FIBA ce se sad sladit porazom francuza..bit ce objava
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Ja sam bukvalno slomljen, gore nego da sam 3 dana kopao u rudniku. Ne do Bog da ovo nismo dobili, vjerovatno bi to bio posljednji ekser zakucan na moje emotivno pracenje reprezentativnog sporta. Za ovo ostalo je zakucao Federer nakon dvije vezane mec lopte u finalu WB protiv Djokovica. 
- Shategabri
- Kontakt:
A bogme i USOFederer17 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:24Ja sam bukvalno slomljen, gore nego da sam 3 dana kopao u rudniku. Ne do Bog da ovo nismo dobili, vjerovatno bi to bio posljednji ekser zakucan na moje emotivno pracenje reprezentativnog sporta. Za ovo ostalo je zakucao Federer nakon dvije vezane mec lopte u finalu WB protiv Djokovica.![]()
Koševo Zapad
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Super noc i pobjeda, al sta mi Atic izradi veceras majko mila, hebo mi je majku, kao da sam rudario noc i dan.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Daj Bože da počnemo protiv Mađara sa istim intenzitetom, pobjeda ne bi bila upitna. Svaka čast Laziću, Kamenom i JusufuShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:06
“Veoma, veoma, veoma dobra utakmica. Bosna i Hercegovina je počela utakmicu nevjerovatnim intenzitetom i djelovalo je u nekim trenucima da ih je na terenu više od pet. Pritiskali su nas i napravili nam mnogo problema da nametnemo svoju igru. Uspjeli smo da se vratimo u igru dobrom drugom četvrtinom, imali smo nekih ukradenih lopti i brzih poena. Preuzeli smo vodstvo i mislili smo da je najteže prošlo”, rekao je Collet.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
-
Kosarka123
- Kontakt:
Lazić 
stari gif isti koš
Zadnja izmjena: Kosarka123, dana/u 27 avg 2022, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Ovo samo moze kod nas ,pregazi te crna gora na domaćem terenu i nakon 3 dana dobiješ olimpijskog viceprvaka.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:22FIBA ce se sad sladit porazom francuza..bit ce objava![]()
Valja pratit stranicu FIBE narednih dana 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajde da im oprostimo sve pa cak i ovoga Atica i da se nadamo da sa tri pobjede mozda se i kvalifikujemo.
Kakva noć u Skenderiji, kakve emocije.
Hvala ti Jusufe što si naš i što si već sad veliki košarkaš. Nevjerovatno.
Hvala ti Jusufe što si naš i što si već sad veliki košarkaš. Nevjerovatno.
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Samo kaki ovaj Adis:
Selektor Adis Bećiragić
"Mogli smo ih razbiti 20 razlike da ne znaju gdje su došli, tako bi bilo da nismo previše griješili"
Velik si Gordane Firicu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Kosarka123
- Kontakt:
Na početku utakmice vidio sam kod Lazića neki sjaj i ostao konstanta do kraja. Tiho ali odlučno
Evo i večerašnji HL ss. ba prijenosa
Himna Bosne i Hercegovine. "Jedna si Jedina" odjekuje Skenderijom.
Košarkaši u ovim momentima neodoljivo podsjećaju na fudbalere. Protiv manje kvalitetnih protivnika katastrofa, a onda dođe neko tipa Francuske i mi blistamo.
Nevjerovatna odluka sudaca, običan faul, ne namjerna lična. Ipak, M'Baye, sram i stid može da te bude.
E, al' Gegić navlači Albicyja da pravi faule, sjajno se postavlja naš košarkaš.
Vrabac u skladu s prezimenom, odlično se vinuo u zrak i napravio vrijedan ofanzivni skok.
Nemoj im to raditi Jusufe, imaju i oni majku. Kakvo zakucavanje Nurkića!
Novi bezobrazluk Francuza! Gobert je odgurnuo Nurkića i bacio ga na pod. Razumite ga, Nurkić ga ubija cijelu utakmicu, ali igrom, ne ovim bezobraznim potezima.
Iskreno sam ljubomoran na kolege koje su u ovom momentu u Skenderiji, dok ja prijenos radim pored TV-a. Fantastična atmosfera je u dvorani pred ovu veliku pobjedu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Hoce Bekir da nas ljudi uniste na prvenstvu.Mogli smo ih razbiti 20 razlike da ne znaju gdje su došli, tako bi bilo da nismo previše griješili
Ima li brata @faraona, je li ziv?
Svaka cast za tekstualni!Nirton je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:45Evo i večerašnji HL ss. ba prijenosa
Himna Bosne i Hercegovine. "Jedna si Jedina" odjekuje Skenderijom.Košarkaši u ovim momentima neodoljivo podsjećaju na fudbalere. Protiv manje kvalitetnih protivnika katastrofa, a onda dođe neko tipa Francuske i mi blistamo.Nevjerovatna odluka sudaca, običan faul, ne namjerna lična. Ipak, M'Baye, sram i stid može da te bude.E, al' Gegić navlači Albicyja da pravi faule, sjajno se postavlja naš košarkaš.Vrabac u skladu s prezimenom, odlično se vinuo u zrak i napravio vrijedan ofanzivni skok.Nemoj im to raditi Jusufe, imaju i oni majku. Kakvo zakucavanje Nurkića!Novi bezobrazluk Francuza! Gobert je odgurnuo Nurkića i bacio ga na pod. Razumite ga, Nurkić ga ubija cijelu utakmicu, ali igrom, ne ovim bezobraznim potezima.Iskreno sam ljubomoran na kolege koje su u ovom momentu u Skenderiji, dok ja prijenos radim pored TV-a. Fantastična atmosfera je u dvorani pred ovu veliku pobjedu.
Inace kad covjek samo pogleda koga mi dobismo

NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.