Vidim u katalogu da nema bijelo plave opcije.
Znači naručili su dresove preko neke agencije a ne od adidasa direktno.
Dakle nemaju ugovor sa adidasom. Sada sve ima smisla, zato predajemo starije dresove mlađim uzrastima.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vidim u katalogu da nema bijelo plave opcije.
Kako misliš da se dogovore? Zar je to moguće? Hipotetički i da se dogovore, šta bi bio prijedlog?KarlMarx je napisao/la: ↑16 avg 2022, 22:06Preporuka Uefa-e jeste da se na dres stavlja novi grb koji simbolizira reprezentaciju, a da se zadrži institucionalni logo koji recimo sad ima savez, koji ce predstavljati savez.
Ono što mene zanima, da li naš savez planira uvažiti preporuku Uefa-e, zadržat za sebe institucionalizirani logo saveza, a da na dresovima reprezentacije bude grb koji je predstavlja?
Sada je to prije koji dan uradila Reprezentecije Srbije.
Ako ko ima informaciju, bio bih zahvalan, ili ako ima neki novinar sa istraživačkim duhom pa da upita savez?
Pa evo, pazi ja se ne bavim kako će se oni dogovoriti, postavih pitanje iz znatiželje, a evo recimo da možda ima navijača koji mogu ponudit neke prijedloge.RaZuti je napisao/la: ↑19 avg 2022, 16:52Kako misliš da se dogovore? Zar je to moguće? Hipotetički i da se dogovore, šta bi bio prijedlog?KarlMarx je napisao/la: ↑16 avg 2022, 22:06Preporuka Uefa-e jeste da se na dres stavlja novi grb koji simbolizira reprezentaciju, a da se zadrži institucionalni logo koji recimo sad ima savez, koji ce predstavljati savez.
Ono što mene zanima, da li naš savez planira uvažiti preporuku Uefa-e, zadržat za sebe institucionalizirani logo saveza, a da na dresovima reprezentacije bude grb koji je predstavlja?
Sada je to prije koji dan uradila Reprezentecije Srbije.
Ako ko ima informaciju, bio bih zahvalan, ili ako ima neki novinar sa istraživačkim duhom pa da upita savez?
Footyheadlines objavio.
jeste dns Adidas predstavljao dresove za sve repke u evropi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.