Vintaj

De bolan narod se ibreti na ono strasilo za ptice.
Nego reci ti raji cemu tolika mrznja prema Zelji i Velezu?
Uvlakusa pitama ha

E da je sad tu rahmetlija koji dolazi na kucni prag.
Hahaha,post desetljeća
Čemu mržnja ahahahahahahahahahhaa, daj zajebavaj nekog drugog.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:48
![]()
![]()
Vintaj![]()
![]()
De bolan narod se ibreti na ono strasilo za ptice.
Nego reci ti raji cemu tolika mrznja prema Zelji i Velezu?
Uvlakusa pitama ha![]()
E da je sad tu rahmetlija koji dolazi na kucni prag.
Ista misao mi je prošla kroz glavu
MortemHz je napisao/la: ↑28 avg 2022, 19:12Eura? Vi u historiji nikad niste imali transfer veći od 500 hiljada eura. U posljednjih par godina ne znam da ste ikoga prodali za iznos veći od 200-300 hiljada, možda Šabanadžović? mislim da su Bajić i Hadžiahmetović posljednji solidni transferi mada je i to tanko. Mi u 2 godine zaradimo više nego vi za 5, slobodno provjeri taj podatak. Javite Edisu da ne kuka toliko na budžet i kako ''nema ništa'' jer Željezničar je klub koji ima jedan od većih budžeta u ligi i to se nikad mijenjalo. Par juniora igra za 800 KM i on to naglašava da ga ostali sažaljevaju, kakav likMeraak1921 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 18:25E morteme fakinu stari, Santos je milionski transfer, ako ga povrede zaobidju od mesara poput Cirjaka, tesko tako brzo u prvu, prije ce sipa pokucat kod vas meSHcini.. al kakvo je to pranje para tamo Mirvaaa, honajj Sejo mi dao , honaaajonda mrtav hladan dođe na press i kaže kako on nikad ne kuka
pa kod nas je Cimirot igrao za 1.200 KM, nije sramota. Željezničar uvijek ima ok ekipu jer je i budžet u vrhu iako sam poprilično siguran da opet nećete u europu.
Pa ugasit ćete se čim Kabiriju dosadi bacati pare u Aluminij, Zrinjski i generalno u privredu BiHmiki651 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:53Ovo što se dešava u veležu i reakcija forumaša zaslužuje jedan ali samo jedan kratak komentar.
Kad se gasio aluminijski na forumu od premijer lige nisi mogao ostati od raznoraznih komentara o gašenju ili katastrofi Zrinjskog. Ponajprije od susjeda koji su se naslađivali tome...
Vidim da ni ostali navijači Zrinjskog ne komentiraju situaciju u susjeda i čestitam im.
I ovaj moj komentar je zadnji, barem na temi unutrostranačkih sukoba u veležu.
Prije njega osvojili smo šest titula pa ti sanjaj....ili seri... prije će biti ovo drugo.Ado1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:58Pa ugasit ćete se čim Kabiriju dosadi bacati pare u BiHmiki651 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:53Ovo što se dešava u veležu i reakcija forumaša zaslužuje jedan ali samo jedan kratak komentar.
Kad se gasio aluminijski na forumu od premijer lige nisi mogao ostati od raznoraznih komentara o gašenju ili katastrofi Zrinjskog. Ponajprije od susjeda koji su se naslađivali tome...
Vidim da ni ostali navijači Zrinjskog ne komentiraju situaciju u susjeda i čestitam im.
Od tih 6 titula je možda samo jedna poštena i ova zadnja iz prošle sezone.miki651 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:59Prije njega osvojili smo šest titula pa ti sanjaj....ili seri... prije će biti ovo drugo.Ado1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:58Pa ugasit ćete se čim Kabiriju dosadi bacati pare u BiHmiki651 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:53Ovo što se dešava u veležu i reakcija forumaša zaslužuje jedan ali samo jedan kratak komentar.
Hrvatske firme varaju državu BiH? E svasta, a najveci duznici ovoj nasoj prekrasnoj državi su redom Željeznice FBiH, Rudnik mrkog uglja Zenica, Rudnici kreka, GRAS, Rudnik Breza i necu dalje. Ovo što sam nabrojao isto su Hrvatske firme je je. Priča ti u rangu skladištara iz Binga, valja malo u životu i škole učiti, ha yaAdo1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:03Od tih 6 titula je možda samo jedna poštena i ova zadnja iz prošle sezone.
Ostale su kupljene novcem Hrvatskih firmi i koje varaju državu BiH gdje god stignu.
Samo ću spomenuti koliko je Aluminij ostao dužan za struju... Taj novac je završio u privatnim džepovima i klubovima sa Hr predznakom. (Preko 300 mil KM)
2 kladioniceVjeverica777 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:23Hrvatske firme varaju državu BiH? E svasta, a najveci duznici ovoj nasoj prekrasnoj državi su redom Željeznice FBiH, Rudnik mrkog uglja Zenica, Rudnici kreka, GRAS, Rudnik Breza i necu dalje. Ovo što sam nabrojao isto su Hrvatske firme je je. Priča ti u rangu skladištara iz Binga, valja malo u životu i škole učiti, ha yaAdo1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:03Od tih 6 titula je možda samo jedna poštena i ova zadnja iz prošle sezone.
Ostale su kupljene novcem Hrvatskih firmi i koje varaju državu BiH gdje god stignu.
Samo ću spomenuti koliko je Aluminij ostao dužan za struju... Taj novac je završio u privatnim džepovima i klubovima sa Hr predznakom. (Preko 300 mil KM)
Mislim da ti je ćir proradio bez zajebancije.Ado1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:322 kladioniceVjeverica777 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:23Hrvatske firme varaju državu BiH? E svasta, a najveci duznici ovoj nasoj prekrasnoj državi su redom Željeznice FBiH, Rudnik mrkog uglja Zenica, Rudnici kreka, GRAS, Rudnik Breza i necu dalje. Ovo što sam nabrojao isto su Hrvatske firme je je. Priča ti u rangu skladištara iz Binga, valja malo u životu i škole učiti, ha yaAdo1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:03
Od tih 6 titula je možda samo jedna poštena i ova zadnja iz prošle sezone.
+ skb Mostar
+ Aluminij
https://backend.akta.ba/Uploads/Article ... _50_50.png
S obzirom koliko vas malo procentualno ima u odnosu na druga 2 konstitutivna naroda i ovo je previše
Pa ne moze tako, a gdje smo tu mi? Daj neki spisak/redoslijed da vidimo na kojem smo mjestu.
Nije to to, nazor neko kao rivalstvo. Ne mogu osjećati rivalstvo prema firmi tj. društvu jednog lica.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:43Pa ne moze tako, a gdje smo tu mi? Daj neki spisak/redoslijed da vidimo na kojem smo mjestu.
https://www.google.com/url?q=https://ww ... 4tY4ctW22QAdo1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:322 kladioniceVjeverica777 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:23Hrvatske firme varaju državu BiH? E svasta, a najveci duznici ovoj nasoj prekrasnoj državi su redom Željeznice FBiH, Rudnik mrkog uglja Zenica, Rudnici kreka, GRAS, Rudnik Breza i necu dalje. Ovo što sam nabrojao isto su Hrvatske firme je je. Priča ti u rangu skladištara iz Binga, valja malo u životu i škole učiti, ha yaAdo1922 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 21:03
Od tih 6 titula je možda samo jedna poštena i ova zadnja iz prošle sezone.
+ skb Mostar
+ Aluminij
https://backend.akta.ba/Uploads/Article ... _50_50.png
S obzirom koliko vas malo procentualno ima u odnosu na druga 2 konstitutivna naroda i ovo je previše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.