FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad Tatomirovicu istice ugovor, treba njega zaganjat, ginuo bi za ovaj grb
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kraj 2023. godine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato je tragedija sto smo iz zadnja 4 kola uzeli samo 2 boda.Tek ide pakao od rasporeda, računaj da ces sigurno imati kartoniranih igraca protiv tih jačih ekipa, da ne spominjem probleme koje cemo imati na stoperu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 avg 2022, 16:53Sad bi potpisao 8 bodova za naredne 4 utakmice.Trebali bi dobiti Leotar i Siroki kuci,protiv Zrinjskog i Veleza na strani po bod bi bilo odlicno.
Protiv Leotara zadnja 'laksa' pa sve do sredine oktobra pakao od rasporeda.Zrinjski,Siroki,Velez,Tuzla,Borac
Također, siguran sa da ce ustaška gamad u Zapadnom Mostaru odlučiti da još nas ugoste pod Bijelim brijegom, pa ce tek onda preseliti u Gabelu.
STOP POVRATNICIMA !!!
Treba ovu praksu vec jednom zavrsiti, makar to bio Benko iz najboljih dana. Opekli se milion puta ali naucili nista nismo.
Treba ovu praksu vec jednom zavrsiti, makar to bio Benko iz najboljih dana. Opekli se milion puta ali naucili nista nismo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
Leotar KBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:54kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
Zrinjski G
Listica K
Velez G
i onda pauza
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Imamo do reprezentativne pauze Leotar i Široki u Zenici, odnosno Zrinjski i Velež u Mostaru/Gabeli.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:54kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
Da bi se držali "zubima za vazduh" u borbi za titulu, moramo uzeti minimum minimuma 8 bodova u ove 4 utakmice.Ako kiksamo sa Leotarom, nadam se da ce Dudic sam dati otkaz odmah nakon utakmice, ne bi se tu imalo više šta pričati.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala benkobenko21 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:58Leotar KBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:54kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
Zrinjski G
LListica K
Velez G
i ondda pauza
steta sto Zrinjskog ne kaci neka nadoknada prije nas ovako smo na istom
Leotar se mora dobiti
ove 3 nece biti cudo bilo kako da zavrse
ocekivati Avramovskog poslije pauze
oni u srijedu imaju gostovanje kod vicinih mozda nam je tu sansaBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:04hvala benkobenko21 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:58Leotar KBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:54kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
Zrinjski G
LListica K
Velez G
i ondda pauza
Leotar se mora dobiti
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Avramoski je ja mislim zavrsio sa ozbiljnim fudbalom isto i Anicic.
Ma 7+. Kako Lpool može 9-0 dobit možemo i mi.Ferrante071 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 17:54Ako Ferguson ne riješi ovaj Leotar sa 3+ bez primljenog gola neka kupi prnje... Ne treba ga niko tjerati, sam treba da odstupi.
Samo naprijed Saraj'vo!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ako kakav carobni stapic ne donese Vinko a sumnjam da sta moze za dan,dva, onakav Borac nema sta trazitibenko21 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:06oni u srijedu imaju gostovanje kod vicinih mozda nam je tu sansaBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:04hvala benko
Leotar se mora dobiti
nema im ko dobiti ni 3. zuti kad su dva kola odigrali jedino kakav crveni da bude

- BegovicRamiz
- Kontakt:
peta u nizu bi bilo mnogo sto jes jesLucas je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:01Imamo do reprezentativne pauze Leotar i Široki u Zenici, odnosno Zrinjski i Velež u Mostaru/Gabeli.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:54kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
Da bi se držali "zubima za vazduh" u borbi za titulu, moramo uzeti minimum minimuma 8 bodova u ove 4 utakmice.Ako kiksamo sa Leotarom, nadam se da ce Dudic sam dati otkaz odmah nakon utakmice, ne bi se tu imalo više šta pričati.
zavisi kako ce ovo izgurati Zrinjski sa rasporedom
- BegovicRamiz
- Kontakt:
receno 7 do 10
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Eto zivi bili pa vidjeli
Taj Leotar je već razdužio Lalatovića. Strašni Borac, kome Vico sve završava i to na njihovom terenu ih ljudi digoše... Želji otkinuli bod na Grbavici itd.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:17peta u nizu bi bilo mnogo sto jes jesLucas je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:01Imamo do reprezentativne pauze Leotar i Široki u Zenici, odnosno Zrinjski i Velež u Mostaru/Gabeli.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:54kako nam ide raspored i kad je ona reprezentativna pauza
zavisi kako ce ovo izgurati Zrinjski sa rasporedom
Mi ako očekujemo da ćemo ih nakantati debelo se varamo. Feđi puna podrška do kraja sezone!
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 28 avg 2022, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dudić je 5.8 pred tekmu sa Posusjem na pressu naveo da ce Avramovski odsustvovati 7 do 10 dana. Evo proslo je tacno 23 dana, njega nema u pogonu, nit' znamo sta o njemu, ja cak neznam ni jel' u Sarajevu lik uopce. Nazalost će ispast da smo doveli novog Cmiljanića, a valj'o bi nam pravo.
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, Hajdeee, vedinjo98 i 40 gostiju.