FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da bi za nas bilo bolje da je Zrinjski danas bio x.. ili da su pobijedili.
Ne treba ih očekivati previše ofanzivne protiv nas. Trenutno im bodovi trebaju haman više nego nama. Imaju friško iskustvo igranja tih zatvorenijih tekmi i biće baaaš hebenica pobijediti.
Bitno je Suljića ostaviti na klupi, a ostalo ćemo lagano.
Ne treba ih očekivati previše ofanzivne protiv nas. Trenutno im bodovi trebaju haman više nego nama. Imaju friško iskustvo igranja tih zatvorenijih tekmi i biće baaaš hebenica pobijediti.
Bitno je Suljića ostaviti na klupi, a ostalo ćemo lagano.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 31 avg 2022, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Dovode Keylora Navasa i Vladana izgleda.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:46Kazu veceras zadnja utakmica za Rakow, i prelazi u Benfiku.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Da je vratit Rahmana samo ovu tekmu

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kažu u januaru prelazi.HordasOdMalena je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:47Dovode Keylora Navasa i Vladana izgleda.Kockoglavi je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:46Kazu veceras zadnja utakmica za Rakow, i prelazi u Benfiku.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Aman 9. kolo tek igramo već neke utakmice biti ili ne biti. Bitno je biti u vrhu, prvak se rješava krajem aprila. Samo držati dobru atmosferu, podržati ekipu i ići utakmicu po utakmicu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Daj Boze da grijesim al Dudic nije kapacitet za titulu,tako da u Mirvicu nije problem. Najsretniji bi bio kad bi totalno fulio sve moje prognoze. Valjda iskopaju kao TC nekog igraca,nadam se da ce Rashid bit barem solidan. Zrinjski neko spominje ne igra Corluka imaju Memiju i Ticinovica koji je vrh,doveli reprezentativca jednog jos na beku,nigerijca koji ce im bit isto top pojacanje u veznom redu,i ja sam uvijek optimista al bolje su se pojacali na vec odlicnu ekipu
Ma mi ako mislimo bilo sta, moramo dici formu i napraviti neku seriju pobjeda. Pokusati se odlijepiti.
Mada gledajuci raspored u narednih par utakmica bit ce tesko bas.
Mada gledajuci raspored u narednih par utakmica bit ce tesko bas.
- FKS -
Bod ko kuca u Mostaru, pobjeda znaci da smo opasni
Joj kako cemo dobro odraditi ovih pet utakmica, svi ce se sjebati. Slobodno me citirajte nakon Borca 

Kad’ jednom prodje sve...
u15 leotar - fk sarajevo 0-1
u17 leotar - fk sarajevo 0-6
u17 leotar - fk sarajevo 0-6
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma Zrinjski ce mnogo bodova da ispusti u ovom dijelu sezone. Nema ekipe u našoj ligi koja moze proci bez poslijedica zbog Evrope.
Zrinjski tesko da ce uzeti 8-9 bodova u ovih 5 utakmica zaostatka. Zrinjskog se treba paziti u proljetnom dijelu, tad hvataju formu.
Sto se TC tice, oni su totalna suprotnost. Oni dobro igraju
U jesenjem dijelu pa onda slijedi padanje.
Mi smo ekipa koja ima tu neku konstantnost, nemamo te boljke uvezi dijelova sezone, izuzev ako smo stvarno totalno van forme.
Zrinjski tesko sa nama igra domace utakmice bez obzira na njihovu formu, tako da ocekujem minimalnu pobjedu.
Zrinjski tesko da ce uzeti 8-9 bodova u ovih 5 utakmica zaostatka. Zrinjskog se treba paziti u proljetnom dijelu, tad hvataju formu.
Sto se TC tice, oni su totalna suprotnost. Oni dobro igraju
U jesenjem dijelu pa onda slijedi padanje.
Mi smo ekipa koja ima tu neku konstantnost, nemamo te boljke uvezi dijelova sezone, izuzev ako smo stvarno totalno van forme.
Zrinjski tesko sa nama igra domace utakmice bez obzira na njihovu formu, tako da ocekujem minimalnu pobjedu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nada se da ce Rashid biti solidan ,a u Zrinjskom Nigerijac top pojacanje.A ni jednog ni drigog sumnjam da je gledao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:59Daj Boze da grijesim al Dudic nije kapacitet za titulu,tako da u Mirvicu nije problem. Najsretniji bi bio kad bi totalno fulio sve moje prognoze. Valjda iskopaju kao TC nekog igraca,nadam se da ce Rashid bit barem solidan. Zrinjski neko spominje ne igra Corluka imaju Memiju i Ticinovica koji je vrh,doveli reprezentativca jednog jos na beku,nigerijca koji ce im bit isto top pojacanje u veznom redu,i ja sam uvijek optimista al bolje su se pojacali na vec odlicnu ekipu
Protiv Zrinjskog je sve osim poraza odlican rezultat. Zadnje dvije utakmice ici na pobjedu i tu treba uzeti 6 bodova.
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta su odlucili na kraju?Danas će se pojaviti na arbitražnom sudu kako bi riješio status sa FK Podgorica gdje je imao posljednji angažman.
On se slikao u Podgorici prije 3 sata na frizu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sisanje prije potpisa i slikanjaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:36Sta su odlucili na kraju?Danas će se pojaviti na arbitražnom sudu kako bi riješio status sa FK Podgorica gdje je imao posljednji angažman.
On se slikao u Podgorici prije 3 sata na frizu

Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Jedan je reprezentativac dok je nigerijac inao 157 nastupa u Slovackoj,dok Rashida ni na google nema valjda ti je jasnije malo. Uostalom gledam bas sa zavrseni derbi Zvjezde i Partizana kontam africki kup. Ljudi lete po terenu,nesto se zamisljam da naletimo na njih bilo bi veselo. Vidim imaju bonus igraca tj zasticeno godiste,kod nas moraju razmisliti o broju stranaca jer mi nemamo kvalitetne domace igrace,sa nasim u evropi igracima nemamo bas puno sansiamypitar je napisao/la: ↑31 avg 2022, 21:22Nada se da ce Rashid biti solidan ,a u Zrinjskom Nigerijac top pojacanje.A ni jednog ni drigog sumnjam da je gledao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 19:59Daj Boze da grijesim al Dudic nije kapacitet za titulu,tako da u Mirvicu nije problem. Najsretniji bi bio kad bi totalno fulio sve moje prognoze. Valjda iskopaju kao TC nekog igraca,nadam se da ce Rashid bit barem solidan. Zrinjski neko spominje ne igra Corluka imaju Memiju i Ticinovica koji je vrh,doveli reprezentativca jednog jos na beku,nigerijca koji ce im bit isto top pojacanje u veznom redu,i ja sam uvijek optimista al bolje su se pojacali na vec odlicnu ekipu
-
- Kontakt:
Ovo oko stranaca je najgluplje pravilo koje moze postojati
1)Ukini skroz
2)Povecaj na 7-8 stranaca u zapisniku
3)Uvedi da se bar igraci iz Srbije,Hrvatske i CG ne ubrajaju i ne racunaju kao stranci.
Ovo sad je patnja ziva za sve klubove u ligi.Kad bi klubovi imali neku vecu slobodu mislim da bi liga bila dosta kvalitetnija.Pravilo o zasticenom godistu nije problem ali ovo je skroz bezveze
Evo npr.mi sad sto bi doveli nekog top stopera,ne mozemo moramo gledati samo sa nasim papirima jer smo popunjeni sa strancima
1)Ukini skroz
3)Uvedi da se bar igraci iz Srbije,Hrvatske i CG ne ubrajaju i ne racunaju kao stranci.
Ovo sad je patnja ziva za sve klubove u ligi.Kad bi klubovi imali neku vecu slobodu mislim da bi liga bila dosta kvalitetnija.Pravilo o zasticenom godistu nije problem ali ovo je skroz bezveze
Evo npr.mi sad sto bi doveli nekog top stopera,ne mozemo moramo gledati samo sa nasim papirima jer smo popunjeni sa strancima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovi stranci mod ovih iz Beograda odskacu od njihovih domacih,uzmi za primjer da kod njih igraju najbolji domaci igraci i sve ti bude jasno,plus Srbija je veci bazen,imaju veci izbor i opet im stranci glavni igraci. Partizan nisam brojao jedno 4-5 afrikanaca pa Natko itdNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:15Ovo oko stranaca je najgluplje pravilo koje moze postojati
1)Ukini skroz
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, pitarcenga, supervizor i 70 gostiju.