FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43Bolje to nego da ti uzima pare do ljeta a da bude ko Ikande. Ima vremena da se pokaze u tom slucaju moze se produzit ugovor.
Aničić dobio ugovor dvije godine, a lik od stakla.
On ako se pokaže ode dalje. Nije lud da produžuje ugovor s nama dobije li ponudu.
Koševo Zapad
Ma sigurno je ugovor sa opcijom produženja na 1 godinu ako mi budemo htjeli da ga zadržimo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Pa moze mu se ugovor produziti bilo kad,ne mora se cekati kraj ovog ugovora. Sutra mu mozes ponuditi novi ugovor. Ako bude dobro igrao,ponudice mu se novi ugovor,na vrijeme.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:56Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43Bolje to nego da ti uzima pare do ljeta a da bude ko Ikande. Ima vremena da se pokaze u tom slucaju moze se produzit ugovor.
On ako se pokaže ode dalje. Nije lud da produžuje ugovor s nama dobije li ponudu.
Mada po recenom a i realno,on a i dosta drugih igraca su privremena rjesenja. Na zimu treba dovesti 7-10 novih ozbiljnih igraca. Mada imamo jako dobar tim,nema se sirine. A i od prvobitne zamisli,toga kako bi tim trebao izgledati,vec je otpalo cetri igraca ( Avramovski,Kapic,Anicic,Mujakic ).
- Shategabri
- Kontakt:
Naravno da može, ali znaš i sam, naši domaći igrači neće da produže, ponude im neki Turci, HNL-ligaš, bilo ko, pare koje su u našoj ligi misaona imenica, i onda da produži tek tako ugovor?!Antikloc je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:06Pa moze mu se ugovor produziti bilo kad,ne mora se cekati kraj ovog ugovora. Sutra mu mozes ponuditi novi ugovor. Ako bude dobro igrao,ponudice mu se novi ugovor,na vrijeme.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:56Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43
Bolje to nego da ti uzima pare do ljeta a da bude ko Ikande. Ima vremena da se pokaze u tom slucaju moze se produzit ugovor.
Mada po recenom a i realno,on a i dosta drugih igraca su privremena rjesenja. Na zimu treba dovesti 7-10 novih ozbiljnih igraca. Mada imamo jako dobar tim,nema se sirine. A i od prvobitne zamisli,toga kako bi tim trebao izgledati,vec je otpalo cetri igraca ( Avramovski,Kapic,Anicic,Mujakic ).
Rizik se mora preuzeti, ništa ispod dvije godine ne potpisivati. Ako igrač ne valja, koji će ti klinac i pola godine?!
Mi ako na zimu opet dovedemo 10 novih igrača, to je cirkus.
Svaku polusezonu dovoditi toliko igrača, koga ćeš otjerati? Kobiljara, Suljića, Aničića...? I sve raskide platiti.
To nije ozbiljan klub.
Čistka je bila, praviti čistku svako malo, tu ne želi niko da igra.
Na zimu dovesti stopera (neophodno).
Ovo ostalo ako bi ispao baš neki kapitalac.
Ništa više od 2, max 3 igrača.
Koševo Zapad
Irfan Ramić mi je jučer izgledao veoma dobro.
Kakav je bio u juniorima inače ?
Po meni fizički već izgleda spremno za prvi tim.
Kakav je bio u juniorima inače ?
Po meni fizički već izgleda spremno za prvi tim.
u slučaju da Krivokapić ovo riješi na sudu, bi li imao pravo nastupa ovu polusezonu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja mislim da Suljić nikad ne bi dao onakvu loptu kakvu je dao Ikić Varešanoviću kod trećeg gola.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne ide to tako, prijatelju.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:56Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43Bolje to nego da ti uzima pare do ljeta a da bude ko Ikande. Ima vremena da se pokaze u tom slucaju moze se produzit ugovor.
On je vezan klauzulom za nas, odnosno u svakom trenutku aktiviramo još 2 godine, tek ako mi ne aktiviramo klauzulu ( primjerak za Bodula gdje klauzula nije aktivirana, kao i Lazić Itd )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vidio sam maloprije Mirvica sa stranom delegacijom, njih 10 tak odose prema Skenderiji. Sta li nam sprema 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Mislim da ne bi jer on tek treba da raskine ugovor,a rok davno zavrsen
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jbg sad drug.Ne mozemo svaki rok tjerati po 10 igraca i dovoditi 10 novi,to ne vodi nicemu.Trenutna ekipa je odlicna,samo fali jedan stoper,to treba prvo gledati na zimu ako je vec sad kasno,jedan zamjenski bek koji moze na obe strane igrati i malo jaci napadac.Znaci 3-4 pojacanja max.Nista vise nam ne treba.Ako dodje ponuda za Belmina prihvatiti,njemu je 21 godina tesko da mozemo jos nesto iz njega izvuci,onda dovedes nekog iskusnijeg golmana.Sahinovicu je 18 godina i na njega se treba fokusirati.Vladan je za prvi tim poceo braniti sa 20 godina,ovaj sa 18-19 vec izgleda odlicnoAntikloc je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:06Pa moze mu se ugovor produziti bilo kad,ne mora se cekati kraj ovog ugovora. Sutra mu mozes ponuditi novi ugovor. Ako bude dobro igrao,ponudice mu se novi ugovor,na vrijeme.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:56Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43
Bolje to nego da ti uzima pare do ljeta a da bude ko Ikande. Ima vremena da se pokaze u tom slucaju moze se produzit ugovor.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sjajan je juce bio, steta sto mu onaj polovnjak uzima minutazu.
You are someone else I am still right here
Da se ima mozga u klubu, Suljicu raskid ugovora na na kraju polusezone. Ne trebaju nama mahalski igraci, zna se ko ih skuplja. Cini se da dosta nemira unosi u ekipu. Takvih se treba sto prije rijesiti. Po meni dosad dvije najkvalitetnije utakmice smo odigrali kad njega nije bilo, protiv Borca i Leotara.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako jest ok. Pričamo o ovom što znamo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:21Ne ide to tako, prijatelju.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:56Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43
On je vezan klauzulom za nas, odnosno u svakom trenutku aktiviramo još 2 godine, tek ako mi ne aktiviramo klauzulu ( primjerak za Bodula gdje klauzula nije aktivirana, kao i Lazić Itd )
Ako ima neka klauzula, onda u redu.
Koševo Zapad
Slažem se apsolutno.Vjerovatno cemo na proljece biti u igri za oba trofeja, trebat će nam širine u svakom slučaju.Dovesti dva beka kao alternative Musi i Tomaševiću, štopere svakako, te eventualno još jednog zadnjeg veznog sa domacim papirima. I obavezno se rješiti Kobiljara, Salčina dati na još jednu posudbu.Antikloc je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:06Na zimu treba dovesti 7-10 novih ozbiljnih igraca. Mada imamo jako dobar tim,nema se sirine. A i od prvobitne zamisli,toga kako bi tim trebao izgledati,vec je otpalo cetri igraca ( Avramovski,Kapic,Anicic,Mujakic ).Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:56Tako smo onda mogli ljetos sa svima potpisati.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:43
- Shategabri
- Kontakt:
Da nije igrao već kod nas i da ne znamo kakav je, pa hajde.Stroj1946 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:45Da se ima mozga u klubu, Suljicu raskid ugovora na na kraju polusezone. Ne trebaju nama mahalski igraci, zna se ko ih skuplja. Cini se da dosta nemira unosi u ekipu. Takvih se treba sto prije rijesiti. Po meni dosad dvije najkvalitetnije utakmice smo odigrali kad njega nije bilo, protiv Borca i Leotara.
Al eto...dovedeš ga i sve isto. Otišlo tele, vratilo se june.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kakva budalastina ostaviti Kapica i Kobiljara,pa likovi otkad su tu na cistoj su nuli bez ikakvog ucinka. Ovaj prvi je eto uspio nesto ubaciti u statistiku,fuliti penal sto je svakako kap u prepunoj casi obzirom da ama bas nista uradio nije za vrijeme koje je tu. Ovaj drugi suvisno je pricati bilo sta. Lik zuji i ne prestaje,ucinak veliko nista.
Kad je bila cistka upravo za njih dvojicu sam aminao danima da ih se razduzi. Sad ces to svakako uraditi na ovaj ili onaj nacin.
Nekako kroz historiju smo znali pronaci takve parmake da to djeca uradila ne bi,kao i pustati igrace za koje se kasnije utvrdi da ih je trebalo ostaviti.
Mislim da cemo jako tesko do boda u Mostaru. Jednostavno Zrinjski je toliko iskusna i kvalitetna ekipa da ce iskoristiti sve nase greske koje su ocito neminovne s ovakvom zadnjom linijom,a naprijed nismo ucinkoviti ni blizu u odnosu koliko nam suteva treba u okvir...
Daj Boze da se varam.
Onda se sjetim one izjave da budemo strpljivi jer ce trebati bar dva-tri prijelazna roka da se poslozi ekipa..
EDIT: Suljic gluho bilo,haj ti pasa negdje na male razbaci,mani se ti nas i ovog nivoa fudbala...
Frajer kad igra mi smo kao pod rucnom.
Kad je bila cistka upravo za njih dvojicu sam aminao danima da ih se razduzi. Sad ces to svakako uraditi na ovaj ili onaj nacin.
Nekako kroz historiju smo znali pronaci takve parmake da to djeca uradila ne bi,kao i pustati igrace za koje se kasnije utvrdi da ih je trebalo ostaviti.
Mislim da cemo jako tesko do boda u Mostaru. Jednostavno Zrinjski je toliko iskusna i kvalitetna ekipa da ce iskoristiti sve nase greske koje su ocito neminovne s ovakvom zadnjom linijom,a naprijed nismo ucinkoviti ni blizu u odnosu koliko nam suteva treba u okvir...
Daj Boze da se varam.
Onda se sjetim one izjave da budemo strpljivi jer ce trebati bar dva-tri prijelazna roka da se poslozi ekipa..
EDIT: Suljic gluho bilo,haj ti pasa negdje na male razbaci,mani se ti nas i ovog nivoa fudbala...
Frajer kad igra mi smo kao pod rucnom.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 31 avg 2022, 13:05, ukupno mijenjano 2 puta.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Da li postoji nacin da Krivokapic u ovom slucaju zaigra na jesen ili nista prije proljeca? Sigurno bi nam dobro dosao u spicu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Arnelv52, Confiance, Dave, feniksptica, Galantni, hz35, itatabisine, J1897, Jadnimi, Kaunas, Kobayashi, Lecler, LegendKiller, Mocvara1991, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ronaldo99, Serha, strahmeipomisliti, USB, zagorski i 204 gosta.