Baš je nelogično bilo sa Dženisom i Samirom, protiv nas ybg ganja rezultat, al danas je pucao sebi u koljeno, sreća vaša da je promašio
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prvo poluvrijeme odlicno,trebali smo vodit bar 3:0,drugo poluvrijeme stajes nazad i cekas kontre i to je razumnoali jarane vadis dva igraca koji mogu trcati i pokrivati prostor (Beca,Santos),a uvodis dizelas Beganovica,Bekrica.
Pa van svake pameti,on nas je direktno kostao prosipanja bodova protiv Leotara i Sirokog
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije baš najlošiji trener u ligi, ali se slažem sa drugim dijelom posta.
Jednostavno frajer ne zna pogoditi normalne izmjene

Sad će neko reći pogodio je sa Bekrijom u derbiju, pa i ćorava koka nekad ubode zrno.
ma sto posto, Haračić osim dva gola bio u još dvije strašne šanse al mu se nema šta reć, mogli ste baš natrpat u prvomGIBRA je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:43Prvo poluvrijeme odlicno,trebali smo vodit bar 3:0,drugo poluvrijeme stajes nazad i cekas kontre i to je razumnoali jarane vadis dva igraca koji mogu trcati i pokrivati prostor (Beca,Santos),a uvodis dizelas Beganovica,Bekrica.
Pa van svake pameti,on nas je direktno kostao prosipanja bodova protiv Leotara i Sirokog
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta reći za ovu ligu. Bukvalno svak svakoga može pobjediti. Samo uzmite u obzir da ekipa koja sastavi 2-3 pobjede je bar u top3 na tabeli. Očito će među 3 pozicije bar na zimu biti ekipe koje najmanje budu gubile.
Za vikend i ponedjeljak se sve može okrenuti na ovu ili onu stranu. Ukoliko Borac i Sarajevo na primjer pobjede, to će im biti vjetar u leđa u psihološkom smislu i mogli bi se kasnije čak i odvojiti. Ako bi Zrinjski i Široki pobjedili, te uz našu pobjedu na Grbavici uz neki X u Vrapčićima mi bi zasjeli na 1. poziciju pa bi samim tim i mi dobili vjetar u leđa garantovano, te onda ni ta Evropa ne bi bila nerealna koja je bila samo pusta želja prije samo nekoliko mjeseci. Sigurno je da će izuzetno biti zanimljivo do samoga kraja!
Za vikend i ponedjeljak se sve može okrenuti na ovu ili onu stranu. Ukoliko Borac i Sarajevo na primjer pobjede, to će im biti vjetar u leđa u psihološkom smislu i mogli bi se kasnije čak i odvojiti. Ako bi Zrinjski i Široki pobjedili, te uz našu pobjedu na Grbavici uz neki X u Vrapčićima mi bi zasjeli na 1. poziciju pa bi samim tim i mi dobili vjetar u leđa garantovano, te onda ni ta Evropa ne bi bila nerealna koja je bila samo pusta želja prije samo nekoliko mjeseci. Sigurno je da će izuzetno biti zanimljivo do samoga kraja!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Osttribine
- Kontakt:
Opasna Tuzla City ko plin, cestitke
Za Zrinjski se znalo da nece biti lako i sa svim ovim zaostalim utakmicama, teren los, ali i jednima i drugima, bice zanimljivo u nedelju u Mostaru, Zrinjski favorit, ali vec pod laganim pritiskom, a "ne cveta cveće ni u naše preduzeće
", ali smo sinocnjom pobjedom bar malo vratili samopouzdanje.
Željo, ni blizu toliko losa ekipa koliko Edis kuka, bice oni i te kako u igri za Evropu.
Uglavnom bice ovo neizvjesna sezona.

Za Zrinjski se znalo da nece biti lako i sa svim ovim zaostalim utakmicama, teren los, ali i jednima i drugima, bice zanimljivo u nedelju u Mostaru, Zrinjski favorit, ali vec pod laganim pritiskom, a "ne cveta cveće ni u naše preduzeće

Željo, ni blizu toliko losa ekipa koliko Edis kuka, bice oni i te kako u igri za Evropu.
Uglavnom bice ovo neizvjesna sezona.
-
- Kontakt:
Kakav crni Mulalic,pored trenera Posušja Ferde Milina Igra sa tri stopera, Pavlović čuva Amoaha, a Krišto Santosa, u startu im uteknu deset metara,svako poluvrijeme mijenja formaciju, Da je ostao Karačić trener imali bi jos 6 bodova Nadam se da ce poslije ove utakmice dobit otkaz
- svrakino1921
- Kontakt:
Titula je vrlo izvjesna
Sad Pitari moraju premirat i nase protivnike
U pokusaju da nas zaustave u pohodu na istu
Bravo Edise
Cestitke i tvojim ponocnicima
Nije Vam lahko
Ovaj seljober Horic umalo nije slomio nogu Santosu
Da se hoce prestat bavit u Zenici vise nogometom-fudbalom i okrenu se ragbiju
Nama iz Metropole bi lahnulo
I jos cu Vam samo reci posto sam na moru
U ponedjeljak na LJEPOTICI 10 000 gledalaca
Sad Pitari moraju premirat i nase protivnike
U pokusaju da nas zaustave u pohodu na istu
Bravo Edise
Cestitke i tvojim ponocnicima
Nije Vam lahko
Ovaj seljober Horic umalo nije slomio nogu Santosu
Da se hoce prestat bavit u Zenici vise nogometom-fudbalom i okrenu se ragbiju
Nama iz Metropole bi lahnulo
I jos cu Vam samo reci posto sam na moru
U ponedjeljak na LJEPOTICI 10 000 gledalaca
-
- Kontakt:
Kakva zrna mudrostikolezeljovac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:46Šta reći za ovu ligu. Bukvalno svak svakoga može pobjediti. Samo uzmite u obzir da ekipa koja sastavi 2-3 pobjede je bar u top3 na tabeli. Očito će među 3 pozicije bar na zimu biti ekipe koje najmanje budu gubile.

Ko bude pobjeđivao biće u top 3 i onaj ko ne bude gubio će također biti pri vrhu.
Izete Fazlinoviću, jesi li to ti?
Krenulo vas mašalah

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ne daj Bože da vi (mislim na Simin Han) nešto osvojite.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:59Kakva zrna mudrostikolezeljovac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:46Šta reći za ovu ligu. Bukvalno svak svakoga može pobjediti. Samo uzmite u obzir da ekipa koja sastavi 2-3 pobjede je bar u top3 na tabeli. Očito će među 3 pozicije bar na zimu biti ekipe koje najmanje budu gubile.
Za vikend i ponedjeljak se sve može okrenuti na ovu ili onu stranu. Ukoliko Borac i Sarajevo na primjer pobjede, to će im biti vjetar u leđa u psihološkom smislu i mogli bi se kasnije čak i odvojiti. Ako bi Zrinjski i Široki pobjedili, te uz našu pobjedu na Grbavici uz neki X u Vrapčićima mi bi zasjeli na 1. poziciju pa bi samim tim i mi dobili vjetar u leđa garantovano, te onda ni ta Evropa ne bi bila nerealna koja je bila samo pusta želja prije samo nekoliko mjeseci. Sigurno je da će izuzetno biti zanimljivo do samoga kraja!![]()
Ko bude pobjeđivao biće u top 3 i onaj ko ne bude gubio će također biti pri vrhu.
Pa Rođeni bi za vas bili čkin dim.
Vas toliko.. toliko pametnih, a klub jedan čovjek.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ima li neki tim u ligi da Sloboda protiv njih ne igra bunker,gledam statistiku,pa sta je ovo Tuzlaci? 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
A koliko to ljudi treba da bi klub bio klub?scholsey je napisao/la: ↑31 avg 2022, 20:06Ne daj Bože da vi (mislim na Simin Han) nešto osvojite.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:59Kakva zrna mudrostikolezeljovac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:46Šta reći za ovu ligu. Bukvalno svak svakoga može pobjediti. Samo uzmite u obzir da ekipa koja sastavi 2-3 pobjede je bar u top3 na tabeli. Očito će među 3 pozicije bar na zimu biti ekipe koje najmanje budu gubile.
Za vikend i ponedjeljak se sve može okrenuti na ovu ili onu stranu. Ukoliko Borac i Sarajevo na primjer pobjede, to će im biti vjetar u leđa u psihološkom smislu i mogli bi se kasnije čak i odvojiti. Ako bi Zrinjski i Široki pobjedili, te uz našu pobjedu na Grbavici uz neki X u Vrapčićima mi bi zasjeli na 1. poziciju pa bi samim tim i mi dobili vjetar u leđa garantovano, te onda ni ta Evropa ne bi bila nerealna koja je bila samo pusta želja prije samo nekoliko mjeseci. Sigurno je da će izuzetno biti zanimljivo do samoga kraja!![]()
Pa Rođeni bi za vas bili čkin dim.
Vas toliko.. toliko pametnih, a klub jedan čovjek.
20 kao u Veležu pa svaki dan neka ostavka, da navijači za 4 marke žele upravljačka prava i da ih se pita za taktiku, razne skupštine pune ubleha koje zavale klub u dugove?
Zar ne vidiš da je trend u Evropi da klub ima vlasnika inda se zna ko pije a ko plaća. Kome se ne sviđa uvijek ima izbor.
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ybt od 1. do 6. pozicije 3 boda razlike
A haman završen 1. krug od ukupno 3 kruga...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:55“Posusiju” , “oPsajd”
To je ta obrazovana ekipa s grbavice![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Samo sto nisu svi odigrali isti broj utakmica... 6,7 i 8 nije isto.kolezeljovac je napisao/la: ↑31 avg 2022, 20:19Ybt od 1. do 6. pozicije 3 boda razlike![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
bracoooo ispassscemo iz premiejer ligeeeee aaaaa,,,,,,,,,,
sjeticete se svi,,,,,,, ovog sto sam napaiso,,,,,,, mrssss uprva jeeeebeeem vam sveeee,e,,,,,,
sjeticete se svi,,,,,,, ovog sto sam napaiso,,,,,,, mrssss uprva jeeeebeeem vam sveeee,e,,,,,,
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma kakva titula, pa rukovodstvo kluba i stručni štab fino rekoše borba za Europu. I što se mene tiče, puna šaka brade.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 avg 2022, 18:00Opusteno, nama Europa dosta, ostavljamo vama i Zrinjskom da se fajtate za prvaka. Mi iz prikrajka posmatramo![]()
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Lokomotifa, MikiPirs, Mostarska i 17 gostiju.