FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
@LjoZee evo tvoj prijatelj Jusufbegović postao selektor mlade reprezentacije. 

mosa lošmi stićko tit-ula!
Gore su mi one nase balije sto sjede u savezuCrazySouth1987 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:48Ovo što su uradili pitarima ovo se tiče i nas dosta, ko je pametan shvatit će. Ovo je već ozbiljna stvar. Da nas handre u našoj državi još 6 godina, mi da blejimo? Ako smo se 1992 onako ujedinili možemo i sad 2.5h. Po meni se ovo treba preozbiljno shvatiti.
Pa ne može bez njihovde ruke ništa. Smetljar do smetljara. Predvođeni generalnim sekretarom onim go_vnetom Džemiđićem...Bradao1 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 17:00Gore su mi one nase balije sto sjede u savezuCrazySouth1987 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:48Ovo što su uradili pitarima ovo se tiče i nas dosta, ko je pametan shvatit će. Ovo je već ozbiljna stvar. Da nas handre u našoj državi još 6 godina, mi da blejimo? Ako smo se 1992 onako ujedinili možemo i sad 2.5h. Po meni se ovo treba preozbiljno shvatiti.
Hvala Bogu negdje se uhljebio, a da to nije kod nas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Cuj ocekujemo pobjede u svih sljedecih 5 kola, pa sta je vama, nismo real, pogotovo ne u ovakvoj ligi.
Pa evo posusje s kojim igramo u srijedu iz 7 tekmi ima 7 bodova (mi imamo iz 7 tekmi 9 bodova), plus kuci igraju tako da ih jedva ko moze uzeti. Dajte malo realni buditr, gdje je tu sloboda koja se vazda digne protiv vecih klubova. Ja ocekujem dobru igru i ako je miguce uzeti max 12 bodova iz 5 kola ja sam zadovoljan, mada ni sa 10bodova ne bih bio nezadovoljan.
Pa evo posusje s kojim igramo u srijedu iz 7 tekmi ima 7 bodova (mi imamo iz 7 tekmi 9 bodova), plus kuci igraju tako da ih jedva ko moze uzeti. Dajte malo realni buditr, gdje je tu sloboda koja se vazda digne protiv vecih klubova. Ja ocekujem dobru igru i ako je miguce uzeti max 12 bodova iz 5 kola ja sam zadovoljan, mada ni sa 10bodova ne bih bio nezadovoljan.
Gdje si Begane zvani CiroDiMarcioCiroDiMarcio je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:14Cuj ocekujemo pobjede u svih sljedecih 5 kola, pa sta je vama, nismo real, pogotovo ne u ovakvoj ligi.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Fudbaleri Željezničara će u 9. kolu dočekati Igmana na Grbavici, a ta utakmica neće se odigrati kako je bilo planirano u subotu.
Željezničar je uputio zahtjev za pomjeranje termina ove utakmice, tako da će se meč Željezničar - Igman igrati u ponedjeljak, 5. septembra u 19 sati na Grbavici.
Ova utakmica trebala se igrati u subotu od 19 sati.
Zna li neko razlog?
Željezničar je uputio zahtjev za pomjeranje termina ove utakmice, tako da će se meč Željezničar - Igman igrati u ponedjeljak, 5. septembra u 19 sati na Grbavici.

Zna li neko razlog?
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo, vjerovatno će i FK Željezničar biti kažnjen zatvaranjem jedne ili više tribina zbog ponavljanja upotrebe pirotehničkih sredstava, rekao nam je Kljajić u obrazloženju odluke koja je danas dostavljena FK Sarajevo.
Mamu im vise, pa ni jedna baklja od strane Manijaka nije ubacena u teren!!!!
12 bodova minimalno, s tim da ne smijemo izgubit nijednu i to je to sve ostalo je karna
- MocMahale444
Yebem li im najmilije onima u savezu, djecu im
Yebem u usta zvaljavu.
ustase, cetnici i izdajnici, sjeme im ****.
Yebem u usta zvaljavu.
ustase, cetnici i izdajnici, sjeme im ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Mozete se kladiti da sljedecu domacu za vikend igramo bez prisustva gledalaca.
Nasi trazili odgoda da ne bude utorak subota, oni rekli onda pon. Tako ima termin za tv prenos. Ali eto mislim ako fin odigramo sa Posusijem da nije los termin pon 19hGanola1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:58Fudbaleri Željezničara će u 9. kolu dočekati Igmana na Grbavici, a ta utakmica neće se odigrati kako je bilo planirano u subotu.
![]()
Zna li neko razlog?
-
- Kontakt:
Ma doci ce raje svakako, to nije upitno kod nas.
Ne bih rekao da je to razlogJugJugJug je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:08Nasi trazili odgoda da ne bude utorak subota, oni rekli onda pon. Tako ima termin za tv prenos. Ali eto mislim ako fin odigramo sa Posusijem da nije los termin pon 19hGanola1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:58Fudbaleri Željezničara će u 9. kolu dočekati Igmana na Grbavici, a ta utakmica neće se odigrati kako je bilo planirano u subotu.
![]()
Zna li neko razlog?
To je razlog. Malo smo glupi ali eto. A narednu nam je popuslic sa Slogom nema navijaca.
Ja mislim da u srijedu zavrsava prelazni rok za ove koji su slobodni a ima tu Lendric (bolji i od Beganovica i Haracica) Crncevic (bolji od Mekica i Hajdara a moze igrat i Lijevog beka a ovaj je bolji od Vege) oni bi nam valjali moze to Bekric zavrsit sa njima haha
-
- Kontakt:
Nema od Lendrica nista, to je pokazo zadnji put kad je bio kod nas .
- lijevapolutka
- Kontakt:
Lendric potpisao za neki belgijski nizeligasZeljo21 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:35Ja mislim da u srijedu zavrsava prelazni rok za ove koji su slobodni a ima tu Lendric (bolji i od Beganovica i Haracica) Crncevic (bolji od Mekica i Hajdara a moze igrat i Lijevog beka a ovaj je bolji od Vege) oni bi nam valjali moze to Bekric zavrsit sa njima haha
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.