Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 31 avg 2022, 19:38

GIBRA je napisao/la:
31 avg 2022, 19:34
Garantujem da je Mulalic najlosiji trener u ligi,ne samo sto ne koristi puni potencijal ekipe koji ima nego sto svaku tekmu svojim izmjenama pojacava protivnike
Baš je nelogično bilo sa Dženisom i Samirom, protiv nas ybg ganja rezultat, al danas je pucao sebi u koljeno, sreća vaša da je promašio
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 31 avg 2022, 19:43

mnon46 je napisao/la:
31 avg 2022, 19:38
GIBRA je napisao/la:
Garantujem da je Mulalic najlosiji trener u ligi,ne samo sto ne koristi puni potencijal ekipe koji ima nego sto svaku tekmu svojim izmjenama pojacava protivnike
Baš je nelogično bilo sa Dženisom i Samirom, protiv nas ybg ganja rezultat, al danas je pucao sebi u koljeno, sreća vaša da je promašio
Prvo poluvrijeme odlicno,trebali smo vodit bar 3:0,drugo poluvrijeme stajes nazad i cekas kontre i to je razumnoali jarane vadis dva igraca koji mogu trcati i pokrivati prostor (Beca,Santos),a uvodis dizelas Beganovica,Bekrica.
Pa van svake pameti,on nas je direktno kostao prosipanja bodova protiv Leotara i Sirokog
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 avg 2022, 19:43

GIBRA je napisao/la:
Nije baš najlošiji trener u ligi, ali se slažem sa drugim dijelom posta.

Jednostavno frajer ne zna pogoditi normalne izmjene :wtf: nevjerovatno. I to gledamo svaku utakmicu. On izmjenama pojača protivnika i da im inicijativu umjesto obrnuto.
Sad će neko reći pogodio je sa Bekrijom u derbiju, pa i ćorava koka nekad ubode zrno.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 31 avg 2022, 19:44

GIBRA je napisao/la:
31 avg 2022, 19:43
mnon46 je napisao/la:
31 avg 2022, 19:38
GIBRA je napisao/la:
Prvo poluvrijeme odlicno,trebali smo vodit bar 3:0,drugo poluvrijeme stajes nazad i cekas kontre i to je razumnoali jarane vadis dva igraca koji mogu trcati i pokrivati prostor (Beca,Santos),a uvodis dizelas Beganovica,Bekrica.
Pa van svake pameti,on nas je direktno kostao prosipanja bodova protiv Leotara i Sirokog
ma sto posto, Haračić osim dva gola bio u još dvije strašne šanse al mu se nema šta reć, mogli ste baš natrpat u prvom
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 31 avg 2022, 19:46

Šta reći za ovu ligu. Bukvalno svak svakoga može pobjediti. Samo uzmite u obzir da ekipa koja sastavi 2-3 pobjede je bar u top3 na tabeli. Očito će među 3 pozicije bar na zimu biti ekipe koje najmanje budu gubile.

Za vikend i ponedjeljak se sve može okrenuti na ovu ili onu stranu. Ukoliko Borac i Sarajevo na primjer pobjede, to će im biti vjetar u leđa u psihološkom smislu i mogli bi se kasnije čak i odvojiti. Ako bi Zrinjski i Široki pobjedili, te uz našu pobjedu na Grbavici uz neki X u Vrapčićima mi bi zasjeli na 1. poziciju pa bi samim tim i mi dobili vjetar u leđa garantovano, te onda ni ta Evropa ne bi bila nerealna koja je bila samo pusta želja prije samo nekoliko mjeseci. Sigurno je da će izuzetno biti zanimljivo do samoga kraja!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 31 avg 2022, 19:46

Opasna Tuzla City ko plin, cestitke :D
Za Zrinjski se znalo da nece biti lako i sa svim ovim zaostalim utakmicama, teren los, ali i jednima i drugima, bice zanimljivo u nedelju u Mostaru, Zrinjski favorit, ali vec pod laganim pritiskom, a "ne cveta cveće ni u naše preduzeće :D ", ali smo sinocnjom pobjedom bar malo vratili samopouzdanje.
Željo, ni blizu toliko losa ekipa koliko Edis kuka, bice oni i te kako u igri za Evropu.
Uglavnom bice ovo neizvjesna sezona.

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 31 avg 2022, 19:50

Kakav crni Mulalic,pored trenera Posušja Ferde Milina Igra sa tri stopera, Pavlović čuva Amoaha, a Krišto Santosa, u startu im uteknu deset metara,svako poluvrijeme mijenja formaciju, Da je ostao Karačić trener imali bi jos 6 bodova Nadam se da ce poslije ove utakmice dobit otkaz

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 avg 2022, 19:50

Titula je vrlo izvjesna
Sad Pitari moraju premirat i nase protivnike
U pokusaju da nas zaustave u pohodu na istu

Bravo Edise
Cestitke i tvojim ponocnicima
Nije Vam lahko

Ovaj seljober Horic umalo nije slomio nogu Santosu
Da se hoce prestat bavit u Zenici vise nogometom-fudbalom i okrenu se ragbiju
Nama iz Metropole bi lahnulo

I jos cu Vam samo reci posto sam na moru
U ponedjeljak na LJEPOTICI 10 000 gledalaca

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 31 avg 2022, 19:59

kolezeljovac je napisao/la:
31 avg 2022, 19:46
Šta reći za ovu ligu. Bukvalno svak svakoga može pobjediti. Samo uzmite u obzir da ekipa koja sastavi 2-3 pobjede je bar u top3 na tabeli. Očito će među 3 pozicije bar na zimu biti ekipe koje najmanje budu gubile.

Za vikend i ponedjeljak se sve može okrenuti na ovu ili onu stranu. Ukoliko Borac i Sarajevo na primjer pobjede, to će im biti vjetar u leđa u psihološkom smislu i mogli bi se kasnije čak i odvojiti. Ako bi Zrinjski i Široki pobjedili, te uz našu pobjedu na Grbavici uz neki X u Vrapčićima mi bi zasjeli na 1. poziciju pa bi samim tim i mi dobili vjetar u leđa garantovano, te onda ni ta Evropa ne bi bila nerealna koja je bila samo pusta želja prije samo nekoliko mjeseci. Sigurno je da će izuzetno biti zanimljivo do samoga kraja!
Kakva zrna mudrosti :bow:
Ko bude pobjeđivao biće u top 3 i onaj ko ne bude gubio će također biti pri vrhu.

Izete Fazlinoviću, jesi li to ti?

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 31 avg 2022, 20:03

halobing94 je napisao/la:
31 avg 2022, 13:24
Neka serija pobjeda krene od danas!

Krenulo vas mašalah :njanjanja:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 31 avg 2022, 20:06

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
31 avg 2022, 19:59

Ko bude pobjeđivao biće u top 3 i onaj ko ne bude gubio će također biti pri vrhu.

Ne daj Bože da vi (mislim na Simin Han) nešto osvojite.

Pa Rođeni bi za vas bili čkin dim.

Vas toliko.. toliko pametnih, a klub jedan čovjek.
The saddest thing in life is wasted talent.

halobing94
Kontakt:

Post Postao/la halobing94 » 31 avg 2022, 20:06

Ado1922 je napisao/la:
31 avg 2022, 20:03
halobing94 je napisao/la:
31 avg 2022, 13:24
Neka serija pobjeda krene od danas!

Krenulo vas mašalah :njanjanja:
Ipak ćemo prolongirati za nedjelju :salut:

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 31 avg 2022, 20:10

Ima li neki tim u ligi da Sloboda protiv njih ne igra bunker,gledam statistiku,pa sta je ovo Tuzlaci? 😁
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 31 avg 2022, 20:13

scholsey je napisao/la:
31 avg 2022, 20:06
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
31 avg 2022, 19:59

Ne daj Bože da vi (mislim na Simin Han) nešto osvojite.

Pa Rođeni bi za vas bili čkin dim.

Vas toliko.. toliko pametnih, a klub jedan čovjek.
A koliko to ljudi treba da bi klub bio klub?

20 kao u Veležu pa svaki dan neka ostavka, da navijači za 4 marke žele upravljačka prava i da ih se pita za taktiku, razne skupštine pune ubleha koje zavale klub u dugove?
Zar ne vidiš da je trend u Evropi da klub ima vlasnika inda se zna ko pije a ko plaća. Kome se ne sviđa uvijek ima izbor.

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 31 avg 2022, 20:13

Dovoljan je napisao/la:
31 avg 2022, 19:33
Mostar - grad sporta :kafa:

slika
sedmerostruki :rol: :rol: :rol: :rol:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 31 avg 2022, 20:19

Ybt od 1. do 6. pozicije 3 boda razlike :D
A haman završen 1. krug od ukupno 3 kruga...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 avg 2022, 20:26

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 avg 2022, 18:55
“Posusiju” , “oPsajd”
To je ta obrazovana ekipa s grbavice :lol:

slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 31 avg 2022, 20:28

31 avg 2022, 20:19
Ybt od 1. do 6. pozicije 3 boda razlike :D
A haman završen 1. krug od ukupno 3 kruga...
Samo sto nisu svi odigrali isti broj utakmica... 6,7 i 8 nije isto.
Tuzla City / Sloga Simin Han

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 31 avg 2022, 20:28

bracoooo ispassscemo iz premiejer ligeeeee aaaaa,,,,,,,,,,

sjeticete se svi,,,,,,, ovog sto sam napaiso,,,,,,, mrssss uprva jeeeebeeem vam sveeee,e,,,,,,

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 31 avg 2022, 20:41

elvirbaljic je napisao/la:
31 avg 2022, 18:00
MaroonBjelave je napisao/la:
31 avg 2022, 17:40
Balja, nije vam ovo pošteno. Prikocite malo jbg😂😂😂
Opusteno, nama Europa dosta, ostavljamo vama i Zrinjskom da se fajtate za prvaka. Mi iz prikrajka posmatramo 🤓
Ma kakva titula, pa rukovodstvo kluba i stručni štab fino rekoše borba za Europu. I što se mene tiče, puna šaka brade.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 22 gosta.