FIBA ce se sad sladit porazom francuza..bit ce objava

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
FIBA ce se sad sladit porazom francuza..bit ce objava
A bogme i USOFederer17 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:24Ja sam bukvalno slomljen, gore nego da sam 3 dana kopao u rudniku. Ne do Bog da ovo nismo dobili, vjerovatno bi to bio posljednji ekser zakucan na moje emotivno pracenje reprezentativnog sporta. Za ovo ostalo je zakucao Federer nakon dvije vezane mec lopte u finalu WB protiv Djokovica.![]()
Daj Bože da počnemo protiv Mađara sa istim intenzitetom, pobjeda ne bi bila upitna. Svaka čast Laziću, Kamenom i JusufuShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:06
“Veoma, veoma, veoma dobra utakmica. Bosna i Hercegovina je počela utakmicu nevjerovatnim intenzitetom i djelovalo je u nekim trenucima da ih je na terenu više od pet. Pritiskali su nas i napravili nam mnogo problema da nametnemo svoju igru. Uspjeli smo da se vratimo u igru dobrom drugom četvrtinom, imali smo nekih ukradenih lopti i brzih poena. Preuzeli smo vodstvo i mislili smo da je najteže prošlo”, rekao je Collet.
Ovo samo moze kod nas ,pregazi te crna gora na domaćem terenu i nakon 3 dana dobiješ olimpijskog viceprvaka.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:22FIBA ce se sad sladit porazom francuza..bit ce objava![]()
Selektor Adis Bećiragić
"Mogli smo ih razbiti 20 razlike da ne znaju gdje su došli, tako bi bilo da nismo previše griješili"
Velik si Gordane Firicu
Na početku utakmice vidio sam kod Lazića neki sjaj i ostao konstanta do kraja. Tiho ali odlučno
Himna Bosne i Hercegovine. "Jedna si Jedina" odjekuje Skenderijom.
Košarkaši u ovim momentima neodoljivo podsjećaju na fudbalere. Protiv manje kvalitetnih protivnika katastrofa, a onda dođe neko tipa Francuske i mi blistamo.
Nevjerovatna odluka sudaca, običan faul, ne namjerna lična. Ipak, M'Baye, sram i stid može da te bude.
E, al' Gegić navlači Albicyja da pravi faule, sjajno se postavlja naš košarkaš.
Vrabac u skladu s prezimenom, odlično se vinuo u zrak i napravio vrijedan ofanzivni skok.
Nemoj im to raditi Jusufe, imaju i oni majku. Kakvo zakucavanje Nurkića!
Novi bezobrazluk Francuza! Gobert je odgurnuo Nurkića i bacio ga na pod. Razumite ga, Nurkić ga ubija cijelu utakmicu, ali igrom, ne ovim bezobraznim potezima.
Iskreno sam ljubomoran na kolege koje su u ovom momentu u Skenderiji, dok ja prijenos radim pored TV-a. Fantastična atmosfera je u dvorani pred ovu veliku pobjedu.
Hoce Bekir da nas ljudi uniste na prvenstvu.Mogli smo ih razbiti 20 razlike da ne znaju gdje su došli, tako bi bilo da nismo previše griješili
Svaka cast za tekstualni!Nirton je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:45Evo i večerašnji HL ss. ba prijenosa
Himna Bosne i Hercegovine. "Jedna si Jedina" odjekuje Skenderijom.Košarkaši u ovim momentima neodoljivo podsjećaju na fudbalere. Protiv manje kvalitetnih protivnika katastrofa, a onda dođe neko tipa Francuske i mi blistamo.Nevjerovatna odluka sudaca, običan faul, ne namjerna lična. Ipak, M'Baye, sram i stid može da te bude.E, al' Gegić navlači Albicyja da pravi faule, sjajno se postavlja naš košarkaš.Vrabac u skladu s prezimenom, odlično se vinuo u zrak i napravio vrijedan ofanzivni skok.Nemoj im to raditi Jusufe, imaju i oni majku. Kakvo zakucavanje Nurkića!Novi bezobrazluk Francuza! Gobert je odgurnuo Nurkića i bacio ga na pod. Razumite ga, Nurkić ga ubija cijelu utakmicu, ali igrom, ne ovim bezobraznim potezima.Iskreno sam ljubomoran na kolege koje su u ovom momentu u Skenderiji, dok ja prijenos radim pored TV-a. Fantastična atmosfera je u dvorani pred ovu veliku pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.