Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mene cudi da ovdje navijaci vrijedjaju trenere ekipa za koju navijaju... Kod nas je to opet na jos vecem levelu, pa ne moralisem nesto,ali mi je fakat neprihvatljivo.
Niko se nije sam nametnuo,postavio na to mjesto, ljudi su dovedeni ,e sad koliko znaju, mogu ,to je vec drugi par cipela, ali vrijedjanje niko nije zasluzio.
Kod Veleza je,cini mi se iskljucivo stvar psiholoskog problema,jer ta ekipa je pod Dudicem naucila da svoje nedostatke pokriva trkom,borbenoscu,hajcom...
Kod Amara to nije slucaj,on zeli da neke svoje ideje,vidjenja,filozofiju donese na teren...
Da je dobar trener, jeste, koliko moze i koliko uspijeva u Velezu,najbolje pokazuju trenutni rezultati, sto u konacnici ne znaci da nece uspijeti...
Niko se nije sam nametnuo,postavio na to mjesto, ljudi su dovedeni ,e sad koliko znaju, mogu ,to je vec drugi par cipela, ali vrijedjanje niko nije zasluzio.
Kod Veleza je,cini mi se iskljucivo stvar psiholoskog problema,jer ta ekipa je pod Dudicem naucila da svoje nedostatke pokriva trkom,borbenoscu,hajcom...
Kod Amara to nije slucaj,on zeli da neke svoje ideje,vidjenja,filozofiju donese na teren...
Da je dobar trener, jeste, koliko moze i koliko uspijeva u Velezu,najbolje pokazuju trenutni rezultati, sto u konacnici ne znaci da nece uspijeti...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ruksačić spremanMeraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:282.50 kvota na Zrinjski, X2 Zeljo isto dobra kvota, samo kažemmoglo bi se i danas sta, Morteme jesi spremio kofer za Koln, krecemo petak sabahile

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
E jesu ga danas usrali s ovim terminima. Nista se nece kako treba pogledati, a volio bih pogledati i Zrinjski i Tuzlu.
Pišeš gluposti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako cemo iskreno, izmedju ova tri kluba najmanje smo jadni

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Velez je los tim i tjt, pod Duduicem su prosle sezone nakon 6 kola imali 4 boda uz recimo poraz u Mostaru od Rudara..nakon 10 kola citavih 12 bodova..Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:49Mene cudi da ovdje navijaci vrijedjaju trenere ekipa za koju navijaju... Kod nas je to opet na jos vecem levelu, pa ne moralisem nesto,ali mi je fakat neprihvatljivo.
Ljudi se zanose nestvarnim nastupom u evropi i nafakaskim osvajanjrm kupa
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Danas igra sedmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Veležu trebaju bar 4 kvalitetna prvotimca trenutna ekipa je dostigla svoj maksimum.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Kako pisete o tom osvajanju kupa rekao bi covjek nikad losija/sretnija ekipa nije uzela. A ustvari gol razlika Veleža u kupu prosle godine je 18-1. A put do trofeja nije uopste lagan bio Siroki-Tuzla-Sarajevo. Ok, u finalu smo imali srece dosta u prvom poluvremenu, jbg dosao si do kraja, ogroman pritisak od navijaca koji su okupirali Zenicu, utakmica odlucuje o trofeju/evropi, vidilo se da im je strah usao u noge, ali sve u svemu kad se sve sagleda ne mjenja cinjenicu da je kup osvojen dominantno i zasluzeno.Victor je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:22Velez je los tim i tjt, pod Duduicem su prosle sezone nakon 6 kola imali 4 boda uz recimo poraz u Mostaru od Rudara..nakon 10 kola citavih 12 bodova..Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:49Mene cudi da ovdje navijaci vrijedjaju trenere ekipa za koju navijaju... Kod nas je to opet na jos vecem levelu, pa ne moralisem nesto,ali mi je fakat neprihvatljivo.
-
- Kontakt:
Tako ljubomorno vas gledamo dok bijete bitke sa Batonom i Ilijasem pred petsto gledalacaredbull93 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 11:33Ako cemo iskreno, izmedju ova tri kluba najmanje smo jadni![]()
31.08. Borac-Zrinjski
04.09. Zrinjski-Sarajevo
07.09. Sloboda-Zrinjski
11.09. Posušje-Zrinjski
14.09. Sloga-Zrinjski
17.09. Zrinjski-Igman Konjic
21.09. Zrinjski-Široki Brijeg
24.09. Velež-Zrinjski
28.09. Zrinjski-Tuzla City
01.10. Zrinjski-Sloboda
auu
04.09. Zrinjski-Sarajevo
07.09. Sloboda-Zrinjski
11.09. Posušje-Zrinjski
14.09. Sloga-Zrinjski
17.09. Zrinjski-Igman Konjic
21.09. Zrinjski-Široki Brijeg
24.09. Velež-Zrinjski
28.09. Zrinjski-Tuzla City
01.10. Zrinjski-Sloboda
auu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Premijerligaški kolo igra se i danas, te odmah za vikend.
Savez je odredio i kada će biti odigrane zaostale utakmice.
Tako će naredne srijede snage odmjeriti Sloboda i Zrinjski, dok se 14. septembra igraju tri meča.
Sloga će dočekati Zrinjski, Igman Tuzlu City, a Sloboda Veleža.
Već 21. septembra na programu je hercegovački derbi Zrinjskog i Širokog Brijega.
Tri dana kasnije, tačnije u subotu igraju Velež i Zrinjski.
Zrinjski će zatim 28. septembra igrati domaći meč protiv Tuzle City.
Plemiće zaista očekuje paklen raspored, gotovo nevjerovatan, ali toga su u mostarskom klubu bili svjesni kada su odgađali utakmice, vrlo često i nepotrebno.
Zrinjski će u mjesec dana odigrati devet utakmica.
Trenutni lider na tabeli je FK Sarajevo koji je odigrao sve utakmice i ima 14 bodova, dok je NK Široki Brijeg drugoplasirani sa dvije utakmice manje.
FK Sloga Doboj ima 11 i utakmicu manje, a Tuzla City deset i tri utakmice manje.
Zrinjski je posljednjeplasirani sa samo dvije odigrane utakmice i osvojena tri boda.
Savez je odredio i kada će biti odigrane zaostale utakmice.
Tako će naredne srijede snage odmjeriti Sloboda i Zrinjski, dok se 14. septembra igraju tri meča.
Sloga će dočekati Zrinjski, Igman Tuzlu City, a Sloboda Veleža.
Već 21. septembra na programu je hercegovački derbi Zrinjskog i Širokog Brijega.
Tri dana kasnije, tačnije u subotu igraju Velež i Zrinjski.
Zrinjski će zatim 28. septembra igrati domaći meč protiv Tuzle City.
Plemiće zaista očekuje paklen raspored, gotovo nevjerovatan, ali toga su u mostarskom klubu bili svjesni kada su odgađali utakmice, vrlo često i nepotrebno.
Zrinjski će u mjesec dana odigrati devet utakmica.
Trenutni lider na tabeli je FK Sarajevo koji je odigrao sve utakmice i ima 14 bodova, dok je NK Široki Brijeg drugoplasirani sa dvije utakmice manje.
FK Sloga Doboj ima 11 i utakmicu manje, a Tuzla City deset i tri utakmice manje.
Zrinjski je posljednjeplasirani sa samo dvije odigrane utakmice i osvojena tri boda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka cast na putu do finala, al u istom niste postojali bukvalno na terenuRodjeni81 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:55Kako pisete o tom osvajanju kupa rekao bi covjek nikad losija/sretnija ekipa nije uzela. A ustvari gol razlika Veleža u kupu prosle godine je 18-1. A put do trofeja nije uopste lagan bio Siroki-Tuzla-Sarajevo. Ok, u finalu smo imali srece dosta u prvom poluvremenu, jbg dosao si do kraja, ogroman pritisak od navijaca koji su okupirali Zenicu, utakmica odlucuje o trofeju/evropi, vidilo se da im je strah usao u noge, ali sve u svemu kad se sve sagleda ne mjenja cinjenicu da je kup osvojen dominantno i zasluzeno.Victor je napisao/la: ↑31 avg 2022, 12:22Velez je los tim i tjt, pod Duduicem su prosle sezone nakon 6 kola imali 4 boda uz recimo poraz u Mostaru od Rudara..nakon 10 kola citavih 12 bodova..Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 10:49Mene cudi da ovdje navijaci vrijedjaju trenere ekipa za koju navijaju... Kod nas je to opet na jos vecem levelu, pa ne moralisem nesto,ali mi je fakat neprihvatljivo.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
I ti si malo dosadan momak, ponavljaš jedno te isto za kup i prvih "par" kola prošle sezone ima mjesec dana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mene je Zrinjski odusevio na Euro nastupima ove sezone.
Nadam se da ce Petev uz standardne Bilbiju i Barisica uputiti pozive za bar jos 2/3 igraca Zrinjskog.
Dal igraju U21 u ovom septembarskom terminu?
Ako igraju, onda su definitivno Savic, Sabljic, Sucic zasluzili pozive...