Seljacine mrtve. Vise od pola njih i ne zna da je stadion izgorio u ratu, ne treba cuditi nesto ovako na njihovoj tribini.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Znatel uopste od kada se pjeva pjesma daj mi majko si sibicu?
Danas igra dvostruki prvak Jugoslavije i peterostruki prvak 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Baš zbog rata i zapaljene Grbavice ta pjesma je maloumna, kao i koreogafija i ne bi se trebalo forsirati.Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 09:55"Daj mi majko sibicu i kantu benzina da zapalim Grbavicu da ne bude zima" je starija navijacka pjesma i pretocena je u koreografiju na ovom derbiju. Nije to cetnicka pjesma i ne prica o ratu. Mozda grijesim i nemam sve tacne informacije ali ja to tako vidim a svako nek na svoj nacin to protumaci
CRKNI ČETNIČKO RUŽNO GO.VNO
DUŠMANIMA BOSNE NANIO JE JADA

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Po ovom načinu zaključivanja se vidi da je većina navijača Željkana okorjela SDA.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav debil, je li moguće?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- TMmanija2012
- Kontakt:
Evo primjera tipicnog pitara kockaste rumene glave

-
- Kontakt:
Plus su to tereni koji su kvalitetno uradjeni, ali su u losem stanju zbog neodrzavanja.miki651 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 14:42Nikakve koristi od novih travnjaka neće biti ako se ne budu održavali kako treba. To košta na godišnjem nivou dosta novaca. Od 100 do 150.000 km godišnje. U Hrvatskoj se neki hibridi tereni doslovce raspadaju zbog lošeg ili nikakvog održavanja, primjer Šibenik.
A kod nas ce, vjerovatno, biti nakaradnosti i fuseraja, tako da ja cisto sumnjam da ce ovo proc bez nekih, samo nama svojstvenih, promasaja
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jbg,sine,ne mozemo svi za zeljeznicar navijati kao ti. Ima nas pa navijamo za Sarajevo !!Miljacka je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:14Kakav debil, je li moguće?

Kloc i veliki glupan.Miljacka je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:14Kakav debil, je li moguće?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ovakvima je babo 4 godine u podrumu proveo.
-
- Kontakt:
Ma manite se, ova prica moze ici u nedogled.
Danas pocinje novo kolo, ima se o cemu pisati.
Hoce li se danas Sarajevo ili Velez "izvuci" iz krize ili mozda oba. Protivnici su po mjeri, opet je bolje se vaditi protiv ovih nego protiv Zrinjskog ili Tuzle.
Danas pocinje novo kolo, ima se o cemu pisati.

Hoce li se danas Sarajevo ili Velez "izvuci" iz krize ili mozda oba. Protivnici su po mjeri, opet je bolje se vaditi protiv ovih nego protiv Zrinjskog ili Tuzle.
Bravo, neko ko nije iz Sarajeva ne može biti navijač Fudbalskog kluba Sarajevo, to je priča općina vrijednija od 10 drugih.

Eto ti mi trebaš reći čiji sam

Ti si zeljin,zeljo je tvoj !!
Sarajevo je religija. Ima nas od Arktika do Antarktika,od Londona do Vladivostoka. Svi smo nasi.
Poznajemo se po tome,sto volimo gledati krmetnjak u plamenu i Cuhaija,kako daje golove !!

Ma pustite opciju "dodaj gnjavatora" ovakve likove treba lansirati sa svih mogucih foruma. Ovo su mozgovi na nivou tih istih cetnika koji su palili i silovali. E jadu jadni.
Kakva si ti seljacina i bolestan um. Stid me i sramota što živim u istom gradu kao i ti, seljacino mrtva.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Ti si oduvijek danfao na kolomast ! Pravi pruzni radnik.

Kakvo silovanje,kakvi cetnici ?? Pusti se glupih,zastarjelih ratnih prica. Samo tifo,samo ultra !!

Samo sport,nista rat !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, MrAmarOsim i 21 gost.