Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Uvijek dodjemo do zakljucka da u svakom sportu nas najveci protivnik je nas Mentalitet i da nas to sprijecava da budemo solidna sportska nacija.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:59Al fakat. Mi kao nacija bas nemamo sredinu.Evo od novinara koji pisu da je Gobert prosle sezone bio najbolji defanzivac NBA, navijaca, trenera, igraca pa nadalje. Sad je sve odlicno.Nema greske, a kritike protiv CG su bile APSOLUTNO opravdane.Znamo mi svi da je put bio tezak, da fali ovo ili ono, ali onakvo razbijanje i kur.cobolja se ne moze i ne smije desiti taman da su pjeske otisli u Podgoricu.
Treba odmah i reci, sinoc fakat strasna tekma i jedna od nasih najvecih pobjeda, ali nije bilo sve savrseno.Dosta je tu prostora za napredak i dosta je tu bilo stvari za ispraviti, a koje NECE biti ispravljene sudeci po izjavama, prvenstveno selektora.
Da se ne ulazi u sve detalje, energija selektora je bila daleko veca, ali opet je pravio pocetnicke greske sa rotacijama...Minute bez Nurkica, Muse i Robersona (bas kad su se i desile greske koje pominje i kad smo izgubili prednost), previse minuta za Atica koji NISTA nije donio, previse "hladjenje" Lazica koji je i pored toga izvukao super tekmu itd itd.
Da napisem i par stvari o nasim nosiocima igre...
Nurkic- on MORA ovakav biti svaku tekmu.Pisem vec nekoliko godina, ali decku izgleda niko nema to da kaze...on treba imati Shaqov mentalitet.Sta je to? To je agresivnost da napadas svog cuvara, uguras ga pod kos i zakucas mu na glavu svaki put (ne moraju, naravno, sve biti zakucavnja, jer je poenta da je protivnik pod kosem cime je neutralizirana njegova odbrana).Lik je vjerovatno fizicki najjaci centar u NBAu i sinoc smo imali prezentaciju toga sta se desi kad on igra tim mentalitetom i ne pokusava glumiti Olajuwona driblanjem lopte sa visokog posta te sutiranjem preko ruke i sl. Da tako igra svaku tekmu, protivnik bi morao da ga pocne udvajati, a tada se otvara prostor za jedan od njegovih boljih segmenata, a to je pregled igre. Zasto ovakvog Jusufa nema svaku tekmu je pitanje za selektora, obzirom da nas navijace BIH ne treba zanimati sta rade treneri POR i kako ga oni (ne)koriste!?
Musa- Sinoc dobra stvar selektora sto ga je vise stavio "na loptu" odmah od pocetka, s tim da bih licno maaaloo to korigovao.Ne bih mu dao da se trosi toliko prevodeci loptu od njenog izvodjenja odmah.Daj mu je u ruke na polovici, jer je, hajmo biti realni, JEDINI nas igrac koji iz driblinga moze kreirati za druge.Bukvalno! Razumijem ja da on u tome napravi dosta gresaka pa onda mlatara rukama, sporo se vraca i sl.Sve to nas navijace nervira, ali nadjite mi jednu repku sa ovakvim nedostatkom kvalitete bekova u Evropi? Nema je!! Sinoc smo tekmu dobili na igru centara i nasih krila.I onda decko pokusava da vuce, jer ZNA da se to od njega i ocekuje, a i on sam se jos uvijek igracki razvija, jer fakticki ima jednu ozbiljnu sezonu u svojoj dosadasnjoj karijeri i pregori cesto.Prosto ko pasulj.Da ne pominjem da mi kao repka uopste nemamo spacing i da su 3 igraca oko tebe cim krenes da napadnes reket.To su ozbiljne prepreke da bi neko pruzio konstantno kvalitetne partije. Ono sto on moze popraviti u ovoj situaciji je bolja odbrana (sinoc bio koncentrisaniji no inace) i racionalnija igra u napadu.Uzmi ono sto ti odbrana nudi, cijeni loptu i to je.Bez previse forsiranja, ako situacija to ne zahtijeva.
Roberson- Licno sam ga mnogo kritikovao.I dalje stoji da je propuh u odbrani (sinoc malo manje jer mu je francuski match up odgovarao), ali evo vec 2 tekme zaredom, on radi svoj posao, a to je poentiranje. Dakle, covjek odradjuje posao i dok god je tako, nema se tu prostora za neku kritiku, jer se tacno zna kakav je on igrac.Na selektoru i ostalim igracima je da se njegov talenat max iskoristi, a mane pokusaju sakriti sto vise.
Pomenuo bih i igre Lazica, Kamenjas i donekle Halilovica sinoc.Posebno prva dvojica dobrom odbranom, skokom i poenima u kljucnim momentima.I oni moraju biti konstantniji, jer prostora za takvo nesto ima.
Sve u svemu, nasa prava istina je da mi nemamo neki preveliki kvalitet, ali isto tako nismo ni kanta za nabijanje i minimum svake nase utakmice bi trebao biti da se neko dobro namuci da nas dobije, a ne da vrlo cesto izgledamo kao razbijena banda cim neko organizovaniji dodje na megdan.
Jednostavno lako se zadovoljimo i ne posvecujemo se dovoljno tome sta radimo ili bolje receno igramo.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sinoc je bilo prelijepo vidjeti timsku igru, agresivnost, dobar napad, bilo je igre. Koliko su kritike bile protiv CG, toliko su danas hvalospjevi nakon FRA. Sredina je optimum. Vec sa u jednom postu ranije napisao da nam fali pripremnih utakmica i da smo nakon inicijalnih priprema u zaostatku i da utakmice protiv CG i FRa mogu ici od sjaja do bijede. Bilo je obratno, od bijede do sjaja. Ovo sinoc je bilo nesto fantasticno i idealno. Kljuc je odbrana. Ako ovakvu odbranu budemo igrali, moci cemo se sa svima nositi i obrazli prvenstvo odraditi.
Kako sam rekao, opet u ranijem postu, nemamo dovoljno tekmi da mozemo neke zakljucke i korekcije raditi u hodu.
Ono sto je sigurno, a to je da 3 faktora moram podhitno odraditi.
Prvi, slobodna bacanja. Do pocetka prvenstva sprovesti svakodnevno trening da svaki igrac sutne minimalno 100 slobodnih bacanja. I to nastaviti tokom prvenstva. Sinoc da smo pogodili % bacanja kao francuzi, produzetaka ne bi bilo (do produzetka imali smo 11-5 a oni 14-12).
Drugi, kontra napad. Trebaju nam laki poeni. Podhitno svaki dan uigravati otvaranja za kontru. Nakon dobre odbrane i defanzivnog skoka, otvaranje mora biti energicno. Za presjecen pas necu ni da govorim. Imamo pregrst mladih igraca, igramo protiv dosta ekipa koje su starije i kontra mora fercerati.
Treci dio, akcije, akcije i akcije - protok lopte, i igrac koji je sam u cosku mora dobiti loptu. To je onaj zadnji sut. Svi ostali igraci moraju rasteretiti Nurkica i Musu, cesto ce biti udvajani. To "moraju" ostali igraci koristiti. U prijevodu, Lazic, Atic, Gegic, Sulejmanovic moraju iskoristiti. Znaci, posebno ova 4 igraca svaki trening od danas do kraja takmicenja da sutaju dnevno 100 trica, sa akcentom na cosak, i poludistancu.
Za kraj, bice tu jos oscilacija, i pobjeda protiv francuza ne smije da nas zavara, jer oni formu tempiraju za zavrsnicu. Nama je bitno da igramo svoju igru, letimo po terenu, igramo agresivnu odbranu i ova 3 segmenta dobro utreniramo.
Price o pljuvanjima, nedostatku vjere...nakon CG su vecim dijelom bile opravdane. A segment vodjenja lopte i dodavanja je nepopravljiv, i vjerovatno cemo biti repka sa najvise izgubljenih lopti, ali to nadomjestiti brzinom, agresivnom odbranom, kontrom, i utreniranim sutom.
Za pocetak, idemo na Eurobasket da se sa svima nadigravamo i ko nas pobijedi, taj treba pobjedu da zasluzi a ne da je mi poklanjamo.
Toplo preporucujem selektoru da ogranici igrace na izjave. Pred utakmicu da izabere jednog igraca i on daju izjave, ostalim zabraniti. Nakon utakmice da selektor i najbolji igrac iz utakmice i kapiten samo mogu izjave za medije dati. Obavezno zastiti igrace od euforije i stalnog smaranja novinara. Mora neko pravilo uvesti i smanjiti izjave igraca. Zadrzati mir sa polukarantenskim pristupom. Ne treba nam euforija, mnogo su bolji kad su u miru.
Kako sam rekao, opet u ranijem postu, nemamo dovoljno tekmi da mozemo neke zakljucke i korekcije raditi u hodu.
Ono sto je sigurno, a to je da 3 faktora moram podhitno odraditi.
Prvi, slobodna bacanja. Do pocetka prvenstva sprovesti svakodnevno trening da svaki igrac sutne minimalno 100 slobodnih bacanja. I to nastaviti tokom prvenstva. Sinoc da smo pogodili % bacanja kao francuzi, produzetaka ne bi bilo (do produzetka imali smo 11-5 a oni 14-12).
Drugi, kontra napad. Trebaju nam laki poeni. Podhitno svaki dan uigravati otvaranja za kontru. Nakon dobre odbrane i defanzivnog skoka, otvaranje mora biti energicno. Za presjecen pas necu ni da govorim. Imamo pregrst mladih igraca, igramo protiv dosta ekipa koje su starije i kontra mora fercerati.
Treci dio, akcije, akcije i akcije - protok lopte, i igrac koji je sam u cosku mora dobiti loptu. To je onaj zadnji sut. Svi ostali igraci moraju rasteretiti Nurkica i Musu, cesto ce biti udvajani. To "moraju" ostali igraci koristiti. U prijevodu, Lazic, Atic, Gegic, Sulejmanovic moraju iskoristiti. Znaci, posebno ova 4 igraca svaki trening od danas do kraja takmicenja da sutaju dnevno 100 trica, sa akcentom na cosak, i poludistancu.
Za kraj, bice tu jos oscilacija, i pobjeda protiv francuza ne smije da nas zavara, jer oni formu tempiraju za zavrsnicu. Nama je bitno da igramo svoju igru, letimo po terenu, igramo agresivnu odbranu i ova 3 segmenta dobro utreniramo.
Price o pljuvanjima, nedostatku vjere...nakon CG su vecim dijelom bile opravdane. A segment vodjenja lopte i dodavanja je nepopravljiv, i vjerovatno cemo biti repka sa najvise izgubljenih lopti, ali to nadomjestiti brzinom, agresivnom odbranom, kontrom, i utreniranim sutom.
Za pocetak, idemo na Eurobasket da se sa svima nadigravamo i ko nas pobijedi, taj treba pobjedu da zasluzi a ne da je mi poklanjamo.
Toplo preporucujem selektoru da ogranici igrace na izjave. Pred utakmicu da izabere jednog igraca i on daju izjave, ostalim zabraniti. Nakon utakmice da selektor i najbolji igrac iz utakmice i kapiten samo mogu izjave za medije dati. Obavezno zastiti igrace od euforije i stalnog smaranja novinara. Mora neko pravilo uvesti i smanjiti izjave igraca. Zadrzati mir sa polukarantenskim pristupom. Ne treba nam euforija, mnogo su bolji kad su u miru.
Zadnja izmjena: gazijabih, dana/u 28 avg 2022, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
@GuzobranKosarka123 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:26Musin brat mi pokvari euforiju
https://sport.****/kosarka/768315/dzenis-musa-trebalo-je-vidjeti-zasto-su-zmajevi-tako-polomljeni-izasli-na-teren-u-podgorici-ne-zasluzujete-ovu-reprezentaciju
Bravo, Nezalaganje. Svaki put sve na mjestu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:59Al fakat. Mi kao nacija bas nemamo sredinu.Evo od novinara koji pisu da je Gobert prosle sezone bio najbolji defanzivac NBA, navijaca, trenera, igraca pa nadalje. Sad je sve odlicno.Nema greske, a kritike protiv CG su bile APSOLUTNO opravdane.Znamo mi svi da je put bio tezak, da fali ovo ili ono, ali onakvo razbijanje i kur.cobolja se ne moze i ne smije desiti taman da su pjeske otisli u Podgoricu.
Treba odmah i reci, sinoc fakat strasna tekma i jedna od nasih najvecih pobjeda, ali nije bilo sve savrseno.Dosta je tu prostora za napredak i dosta je tu bilo stvari za ispraviti, a koje NECE biti ispravljene sudeci po izjavama, prvenstveno selektora.
Da se ne ulazi u sve detalje, energija selektora je bila daleko veca, ali opet je pravio pocetnicke greske sa rotacijama...Minute bez Nurkica, Muse i Robersona (bas kad su se i desile greske koje pominje i kad smo izgubili prednost), previse minuta za Atica koji NISTA nije donio, previse "hladjenje" Lazica koji je i pored toga izvukao super tekmu itd itd.
Da napisem i par stvari o nasim nosiocima igre...
Nurkic- on MORA ovakav biti svaku tekmu.Pisem vec nekoliko godina, ali decku izgleda niko nema to da kaze...on treba imati Shaqov mentalitet.Sta je to? To je agresivnost da napadas svog cuvara, uguras ga pod kos i zakucas mu na glavu svaki put (ne moraju, naravno, sve biti zakucavnja, jer je poenta da je protivnik pod kosem cime je neutralizirana njegova odbrana).Lik je vjerovatno fizicki najjaci centar u NBAu i sinoc smo imali prezentaciju toga sta se desi kad on igra tim mentalitetom i ne pokusava glumiti Olajuwona driblanjem lopte sa visokog posta te sutiranjem preko ruke i sl. Da tako igra svaku tekmu, protivnik bi morao da ga pocne udvajati, a tada se otvara prostor za jedan od njegovih boljih segmenata, a to je pregled igre. Zasto ovakvog Jusufa nema svaku tekmu je pitanje za selektora, obzirom da nas navijace BIH ne treba zanimati sta rade treneri POR i kako ga oni (ne)koriste!?
Musa- Sinoc dobra stvar selektora sto ga je vise stavio "na loptu" odmah od pocetka, s tim da bih licno maaaloo to korigovao.Ne bih mu dao da se trosi toliko prevodeci loptu od njenog izvodjenja odmah.Daj mu je u ruke na polovici, jer je, hajmo biti realni, JEDINI nas igrac koji iz driblinga moze kreirati za druge.Bukvalno! Razumijem ja da on u tome napravi dosta gresaka pa onda mlatara rukama, sporo se vraca i sl.Sve to nas navijace nervira, ali nadjite mi jednu repku sa ovakvim nedostatkom kvalitete bekova u Evropi? Nema je!! Sinoc smo tekmu dobili na igru centara i nasih krila.I onda decko pokusava da vuce, jer ZNA da se to od njega i ocekuje, a i on sam se jos uvijek igracki razvija, jer fakticki ima jednu ozbiljnu sezonu u svojoj dosadasnjoj karijeri i pregori cesto.Prosto ko pasulj.Da ne pominjem da mi kao repka uopste nemamo spacing i da su 3 igraca oko tebe cim krenes da napadnes reket.To su ozbiljne prepreke da bi neko pruzio konstantno kvalitetne partije. Ono sto on moze popraviti u ovoj situaciji je bolja odbrana (sinoc bio koncentrisaniji no inace) i racionalnija igra u napadu.Uzmi ono sto ti odbrana nudi, cijeni loptu i to je.Bez previse forsiranja, ako situacija to ne zahtijeva.
Roberson- Licno sam ga mnogo kritikovao.I dalje stoji da je propuh u odbrani (sinoc malo manje jer mu je francuski match up odgovarao), ali evo vec 2 tekme zaredom, on radi svoj posao, a to je poentiranje. Dakle, covjek odradjuje posao i dok god je tako, nema se tu prostora za neku kritiku, jer se tacno zna kakav je on igrac.Na selektoru i ostalim igracima je da se njegov talenat max iskoristi, a mane pokusaju sakriti sto vise.
Pomenuo bih i igre Lazica, Kamenjas i donekle Halilovica sinoc.Posebno prva dvojica dobrom odbranom, skokom i poenima u kljucnim momentima.I oni moraju biti konstantniji, jer prostora za takvo nesto ima.
Sve u svemu, nasa prava istina je da mi nemamo neki preveliki kvalitet, ali isto tako nismo ni kanta za nabijanje i minimum svake nase utakmice bi trebao biti da se neko dobro namuci da nas dobije, a ne da vrlo cesto izgledamo kao razbijena banda cim neko organizovaniji dodje na megdan.

Musin brat u pravu 100%. Koliko papaka ih je popljuvalo ovdje na forumu prije par dana. Ali to samo pokazuje koliko "stručnjaci" sa interneta znaju o košarci.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
kakvo tempiranje forme za zavrsnicu, Francuzima je ovo bas jako tesko palo, losa uvertira pred Euro na kojem su favorit, plus treca cetvrtina nesto sto se na tom nivou ne desava da te ljudi urnisu odbranom, mada opet ponavljam samo sebe gledati daleko od one price da nemamo sta ponuditi na velikoj sceni.
Madari su isto pobjedili jako neugodnu Cesku, isto nemojte ih prerano otpisivati ne samo u nasem slucaju nije to uopste losa ekipa kako se moglo procitati.
Madari su isto pobjedili jako neugodnu Cesku, isto nemojte ih prerano otpisivati ne samo u nasem slucaju nije to uopste losa ekipa kako se moglo procitati.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Prati li ko ove Madjare ko su im najbolji igraci? Imaju li ikog iz NBA ili Eurolige?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Imaju Adama Hangu iz RealaElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 12:49Prati li ko ove Madjare ko su im najbolji igraci? Imaju li ikog iz NBA ili Eurolige?
Ja sam prvi odustao od ideje da odem na utakmicu nakon one partije u Podgorici. Al da je neko rekao da su moguća ovakva dva nastupa iste ekipe u 3 dana, posebno u odbrani, niko na svijetu mu ne bi povjerovao.
Samo naprijed Saraj'vo!
Pa gledaj, nekada u sportu treba čestitati i protivniku. Ja nemam problem sa tim da su Crnogorci bili bolji taj dan. Ljudi nas poderali, ispreskakali. Igrali kući, nafurali se, to je to.
U prvoj četvrtini su za 2 minuta napravili 4 faula i nisu do kraja iste ižasli iz bonusa. Klasika, udaraj na početku da se zna ko igra doma. I mi se do kraja nismo sabrali.
Meni to nije razlog da pljujem, psujem i šta sve ne najboljim košarkašima koje imamo, a nemamo ih puno.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Uvijek sam da se pohvali naša košarkaška reprezentacija (zaslužila je zbog svih ovih godina), ali ono u Podgorici nije bila Košarkaška reprezentacija BiH na terenu, jer onaj pristup, govor tijela i ponašanje nije bilo dostojno te reprezentacije, čiji se reprezentativci nikada u svim ovim godinama od samostalnosti nisu onako sramotno ponašali. Mislim na pomisao naše košarkaške reprezentacije su neke druge slike u glavi, a ne ono što se dešavalo u Podgorici. Može se izgubiti velikom razlikom, kada si totalno podređen protivniku i kada je protivnik toliko jači...Ali da praviš gluposti na terenu i da se imalo ne potrudiš pa to ne ide nikako. Ljudi su u ovoj reprezentaciji godinama ginuli i zato je i slavila velike pobjede.
Sinoć, iako sam uvijek optimista, očekivao sam potop, ali čudo se desilo i sinoć ta nadljudska borba. Što neko reće : FANATIZAM. A samo tako možeš onda pobijediti onoliko individualno jačeg protivnika. Zato za ono sinoć: SVAKA ČAST. VELIKA POBJEDA. Da će biti sinoć više motiva kod naših igrača to se očekivalo, ali onakav pristup i to za 200 % drugačiji od onog u Podgorici, to je već ludilo. Pokazalo se da se može, ali naravno ostaje i žal što se više nije pružilo više protiv Crne Gore. Samo se nadati da se još neko onakvo izdanje ponovi, pogotovo na EUROBASKET-u.
Sinoć, iako sam uvijek optimista, očekivao sam potop, ali čudo se desilo i sinoć ta nadljudska borba. Što neko reće : FANATIZAM. A samo tako možeš onda pobijediti onoliko individualno jačeg protivnika. Zato za ono sinoć: SVAKA ČAST. VELIKA POBJEDA. Da će biti sinoć više motiva kod naših igrača to se očekivalo, ali onakav pristup i to za 200 % drugačiji od onog u Podgorici, to je već ludilo. Pokazalo se da se može, ali naravno ostaje i žal što se više nije pružilo više protiv Crne Gore. Samo se nadati da se još neko onakvo izdanje ponovi, pogotovo na EUROBASKET-u.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ima li negdje snimak cijele utakmice?
Hvala
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da su sinoć kojim slučajem izgubili protiv Francuske, niko ih ne bi pljuvao, u tome je razlika. Pljuvanje nakon CG je bilo više nego opravdano, isto kao što su opravdani hvalospjevi nakon sinošnje utakmice. Šta je tu problem?

Ne mogu se oteti dojmu da su oni prije utakmice u Podgorici lumpovali i slavili Nurkov rođendan, isto kao onomad na Jezeru Modrac, kada se digla frka... Nadam se da griješim, ali ako će igrati na EP kao što su sinoć igrali, nek su vala i lumpovali

Jači smo pod košem od njih, sa Nurkićem fakat osjetno jači, ne vjerujem da nam dole mogu isparirati bilo kako ako budemo na nivou.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 12:49Prati li ko ove Madjare ko su im najbolji igraci? Imaju li ikog iz NBA ili Eurolige?
E sad, vanjska linija im nije loša, tu smo negdje bara-bara, oni imaju Hangu iz Reala (kojeg je @filip13 spomenuo) koji je prije svega dobar defanzivac a može isporučiti i 15-20 poena ukoliko ga šut bude slušao.
Nakon Hange rekao bih da im je najkvalitetniji igrač Vojvoda, može iskreirati a može Bgm i pogoditi. Imaju Amerikanca koji igra peticu iako Jusuf ne bi smio imati nekih većih problema sa njim.
Vojvoda će mislim igrati dvicu, a Hanga tricu, od vanjskih igrača mi još pada na pamet Zoltan Perl, zna i on nabrati poena ukoliko ga šut prosere.
Uglavnom nisu talašika, ako ih potcijenimo dobit će nas sigurno, ali ako budemo na nivou mislim da bi ih trebali uzeti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zanimljiva cinjenica je da u ovom rosteru Francuske jedino Tarpey i Albicy mogu igrati protiv nas u novembarskom prozoru. Svi ostali su ili nba ili el igraci, kao i vecina onih koji su se nasli na sirem spisku. Bit ce to jedna totalno druga reprezentacima, mada i mi igramo bez dvojice najboljih.
Najbolje bi bilo da se Atić vrati kod Bajića pa da ga ovaj dozove u život, ali i da se vrati u Igokeu (a sigurno neće) teško bi vratio neku optimalnu formu do Novembra.Ghuraba je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:52Zanimljiva cinjenica je da u ovom rosteru Francuske jedino Tarpey i Albicy mogu igrati protiv nas u novembarskom prozoru. Svi ostali su ili nba ili el igraci, kao i vecina onih koji su se nasli na sirem spisku. Bit ce to jedna totalno druga reprezentacima, mada i mi igramo bez dvojice najboljih.