kakvi ste vi idioti i mitomani, svaki put podignete ljestvicu sa glupostima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobili su da se radi teren, samo su oni pomjerili zbog evropskih utakmica. Zato se ne spominju u drugom krugu.Suvorov je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:50Sta je dobio Zrinjski?Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2022, 10:28Na osnovu čega ima veće šanse da ostane?
Dobili su i Borac i Zrinjski, Tušanj je jedan teren, a ne dva.
Mogao se valjda i Igman nekako ugurati da ne bude jedini crna ovca.
Osim toga, ako se gleda po nekom redu, oni su izborili plasman u PL, dok je Sloga dobila na veresiju.
Sarajevo, Velez, Sloboda/Tuzla City i Borac, njima se rade tereni trenutno.
Sloga je skoro izgradila pomocni teren sa plasticnom podlogom, prave novu zgradu u sklopu tribine, dizu klub na svim poljima, juniori su im takodje usli u PL, ne znam kakvi su uopste juniori Igmana i koja su liga itd.
Gledao sam Igman na Areni kad su se borili za ulazak u PL, 3 kola do kraja 300 ljudi na stadionu, dok je u Doboju bilo 2000+. U svakom slucaju vise zasluzuju teren nego Igman, ali bice i treci krug pa ce i ovi dobiti vjerovatno.
Koševo Zapad
- oldschool72
- Kontakt:
koju od 5 komada nisi ga pitao, bauštelac dobro zarađuje u "inozemstvu"killafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2022, 11:00Moze li slika clanske karte HSK Zrinjskitutankamon1905 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 23:46Jel istina da se velez gasi napokon Bogu hvala?
Samo mi je onlylefta zao, jer je dobar covjek. On ce imat jedini dobrodoslicu pod Bijelim Brijegom.
Balorda je vec slao upite i molbe za godisnju ulaznicu Zrinje, ali je odbijen![]()

Velež do groba
Ali nevjerovatno kako za sve uvijek izvrcu stvari, ovo ce sada djeci pricati kako velicaju horde agresora , htjeli opet zapaliti Grbavicu ali Pekic nije dozvolio i on ce novi Josko van terena postati.
Tebe treba da bude stid što si povezao uopšte te dvije slike. Idi se rokni debilčino jedna. Jesi li uopšte ispratio koreografiju i tri "sotone" koje nose "torbe" u kojima su baklje, prema toj slici? Znam nisi, čim si poletio k'o sivonja da ovo objaviš. Serem vam se na stadion.

Sad pitanje za tebe, nije te bilo stid pjevati Tamo daleko, daleko od juga?
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 30 avg 2022, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobro jesu sad SDP, SDA ili DF kurava ili je gangbang kraj magistale?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
ma preodvratno, uhvate se 1/3 koreografije i onda prema tome prave mitove kako njima paše
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treba lupati gluposti samo, a sta ces kad su ograniceni ko balkon pa istovjecuju ovo sa ratnim paljenjem stadiona. Kakvih sve debila se ovdje nakotiloMiljacka je napisao/la: ↑30 avg 2022, 11:28Tebe treba da bude stid što si povezao uopšte te dvije slike. Idi se rokni debilčino jedna. Jesi li uopšte ispratio koreografiju i tri "sotone" koje nose "torbe" u kojima su baklje, prema toj slici? Znam nisi, čim si poletio k'o sivonja da ovo objaviš. Serem vam se na stadion.
1946-1987
horde zla skupina debila
-
- Kontakt:
Horde dna
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Mi smo ograniceni ko balkon? Pa jedina slika i prilika zapaljene Grbavice je ta iz 1992, umjesto da postujes sta se desavalo i da ne diras u najbolniju tacku ti pravo u nju udaras. Moras stvarno biti mozak za to. Pjevat ratne herojske pjesme pa odma poslije te pjesme povest daj mi majko sibicu... Zna se sta je navijacko podjebavanje....
Opet ti kažem, koreografija i pjesma nemaju veze sa '92 osim u vašim mitovima.DoGroba je napisao/la: ↑30 avg 2022, 12:44Mi smo ograniceni ko balkon? Pa jedina slika i prilika zapaljene Grbavice je ta iz 1992, umjesto da postujes sta se desavalo i da ne diras u najbolniju tacku ti pravo u nju udaras. Moras stvarno biti mozak za to. Pjevat ratne herojske pjesme pa odma poslije te pjesme povest daj mi majko sibicu... Zna se sta je navijacko podjebavanje....
Koja mitomanija covjece mora da je ovo posljedica okupacije grabvice tokom rata, cime se sluzite, fuj.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
glupani sta ces ocekivatiMiljacka je napisao/la: ↑30 avg 2022, 11:28Tebe treba da bude stid što si povezao uopšte te dvije slike. Idi se rokni debilčino jedna. Jesi li uopšte ispratio koreografiju i tri "sotone" koje nose "torbe" u kojima su baklje, prema toj slici? Znam nisi, čim si poletio k'o sivonja da ovo objaviš. Serem vam se na stadion.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sudeći prema trenutnoj formi, večeras očekujem dva X lagano.
-
- Kontakt:
Sta je s Dudicem, sto nije bio jucer na pressu?
-
- Kontakt:
Bolje debil da je u Bijeljini napravio teren cuj ti Sloga ce dobit teren haha prije Radnika
Nikakve koristi od novih travnjaka neće biti ako se ne budu održavali kako treba. To košta na godišnjem nivou dosta novaca. Od 100 do 150.000 km godišnje. U Hrvatskoj se neki hibridi tereni doslovce raspadaju zbog lošeg ili nikakvog održavanja, primjer Šibenik.