Malica si samo stavio radi asistencije ? Po njegovoj strani propuh bas bio ili smo nas dvojica dvije razlicite utakmice gledali

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Malica si samo stavio radi asistencije ? Po njegovoj strani propuh bas bio ili smo nas dvojica dvije razlicite utakmice gledali
Malic ocajan igrac, osim one asistencije danas nista dobro nije uradio. Cijelu tekmu propuh na njegovoj strani gdje su nam 2-3 puta usli u kazneni i moglo je tu svasta biti. Rijetko neinteligentan igrac, da mu nije bilo Santosa koji je dosta toga zatvorio mi bi danas 3 primili sa njegove strane.
I realno jeste apsolutno opravdana kritika Edisovih izmjena danas,ali isto tako se o tome mnogo više priča nego o 70ak odličnih minuta igre.Kova991 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:35Neopisivo vrijedna tri boda. Možda i najteža ekipa od ovih narednih pet, na baš lošem terenu danas, u glavometu smo ih dobili.
Opet haman veresija i opet beganović, al et kad pobijedimo nađemo opravdanje u tome da je trebao nekog da više trči jer se haračić umorio, al opet je mogo naći bolja rješenja. Po meni, igrao je tu ulogu i onaj strah koji smo svi mi osjetili nakon što su oni dali gol, pa umjesto da se nadigravaš jer si pokazo da si bolji ti zatvaraš tekmu al nejse.
Treba gledati tekmu po tekmu, al nam se fino otvorilo da u narednim tekmama pokažemo kontinuitet i znanje, pa da drugi dio prvenstva dočekamo na prvom mjestu, što je realno kad vidimo naš raspored i raspored drugih konkurenata.
Igman i sloga na grbavici se trebaju dobiti bez problema ako Bog da, sa napadom od danas (protiv leotara smo bili previše slabi sa subašićem i beganovićem naprijed). U gostima imamo slobodu, koja je realno slabija od ovog posušja i leotar (možda na neutralnom terenu jer ne znam kad planiraju raditi drugu turu ovih terena, što bi nam išlo u prilog).
Nisam mišljenja da je Edis neki stručnjak i mislim da ima još puno toga za naučiti, al ne treba ga mijenjati radi kontinuiteta. Imamo taj kostur od prošle godine i uz njega je to nešto kliknulo. Već sam pisao ako nam se otvore neke pare na zimu i pojačamo roster, a rezultati ne budu na nivou, tražit boljeg. Do tad neka momaka neka igraju i bore se za našeg Želju.
Te ekipice su formirane već na početku sezone, poslije svakog lošeg rezultata su glasni, pa onda šute k'o pichkice i tako će ti biti sve do kraja sezone. Nagledali smo se toga za sve ove godine.BosanskaLiga je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:24Tjeraju trenera poslije pobjede u gostima nevjerojatno![]()
Mamba21 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:36Nisu mi jasna ova razmišljanja,
Malić trenutno ima 5 utakmica i 2 asistencije i momak se pljuje na sve strane
Naprimjer Galić koji je odigrao ove sezone 7 utakmica i jednu odmarao zbog žutih kartona i ništa nije uradio i prošle sezone 13 utakmica, frajer je užasan, a ima neki kredit kod navijača, zbog čega stvarno ne znam. Kakav je to igrač, bez ikakvog učinka, pa nije golman, da su sve nule u pitanju.
Pa nije baš 70 min odlične igre, al skonto sam poentu i u pravu si, al bolje po meni i ta dosljednost nego krajnost po rezultatu. Ne treba bi negativan (tjerat sve non stop i niko ne valja) i ne treba pisati u afektu odmah nakon tekme (pa onda kad izgubimo niko ne valja, kad dobijamo svi dobri), bar po meni, nego bit optimističan ( osvojit titulu jer smo željo) i realan jer za svaki poraz i pobjedu imaš realan razlog. Svi smo mi manje više istog mišljenja po pitanju Edisa, samo nam se razlikuju stavovi po pitanju imal boljeg i načina iznošenja nezadovoljstva.imekorisnicko je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:12I realno jeste apsolutno opravdana kritika Edisovih izmjena danas,ali isto tako se o tome mnogo više priča nego o 70ak odličnih minuta igre.Kova991 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:35Neopisivo vrijedna tri boda. Možda i najteža ekipa od ovih narednih pet, na baš lošem terenu danas, u glavometu smo ih dobili.
Opet haman veresija i opet beganović, al et kad pobijedimo nađemo opravdanje u tome da je trebao nekog da više trči jer se haračić umorio, al opet je mogo naći bolja rješenja. Po meni, igrao je tu ulogu i onaj strah koji smo svi mi osjetili nakon što su oni dali gol, pa umjesto da se nadigravaš jer si pokazo da si bolji ti zatvaraš tekmu al nejse.
Treba gledati tekmu po tekmu, al nam se fino otvorilo da u narednim tekmama pokažemo kontinuitet i znanje, pa da drugi dio prvenstva dočekamo na prvom mjestu, što je realno kad vidimo naš raspored i raspored drugih konkurenata.
Igman i sloga na grbavici se trebaju dobiti bez problema ako Bog da, sa napadom od danas (protiv leotara smo bili previše slabi sa subašićem i beganovićem naprijed). U gostima imamo slobodu, koja je realno slabija od ovog posušja i leotar (možda na neutralnom terenu jer ne znam kad planiraju raditi drugu turu ovih terena, što bi nam išlo u prilog).
Nisam mišljenja da je Edis neki stručnjak i mislim da ima još puno toga za naučiti, al ne treba ga mijenjati radi kontinuiteta. Imamo taj kostur od prošle godine i uz njega je to nešto kliknulo. Već sam pisao ako nam se otvore neke pare na zimu i pojačamo roster, a rezultati ne budu na nivou, tražit boljeg. Do tad neka momaka neka igraju i bore se za našeg Želju.
Manje pliva fkt Galić u odbrani,ali ofanzivno igra sa 0 rizika. Pas prvom do sebe ako nije pod pritiskom,inače je ciljano nabije u aut. Njegov uticaj u organizaciji igre ili u prenošenju lopte mizeran. Vego je na derbiju deset puta prenio loptu sam, pa i Malić pokušava igrati.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:44Mamba21 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:36Nisu mi jasna ova razmišljanja,
Naprimjer Galić koji je odigrao ove sezone 7 utakmica i jednu odmarao zbog žutih kartona i ništa nije uradio i prošle sezone 13 utakmica, frajer je užasan, a ima neki kredit kod navijača, zbog čega stvarno ne znam. Kakav je to igrač, bez ikakvog učinka, pa nije golman, da su sve nule u pitanju.
Ali zato Malic je ispado ko iz tramvaja jedno 38 puta a Galic 10 puta .. yebo beka koji ispada lako, Malic je danas smijesno ispado 4-5 puta, kao da nema snage .. po meni nezahvalan igrac, djaba mu 10 golova kad ubi promaha il promaja![]()
Mozda na derbiju 10 puta, kao što ja vidim sve greške Galića, tako ih ti vidiš Maliću. Šteta Šehića što mu mjesto zauzima Galić, mnogo je bolji igračMeraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:44Mamba21 je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:36Nisu mi jasna ova razmišljanja,
Ali zato Malic je ispado ko iz tramvaja jedno 38 puta a Galic 10 puta .. yebo beka koji ispada lako, Malic je danas smijesno ispado 4-5 puta, kao da nema snage .. po meni nezahvalan igrac, djaba mu 10 golova kad ubi promaha il promaja![]()
Bravo!jointunija je napisao/la: ↑31 avg 2022, 23:07Standardno Bošnjački,svršavanje na ofanzivce,a Hajdar,Hodža,Drina što su pokupili mali milion lopti to je usput ko normalno.
Sablja pogodio sa postavom,rastrčani,borbeni,znali smo da nam prekidi mogu biti problem,drago mi je što izlazimo na presing,nebitno ko je protivnik,ili kući ili na strani.
Svaka čast svima,idemo dalje,iz tekme u tekmu!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.