Moze ga probati al nece biti učinkovit kao na beku, covjek fino objasnio zašto je opasniji iz drugog plana.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:00Dosadašnji nastupi i igra u ofanzivi, statistika, govore da ga treba probati na krilu, dakle treba ga probati na krilu.bordobijeli4 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 23:03Kakav musa na krilo ljudi dragi.. pa ne brane protivnici isto beka i krilo.. musa se istice sad upravo radi okupacije protivnickog beka sa nasim krilom i to mu otvara prostor.. mnogo je opasnije kad imas hamzu catakovica (ili bilo kojeg drugog napadaca na krilu..) kojeg moras markirat pa musa i padne u drugi plan.. onako usamljen u toj vanjskoj zoni bio bi apsolutno beskoristan!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja linija u brata

Registrovani Abubakar i Mustafic. Ajde malo i sirine jucerasnja klupa je bila kratka ko Kobiljar.
Rashid ima ugovor do 31.12.2022
Mirza do 31.05.2023
Mirza do 31.05.2023
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za Mustafića svakako nije bilo prepreka jer ima dvojno državljanstvo, to završiš isti dan ako su papiri ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Po tome ispade Rashid ko na probi. Ugovor mu traje jos par mjeseci.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ne znam šta ga imaš uopšte držati u rotaciji ako će na zimu ići.
Još gore ako se pokaže dobar, a ode ti na zimu. Šta si dobio, ništa.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Malo cudno?Jel to sigurno tacno,da nije kakva greska?
Ja se ne sjecam zadnjeg igraca koji je dobio ugovor na 4-5 mjeseci hahaha.Ne znam sta moze specijalno pokazati u 10-ak utakmica gdje nije prosao pripreme.
Za Mirzu ok 1+1.Ima citavu jesen i citavo proljece kad prodje zimske pripreme,da vidimo tu statistiku
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 avg 2022, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
odlican potez. dosta vise ugovora od 2 godine pa ga tjeras onda i isplacujes. on je ionako tu do zimskog roka kad budemo opet aktivniShategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:27Ma ne znam šta ga imaš uopšte držati u rotaciji ako će na zimu ići.
Još gore ako se pokaže dobar, a ode ti na zimu. Šta si dobio, ništa.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Znači zakrpa za nedajbože do zime. To ima logike.FCUM je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:30odlican potez. dosta vise ugovora od 2 godine pa ga tjeras onda i isplacujes. on je ionako tu do zimskog roka kad budemo opet aktivniShategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:27Ma ne znam šta ga imaš uopšte držati u rotaciji ako će na zimu ići.
Još gore ako se pokaže dobar, a ode ti na zimu. Šta si dobio, ništa.![]()
Koševo Zapad
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bolje to nego da ti uzima pare do ljeta a da bude ko Ikande. Ima vremena da se pokaze u tom slucaju moze se produzit ugovor.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sigurno je to jer evo zvanični podatak FK Sarajevo.
Novo pojačanje stiglo u Sarajevo!
Abdul Rashid Abubakar, internacionalac iz Gane, novi je fudbaler FK Sarajevo. Njegova primarna pozicija je centralni vezni, a u naš klub stiže iz ekipe Accra Lions. Abubakar se već priključio treninzima i radu sa ekipom, a potpisao je ugovor do kraja 2024. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Je li ovo neki dalekovod razvucen preko BP...OsmaDolazi je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:49E oplakao sam linijama. Dugo se nisam ovako ismijao.napoleon72 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 08:08Ne mozes ovako.povlacit linije za ofsajd. Ofsajd 90% nije bio al ove linije veze nemaju ni s cim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 07:12
2 cista gola nam je ponistio.Prvi gol realno Nardin je prije stigao do lopte,vise je kriv golman Leotara koji ga rusi i po pravilima ono je penal a ne faul nad golmanom
Ovaj drugi gol pogotovo,stvarno ne znam kakav je vid kod pomocnika ali bar bi ga trebao ispitati ako je ovdje vidio ofsajd.Minimum metar nas igrac bio onside u dozvoljenoj poziciji
Srecom bili smo puno bolji pa nam ova 2 gola i nisu toliko bitna ali ne treba ostati nepomenuto.Nekad nam se ovo moze desiti i pri rezultatu 0-0.Poslije velike lakrdije na derbiju i ovoga jucer nadam se boljem sudjenju...![]()
![]()
![]()
U svakom slučaju nije bio ofsajd ali još jedan pokazatelj koliko smo ludi za Sarajevom.
Igraj bordo bijeli!!!![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.