubašiću, što brži povratak na teren i vraćanje forme. . 
- svrakino1921
- Kontakt:
Sarajevski derbi je sinoć odigran u prelijepoj atmosferi na stadionu Grbavica i još jednom je dokazano zašto je duel Željezničara i Sarajeva najveći u državi.
Susret je odigran na Grbavici pred 12.600 gledatelja od kojih je 1.500 bilo gostujućih navijača na sjevernoj tribini, a Plavi su na ulaznicama zaradili skoro 90.000 KM, potvrđeno je za .....ba iz Željezničara.
Susret je odigran na Grbavici pred 12.600 gledatelja od kojih je 1.500 bilo gostujućih navijača na sjevernoj tribini, a Plavi su na ulaznicama zaradili skoro 90.000 KM, potvrđeno je za .....ba iz Željezničara.
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Remi kao veliki poraz za oba tima jer ova dvojica ostaju treneri
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AvantiBL, bordobijeli, Combattente87, FranckRibery, ik0ik0, Konigsblau, Vorovus, Zrinjaaaa i 76 gostiju.